Remko Stevens Makelaardij

ARNHEMOnder de Linden 108

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1919
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ARNHEM
Postcode
6822 KP
Straat
Onder de Linden 108
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

VANWEGE OVERWELDIGENDE ANIMO ZIJN WIJ GESTOPT MET HET INPLANNEN VAN BEZICHTIGINGEN!
Voor de reservelijst kunt u ons een mail sturen naar info@remkostevens.nl.

ARNHEM
Onder de Linden 108

Op een aantrekkelijke plek in Klarendal en op loopafstand van het stadscentrum gelegen, stijlvol gemoderniseerde en karaktervolle TUSSENWONING (1919). Deze verrassend leuke woning heeft meerdere grote pluspunten waaronder een moderne hoekkeuken v.v. inbouwapparatuur, een gezellige doorzon-woonkamer met massief eikenhouten vloer en dubbele tuindeuren, een trendy zwartstalen taatsdeur naar de hal, strak stucwerk door de gehele woning, een mooi toilet, 3 slaapkamers op de verdieping alsmede een stijlvolle badkamer met o.a. een 2e zwevend wandcloset. Een vlizotrap geeft toegang tot een bijzonder ruime zolder met dakvenster en een 3,3 meter hoge nok wat (indelings)mogelijkheden biedt.

In de basis is er veel verbeterd waaronder alle elektra, leidingwerk, afvoeren en centrale verwarming. Ook is er mechanische ventilatie aangebracht. En niet onbelangrijk: alle kozijnen zijn vervangen door hardhouten kozijnen en v.v. degelijk hang- en sluitwerk en HR++-beglazing.

Deze woning heeft één van de grotere tuinen van de straat (meer dan 13m diep) welke met onder meer gebakken klinkerbestrating, diverse planten en een boom overzichtelijk en onderhoudsarm is aangelegd. Er is zonwering aanwezig. Halverwege staat een schuur/fietsenstalling (7m²) en er is een achterom (poort) aanwezig. Hier kun je nog vrij parkeren voor de deur. Scholen, het bos, gezellige winkeltjes en horeca in het Modekwartier zijn op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Zoek je een authentieke, trendy afgewerkte en instapklare woning op een goede plek in Arnhem-Noord met alle (winkel)voorzieningen, horeca en de bossen binnen handbereik? Dan ben je hier aan het juiste adres… Doordat deze woning enkele jaren geleden grondig is verbouwd en gemoderniseerd, kom je hier in een gespreid bedje terecht!”

WOONKAMER
De woonkamer betreft een typische doorzon-woonkamer. Dat wil zeggen: grote ramen in de voor- en achtergevel zorgen voor veel lichtinval. Daar komt bij dat de scheidingsmuur met de keuken is doorgebroken en de optische beleving ruimtelijker is geworden. Tevens zijn er in de achtergevel dubbele terrasdeuren aangebracht waardoor je de tuin eenvoudig bij je woonkamer betrekt. In de huidige setting is de zithoek aan de voorzijde gecreëerd terwijl je een gezellige eettafel bij de keuken kwijt kunt. Noemenswaardig is dat alle wanden en plafonds strak zijn gestuct wat een verzorgde en rustige uitstraling geeft. Daarbij zijn bijvoorbeeld stopcontacten verlaagd en uitgebreid. Wat velen ook zal aanspreken is de massief eikenhouten vloer die voor een warme woonsfeer zorgt.

MODERNE INBOUWKEUKEN
De keuken is toch wel een eyecatcher in de woning. Door de gewijzigde indeling is er plek ontstaan voor een mooie hoekopstelling. Greeploze fronten in een trendy kleurstelling geven de keuken een strakke uitstraling waarbij het natuurstenen aanrechtblad mooi aansluit, zowel qua kleur als materiaal. De inbouwapparatuur bestaat uit een brede inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem in het midden van de plaat, een vaatwasser, een combi-stoomoven en een koel-/vriescombi. En natuurlijk ontbreekt de kokend waterkraan niet. Bovenkasten zijn achterwege gelaten wat de keuken een ruimtelijk karakter geeft. Leuk detail zijn de lichtpunten boven het aanrecht waardoor je op speelse wijze leuke hanglampen naar keuze kunt ophangen. Twee ramen zorgen ervoor dat je tijdens het koken de achtertuin inkijkt.

HAL/ENTREE
Het is prettig binnenkomen bij deze woning. De entree heeft vanaf de buitenzijde een karakteristieke uitstraling waarbij wel de voordeurpui is vervangen door o.a. een degelijke voordeur met SKG-hang-en sluitwerk. Eénmaal binnen wacht een verrassend ruime hal van bijna 6 meter lang. Hier vind je onder meer het toilet en een praktische (verdiepte) kelderkast onder de trapopgang. Het toilet valt op vanwege de afwerking met beton ciré. En wat je meteen zal opvallen is de zwartstalen taatsdeur tussen de hal en woonkamer die beide kanten opdraait.

1e VERDIEPING
Middels de prettige trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag heeft een klassieke indeling met 3 slaapkamers en de badkamer (wat voorheen ook een slaapkamer was), maar de overloop is toch wel relatief groot en speels te noemen. Er is zelfs plek voor een kastje waar je leuke accessoires of bedlinnen en handdoeken in kwijt kunt.

De slaapkamers zijn respectievelijk 14m², 11m² en 5m² groot waardoor een gezin met 2 kinderen hier prima uit de voeten kan. De grootste slaapkamer biedt daarbij meer dan voldoende ruimte voor een volwaardig tweepersoonsbed en een grote linnenkast. De raampartijen (kozijnen en beglazing) zijn vervangen, maar het authentieke karakter is gebleven. Het kan niet anders dan dat ook hier de HR++-beglazing voor wooncomfort zorgt.

TRENDY BADKAMER
Vanuit de bouwperiode van deze woning (meer dan 100 jaar geleden) waren badkamers nog onbekend. Vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw ging men ruimte reserveren voor een (kleine) badkamer in huis. In deze woning is er uiteindelijk een (slaap)kamer opgeofferd waardoor de badkamer een prima formaat heeft.

Net als het toilet in de hal is deze badkamer met gevoel voor styling ingedeeld en aangekleed. Daarbij is onder meer modern sanitair toegepast van onder meer het wastafelmeubel en kranen. De inloopdouche is lekker ruim opgezet (120 cm breed) en voorzien van een rainshower, handdouche en drainafvoer. En niet onbelangrijk: er is een 2e (zwevend) wandcloset geplaatst. Helemaal trendy is de beton ciré-wandafwerking die je ook al terugzag op het toilet in de hal. Een raam zorgt voor een fijne lichtinval, én voor een goede ventilatiemogelijkheid. Overigens is er bij de badkamerrenovatie ook een mechanische ventilatie (MV-unit) geïnstalleerd.

MULTIFUNCTIONELE ZOLDER
Je zou het misschien niet verwachten, maar de zolder is veel ruimer dan de buitenzijde doet vermoeden. Zou je een vaste trap naar de zolder plaatsen, dan komt er maar zo ineens ca. 24m² extra woonoppervlak bij. Dit is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte. De zolder heeft in werkelijkheid dus nog meer vloeroppervlak. En doordat de nok op maar liefst 3,3 meter hoogte ligt, biedt deze zolder potentie voor een extra woonlaag. In de huidige setting is de zolder te bereiken via een vlizotrap op de overloop en daardoor voornamelijk als opbergruimte in gebruik, maar je kunt er dus veel meer uithalen. In combinatie met een vaste trap zijn er meerdere ruimtes, bijvoorbeeld een extra slaapkamer en/of een werkkamer te realiseren. Tevens vinden we hier de CV-ketel terug. Ook is het prettig dat er een dakvenster is geplaatst zodat er daglicht naar binnen valt.

GEZELLIGE ACHTERTUIN
Bij een leuk huis hoort ook een gezellige achtertuin. Ben je een tuinliefhebber, dan zal de tuin je zeker aanspreken. Ten opzichte van omliggende tuinen, is dit één van de grotere waardoor je lekker de vrijheid hebt. De tuin verspringt zo hier en daar, en dat maakt het juist erg speels. Hetzelfde geldt voor de omliggende bebouwing van authentieke woningen hetgeen voor een speels karakter zorgt.

Het terras is aangelegd met gebakken klinkers die naadloos aansluiten bij de stijl van de woning. Je kunt verschillende zithoeken creëren, bijvoorbeeld achterin de tuin waar je de meeste zonuren vindt. Een boom midden in de tuin zorgt op een warme zomerdag voor de gewenste beschutting. Ook is er is zonwering (uitvalscherm, elektrisch bedienbaar) aan de achtergevel geplaatst.

Halverwege de tuin staat een houten schuur. Deze is met ca. 7m² zeker niet klein te noemen en biedt meer dan voldoende ruimte voor de stalling van meerdere fietsen, de opslag van tuinmeubels en tuingereedschap. Een poort zorgt voor de gewenste ontsluiting naar de openbare weg.

ONDER DE LINDEN
Arnhem-Noord heeft veel karakteristieke woonwijken, maar de meest bijzondere is misschien toch wel Klarendal. Deze authentieke volkswijk heeft vele gezichten en ligt gunstig ten opzichte van het stadscentrum en de groene natuur waaronder verschillende parken en bossen die Arnhem te bieden heeft. In de wijk is geen straat ‘vlak’ en dat geldt ook zeker voor deze straat (Onder de Linden). Vanuit de woning rol je met de fiets zonder te trappen het centrum in. Maar ook in de wijk vind je veel gezelligheid met leuke winkeltjes en horecagelegenheden. Ook zijn er meerdere supermarkten in de nabijheid gevestigd. Klarendal is mede bekend vanwege het ‘Modekwartier’ met kleinschalige winkeltjes en bedrijfsruimtes op het gebied van mode en design.

Onder de Linden voelt, samen met enkele omliggende straten, aan als een eigen woonwijkje. Dit komt door de opvallende architectuur van de woningen die je alleen in dit gedeelte van de wijk vindt. ‘Gebroken’ kappen met terugvallende raampartijen en rode dakpannen kenmerken deze wijk. Mede door het glooiende landschap slingeren de straten sierlijk bovenop de heuvel. Elke straat heeft zijn eigen beleving waarbij ook de natuur een rol speelt. Ken je deze wijk niet? Ga er dan eens rondrijden en laat je verrassen door de gemoedelijke sfeer en haar eigentijdse karakter. En vergeet dan niet om langs deze woning te gaan want hier wil je toch wonen?

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, trap/kelderkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer met dubbele tuindeuren
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Overloop met hoekje voor een kast
3 Slaapkamers waarvan 1 met wasmachine-aansluiting
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.
Zolderverdieping:
Te bereiken middels een vlizotrap
Veel opbergmogelijkheden en potentie tot een extra woonlaag
CV-ketelopstelling en dakvenster aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
Bezienswaardig en onderscheidend woonhuis
Gelegen in een gewilde, karakteristieke woonwijk
Begane grond en 1e verdieping volledig gemoderniseerd
Moderne inbouwkeuken met natuurstenen werkblad
Luxe inbouwapparatuur waaronder een kokend waterkraan
Massief eikenhouten vloer
Dubbele terrasdeuren
Trendy badkamer en toilet
Moderne en uitgebreide groepenkast
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Mechanische ventilatie
Royale zolderverdieping met verrassend veel ruimte
Mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap naar zolder
Goede onderhoudsstaat met o.a. nieuwe, hardhouten kozijnen
Geheel HR++-beglazing (m.u.v. voordeur en bovenlicht)
Screens (zonwering) aan de achterzijde, slaapkamers elektrisch bedienbaar
Uitvalscherm (achtergevel) eveneens elektrisch bedienbaar
Relatief diepe achtertuin met achterom
Praktische schuur van 7m² groot
Vrij parkeren voor de deur
Bos en natuur binnen handbereik
Binnenstad, cultuur en horeca op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning