Remko Stevens Makelaardij

HERVELDTielsestraat 144a

Vraagprijs €735.000,- k.k.
Beschikbaar
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 AD
Straat
Tielsestraat 144a
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Tielsestraat 144A

Aan de rand van het dorp gelegen, gemoderniseerd, geïsoleerd en verrassend ruim ingedeeld VRIJSTAAND WOONHUIS (ca. 182m2 woonoppervlak) met o.a. een lichte woonkamer met grote raampartijen en een ingebouwde gashaard, een luxe inbouwkeuken, een praktische bijkeuken en een slaap/speelkamer én werkkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn nog 3 grote slaapkamers (met rolluiken) te vinden waaronder een heuse masterbedroom (met dubbele walk-in-closet), een royale en complete (nieuwe) badkamer en een vlizotrap naar opbergzolder. Andere grote pluspunten zijn het stucwerk (gehele woning), nieuwe elektra en verwarming en een compleet nieuw dak (dakbeschot, isolatie en dakpannen).

De instapklare woning staat op een fraai perceel van 1.475m2 (!) groot met o.a. een royale, aangebouwde, stenen GARAGE (30m2), een VERANDA aan de achterzijde, een grote CARPORT waar zelfs een lange caravan in past almede een SCHUUR ten behoeve van tuingereedschap. Met rondom een grasgazon en groene hagen heeft het veel vrijheid en privacy te bieden. Speeltoestellen zoals de ingegraven trampoline en schommel/duikelrek blijven achter. De tuin is voorzien van een puls, sectorsproeiers en druppelsysteem. De comfortabele OPRIT biedt plaats aan meerdere auto’s en is aangelegd met split en honingraadplaten.

Quote van de makelaar: “Een completere gezinswoning ga je in dit segment niet snel vinden. Niet alleen vanwege de royale opzet en praktische indeling met o.a. 4 slaapkamers en een werkkamer, maar ook vanwege alle extra’s die het te bieden heeft in aan- en bijgebouwen. Bovendien is het perceel groter dan gemiddeld wat ideaal is met kinderen en eventuele huisdieren”.

RENOVATIE & VERDUURZAMING
Deze woning is gebouwd in 1972 maar hier is nog maar weinig origineel van gebleven. Sinds 2016 heeft de woning een metamorfose ondergaan waarbij een grondige renovatie en modernisering heeft plaatsgevonden. In de basis is alle elektra (groepenkast, bedrading, contactdozen etc.) vervangen. Ook is er centrale verwarming aangelegd waarbij nieuw model radiatoren zijn toegepast. In 2022 is het dak van de woning vervangen met nieuw dakbeschot, isolatie, keramische dakpannen en enkele (nieuwe) Velux dakvensters (2016). Tevens zijn er in 2016 (deels) nieuwe kozijnen geplaatst met draai/kiepfunctie en HR++ beglazing. Het buitenschilderwerk is in 2021 door een vakschilder uitgevoerd. Ter verduurzaming is ook de spouw en de vloer nageïsoleerd.

INSTAPKLAAR
Tijdens de renovatie is de woning ook gemoderniseerd waarbij het luxe en comfortgehalte naar een aanzienlijk hoger niveau is getild. Werkelijk de gehele woning (m.u.v. de zoldervliering) is strak gestuct wat de woning een fris en éénduidig afwerkingsniveau geeft. In die zin kun je elke wand eenvoudig in de gewenste kleur sausen of bekleden met een trendy behangetje.

Waar je waarschijnlijk al snel naar kijkt is de keuken, badkamer en het sanitair. Dit is altijd persoonlijk en vaak smaakgevoelig alhoewel er hier wel neutrale en praktische keuzes zijn gemaakt. Zo is de keukenopstelling royaal te noemen, afgewerkt met een granieten werkblad en v.v. luxe inbouwapparatuur. Vrij recent (2021) is de badkamer nog geheel vervangen en voorzien van modern sanitair en trendy tegelwerk. Kortom, zoek je een instapklare gezinswoning met alles erop-en-eraan, dan ben je hier aan het juiste adres…

WOONKAMER
Opvallend aan deze woonkamer is de prettige lichtinval. Grote raampartijen zorgen niet alleen voor veel daglicht, maar ook voor een mooi zicht in de tuin (rondom). Dit zorgt voor een prettige woonsfeer zonder enige inkijk. De woonkamer is in te richten met bijvoorbeeld een lekkere hoekbank. Ook kun je er met gemak een lange 6- of 8-persoons eettafel kwijt. Een eye-catcher centraal in de woonkamer is de ingebouwde gashaard die in de koude maanden voor gezellige winteravonden kan zorgen.

LUXE INBOUWKEUKEN
Het ruimtelijke gevoel van de woonkamer wordt mede gecreëerd doordat de scheidingsmuur met de keuken is doorgebroken. Hierdoor is er een ‘balzaal’ van een keuken ontstaan. Er is dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door er een uitgebreide hoekopstelling te plaatsen. Witte fronten, een zwart granieten aanrechtblad en strakke grepen geven de keuken een moderne en luxe uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast (maximale hoogte), een vaatwasser, een brede inductie kookplaat, een afzuiger en een grote oven. Er is goed nagedacht over praktische kastruimte. Er is bijvoorbeeld gekozen voor een luxe hoekkast met Le-mans slede die je voor een groot gedeelte uit de kast draait waardoor je de hele hoek optimaal kunt benutten. En uiteraard ontbreekt de spotverlichting niet.

In de keuken is een tuindeur aanwezig. Hierdoor loop je direct het overdekte buitenterras (veranda) op. Een rolhor zorgt ervoor dat insecten geen kans krijgen om naar binnen te vliegen. De andere deur in de keuken geeft toegang tot de bijkeuken waar je bijvoorbeeld een vriezer kwijt kunt.

WERK- EN SPEELKAMER
De begane grond is meer dan 100m2 groot en heeft daardoor flink wat leefruimte te bieden. Dat wordt al meteen duidelijk wanneer je de hal/entree inloopt. Alleen de hal is al meer dan 20m2 groot waardoor het hier aangenaam binnenkomen is.

Vanuit de hal zijn verschillende leefruimtes toegankelijk. Natuurlijk vind je hier het toilet en de trapopgang en loop je rechtstreeks de woonkamer binnen. Maar er zijn nog meer (leef)ruimtes op de begane grond die je zeker zullen aanspreken. Denk daarbij aan een slaapkamer en een separate werkkamer. Beide kamers hebben een dubbele inbouwkast waar je de nodige spullen kunt opbergen. De slaapkamer zou je natuurlijk ook kunnen gebruiken als speelkamer. Mocht je voorkeur uitgaan naar een levensloopbestendige woning, dan zijn er mogelijkheden om een badkamer op de begane grond te creëren.

1e VERDIEPING
Net als de begane grond is ook de 1e verdieping royaal opgezet. Deze woonlaag is ingedeeld met een riante overloop, 3 zeer volwaardige slaapkamers waarvan 1 masterbedroom en de badkamer.

De overloop schakelt de slaapkamers en de badkamer aan elkaar terwijl een groot dakvenster voor een prettige lichtinval zorgt. De slaapkamers zijn respectievelijk 26m2, 12m2 en 12m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte waardoor de kamers eigenlijk nog groter zijn. Het is wel duidelijk welke maat bij de masterbedroom hoort, maar ook de kinderkamers hebben het formaat van een ouderslaapkamer. In die zin zou je de ‘master’ ook nog kunnen opdelen in 2 afzonderlijke kamers mocht je een slaapkamer tekort komen…
Opvallend is dat elke kamer een extra (groot) dakvenster heeft gekregen. Dit, naast de (nieuwe) kopgevelramen die tegelijkertijd van draai/kiepramen zijn voorzien. Verduisteringsschermen en rolluiken zorgen ervoor dat je de kamers 100% kunt verduisteren. Tevens zijn er (inzet)horren aanwezig.

Nog even terugkomend op de masterbedroom: Achter de vaste schuifpanelen vind je 2 afzonderlijke walk-in-closets waarbij de maatwerk kastindeling met o.a. lades en verlichting achter zal blijven. En een ander pluspunt: aan het hoofdboord waar je waarschijnlijk het 2-persoonsbed zal plaatsen, zijn aan weerszijden extra contactpunten en lichtschakelaars (hotelschakeling) aangebracht.

COMPLETE BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is in 2021 volledig vernieuwd waardoor het aan alle wensen en comfort van de huidige tijd voldoet. Er is gekozen voor een brede inloopdouche, een volwaardig ligbad, een 2e (zwevend) toilet en een breed 2-persoons wastafelmeubel met ladekorven, een bijbehorende kolomkast en een spiegelkast. De inloopdouche is groter dan gemiddeld en voorzien van een rainshower, een drainafvoer en een extra handdouche. In de scheidingswand is een nisje ingetegeld waar je je shampoo en douchegel kwijt kunt. Groot formaat tegels (antraciet/wit) worden afgewisseld met houtaccenten. Ventileren is geen probleem met het aanwezige dakvenster. Bovendien is er mechanische ventilatie aanwezig.

OPBERGZOLDER
Via een vlizotrap op de overloop bereik je de zolder. Deze extra verdieping heeft een nokhoogte van 1,6 meter waardoor je er net niet kunt lopen, maar wel goed toegankelijk is. Aan opbergruimte is er dan ook geen gebrek. Wat opvalt is dat er tapijt is gelegd en verlichting aanwezig is. Bovendien is de kap geïsoleerd waardoor het er aangenaam aanvoelt. Hier vind je de CV-ketel en MV-unit (ventilatiebox) terug.

GARAGE & VERANDA
Aan de linkerzijde van de woning is een stenen garage aangebouwd. En dit is niet zomaar een garage. De garage is 7,6 meter lang en 3,9m breed en is daarmee langer en breder dan gemiddeld (30m2). Tevens is de garage in spouw gebouwd waardoor het ook potentie biedt voor andere bestemmingen, bijvoorbeeld als praktijk of salon aan huis. Ook omdat er al een keukenblokje met gootsteen v.v. warm- en koudwater aanwezig is. Dubbele deuren geven toegang tot de oprit.

Vanuit de garage loop je via de zijdeur naar buiten de veranda in. De veranda schakelt de woning en de garage aan elkaar waardoor je droog van de één naar de andere kunt lopen. Tevens is het een heerlijk, overdekt buitenterras (19m2) waar je met gemak een lekkere loungebank kwijt kunt. In het plafond zijn inbouwspots aangebracht.

CARPORT & SCHUUR
Onlangs (2022) is er naast de garage een zeer degelijke carport met erachter een schuur gebouwd. De carport heeft een serieus formaat van maar liefst 7,7 meter lang en 3,5 meter breed. In combinatie met de juiste hoogte zou je er zelfs een volwaardige caravan onder kunnen stallen.

Achter de carport is een schuur van 9m2 te vinden. Het is één geheel met de carport en stijlvol in Douglashout uitgevoerd. Naast fietsen kun je hier bijvoorbeeld ook de grasmaaier en tuingereedschap kwijt. De schuur is voorzien van elektra en verlichting.

TUIN RONDOM
Het perceel kent geen haakse hoeken, maar is wel lekker breed waarbij de woning gunstig op de kavel staat. Elke zijde van de tuin heeft zijn eigen ruimtelijke vrijheid waardoor het veel potentie te bieden heeft om er je eigen invulling aan te geven. De linkerzijde heeft de ruimte om er bijvoorbeeld een moestuin te creëren. Vanzelfsprekend vinden we de (zonnige) terrassen aan de achterzijde. Hier vind je ook de speeltoestellen zoals de ingegraven trampoline en de schommel. De tuin wordt omsloten met groene hagen die tevens voor de nodige privacy zorgen. En ook aan gras is er geen gebrek. Een balletje trappen kan hier ook prima in de voortuin. Om de tuin in een warme zomer ook groen te houden, kun je de puls gebruiken om (gratis) grondwater op te pompen. Alle toebehoren blijven achter, net zoals de waterstopcontacten, aan te sluiten sectorsproeiers en het aangelegde druppelsysteem.

Bij een woning van dit kaliber hoort ook een comfortabele oprit en parkeergelegenheid op eigen terrein. In 2022 is hier niet op bezuinigd door de oprit en parkeerplaatsen met split aan te leggen. Noemenswaardig zijn de honingraadplaten onder het split die voor stabiliteit en degelijkheid zorgen.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer met ingebouwde gashaard
Open keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en met tuindeur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en gootsteen
Slaap/speelkamer met 2 inbouwkasten
Werk/studiekamer met 2 inbouwkasten.
1e Verdieping:
Overloop met dakvenster en vlizotrap
Masterbedroom met schuif/kastenwand (dubbele walk-in-closet) en extra dakvenster
Slaapkamer 2 met extra dakvenster
Slaapkamer 3 met extra dakvenster
Badkamer ingedeeld met een ligbad, inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet.
Zolderverdieping:
Met vlizotrap te bereiken zolder
Veel opbergmogelijkheden
CV-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend grote gezinswoning
Grondig gerenoveerd en verduurzaamd
Verzorgd, éénduidig en modern afwerkingsniveau
Gashaard ingebouwd
Luxe keuken met o.a. een werkblad van natuursteen
Praktische bijkeuken
4 Volwaardige slaapkamers met de mogelijkheid tot een 5e
Relatief nieuwe badkamer met alles erop-en-eraan
Zwevende wandclosetten
Opbergmogelijkheden achter de knieschotten (1e verdieping)
Tevens een verrassend grote opbergzolder
Zowel een extra gootsteen in de bijkeuken als in de garage
Meterkast: 8 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2016
Vloer-, muur- en dakisolatie. Ook zijn de plafonds extra geïsoleeerd
Nagenoeg geheel voorzien van isolatieglas (deels HR++)
Nieuw dak met o.a. keramische dakpannen (2022)
Buitenschilderwerk in 2021 door een schilder uitgevoerd
Grote, in spouw gebouwde garage
Nieuwe carport met ruimte voor een aanhanger, (werk)bus of zelfs een caravan
Nieuwe schuur is de ideale opberg- en fietsenstallingsruimte
Veel vrijheid en ruimte rondom de woning
Degelijke oprit met plaats voor meerdere auto’s zonder dat je elkaar in de weg staat
Oprit is middels een poort af te sluiten
Aan de rand van het dorp gelegen
Uitvalswegen binnen handbereik (A15 binnen 3 autominuten).

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning