Remko Stevens Makelaardij

HETERENOnze Lieve Vrouwestraat 75

Vraagprijs €319.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 AK
Straat
Onze Lieve Vrouwestraat 75
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Onze Lieve Vrouwestraat 75

Aan de rand van het dorp gelegen, energiezuinige TUSSENWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen. Met onder meer tuingerichte woonkamer met brede schuifpui, een moderne keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, 3 slaapkamers met rolluiken, een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche en wastafelmeubel en een multifunctionele 2e verdieping met wasruimte. De zonnige achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een houten (fietsen)berging en achterom. Op het dak van de woning liggen 7 zonnepanelen. De woning is gelegen in een relatief jonge wijk aan de rand van het dorp met de dijk en uiterwaarden op steenworp afstand.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een woning waar je zo in kan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Een moderne badkamer en toilet met hotelwaardige uitstraling, een keuken die slechts een paar jaar oud is en zonnepanelen op het dak zijn slechts enkele pluspunten die deze woning te bieden heeft! Plan snel een bezichtiging voordat iemand anders de sleutels in ontvangst neemt.…”

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en daarmee tuingericht. Door de grote schuifpui geniet je hier van veel lichtinval, daarbij loop je in de zomerdag zo de achtertuin in. Door de rechte opzet kan je hier eenvoudig spelen met de inrichting van de ruimte. Een glazen deur maakt een afscheiding tussen de keuken en de woonkamer. Voor de schuifpui is een convectorput aangebracht zodat de radiator niet in de weg staat bij de inrichting van de ruimte.

KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Doordat er geen bebouwing voor de woning is gelegen kijk je hier vrij van je af. Het keukenblok is recent vernieuwd waarbij er is gekozen voor een recht keukenblok met bovenkasten. De grijze fronten en een antraciet werkblad zorgen voor een moderne en tijdloze uitstraling. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits inductiekookplaat, een afzuiger, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven/magnetron. In de keuken is plaats voor een 4-persoons eettafel waardoor je het gesprek voort kunt zetten tijdens het koken. Direct naast de keuken is de trapkast te vinden, waardoor je de voorraad binnen handbereik hebt.

1e VERDIEPING
Via de rechte trapopgang kom je op de 1e verdieping terecht. Hier tref je 3 slaapkamers en de badkamer aan. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Opvallend is hier het vrije uitzicht richting de dijk waardoor je heerlijk van je af kunt kijken. Deze kamer is over de hele breedte van de woning gelegen en is dan ook ca. 17m² groot. Er zijn ook 2 inloopkasten gebouwd waartussen het bed geplaatst kan worden. De overige 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd en respectievelijk 8m² en 7m² groot. Alle slaapkamers zijn voorzien van (elektrisch bedienbare) rolluiken waardoor ze geheel te verduisteren zijn.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Het donkere tegelwerk valt hier direct op, het geeft de ruimte een chique en hotelachtige uitstraling. De inloopdouche is voorzien van een glazen wand en drainafvoer. Het wastafelmeubel heeft houtlook fronten en een brede lade voor opbergruimte. Extra bergruimte is te vinden in de toiletkast of de spiegelkast. Het toilet is zwevend geplaatst en de handdoekradiator is in stijlvol zwart geplaatst waardoor deze minder opvalt in de ruimte. Ventileren is mogelijk middels de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft een open, multifunctionele ruimte. Een groot dakvenster zorgt voor een fijne lichtinval en onder de schuine kanten is knieschot opbergruimte aanwezig. Op deze woonlaag kan je een 4e slaapkamer creëren, eventueel in combinatie met een dakkapel. Er een wasruimte gemaakt waardoor de witgoedaansluitingen, de opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie-unit verzorgd uit het zicht zijn weggewerkt. Ook heb je hier nog wat bergruimte.

ACHTERTUIN
De woning wordt compleet gemaakt door een zonnige achtertuin. De tuin ligt op het zuidoosten waardoor je hier de hele dag van de zon kunt genieten. Aan de achtergevel is zonwering geplaatst om een plekje in de schaduw te kunnen creëren. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en geheel voorzien van bestrating. Een houten berging (voorzien van elektra) zorgt voor ruimte voor onder andere de fietsen. Een poort biedt een achterom via het achtergelegen pad.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, meterkast en toilet
Woonkamer met schuifpui en trapkast
Halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Open ruimte met dakraam
Wasruimte met witgoedaansluitingen, cv-ketel opstelling en mv-unit
Indien gewenst is een 4e slaapkamer te creëren.

BIJZONDERHEDEN
Volwaardige gezinswoning
Vrij uitzicht aan de voorzijde
Energielabel A
Zonnepanelen aanwezig
Tuingerichte woonkamer
Brede schuifpui
Keuken zo goed als nieuw
Alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig
Praktische trapkast
3 Slaapkamers voorzien van rolluiken
Moderne badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Open, multifunctionele 2e verdieping
Eventueel een 4e slaapkamer te creëren i.c.m. dakkapel
Wasruimte
Tuin op het zuidoosten
Onderhoudsvriendelijke tuin
Houten (fietsen)berging met elektra aansluiting
Achterom aanwezig
Kindvriendelijke woonomgeving

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning