Remko Stevens Makelaardij

ZETTENNansenstraat 3

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BA
Straat
Nansenstraat 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Nansenstraat 3

Ruim opgezette 2-ONDER-1-KAPWONING met 3 zeer volwaardige woonlagen met een VRIJSTAANDE GARAGE en een diepe OPRIT. De woning biedt onder meer een woonkamer met open haard/gashaard, een dichte keuken, een praktische bijkeuken, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een badkamer met o.a. een 2e toilet en een ruime voorzolder. Bij de woning hoort een vrijstaande garage voorzien van elektra, een 13m diepe oprit en een extra (houten) schuur. De diepe tuin biedt mogelijkheden voor meerdere terrassen en aan de woning is een veranda geplaatst. Dit alles is gelegen aan een rustige straat met alle voorzieningen binnen handbereik.

Quote van de makelaar: “Met een beukmaat (breedtemaat) van maar liefst 6 meter is deze woning veel breder dan gemiddeld. Deze extra ruimte is terug te vinden op elke woonlaag waardoor de woning extra aantrekkelijk wordt voor een gezin. Bovendien is de woning zeer rustig en kindvriendelijk gelegen en zijn de winkels en scholen dichtbij.”.

POTENTIEEL
Deze woning is gebouwd in 1975 en heeft nog de originele indeling behouden. Dit biedt voor kopers perspectief om nog geheel je eigen stempel op de woning te drukken. De indeling en opzet is van zichzelf al ruim, maar wat we veel zien bij dit type woning is dat de keuken wordt doorgebroken naar de woonkamer. Ook biedt de 2e verdieping een zeer goede mogelijkheid om 1 of zelfs 2 dakkapellen te plaatsen waardoor je er met gemak zelfs een 5e slaapkamer kunt creëren.

WOONKAMER
De woonkamer is recht van formaat waardoor deze praktisch in te richten is. Opvallend zijn de grote raampartijen waardoor je van een fijn zicht richting de straat en de achtertuin geniet. Een groot zijgevelraam zorgt voor nog meer lichtinval. In het midden van de woning is een schouw geplaatst. Dit was voorheen een houtkachel, later is hier een gasaansluiting aan toegevoegd waardoor het ook als gaskachel te gebruiken is. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een lekkere hoekbank en een 6-persoons eettafel.

KEUKEN EN BIJKEUKEN
Bij deze woning hoort een dichte keuken, echter is tegenwoordig een open keuken een wens van veel woningzoekers. Door de tussenwand weg te halen wordt hier een open keuken gecreëerd. Door de ruim opzet kan je kiezen voor diverse keukenopstellingen. Een grote hoekkeuken of toch een (schier)eiland? Hier kan het allemaal.

Een groot pluspunt bij deze woning is aangebouwde bijkeuken. Hier tref je een 2e keukenblok waar je onder andere ook plaats hebt voor de wasmachine en wasdroger. Ook is er een 2e spoelbak met warm en koud water. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
Via de open trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt hier 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 17m², 10m² en 10m² groot. Een van de slaapkamers is voorzien van een wastafel. Door de rechte wanden zijn de kamers optimaal in te richten. Grote raampartijen zorgen ervoor dat de kamers aangenaam aanvoelen.

BADKAMER
De badkamer is prettig van formaat. Er is voldoende ruimte voor een douche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Ook de handdoekradiator ontbreekt niet in deze ruimte. Erg prettig is het grote raam wat zorgt voor lichtinval en een ventilatiemogelijkheid. De ruimte is geheel betegeld waardoor het een verzorgde uitstraling heeft.

2e VERDIEPING
De 2 verdieping is een volwaardige woonlaag, dit komt mede door de vaste trapopgang. Het zal dan ook niet verbazen dat er een opdeling is gemaakt in een voorzolder en een 4e slaapkamer van ca. 12m² groot. Doordat dit gemeten is vanaf 1,5m hoogte is de kamer in werkelijkheid nog groter. Het grote kopgevelraam en de 2 dakvensters maken dat er veel lichtinval binnenkomt. Onder de schuine dakvlakken zijn knieschotten te vinden waarachter veel opbergruimte schuilgaat. De voorzolder biedt tevens plaats aan de opstelling van de cv-ketel.

GARAGE & OPRIT
Een gezinswoning is pas compleet met een garage en een oprit. De garage is volwaardig te noemen en is niet alleen vanaf de oprit bereikbaar, er is ook een loopdeur naar de achtertuin. Een raam zorgt voor lichtinval. Door de ruimte kun je er niet alleen een auto, motor en/of fietsen in kwijt, maar het is ook een ideale klus/hobbyruimte. Uiteraard is er elektra aanwezig.
De oprit voor de garage is ruim 18m diep! Hierdoor heb je altijd voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

ACHTERTUIN
Vanuit de woonkamer en de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is een veranda gebouwd waaronder je heerlijk beschut kan zitten. Door de lichtdoorlatende dakplaten neemt dit geen lichtinval weg uit de woonkamer. Onder de veranda is ook de achterom aanwezig. De tuin is ruim 12 meter diep waardoor je hier met gemak meerdere terrassen kunt creëren. Diverse planten en struiken zorgen voor een groen en natuurlijk karakter. In het verlengde van de garage is een schuur gebouwd voor bijvoorbeeld het tuingereedschap.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.250 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie over deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een dansschool en een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met gashaard/open haard
Dichte keuken met eenvoudig keukenblok
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers waarvan 1 met wastafel
Badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Royale voorzolder met cv-ketelopstelling en dakvenster
4e Slaapkamer met groot dakvenster en kopgevelraam.

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning met 4 slaapkamers
Speels opgezette woonkamer
Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval
Gezellige openhaard/gashaard
Ruim opgezette (dichte) keuken
Praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer met o.a. een douche, 2e toilet en wastafelmeubel
Ruime voorzolder
CV-ketel: Atag met bouwjaar 2019
Grote dakvensters en kopgevelraam op de 2e verdieping
Glasvezelaansluiting t.b.v. van TV en snel internet
Energielabel D (betreft een inschatting, het definitieve label is in aanvraag)
Royale garage met elektra aansluiting
Diepe oprit met plaats voor 3 auto’s
Extra schuur achter de garage
Diepe achtertuin
Veranda aan de woning
Achterom aanwezig
Vrij gelegen achtertuin (veel privacy)
Centrale ligging met het dorpsplein, scholen en winkelvoorzieningen op loopafstand.
De vrije natuur met bossen en wandelpaden van Landgoed Hemmen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning