Remko Stevens Makelaardij

LIENDENLinge Singel 22

Vraagprijs €499.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
LIENDEN
Postcode
4033 KB
Straat
Linge Singel 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
LIENDEN
Linge Singel 22
 
Aan het water van het Lingemeer gelegen, volledig gemoderniseerde, hoogwaardig en luxe afgewerkte en geïsoleerde 2-ONDER-1-KAPWONING met stijlvol aangebouwde TUINKAMER, een royale INPANDIGE GARAGE en een separate SCHUUR / FIETSENBERGING.
 
Deze instapklare en comfortabele gezinswoning heeft opvallend veel te bieden waaronder een royale hal/entree, een exclusieve keuken met schiereilandopstelling, een gezellige woonkamer met zwevend ingestucte gashaard en nis voor een groot plasma/TVscherm en een schuifpui die toegang verleent tot de aangebouwde tuinkamer. Op de 1e verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een maximaal brede dakkapel van kunststof en een trendy badkamer met een douche, een ligbad, een 2e zwevend toilet en een 2-persoons wastafelmeubel. Een vlizotrap geeft toegang tot een verrassend grote zolder met stahoogte en opbergmogelijkheden. Tevens zijn er 17 zonnepanelen en een zonnecollector/boiler geplaatst! De woning heeft energielabel A.
 
Wat deze woning bijzonder maakt zijn alle extra’s zoals een natuurstenen vloer met vloerverwarming, een zeer uitgebreide groepenkast, een alarmsysteem, airconditioning in de trapopgang, meerdere elektrisch bedienbare rolluiken, de elektrisch bedienbare sectionaaldeur van de garage en niet te vergeten de heerlijke tuinkamer met glazen schuifpanelen en een gelaagd glasdak voorzien van zonwering over de volle breedte van 7,5 meter (eveneens elektrisch bedienbaar). Er is gekozen voor een maximale overspanningsmaat van de tuinkamer zodat een middensteun achterwege gelaten kon worden. Hierdoor geniet je optimaal van het uitzicht op het water. 
 
Deze goede onderhouden woning staat op een aantrekkelijk en speels vormgegeven perceel van 353m2 groot met opvallend veel zijtuin naast de garage. Hierdoor is de oprit royaal te noemen met plaats voor 4 auto’s en/of een caravan/camper op eigen terrein. De tuin is van voor naar achteren fraai aangelegd met o.a. groot formaat (ingevoegde) keramiektegels, in-lite buitenverlichting, verschillende soorten planten, diverse contactpunten, robuuste steenkorven, sierlijk schapenhekwerk en als pronkstuk het vlonderterras aan het water. Ben je een vaarliefhebber, dan kan je je hun eigen sloep aanmeren aan het vlonderterras. Tevens is er een boothelling aangelegd om de sloep op het droge te kunnen leggen.
 
Quote van de makelaar: “WOW, wat een gaaf huis is dit. Hier zijn werkelijk kosten nog moeite bespaard gebleven om er iets bijzonders van te maken. Hier is perfect de balans gevonden tussen het binnen- en buitenleven die letterlijk naadloos in elkaar overlopen met als  pronkstukken de tuinkamer en het terras aan het water die je het hele jaar het vakantiegevoel zullen geven”.  
 
LUXE & INSTAPKLAAR
Sinds 2017 heeft deze woning op de begane grond een ware metamorfose ondergaan. Vanuit de basis zijn er goede keuzes gemaakt met onder meer nieuwe elektra en een uitgebreide groepenkast, data-aansluitingen op 2 slaapkamers (voor eventuele werkplekken) en honeywell-home thermostaatknoppen. Er zijn veel stucwerkzaamheden uitgevoerd waarbij er diverse inbouwspots in het plafond zijn geplaatst. Ook zijn er mooie materialen toegepast zoals een natuurstenen vloer (met vloerverwarming) op de begane grond en op de verdieping een mooie PVC-vloer. Praktische zaken zoals inzethorren, verduisteringsschermen in dakvensters, elektrisch bedienbare rolluiken en screens (zonwering) ontbreken niet. Opvallend is ook het saus- en schilderwerk dat tot in de puntjes verzorgd is (zowel binnen als buiten). Het hoogwaardige afwerkingsniveau vindt je tevens in de verwarmde en geïsoleerde garage waarbij zelfs de betonvloer een coating heeft gekregen. En niet te vergeten de keuken, de badkamer en het sanitair dat geheel van deze tijd is. Kortom, een veel completere en luxere woning op zo’n mooie plek ga je in dit segment niet snel vinden. Hier kom je in een gespreid bed terecht!
 
SCHIEREILANDKEUKEN
De keuken is een heuse eye-catcher in huis. Niet alleen vanwege de schiereilandopstelling, maar ook vanwege het robuuste, zwarte werkblad van natuursteen (composiet). Er zijn allemaal A-merk apparatuur toegepast waarbij je moet denken aan een inductie kookplaat met flexzones, een recirculatie afzuigsysteem met plasmafilter die in het plafond is ingestuct, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een separate heteluchtoven en een koelkast. Brede ladekorven zorgen voor veel praktische opbergmogelijkheden. Keukens zijn altijd smaakgevoelig maar de trendy kleurstellingen zullen de meeste mensen kunnen waarderen. Om het af te maken is de deur naar de hal voorzien van een luxedeur.
 
LIVING
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en is daardoor tuingericht. Door de hoge ramen (tot aan de vloer) kijk je prachtig uit over het water. Opmerkelijk is de uitzonderlijke breedtemaat van de woning (>7m breed) wat de woonkamer extra ruimtelijk maakt. Een echte eye-catcher is de strak ingestucte gashaard waarboven je een flink formaat TV-scherm in een nis kunt plaatsen. Op die manier kun je van beiden tegelijkertijd genieten, ook wanneer je in de keuken aan het koken bent. Door haar aantrekkelijke breedtemaat kun je een gezellige zithoek creëren. Tevens is er ruimte voor een lange 6- tot 8-persoons eettafel.
 
TUINKAMER
Een brede schuifpui geeft toegang tot de aangrenzende tuinkamer. Deze tuinkamer mag je als het verlengde van de woonkamer zien en heeft dezelfde breedte als de woning zelf. Met ca. 27m2 is de leefruimte hierdoor aanzienlijk vergroot. Het hele jaar door is het hier heerlijk toeven, ook in de winterperiode aangezien je met infraroodpanelen kunt verwarmen. De tuinkamer is geheel met glaspanelen afsluitbaar, maar ook te openen waardoor je ineens in de tuin zit. Doordat de (ingevoegde) keramische tegels (60x60) naadloos doorlopen op het buitenterras, veranderd de tuinkamer dan in een heerlijke veranda.
Echt genieten is het glazen dak (gelaagd glas) dat voor een bijzondere beleving zorgt. Wanneer de zon eenmaal op het glas staat, kun je de zonwering (elektrisch) onder het glazen dak laten schuiven. In de aluminium dragers van het glas zijn dimbare inbouwspots aangebracht. De muren zijn hier gestuct en in een contrasterende kleur geschilderd, zodat je hier een gezellig, huiselijk gevoel krijgt.    
 
SLAAPKAMERS
Via de royale hal met hardhouten trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is opgedeeld in een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen volwaardige te noemen waarbij de grootste aan de achterzijde is gelegen. Om extra ruimte en daglicht te creëren, is er een maximaal brede (kunststof) dakkapel geplaatst. Hierdoor kijk je aan de achterzijde fraai over het water heen. Hoe fijn kan het zijn wanneer je in de ochtend wordt gewekt door de (water)vogels? De dakkapel is voorzien van praktische draai/kiepramen met inzethorren waardoor insecten geen kans krijgen. Tevens is er een elektrisch bedienbare screen (zonwering) aangebracht. Het raam in de zijgevel (slaapkamer 2) is volledig te verduisteren middels een rolluik (eveneens elektrisch). De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakvenster met een verduisteringsscherm en een rolhor. Een pluspunt is de airconditioning op de overloop die de capaciteit heeft om alle kamers te koelen…
 
COMPLETE BADKAMER
De badkamer valt zeker niet uit de toon wat betreft luxe en comfort. Er is goed nagedacht over de ruimte voordat de badkamer opnieuw werd ingedeeld. Op die manier was er plaatst voor al het wenselijke sanitair zoals een doucheruimte, een ligbad, een 2e wandcloset en een 2-persoons wastafelmeubel. Er zijn leuke en trendy details te benoemen zoals de XL-rainshower in combinatie met de handdouche. In het tegelwerk zijn speelse accenten aangebracht waaronder rivierkeitjes. Onder het ligbad is LED-verlichting aangebracht waardoor het lijkt alsof het bad ‘zweeft’. Nisjes in de wanden zijn eveneens met LED verlicht, evenals de spiegel boven het wastafelmeubel. En natuurlijk ontbreken de kranen uit de muur niet. Ventileren kan middels het aanwezige draai/kiepraam, maar er is ook mechanische ventilatie aanwezig. Ook dit raam is volledig af te sluiten middels een elektrisch bedienbaar rolluik.
 
ZOLDER
Middels een vlizotrap is de zolder te bereiken. Met een nokhoogte van 2,5 meter is deze verdieping groter dan je zult verwachten. Er bestaat een mogelijkheid om een 2e vaste trap te plaatsen waardoor je de woning aanmerkelijk vergroot en een extra slaapkamer kunt creëren. Het is immers een volwaardige verdieping waar je in de huidige situatie met name veel (seizoen)spullen kunt opbergen. Een dakvenster, wat voorzien is van een verduisteringsscherm, zorgt hier voor de nodige daglicht.
 
INPANDIGE GARAGE
Een groot pluspunt is de aangebouwde, stenen garage die van binnenuit (via de hal) te bereiken is. Deze garage is groter dan gemiddeld vanwege de dieptemaat van maar liefst 7 meter. Het is de vraag waarvoor je de garage wil gaan gebruiken aangezien deze garage multifunctioneel is. Dit komt doordat de garage verwarmd en geïsoleerd is en daardoor potentie biedt als kantoor/praktijk aan huis. Ook zou je er een slaap- en badkamer kunnen maken waardoor de woning levensloopbestendig wordt.
 
De garage is thans in gebruik als sport- en opslagruimte. De elektrisch bedienbare en geïsoleerde sectionaaldeur is daarbij erg comfortabel. Tevens vind je hier de wasmachine- en wasdrogeropstelling en is er plaats voor een eventuele extra koel- en vrieskast. Rechts achterin is er een deur naar de aangebouwde tuinkamer. Goed om te weten is dat er achter de garage nog een extra schuur is aangebouwd waar je eveneens fietsen en/of een motor kunt stallen.
 
BUITENLEVEN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. Net als in de woning is er ook veel tijd, geld en energie in de tuin gestoken. Een terras van keramische tegels (ingevoegd) loopt met een hoogteverschil over in een composiet vlonderterras aan het water. Je hebt een weids uitzicht over een singel waar de zwanen en meerkoeten je tegemoet komen. In de overgang van het ene naar het andere terras kom je verschillende elementen tegen zoals steenkorven, schapenhekwerk en cortenstaal afwerking. Op verschillende plaatsen zijn er contactpunten (elektra) aanwezig, net als de vele grondspots en lampjes op de vlonder en langs de trap, die de tuin in het donker sfeervol verlichten. Denk daarbij aan verschillende planten en bomen (zoals leibomen en hortensia’s) en de zeer degelijke schutting als erfafscheiding (top-down-spots). Hou je van het buitenleven, dan zul je deze tuin zeker kunnen waarderen.
 
De tuin aan de voorzijde is voorzien van 2 verhoogde plantenbakken met hortensia’s en verlichting. Om het huis goed te kunnen vinden, is er op de poeren aan weerszijden van de inrit ook verlichting aangebracht. Je kunt de achtertuin via de poort aan de zijkant bereiken.
 
OPRIT & SCHUUR
Parkeren op eigen terrein is voor velen een must. Heb je meerdere auto’s en vind je comfortabel parkeren belangrijk, dan wordt je hier erg blij van. Je kunt immers met gemak 4 tot 5 auto’s de oprit op rijden. Met 2 auto’s hoef je elkaar zeker niet in de weg te staan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een volwaardige caravan of camper bij huis te stallen voor het geval je in de zomer erop uit wil gaan wanneer je wilt. Aan de zijkant van de garage zijn er 3 downlampen aanwezig. Door de overstek met spotverlichting vóór de garage sta je ook altijd lekker droog bij de voordeur.
 
Achter de garage is een schuur aangebouwd (6m2). Deze schuur is geïsoleerd en voorzien van elektra en verlichting. Handig wanneer je hier (elektrische) fietsen wil stallen (en opladen).
 
“GIETHOORN IN DE BETUWE”
Wonen aan het Lingemeer voelt voor velen toch een beetje als vakantie. Alsof je op een luxe vakantiepark woont. Het wordt ook wel het ‘Giethoorn in de Betuwe’ genoemd, maar dan zonder het drukke toerisme. Heb je een bootje of een sloep, dan kun je hier naar hartenlust tussen de singels varen. Uiteindelijk kom je uit in de grote ontzandingsplas waar je kunt aanleggen bij één van de strandjes en zwemmen of kunt genieten van een adembenemende, Betuwse zonsondergang.
 
De verschillende straten van het Lingemeer liggen als landtongen in het water. En doordat alle straten ‘doodlopend’ zijn, is er uitsluitend bestemmingsverkeer wat ten goede komt aan het woongenot. Ook voor kleine kinderen is dit erg prettig. Op het park zijn er 2 speeltuinen voor kinderen, een evenemententerrein en 2 jeu-de-boulebanen.
 
Het Lingemeer (Gemeente Buren) bestaat uit circa 400 woningen. Het wordt ook wel een beetje gezien als een villapark aangezien er veelal villa’s zijn gebouwd. Er is een Belangenvereniging die zich inzet voor het behoud van een fijne leefomgeving.
 
ALLES BINNEN HANDBEREIK
Lingemeer is een buurtschap van Lienden, een volwaardig en levendig dorp met tal van voorzieningen en verenigingen. Je vindt hier een compleet winkelcentrum met onder meer 2 supermarkten (Jumbo en Aldi), een Etos en Kruidvat, een Hema en verschillende ambachtelijke winkels. Zoek je meer de stadse voorzieningen, dan is Tiel niet ver weg. Binnen 5 autominuten rijd je de stad van Flipje binnen. Tiel wordt ook wel de fruitstad van Nederland genoemd. Hier vind je een gezellig en authentiek stadshart (aan de Waal) met bekende winkelketens, restaurants, café’s, een bioscoop en terrassen. Ben je meer van het fietsen? Trek er dan op uit en volg nhet riviertje de Linge die door het Betuws landschap kronkelt. Kortom, je hoeft je in deze omgeving zeker niet te vervelen…
 
CENTRALE LIGGING
Zoek je een centrale plek in Nederland vanwaar een groot deel van Nederland binnen één uur te bereiken is? Kom dan eens naar het Lingemeer om te kijken hoe gemakkelijk deze woonlocatie aan te rijden is. Wanneer je de snelweg A15 afrijdt, parkeer je je auto binnen 3 minuten op je eigen oprit. Ben je voor je werk veel op de weg?
Het Lingemeer ligt ongeveer in het midden van de A15 die Arnhem/Nijmegen en Gorinchem/Rotterdam met elkaar verbindt. Maar je rijdt ook binnen 15 autominuten de A2 op richting Utrecht of Den Bosch. Ben je meer aangewezen op het openbaar vervoer. Dan zou je altijd nog de trein in het nabij gelegen Tiel of Rhenen kunnen nemen.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en doorloop naar garage
Open keuken met schiereilandopstelling
Woonkamer/living met gashaard en schuifpui naar…
Verwarmde tuinkamer met glazen schuifelementen
Inpandige en verwarmde garage met witgoedaansluitingen, sectionaaldeur en doorloop naar tuinkamer.
 
1e Verdieping:
Overloop met vlizotrap naar zolder
Slaapkamer 1 met dakkapel v.v. screen
Slaapkamer 2 met dakkapel v.v. screen en zijgevelraam v.v. rolluik
Slaapkamer 3 met dakvenster v.v. verduisteringsscherm
Badkamer met douche, ligbad, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet en v.v. rolluik.
 
Zolder:
Opbergzolder met stahoogte en mogelijkheid tot een extra (slaap)kamer
Dakvenster met verduisteringsscherm aanwezig
CV-ketelopstelling en zonneboiler ten behoeve van warm water.
 
BIJZONDERHEDEN:
Unieke gezinswoning met alles erop-en-eraan
Geschakeld als 2-kapper gebouwd
Ca. 132m2 woonoppervlak (incl. aangebouwde tuinkamer, excl. inpandige garage)
Veel luxe en comfort, zowel binnen als buiten
Moderne schiereilandkeuken
Natuurstenen vloer (Laperto) met vloerverwarming
Moderne, strakke gashaard ingebouwd (merk Dru)
Degelijke schuifpui naar tuinkamer
Zwevende wandclosetten
Drie volwaardige slaapkamers
Maximaal brede dakkapel met vrij uitzicht
Airconditioning op de slaapverdieping
Diverse (rol)horren, screens en rolluiken aanwezig
Zolderetage met mogelijkheden
Garage eventueel te verbouwen tot slaapkamer en badkamer op de begane grond
Meterkast: 16 groepen (automaten) en 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting voor TV en internetverbinding
CV-ketel: Bosch HR-combi, geplaatst 2008
Volledig geïsoleerd waaronder alle beglazing
17 Zonnepanelen met gunstige zonoriëntatie
Zonnecollector met zonneboiler aanwezig
Energielabel A
Zeer verzorgde en goede onderhoudsstaat
Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd door vakman
Nieuwe dakbedekking garage (oktober 2023)
Zeer verzorgde en veelzijdige achtertuin met meerdere terrassen
Diverse elektrapunten en tuin/spotverlichting aanwezig
Vlonderterras aan het water
Aantrekkelijke ligging aan het water
Boothelling voor je eigen sloep
Praktische schuur (aangebouwd), de ideale fietsenstalling
Comfortabele oprit v.v. verlichting en plaats voor meerdere auto’s
Mogelijkheid tot het stallen van een caravan of camper bij huis
Luifel/overstek met inbouwspots bij garage en voordeur
Winkelvoorzieningen in de buurt (Lienden, Beneden-Leeuwen en Tiel)
Centrale ligging in Nederland met A15 binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning