Remko Stevens Makelaardij

HERVELD't Hofke 10

Vraagprijs €695.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 DR
Straat
't Hofke 10
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
HERVELD
’t Höfke 10

Op een bijzonder aantrekkelijk hoekperceel gelegen, RIETGEDEKTE DORPSVILLA (2003) met onder meer OVERDEKT TERRAS, een CARPORT bij de voordeur, een DUBBELE OPRIT met afsluitbare poorten, een vrijstaande, geïsoleerde GARAGE (eveneens rietgedekt) en een heerlijke, vrij gelegen achtertuin met meerdere, zonnige terrassen en een TUINHUIS.

Deze unieke gezinswoning heeft tal van pluspunten waaronder een royale, speelse indeling, een prettige living met ingebouwde houthaard en dubbele terrasdeuren (2x2), een afsluitbare en-suite zitkamer met mogelijkheid tot slaapkamer en badkamer op de begane grond, een zeer exclusieve inbouwkeuken met eilandopstelling en natuurstenen werkblad en een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen. Op de verdieping zijn 2 riante slaapkamers te vinden die mogelijk zijn op te delen in 4 slaapkamers. Maatwerk inbouwkasten en stijlvolle dakkapellen (3x) maken deze kamers compleet. De ruime badkamer is compleet ingedeeld met o.a. een ligbad, een inloopdouche en een 2-persoons wastafelmeubel. Tevens is er een opbergzolder met stahoogte aanwezig.

Deze gasvrije woning is aangesloten op een centraal, in de wijk gelegen voorziening en heeft bovendien een eigen warmtepompboiler t.b.v. warm tapwater. Bijkomend voordeel is dat zowel de begane grond als de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming (zonder radiatoren). Energielabel A is van toepassing!

Het perceel is 649m2 groot waarbij de woning gunstig op de kavel staat. Doordat het perceel aan de achterzijde een vrije ligging heeft, geniet je hier veel vrijheid en zonuren. Om die reden zijn er ook meerdere terrassen aangelegd. Het perceel wordt omsloten middels kwalitatief hoogwaardige hekwerken, grotendeels begroeid met hagen. Beide opritten zijn voorzien van poorten (elektriciteit voorbereid) waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan en je met gemak 5 auto’s op eigen terrein kunt parkeren. ’t Höfke is een rustige, autoluwe straat met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het is een kinderrijke wijk waarbij een speeltuin om de hoek is gelegen. De locatie is extra aantrekkelijk doordat scholen en het dorpsplein met o.a. een supermarkt en horeca op loopafstand te vinden zijn.


Quote van de makelaar: “Qua uitstraling, comfort en luxe is dit een woning van de buitencategorie.
Ook de duurzaamheid (energielabel A) en dat de woning géén gasaansluiting heeft zal menigeen aanspreken. Daar komt de unieke ligging in de gewilde woonwijk bij en we hebben het hier misschien wel over jou droomwoning…”


STIJLVOL ONTWORPEN
Je hoeft niet lang te zoeken naar een woning met een rieten kap aangezien er maar 3 in de wijk te vinden zijn. De landelijke architectuur wordt vooral gekenmerkt door de grote overstekken van de dakconstructie waarbij inbouwspots onder de overstek in het donker voor een stijlvolle belichting zorgen. Het tentdak is met riet gedekt waarbij het riet als een fijne deken over de dakkapellen is gelegd. Dit geeft de woning een vriendelijk en speels karakter. Opvallend is de carport waarbij een plafond achterwege is gelaten en je daardoor bij de voordeur tot in de nok omhoog kijkt. Een dakvenster zorgt daarbij voor extra lichtinval. Aan de andere hoekzijde van de woning (in de achtertuin) valt de kap over het terras waardoor deze ‘veranda’ één geheel vormt met de woning. De robuuste schoorsteen met kap en windwijzer in de nok van het huis maakt het plaatje compleet.

LIVING & ZITKAMER
De living is een bijzonder prettige leefruimte in huis. Niet alleen vanwege de verschillende zithoeken, maar ook vanwege de speelse raampartijen die voor een fijne lichtinval zorgen aangezien de zon gunstig om de woning heen draait. Dubbele terrasdeuren (2x2) zorgen ervoor dat je eenvoudig het buitenleven bij de woonkamer betrekt.

De living biedt plaats aan onder meer een grote hoekbank waarbij de ingebouwde houtkachel een centrale plek in de ruimte heeft gekregen. In de koude maanden zorgt een knapperende vuurhaard voor gezellige winteravonden. Ook hoef je geen koude voeten te krijgen aangezien de plavuizen vloer is voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming, dus geen radiatoren). Speels detail zijn de gestucte koven langs het plafond waarbij dimbare inbouwspots voor sfeerverlichting zorgen.

Grenzend aan de woonkamer is een zitkamer te vinden. Deze is af te sluiten middels 2 glazen schuifdeuren. Deze kamer was vanuit de basis bedacht als slaapkamer en badkamer op de begane grond, echter hier is er gekozen voor extra leefruimte. Je zou deze kamer kunnen inrichten als TV- of werkkamer. Mocht je de woning alsnog levensloopbestendig willen bewonen, dan heb je die mogelijkheid alsnog.

EXCLUSIEVE EILANDKEUKEN
De keuken is een echte eye-catcher van de woning. Afgezien of dat de kleur jou smaak is, heeft de keuken wel heel veel luxe en extra’s te bieden. Allereerst het grote kook/spoeleiland waar elke keukenprins(es) vrolijk van zal worden. Het eiland is voorzien van een dik natuurstenen werkblad die de keuken een robuuste uitstraling geeft. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits inductie kookplaat met separate grillplaat, een zwevende afzuigschouw erboven en een vaatwasser naast de gootsteen. Opvallend is de 2e gootsteen (naast de kookplaat) waar je bijvoorbeeld gemakkelijk groente kunt afspoelen of eten kunt afgieten. De aanwezige Quooker is helaas defect, maar biedt dus mogelijkheden voor een nieuwe. Verder is er veel praktische kastruimte aanwezig waaronder brede ladekorven en een lade met gescheiden afvalbakken.

Aan de kopse zijde van het eiland is een hoge kastenwand geplaatst. Hier vinden we de overige inbouwapparatuur, namelijk een koel/vriescombi, een stoomoven, een koffiemachine en een combi/oven magnetron. Alle inbouwapparatuur is van het luxemerk Miele (m.u.v. de combi-oven magnetron, 2023). En ook hier vinden we weer veel kastruimte met geïntegreerde lades waardoor de kastruimte optimaal te benutten is.

Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere kleurstelling van de keuken, dan bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid om de keuken vakkundig te laten wrappen naar de gewenste kleur. Je hoeft hierdoor niet een hele keuken te vervangen. Dat zou zonde zijn aangezien het een zeer degelijke Siematic keuken betreft die technisch in een goede staat verkeert.

BIJKEUKEN
Vanuit de basis was er een inpandige garage voorzien. Die is tijdens de bouw komen te vervallen aangezien er is gekozen voor een grotere keuken (achterzijde) en een bijkeuken (voorzijde). Vandaar dat de bijkeuken aan de voorzijde dubbele deuren naar de oprit en carport heeft. Ook is er een doorloop vanuit de keuken waardoor de bijkeuken van binnenuit toegankelijk is.

De bijkeuken is met name erg praktisch omdat je hier alle witgoedapparaten kwijt kunt. Er is een 2e keukenblok geplaatst waarbij je de wasmachine en wasdroger naast elkaar en op hoogte kunt plaatsen. Het werkblad geeft ruimte om bijvoorbeeld de was op te vouwen. Tevens is er plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. Een zijgevelraam zorgt voor het nodige daglicht. En niet te vergeten de plavuizen vloer met vloerverwarming die ‘gewoon’ in de bijkeuken doorloopt.

HAL/ENTREE MET KEUKENUITBREIDING
Bij deze woning is het prettig binnenkomen. De hal is lekker ruim opgezet waarbij een interieurbouwer een stijlvolle garderobekast heeft ingebouwd. Uiteraard vinden we hier ook het (ruime) toilet met fonteintje.
Opvallend is het verlengde van de hal die zorgt voor een overgang tussen hal, woonkamer en keuken. Hier is gekozen voor een uitbreiding van de keukenopstelling met dezelfde stijl van fronten, granieten werkblad en spotverlichting. Hier vinden we met name veel praktische kastruimte waaronder 2 hoge apothekerskasten.

1e VERDIEPING
Via een hardhouten trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Net als de hal is ook de overloop goed bemeten. De indeling van deze woonlaag is speels met verschillende hoeken en raampartijen. Zo kijk je op de overloop door het raam de carport (met dakvenster) in. Een ander pluspunt is de doorlopende laminaatvloer die geheel is voorzien van vloerverwarming. De deurstijlen zijn in hardhout uitgevoerd en voorzien van stijlvolle, stompe paneeldeuren.

(MEER) SLAAPKAMERS
Deze verdieping is groot genoeg voor 3 of 4 (slaap)kamers, maar er is bewust gekozen voor 2 riante slaapkamers die beiden als een balzaal aanvoelen. Dit ruimtelijke gevoel wordt mede gecreëerd door de grote, brede dakkapellen (3x) die voor veel lichtinval zorgen. De slaapkamer aan de voorzijde is ingericht als masterbedroom terwijl op de andere kamer zeer degelijke, maatwerk kasten zijn ingebouwd. Hier kun je een volledige garderobe in kwijt.

Gezinnen met meerdere kinderen zullen misschien denken dat deze woning qua indeling niet geschikt is gezien het aantal aanwezige slaapkamers. Dit argument willen we graag weghalen omdat de huidige slaapkamers groot en praktisch genoeg zijn om op te delen. Om deze reden hebben wij een alternatieve plattegrond van de 1e verdieping laten maken waarin 3 slaapkamers en een werkkamer zijn ingetekend. De ruimte op de overloop biedt mogelijkheden om 2 extra deuren te plaatsen terwijl één of beide slaapkamers eenvoudig zijn op te delen middels het plaatsen van tussenwanden. Kortom, een gezin met 2 of misschien wel 3 kinderen zou hier prima uit de voeten kunnen…

COMPLETE BADKAMER
En bij een gezinswoning hoort ook een ruime badkamer. Deze badkamer is vergroot doordat het separate toilet op de overloop bij de badkamer is getrokken. Op deze plek is een luxe inloopdouche gecreëerd met o.a. een rainshower, een handdouche en massagestralen uit de muur. Vervolgens heeft het 2e (zwevend) toilet een nieuwe plek in de badkamer gekregen terwijl er aan de andere zijde een groot formaat duobad is geplaatst. Aan de lange wand is een uitgebreid, 2-persoons wastafelmeubel voorzien. Dit meubel heeft niet alleen 2 kranen, maar ook kastruimte voor toiletspullen, een grote spiegel en 2 spotverlichting. Net als in veel andere (leef)ruimtes zijn ook hier inbouwspots in het plafond aangebracht. Het zal je niet verbazen dat ook hier de vloer is voorzien van vloerverwarming. Aanvullend is er een extra handdoekradiator geïnstalleerd (de enige radiator in huis). En niet onbelangrijk is het aanwezige dakvenster. Dit raam zorgt niet alleen voor daglicht, maar tevens voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Mocht je het raam liever dicht houden, dan kun je eveneens ventileren middels de mechanische ventilatie.

ZOLDER
Wat we zeker niet mogen vergeten is de zolder. Deze verdieping is te bereiken middels een vlizotrap. De zolder heeft goede stahoogte waardoor je er prima kunt lopen. In het midden van de ruimte staat de warmtepompboiler. Eromheen is er onder de schuine zijden veel handige opbergruimte, bijvoorbeeld voor koffers en vakantie/seizoensspullen.

ENERGIEZUINIG & DUURZAAM
Tegenwoordig staat bij nieuwbouw alles in het teken van duurzaam en energiezuinig bouwen. Deze woning was zijn tijd al vooruit en is in 2003 al gasloos gebouwd. Centraal in de wijk is een warmtepomp geïnstalleerd die ook deze woning van warmte voorziet. De woning heeft dus géén CV-ketel en géén radiatoren. Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping verwarmen de woning. Een warmtepompboiler op zolder zorgt voor het warme water. Uiteraard is deze woning hoogwaardig geïsoleerd en draagt dan ook energielabel A. In een tijd waarin veel aandacht wordt besteed aan een beter klimaat, zal deze energiezuinige en duurzame woning een grote doelgroep aanspreken.

VRIJE & ZONNIGE TUIN
Met een kavelgrootte van 649m2 hebben het hier over een aantrekkelijk perceel die ook nog eens erg gunstig in de wijk is gelegen. De wijk is immers royaal opgezet met veel groenvoorzieningen en wadi’s. Deze woning grenst aan 2 zijden aan het groen waardoor je veel vrijheid geniet.

De tuin is verzorgd aangelegd met o.a. kleurvaste, gebakken klinkerbestrating en rondom degelijk sierhekwerk. Het sierhekwerk is voor een groot gedeelte ingegroeid in de taxushaag, maar dan weet je dat er geen huisdier de tuin uit loopt. Aan de achterzijde is er bewust een gedeelte van de haag achterwege gelaten zodat je vanaf het terras fraai van je af kijkt.
Er zijn meerdere zithoeken aangelegd waaronder onder de veranda (met inbouwspots) die onderdeel uit maakt van de woning. Deze zithoek geniet veel zonuren doordat de zon gunstig om de tuin heen draait. Door haar vrije ligging geniet je tevens veel privacy in de tuin. Voor extra opbergruimte van bijvoorbeeld tuingereedschap is er nog een tuinhuis bijgeplaatst.

GARAGE IN STIJL
Enkele jaren na de oplevering van de nieuwbouw, is er aan de rechterzijde van het perceel een strook grond bijgekocht. Hierdoor werd de kavel ineens een stuk breder. Maar doordat bij de bouw van de woning de inpandige garage als leefruimte bij de woning was betrokken, was er alsnog behoefte aan extra opberg/stallingsruimte in de vorm van een garage. Deze is vervolgens achterin de tuin geplaatst en wel in dezelfde stijl als de woning. Dus eveneens met een rieten kap. Deze garage is tevens in spouw gebouwd en voorzien van een geïsoleerde kap. De garagedeur betreft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. Elektra, verlichting en een verzorgde plavuizen vloer maken het plaatje compleet. Doordat de garage op zeer degelijke wijze en met isolatievoorzieningen is gebouwd, heeft het wellicht de potentie om er je eigen salon of praktijk te creëren.

DUBBELE OPRIT
Vóór de garage is een diepe oprit van maar liefst 25 (!) meter lang gelegen. Hier kun je met gemak 5 auto’s achter elkaar op eigen terrein parkeren, nog los van de oprit die voor de carport is aangelegd. Wanneer je 2 auto’s hebt, hoef je elkaar dus niet in de weg te staan. Ook niet vóór de carport aangezien deze oprit een comfortabele breedtemaat heeft van meer dan 5 meter. Overigens zijn beide opritten met poorten (sierhekwerk) af te sluiten. De dubbele poort bij de lange oprit (rechterzijde) is voorzien van elektravoorbereiding zodat je de poorten eventueel elektrisch bedienbaar kunt maken.

PLAN ‘DE WOERDEN’
De woning maakt onderdeel uit van plan ‘De Woerden’ waarbij de architect is uitgegaan van royale en zongerichte percelen met een open karakter. Vrijstaande woonhuizen worden afgewisseld met rijwoningen en 2-kappers wat de directe omgeving speels en divers maakt. De meeste woningen in de wijk hebben beukenhagen als erfafscheiding wat voor een eenheid zorgt en het groene karakter van de wijk versterkt.
 
’t Höfke is een rondlopende, autoluwe éénrichtinsgweg wat het zeer aantrekkelijk maakt voor (jonge) gezinnen. Op steenworp afstand vinden we een speeltuin terug waar kleine kinderen in alle vrijheid kunnen ravotten. Op loopafstand is zowel een peuterspeelzaal als een basisschool gevestigd. Alle voorzieningen voor (kleine) kinderen zijn binnen handbereik.
 
HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.
 
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet (zwevend wandcloset), garderobekasten en trapopgang
Woonkamer (living) met ingebouwde houtkachel en dubbele terrasdeuren
Zitkamer en-suite met schuifdeuren
Eethoek met dubbele terrasdeuren
Open keuken met eilandopstelling v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Verbindingsruimte met uitbreiding keukenblok
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en dubbele deuren naar oprit.
1e Verdieping:
Ruime overloop
Masterbedroom met aan 2 zijden een dakkapel
Slaapkamer 2 met maatwerk linnenkasten en aan 2 zijden een dakkapel
Badkamer met inloopdouche, ligbad, 2-persoons wastafelmeubel en (2e) zwevend wandcloset.
Zolder:
Met vlizotrap te bereiken zolderverdieping met stahoogte
Opstelling warmtepompboiler
Opbergmogelijkheden.
 
BIJZONDERHEDEN
Stijlvolle villa met uitstraling
Groter dan het aanzicht doet vermoeden: ca. 180m2 woonoppervlak en ca. 585m3 inhoud
Veel leefruimte op de begane grond
Ingebouwde houthaard
Dubbele terrasdeuren op het zuid/westen
Luxe eilandkeuken (Siematic) met alles erop-en-eraan
Granieten werkblad
Praktische bijkeuken
Mogelijkheid van slaapkamer en badkamer op de begane grond (levensloopbestendig)
Vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1e verdieping (geen radiatoren)
2 Riante slaapkamers op de verdieping (eventueel op te delen naar 3 of 4 slaapkamers)
3 Brede dakkapellen v.v. draai/kiepramen en vrij uitzicht
Comfortabele badkamer met veel bewegingsruimte
Diverse maatwerkkasten ingebouwd (door interieurontwerper)
Dimbaar verlichtingssysteem (Gira) met afstandsbediening voor elke groep met inbouwspots
Alarminstallatie aanwezig
Meterkast: 14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 3 fasen
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
Géén gasaansluiting
Aangesloten op collectieve warmtepomp in de wijk
Eigen warmtepompboiler met WTW-functie
Degelijk gebouwd en volledig geïsoleerd
Energielabel A
Hardhouten kozijnen met onderdorpels van composiet
Traplift wordt verwijderd, ontbrekende RVS-trapleuningen zijn aanwezig
Heerlijk vrije achtertuin met veel zonuren
Veel sfeervolle spotverlichting ingebouwd, zowel binnen als buiten (rondom)
Keurig en verzorgd aangelegd met o.a. gebakken klinkerbestrating
Aan zowel de voor- als achterzijde een vorstvrij buitenkraantje
Brede oprit voor de carport (met dakvenster)
Diepe oprit voor de geïsoleerde garage (ca. 20m2 groot, 3,6m breed)
Opritten zijn met dubbele poorten af te sluiten
Groene erfafscheiding (taxushagen) met degelijke hekwerken
Gelegen op een toplocatie, centraal in het dorp
Op loopafstand van alle wenselijke voorzieningen en de rand van het dorp.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning