HETERENVicarie 26

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HL
Straat
Vicarie 26
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Vicarie 26

Instapklare en volledig geïsoleerde UITGEBOUWDE TUSSENWONING met veel pluspunten en extra’s. Waaronder een uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren en deels vloerverwarming en een woonkeuken in de erker op de begane grond. Op de verdiepingen tref je een hoofdslaapkamer met airconditioning en toegang tot het balkon, nog 2 slaapkamers en een moderne badkamer met o.a. een inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. De 2e verdieping is voorzien van 2 DAKKAPELLEN welke plaats bieden aan onder meer een 4e slaapkamer met airconditioning. De woning wordt compleet gemaakt met 10 zonnepanelen en rolluiken.

De achtertuin op het zuiden is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van elektrisch bedienbare zonwering. In de tuin staat een stijlvolle veranda en een houten schuur, ook is er een achterom aanwezig. De woning ligt aan een autoluwe straat waarbij je aan de voorzijde zicht hebt op een groenstrook.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op zoek bent naar een instapklare woning zal deze woning zeker je interesse hebben. Door de neutrale kleurstelling kan je de woning eenvoudig naar je eigen smaak inrichten. Daarbij zijn vele wensen zoals een uitbouw, een dakkapel en 10 zonnepanelen hier allemaal al aanwezig. Je hoeft dan ook alleen maar je meubels te verhuizen en je kan al gaan genieten!”.

GEZINSWONING
Deze woning voldoet aan het ideale plaatje voor een jong gezin die op zoek is naar veel leefruimte en een kindvriendelijke woonomgeving. Diverse speeltuinen in de directe omgeving, een autoluwe straat en een aantrekkelijke tuin op het zuiden met veel zonuren. De woning heeft veel onderscheidende elementen, waaronder een uitbouw, een dakkapel en zonnepanelen, wat het extra aantrekkelijk maakt wanneer je geen standaard woning zoekt. Door de relatief jonge leeftijd van de woning is het volledig geïsoleerd.

UITGEBOUWDE WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Een groot pluspunt is de uitbouw welke is gerealiseerd. Hierdoor is de woonkamer aanzienlijk groter geworden waardoor er een mogelijkheid is ontstaan om hier ook een grote eettafel te plaatsen. Op de vloer liggen grote zwarte plavuizen welke in de uitbouw zijn voorzien van vloerverwarming. Een grote glaspui biedt een fijn zicht op de tuin waarbij de openslaande deuren de woonkamer en tuin in de zomerdag bij elkaar betrekken.

WOONKEUKEN
Een aantrekkelijke erker aan de voorzijde zorgt voor een ruimere opzet van de keuken. Dit geeft niet alleen een speels effect met een weids uitzicht op het voorgelegen groen, maar ook voor een groter keukenblok. Zo is er meer werkruimte op het aanrecht en is er een goede balans tussen kastruimte en inbouwapparatuur. De complete keuken is voorzien van de gewenste inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, een moderne afzuigkap een koelkast, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser. Diverse bovenkasten zorgen voor maximaal veel opbergruimte. In de keuken kan je een 2e eethoek kwijt. Voorraad en de stofzuiger kun je kwijt in de erg handige trapkast naast de keuken.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping geeft een prettige overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Opvallend is dat er gekozen is voor een luxe, massief houten vloer wat voor een warme, rustieke uitstraling zorgt. De vloer is drempelloos doorgelegd. De hoofdslaapkamer is verrassend ruim en aan de voorzijde (koele zijde) gelegen. Openslaande deuren naar het balkon geven de kamer net even het onderscheidende element dat we bij veel vergelijkbare woningen in de wijk niet tegenkomen. De 2e en 3e slaapkamer zijn tevens prima kamers. De kamers zijn allen geheel te verduisteren door de aanwezige rolluiken. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning waardoor deze kamer heerlijk koel blijft in de warme zomerdag.

BADKAMER
Net als de rest van de woning heeft ook de badkamer een moderne uitstraling. De ruimte is geheel betegeld met grote witte wandtegels en aardetint vloertegels. De indeling bestaat uit een ruime inloopdouche voorzien van een glazen spatscherm, een regen- en handdouche en een drainafvoer. Het wastafelmeubel heeft 2 brede lades en een separate toiletkast voor extra veel opbergruimte. De mechanische ventilatie-unit zorgt voor de nodige afzuiging van de badkamer.

2e VERDIEPING
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze verdieping is met één woord verrassend te noemen. Er is hier een 4e slaapkamer gecreëerd aan de achterzijde van de woning welke is voorzien van een maximaal breed dakkapel. Deze kamer is aangenaam koel te houden door de aangebrachte airconditioning. Op de voorzolder is nog een dakkapel te vinden wat voor extra daglicht zorgt. Door de extra ontstane ruimte kan je hier ook nog een werkhoek creëren. Op de voorzolder tref je tevens de wasmachine, wasdroger, cv-ketel opstelling en de mechanische ventilatie-unit. Opvallend is dat hier net als op de eerste verdieping een houten vloer ligt. Knieschotten zorgen voor de nodige opbergruimte.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Via de openslaande deuren in de woonkamer is de achtertuin te bereiken. De tuin is gelegen op het zuiden en vangt daarmee de gehele dag zon. Ondanks de uitbouw blijft er een goede tuin over van bijna 10,5m diepte. Aan de achtergevel is een brede zonwering geplaatst waardoor je op een warme zomerdag schaduw kunt creëren op je terras. Voor de houten schuur is een stijlvolle veranda gebouwd, de houten balken steken mooi af tegen de zwart geschilderd achterwand. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grote tegels en rondom een houten schutting. De tuin is uiteraard voorzien van een achterom. Achter in de tuin is een houten berging welke is voorzien van elektra.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de relatief nieuwe woonwijk “De Melkweide”. De wijk is opgezet met rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen, waardoor geen straat hetzelfde is. Groenvoorzieningen en waterpartijen kleden de wijk aan met o.a. een aansluiting naar de dijk die de wijk met de uiterwaarden van de Rijn verbindt.
De Vicarie is een ruim opgezette straat met een groenstrook in het midden. Hierdoor staan de woningen ver van elkaar waardoor er meer privacy is. Ook kunnen auto’s voor de deur geparkeerd worden.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Begin dit jaar is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Deze bibliotheek is zelfs genomineerd tot de beste bibliotheek van Nederland. Ook is er in het nieuwe dorpshart gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. In het voorjaar van 2024 wordt het nieuwe dorpshart feestelijk geopend. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand vind je ook 3 basisscholen en een zalencentrum. Ben je van het wandelen (met een hond), dan loop je vanuit de voordeur binnen enkele minuten het recreatiegebied ‘de Hetersche Waarden’ in. In de uiterwaarden van de Rijn zijn strandjes en wandelpaden aangelegd.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren
Halfopen keuken (deels in erker) v.v. inbouwapparatuur en trapkast
1e Verdieping:
Overloop
Hoofdslaapkamer met balkon
Twee slaapkamers achterzijde
Badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
4e Slaapkamer met dakkapel
Voorzolder met dakkapel
Wasmachine- en wasdroger opstelling
CV-ketelopstelling
Knieschot bergruimte aan beide zijden.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare gezinswoning
Volledig geïsoleerd
Energielabel B (voor plaatsen zonnepanelen)
10 Zonnepanelen
Vrijwel geheel voorzien van rolluiken
Uitgebouwde woonkamer
Openslaande deuren naar de tuin
Vloerverwarming in de aanbouw
Keuken met erker en plaats voor een 2e eethoek
Praktische trapkast
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Masterbedroom aan de voorzijde met toegang tot balkon
Vaste kastenwand op de masterbedroom
Airconditioning op de hoofdslaapkamer en slaapkamer 2e verdieping
Badkamer met grote inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Maximaal breed dakkapel achterzijde
Speels dakkapel voorzijde
Ruime voorzolder met o.a. witgoedaansluitingen, cv-ketel opstelling en mechanische ventilatie box
Relatief diepe tuin op het zuiden
Zonwering aanwezig
Onderhoudsvriendelijke tuin
Praktische houten berging
Aantrekkelijke veranda
Achterom aanwezig
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning