Remko Stevens Makelaardij

DRIELBerenklauw 74

Vraagprijs €419.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2011
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HW
Straat
Berenklauw 74
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Berenklauw 74

Luxe aangeklede en volledig geïsoleerde UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2011), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een 18 meter (!) diepe tuin op het zuiden met grote VERANDA en SCHUUR.

Deze comfortabele en verrassend ruime gezinswoning (ca. 124m² woonoppervlak) heeft o.a. een heerlijke, zonnige living met dubbele terrasdeuren, een strakke gietvloer met vloerverwarming, een bijzonder luxe keuken met stijlvolle details, 3 slaapkamers op de 1e verdieping alsmede een trendy badkamer. De 2e verdieping is hoogwaardig afgewerkt en ingedeeld met een uitgebreide washoek en 2 extra slaapkamers waarvan de grootste met een brede, kunststof dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik. Ook de slaapkamers op de 1e verdieping (achterzijde) zijn v.v. rolluiken (solar, elektrisch bedienbaar). Uiteindelijk is er nog een zoldervliering met veel praktische opbergruimte gecreëerd.

De Berenklauw is een rustige straat in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”. Ee auto kun je ‘gewoon’ voor de deur parkeren. Driel heeft veel te bieden met betrekking tot een supermarkt, scholen en uitvalswegen waarbij Arnhem, Elst en de A50 binnen handbereik zijn gelegen.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar iets bijzonders? Dan mag je deze woning niet missen. Deze instapklare woning is bovengemiddeld luxe afgewerkt en heeft veel ruimte en comfort te bieden. Starters (tot 35 jaar) betalen geen overdrachtsbelasting en met een beetje geluk valt deze woning vanaf 1 januari ook binnen de NHG-grens”.

MODERN EN LUXE
Zelden zien we een tussenwoning welke zo een strakke en moderne afwerking heeft als deze. De begane grond is in maart 2022 onder handen genomen waardoor je nu kunt genieten van een stijlvolle keuken met alle wenselijke opties en inbouwapparatuur. De gietvloer geeft de woning een trendy uitstraling waarbij de vloerverwarming een aangenaam gevoel geeft. Daarbij biedt de uitbouw van 2,4m nog meer leefruimte. Zelfs tot in de nok toe is de hoogwaardige afwerking doorgezet met onder meer een maximaal brede dakkapel en een extra zoldervliering. Zo wordt het maximale uit de woning gehaald. Daarbij zijn er horren aanwezig en zijn de slaapkamers op de zuidzijde voorzien van rolluiken. Deze solar rolluiken zijn elektrisch bedienbaar. Heb je geen zin om te klussen en zoek je iets waar je zo in kan? Dan is het wellicht deze woning waar je naar op zoek bent!

VERGROTE WOONKAMER
Bij de binnenkomst in de woonkamer zal de hoogwaardige afwerking direct opvallen. De woning heeft een aanbouw van 2,4m waardoor er aanzienlijk meer leefruimte is ontstaan. In maart 2022 heeft er een verbouwing plaatsgevonden waardoor de vloer is voorzien van een strakke, moderne gietvloer. Door de vloerverwarming voelt dit aangenaam aan, ook staat er geen radiatoren in de weg bij het inrichten van de woning. De wanden zijn eveneens voorzien van een strakke afwerking. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. Erg prettig zijn de dubbele plissé horren welke in de zomerdag de insecten buiten houden. Onder de trap is een praktische trapkast te vinden waardoor je veel bergruimte hebt.

LUXE KEUKEN
De keuken is een echte eye-catcher in de woning. Dit pronkstuk is pas in maart 2022 geplaatst en is dus nog relatief nieuw te noemen. Er is gekozen voor trendy, zwarte fronten met een zwevend, keramiek werkblad met verlichting eronder. Hierdoor lijkt het werkblad te ‘zweven’ boven de onderkastjes. Alle inbouwapparatuur in van het merk AEG en bestaat uit een vaatwasser, een maximaal hoge koelkast, een 5-lade vriezer, een full-steam oven en een oven met pyrolyse (zelfreinigings)functie. Helemaal van deze tijd is de brede 4-pits inductiekookplaat welke is voorzien van een geïntegreerde afzuiger. Hierdoor kon een afzuiger boven de kookplaat achterwege gelaten worden. De kookplaat ligt bovendien strak verzonken in het werkblad. Uiteraard is deze keuken ook voorzien van een Quooker voor direct kokend water. Een Le Mans-slede zorgt voor praktische bergruimte in de hoekkast van het keukenblok. Kortom, deze keuken lijkt rechtstreeks uit een chique woonblad te komen.

1e VERDIEPING
Middels een zwartgeverfde, hardhouten trapopgang in de hal, bereiken we de 1e verdieping. Hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De laminaatvloer is drempelloos doorgelegd wat zorgt voor een eenduidige uitstraling. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m², 10m² en 6m² groot. Aan de achterzijde van de woning (zuiden) zijn de slaapkamers voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken (solar) waardoor de kamer geheel te verduisteren zijn. Insecten worden eenvoudig geweerd door de inzethorren welke voor elke kamer aanwezig zijn.

BADKAMER
De badkamer is in stijl van de woning ook voorzien van een neutraal en verzorgd afwerkingsniveau. De ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, een wastafel en een 2e (zwevend geplaatst) toilet. Een groot dakraam zorgt voor veel lichtinval en een ventilatiemogelijkheid. Ook is er mechanische ventilatie aanwezig. De ruimte is geheel betegeld met grote witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels wat zorgt voor een tijdloos design.

2e VERDIEPING
Via een vaste, open trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Erg verrassend is dat deze woning tot in de nok toe een hoog afwerkingsniveau heeft. De woonlaag is dan ook opgedeeld in een voorzolder, en 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een breed, kunststof dakkapel welke is voorzien van een solar rolluik. Dit levert de kamer veel extra leefruimte op. Aan de voorzijde is nog een extra kamer gelegen. Deze kamer is prima te gebruiken als kinderkamer, echter is dit ook een uitstekende ruimte voor een rustige thuiswerkplek. Onder de schuine kanten zijn knieschotten gemaakt wat extra opbergruimte biedt. Op de voorzolder is een washoek te vinden waar de witgoedaansluitingen zijn. Ook is hier een extra dakraam aanwezig wat zorgt voor een fijne lichtinval.

ZOLDERVLIERING
De woning heeft op de 2e verdieping een nokhoogte van ca. 3,8m. Dit levert veel extra ruimte op waar bij de woning dankbaar gebruik van is gemaakt. Er is namelijk een verdieping ingemaakt waardoor er een zoldervliering is ontstaan welke middels de vlizotrap bereikbaar is. Erg praktisch om bijvoorbeeld de seizoensspullen op te bergen.

TUIN OP HET ZUIDEN
Een gezinswoning is pas compleet met een fijne achtertuin. De tuin van deze woning is ca. 18m diep wat bovengemiddeld is voor een jonge wijk. Daarbij is de tuin vol op het zuiden gesitueerd waardoor je hier de hele dag van de zon kunt genieten. Achter in de tuin is een stijlvolle veranda gebouwd waar je lange zomeravonden kunt doorbrengen. Hier heb je tevens een beschutte schaduwplek op de warme dagen. De tuin is verzorgd aangelegd met grote tegels met een terras voor- en achter in de tuin en gras en diverse planten in het midden voor een groene uitstraling. Een buitenkraan is bij de achtergevel aanwezig. In de tuin staat een houten fietsenberging en uiteraard ontbreekt ook de achterom niet.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan de rand van de kindvriendelijke en gewilde wijk ‘De Breekenhof’. Deze wijk is ondertussen alweer enkele jaren ‘gesetteld’ waardoor je hier in een gezellige, groene wijk terecht komt. De ligging is gunstig met nauwelijks verkeer voor de deur. De wijk is gewild bij jonge gezinnen omdat men elkaar gemakkelijk opzoekt. Er zijn verschillende speelvoorzieningen in de wijk te vinden. En mocht je een stukje willen gaan wandelen, dan loop je ook zo de wijk uit het Betuwse landschap in.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, kast met cv-ketelopstelling en trapopgang
Woonkamer met en dubbele terrasdeuren en trapkast
Luxe, open keuken in U-opstelling en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan 2 met solar rolluiken
Badkamer met ligbad/douche, wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Slaapkamer achterzijde met dakkapel
Slaap/werkkamer voorzijde met dakraam
Voorzolder met washoek en daglicht
Zoldervliering (via vlizotrap):
Verrassend veel opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
Ruime gezinswoning met een stijlvolle uitstraling
Hoogwaardig afwerkingsniveau
Zeer verzorgd en goed onderhouden woning
Ruime opzet en indeling
Uitgebouwde woonkamer
Dubbele terrasdeuren
Strakke gietvloer met vloerverwarming
Keuken is luxer en uitgebreider dan gemiddeld
AEG Inbouwapparatuur
Zwevend, keramiek werkblad v.v. LED-verlichting
Kookplaat met geïntegreerde afzuiger
5 Slaapkamers op de verdiepingen
Diverse kamers voorzien van rolluiken (elektrisch bedienbaar, solar)
Horren aanwezig
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet (zwevend) en wastafel
Breed dakkapel met kunststof kozijn op de 2e verdieping
Energielabel A
Royale achtertuin van 18m diep
Ligging op het zuiden
Stijlvolle veranda achter in de tuin
Praktische houten berging
Achterom aanwezig
Gelegen in een jonge, kindvriendelijke wijk
Uitvalswegen naar o.a. de A50 nabij.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning