Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 3

Vraagprijs €350.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HM
Straat
Kerklaan 3
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kerklaan 3

Moderne, goed onderhouden en opvallend strakke TUSSENWONING (2000) bestaande uit 3 volledige woonlagen en een DAKKAPEL. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en biedt plaats aan een tuingerichte woonkamer, een halfopen, nieuwe keuken v.v. inbouwapparatuur en eethoek en een praktische trapkast. Op de 1e verdieping tref je 3 slaapkamers waarvan de masteredroom is voorzien van een walk-in-closet, en een badkamer met onder andere een ligbad én douche. De 2e verdieping is aanzienlijk vergroot door de dakkapel en biedt plaats aan een 4e slaapkamer en onder meer de witgoedaansluitingen. De woning is compleet met 14 zonnepanelen, horren en rolluiken.

De zonnige tuin is strak aangelegd met een groot terras en een sfeervolle VERANDA. In de tuin staat een houten schuur welke is voorzien van elektra. Een achterom is aanwezig. De straat is groen aangekleed en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Quote van de makelaar: “Zoek je een luxe, comfortabele woning die instapklaar is? Dan is deze woning wellicht interessant voor jou. Een trendy keuken, een moderne badkamer, vloerverwarming en zonnepanelen zijn slechts enkele voordelen die deze woning te bieden heeft. Ook de ligging tegenover groenvoorzieningen is gunstig en maakt het verschil met veel vergelijkbare woningen in de wijk”.

ONDERSCHEIDEND
Dit is een woning en die op meerdere vlakken net even iets meer te bieden heeft dan de gemiddelde tussenwoning. En al deze pluspunten versterken elkaar waardoor het in zijn geheel, inclusief tuin, een bezienswaardige woning maakt. Het valt al meteen op in de voortuin waar steenkorven en antracietkleurige tegels de woning aankleden. Eénmaal binnen straalt de woning je tegemoet met een eenduidig en hoogwaardig afwerkingsniveau waar nauwelijks in geleefd lijkt. De keuken is luxe en compleet en ook de badkamer heeft alles wat je wenst. De achtertuin is het verlengde van de voortuin, waarbij de strakke en moderne aankleding één op één doorloopt. Daarbij springt de stijlvolle veranda meteen in het oog. Het is niet zomaar een overkapping, want deze veranda is op degelijke wijze en met mooie materialen gebouwd.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Er is een brede schuifpui met veel glas aanwezig waardoor je ook in de winter van de tuin kunt genieten. In de woonkamer is vloerverwarming aanwezig, welke is bekleed met een houten vloer en is afgewerkt met een hoge witte plint. De deur tussen de woonkamer en de hal is verplaatst waardoor de woonkamer een ruimtelijker gevoel heeft gekregen. Enkele wanden zijn stijlvol afgewerkt met steenstrips voor ene rustieke uitstraling. Voor het gemak zijn er op enkelhoogte nog extra contactpunten in de muur gefreesd.

KEUKEN
De keuken vinden we terug aan de voorzijde waarbij het een mooi, vrij uitzicht heeft op de straat en groenvoorziening tegenover de woning. Dus geen inkijk van woningen die er mogelijk tegenover zouden kunnen staan. De keuken is modern ingericht met een recht keukenblok en bovenkasten voor een maximaal veel opbergruimte. Onder de bovenkasten zijn inbouwspots geplaatst. De inbouwapparatuur bestaat uit een inductiekookplaat, een afzuiger, een magnetron, een oven en een vaatwasser. De Amerikaanse koel/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. In de keuken is plaats voor een eettafel. Tussen de keuken en woonkamer is een trapkast aanwezig.

1e VERDIEPING
Via de rechte trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Opvallend is dat de trapopgang met hout is belegd waardoor deze een luxe uitstraling heeft. Hier biedt de overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer is over de volle breedte van de woning gesitueerd waardoor dit een ware masterbedroom is. Een leuk detail is hier de scheidingwand waardoor er een ware walk-in-closet is ontstaan. Aan de achterzijde van de woning zijn nog 2 kamers gelegen. Prettig is dat de kamers zijn voorzien van horren om insecten te weren en rolluiken om de kamer geheel te verduisteren. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een eenduidige, drempelloze laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer valt niet uit de toon met de rest van de woning. Ook deze ruimte is trendy en modern ingericht. De ruimte is praktisch ingericht met een ligbad, een inloopdouche, een 2e (zwevend geplaatst) toilet en een wastafelmeubel. Het meubel heeft 2 brede lades voor opbergruimte en een stijlvolle waskom. De spiegel is voorzien van verlichting. De kranen zijn recent vernieuwd waardoor dit er verzorgd uit ziet. Om te ventileren is er mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping van deze woning is zeer verrassend te noemen. Deze woning is tot in die nok toe verzorgd afgewerkt en dat zie je hier weer terug. Een maximaal breed dakkapel is geplaatst om de leefruimte te vergroten. Op deze manier is er een extra slaapkamer ontstaan. De dakkapel is pas 4 jaar oud en voorzien van een kunststof kozijn. Op deze woonlaag tref je een wastafelmeubel en de witgoedaansluitingen. De opstelling van de cv-ketel en de mechanische ventilatie box zijn verzorgd in een kastenwand weggewerkt. Onder de schuine dakvlakken is knieschot opbergruimte aanwezig.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Bij een verzorgde woning hoort ook een verzorgde achtertuin. Deze is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een strakke uitstraling. Rechte lijnen zorgen voor rust en ruimte. Keramische tegels van 60×60 zijn met cement ingevoegd waardoor onkruid geen kans krijgt. De schuttingen zijn met robuuste betonpalen geplaatst. Voor de schuifpui is een drain geplaatst voor overtollig regenwater. Achter in de tuin is een overdekt terras (veranda) gebouwd waar je het hele jaar door heerlijk kunt zitten. Er zijn extra elektrapunten aanwezig. Achter de veranda staat nog een houten berging (2,2m x 3m). Hier kun je de fietsen stallen en/of een klushoek maken. Uiteraard is er een achterom aanwezig. Doordat de tuin maar liefst 12 meter diep is, blijft er ook nog een mooi zonneterras over.

KERKLAAN
Deze straat doet zijn naam eer aan aangezien de straat een echte laan is met bomen en groenstroken. De straat is zeer ruim opgezet en is dan ook één van de leukste straten van de nog jonge woonwijk Melkweide. De ligging is gunstig aangezien er tegenover de woning niet gebouwd is. Je geniet daardoor een vrij uitzicht zonder inkijk. Parkeren kan voor de deur waardoor je nooit ver hoeft te lopen. Halverwege de straat is een speeltuin aangelegd. Het is dan ook een gezellige, kindvriendelijke woonwijk met veel jonge gezinnen.
Noemenswaardig is dat er op loopafstand een geheel nieuw recreatiegebied is aangelegd. Aan de andere kant van de dijk in de uiterwaarden van de Rijn tref je een recreatieplas waar je kunt geniet van de rust, vrijheid en natuur.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Begin dit jaar is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Deze bibliotheek is zelfs genomineerd tot de beste bibliotheek van Nederland. Ook is er in het nieuwe dorpshart gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. In het voorjaar van 2024 wordt het nieuwe dorpshart feestelijk geopend. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loop/fietsafstand vind je ook 3 basisscholen en een zalencentrum. Ben je van het wandelen (met een hond), dan loop je vanuit de voordeur binnen enkele minuten het recreatiegebied ‘de Hetersche Waarden’ in. In de uiterwaarden van de Rijn zijn strandjes en wandelpaden aangelegd.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet met fonteintje
Woonkamer met brede schuifpui en vloerverwarming
Halfopen keuken met inbouwapparatuur, eethoek en trapkast
1e Verdieping:
Overloop
Drie slaapkamers v.v. horren en rolluiken
Badkamer met ligbad, doucheruimte, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
4e Slaapkamer met dakkapel
Witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling, wastafelmeubel en knieschot bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Instapklare gezinswoning
Verzorgd afwerkingsniveau
14 Zonnepanelen
Energielabel B (voor plaatsen zonnepanelen)
Volledig geïsoleerd
Rolluiken en horren aanwezig
Vloerverwarming op de begane grond
Woonkamer met brede schuifpui
Recent vernieuwde keuken
Inbouwapparatuur in de keuken
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Stijlvolle badkamer met o.a. ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel
Modern wastafelmeubel
Maximaal breed dakkapel
Dakkapel met kunststof kozijn
Opvallend strakke en onderhoudsvrije voor- en achtertuin
Heerlijke veranda waar je het hele jaar door buiten kunt zitten
Houten schuur welke is nageïsoleerd
Achterom aanwezig
Gunstige ligging in de wijk
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Natuurgebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning