Remko Stevens Makelaardij

DRIELCremerstraat 4

Vraagprijs €735.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1955
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 DA
Straat
Cremerstraat 4
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
DRIEL
Cremerstraat 4


Royaal en stijlvol uitgebouwd, verrassend groot en speels opgezet VRIJSTAAND WOONHUIS met maar liefst ca. 192m2 woonoppervlak. De woning staat op een mooi hoekperceel van 650m2 groot en heeft meerdere aan- en bijbouwen waaronder een brede CARPORT, een geïsoleerde SCHUUR/FIETSENSTALLING met (3e) toilet en een grote TUINKAMER met glazen schuifpanelen. De oprit is zeer comfortabel te noemen met plaats voor 4 tot 5 auto’s op eigen terrein.
 
Deze zeer aantrekkelijke gezinswoning is hoogwaardig en trendy afgewerkt en o.a. voorzien van een heerlijke woonkamer met verschillende zithoeken en een houtkachel, een royale leefkeuken met hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en een werkblad van beton, een praktische bijkeuken (voormalige garage), een echte proviandkelder, op de verdieping 5 ruimtelijke slaapkamers waaronder een masterbedroom met maatwerk garderobekast en een balkon, een fraai aangeklede badkamer alsmede een separaat toilet en wasruimte op de verlengde overloop. Noemenswaardig zijn verder de vloerverwarming (deels) en airconditioning die bijdragen aan een hoog comfortgehalte. Qua verduurzaming zit het hier wel goed (energielabel A) waarbij de woning volledig is geïsoleerd en is v.v. 10 zonnepanelen. Opvallend zijn de toegepaste (bouw)materialen waardoor de woning in een goede onderhoudsstaat verkeert.
 
Quote van de makelaar: “Ben je op zoek een woning met de WOW-factor? Stop dan met zoeken want dit is een woning waar je maar zo verliefd op kan worden. Het huis heeft zoveel uitzonderlijke stijlelementen en verrassingen dat het alleen op waarde is te schatten door het te bezichtigen”.
 
VOLUMINEUS
Van de voorzijde zou je het misschien niet vermoeden, maar deze woning heeft maar liefst ca. 835m3 (!) inhoud. Van oorsprong was het eigenlijk maar een kleine woning, maar door alle aanbouwen en uitbreidingen is de woning meer dan twee keer zo groot geworden. Met name de opbouw van de 1e verdieping aan de achterzijde is bijzonder te noemen (2020). Hierdoor telt de woning in totaal 5 volwaardige slaapkamers met ieder een eigen karakter en ruimtelijke beleving waarbij dankbaar gebruik is gemaakt van de (nok)hoogtes. Een (samengesteld) gezin met 3 of 4 tieners kan hier prima uit de voeten terwijl er op de begane grond nog een extra studie/werkkamer te vinden is.
 
Ook de indeling van de woning is voor een groot deel veranderd waarbij ruimtes bij elkaar zijn gevoegd. Dit zie je met name terug op de begane grond waarbij een deel van de voormalige garage bij de keuken is getrokken. Kortom, de indeling is verrassend te noemen waarbij speelse raampartijen en praktische leefruimtes voor een bijzonder prettige woonsfeer zorgen.
 
RENOVATIE & VERDUURZAMING
De oorspronkelijke woning is in 1955 gebouwd, maar sinds 2015 heeft de woning een grote metamorfose ondergaan. Nagenoeg de gehele woning is gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd waardoor de woning het wooncomfort van de huidige tijd heeft. Vanuit de basis is alle elektra, groepenkast en riolering vervangen. Contactpunten werden verlaagd en ingefreesd, elke groep heeft een eigen aardlekschakelaar gekregen, de centrale verwarming is geoptimaliseerd met onder meer vloerverwarming en de gehele woning is strak gestuct. Ook is er veel aandacht besteed aan isolatie waaronder de vloer, spouwmuur en de dakconstructie. De aanbouw heeft zelfs een RC-waarde van 8 wat een zeer hoge duurzaamheidswaarde betekent. Tevens zijn alle kozijnen vervangen door hardhout en voorzien van HR++ beglazing (m.u.v. toiletraampje). Opvallend zijn alle composiet onderdorpels die nooit onderhoud nodig hebben. De kozijnen van de opbouw op de 1e verdieping zijn overigens in zwartgrijs aluminium uitgevoerd en v.v. het draai/kiepsysteem met bijpassende inzethorren. De Velux dakvensters in de hoge, schuine dakvlakken zijn zelfs elektrisch bedienbaar en eveneens v.v. rolhorren.
 
Aan de buitenzijde vallen enkele details meteen op, namelijk de zinken hemelwaterafvoeren, de houten gevelafwerking en het zinken roefdak op de aanbouw. Hier is een bouwexpert betrokken geweest die weet hoe je een oudere woning een moderne twist kan meegeven. Bovendien is er niet bezuinigd op bouwmaterialen.
Tip: Laat het metselwerk witstucen, eventueel i.c.m. antracietkleurig schilderwerk van kozijnen en het huis gaat nog meer spreken (zie art impression in fotoreportage). Offerte is aanwezig.
 
TOT IN DETAIL…
Een huis kan wel degelijk en fraai verbouwd zijn, maar dan kan nog steeds de warme woonsfeer ontbreken. Hier hoef je daar niet bang voor te zijn. De huidige bewoners hebben op smaakvolle wijze de woning aangekleed met moderne elementen en trendy afwerking. Daarbij moet je denken aan speelse doorkijkjes (bijv. tussen hal en woonkamer), in de keuken een werkblad dat in beton gegoten is, stijlvolle paneeldeuren, houten accenten afgewisseld met industriële, stalen elementen (bijv. in de trapleuning), verzonken inbouwspots in de plafonds en kleurrijk tegelwerk in toilet en badkamer. En niet te vergeten de hal/entree waar je nog de authentieke jaren ’50 tegeltjes terugvindt en nog de authentieke sfeer ademt. 
 
Na de hele woning gezien te hebben, vind je de kers op de taart in de badkamer met het maatwerk zwart stalen frame van de inloopdouche, afgewisseld met goudkleurig, geborsteld messing sanitair. Ben je gevoelig voor woonsfeer, mooie materialen en praktische oplossingen waar over nagedacht is? Dan zou je maar zo verliefd kunnen worden op deze parel in het vrijstaande segment…
 
LIVING
Door de aanbouw is de woonkamer aanzienlijk vergroot waardoor het een gezellige living is geworden. Je kunt er namelijk meerdere zithoeken creëren waarbij de vrijstaande houtkachel mooi centraal in de ruimte staat. In de ene hoek een 6-persoons eettafel, in de zijvleugel een lekkere hoekbank met zicht op het TV-scherm aan de muur. Overigens zou je de eettafel ook in de keuken kwijt kunnen waardoor je een extra zithoek overhoudt. Opvallend detail is het plafond dat deels in hoogte verspringt en is voorzien van stijlvolle inbouwspots. Wat ook direct zal opvallen zijn de verschillende raampartijen waarvan enkele tot aan de vloer doorlopen. Dit geeft niet alleen een bijzonder prettige lichtinval maar ook een speels gezichtsveld in de tuin. De massief essenhouten vloer geeft de woonkamer (en keuken) een warme woonsfeer.
 
LEEFKEUKEN
De keuken heeft een bijzonder ruimtelijke beleving waardoor je hier elkaar niet snel in de weg zult staan. De uitgebreide hoekopstelling heeft een werkblad van beton wat voor een robuuste uitstraling zorgt. De gootsteen met zwart/wit gebokte tegeltjes is daarin een echte eye-catcher, net als het 90cm brede SMEG-fornuis met oven. Boven het kookfornuis is een afzuigschouw met kranslijst ingestuct. En uiteraard ontbreekt de vaatwasser niet. En niet te vergeten de waterkraan (Franke) die voor direct kokend water zorgt. Brede ladekorven zorgen voor praktische opbergruimte. In het verlengde van het keukenblok zijn een maximaal grote koelkast en een combi-oven/magnetron ingebouwd (2022).
De houten accenten in de keuken zal je vast niet ontgaan. Bijvoorbeeld het zitje boven de radiator (maatwerk), het houten ‘doorkijkframe’ in de overgang naar de woonkamer en de houten bar springen in het oog. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras met (deels) overkapping en pergola.
 
WERKKAMER & BIJKEUKEN
De begane grond telt maar liefst ca. 109m2 en dat zijn niet alleen de woonkamer en de keuken. Aan de voorzijde van de woning is via de hal een werk/studiekamer gelegen. Hier kun je je geheel terugtrekken wanneer je vanuit huis werkt. Maar ook een speelkamer behoort tot de mogelijkheden waarbij je de deur dicht trekt en de boel, de boel laat.
 
Vanuit de keuken is er een doorloop naar de voormalige garage. Deze ruimte is volledig geïsoleerd en betreft de ideale bijkeuken. Er is een extra keukenblokje met gootsteen geïnstalleerd alsmede een vaste schuif/kastenwand waar je (schoonmaak)spullen, voorraad en de stofzuiger kwijt kunt. Vanuit deze bijkeuken is er een doorloop naar de carport vanwaar je droog naar de schuur en de tuinkamer loopt.
 
5 SLAAPKAMERS
Het zijn stuk voor stuk volwaardige slaapkamers van respectievelijk 17m2, 11m2, 10m2, 10m2 en 7m2 groot. Alle kamers hebben rechte muren waardoor ze optimaal en praktisch in te richten zijn. De grootste kamer is een heuse masterbedroom die een bijzonder, ruimtelijke beleving heeft vanwege het zicht tot in de nok. Overigens ga je dat ruimtelijke gevoel in elke slaapkamer tegen komen wat voor een unieke en speelse beleving zorgt. De masterbedroom is niet alleen onderscheidend vanwege het formaat, maar ook doordat het een vaste, maatwerk kastenwand met hanggedeelte en opberglades heeft. Tevens heeft het een grote glaspui met deur die toegang geeft tot het balkon. Een airconditioning maakt deze ouderslaapkamer compleet.
 
MULTIFUNCTIONELE OVERLOOP
Door de dakopbouw aan de achterzijde is de 1e verdieping aanzienlijk vergroot en is er een compleet ‘achterhuis’ aangebouwd. De voormalige (kleine) badkamer is omgetoverd tot een modern toilet waardoor die achterwege gelaten kon worden op de nieuwe badkamer. Op de vergrote overloop zijn tevens nog een inbouwkast met witgoedaansluitingen en een handige linnenkast t.b.v. handdoeken, beddengoed etc. te vinden. Een gouden greep is het hoog gelegen Velux dakvenster die voor de nodige lichtinval en ventilatie zorgt. Het is te hoog om erbij te kunnen maar daarom is er voor een elektrisch bedienbare variant gekozen. Hetzelfde geldt voor de rolhor waardoor insecten ook hier geen kans krijgen. Je zou het waarschijnlijk niet verwachten maar het aanbouwgedeelte is tevens v.v. vloerverwarming waarbij de 3 ‘achtergelegen’ slaapkamer en de badkamer ieder afzonderlijk, middels een eigen thermostaat zijn te verwarmen.
 
TRENDY BADKAMER
Nadat je onder meer al 5 slaapkamers bent tegengekomen, tref je aan het einde van de verlengde overloop de badkamer aan. Je verwacht niet dat er zoveel ruimte in het ‘achterhuis’ zit en ook in de badkamer zal je verbaasd zijn. Er is dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte met o.a. een groot ‘familieligbad’, een royale inloopdouche met stijlvol zwartstalen glaswand (maatwerk) en een houten wastafelmeubel (maatwerk) met waskom en opberglades. Ook is er een bijbehorende kolomkast aanwezig waar je al je toiletspullen in kwijt kunt. Andere stijlelementen zijn de goudkleurige, in messing uitgevoerde kranen die sierlijk uit de muur komen. Zo ook in de douche waar je zowel een rainshower als een handdouche tegenkomt. Een breed draai/kiepraam en een hoog gelegen dakvenster zorgen niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Natuurlijk is de mechanische ventilatie niet vergeten. Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien de vloerverwarming hier is doorgetrokken.
 
CARPORT & SCHUUR
Naast de woning is een zeer comfortabele carport aangebouwd. Deze carport is meer dan 4 meter breed (en 6,5m diep) waardoor je met gemak aan beide kanten kunt uitstappen zonder dat je de deur tegen de muur stoot. Aan de zijkant kun je een voorraad van kachelhout opstappelen wat tegelijkertijd ook voor een leuke aankleding zorgt.
 
Een garage zal je zeker niet missen, ook omdat er achter de carport nog een volwaardige schuur te vinden is. Deze is 9m2 groot en volledig geïsoleerd doordat het in sandwichpanelen is opgebouwd (net als het dak van de carport en de tuinkamer). Wat je zeker niet zal verwachten is het toilet in deze schuur. En het is niet zomaar een toilet. Zelfs hier is aandacht besteed aan comfort en styling met o.a. een wandcloset en fonteintje. Je zult verrast zijn hoe praktisch dit (3e) toilet is wanneer je met vrienden in de tuinkamer zit of voor kinderen die in de tuin aan het ravotten zijn.
 
AFSLUITBARE TUINKAMER
Het pronkstuk van de tuin is toch wel de tuinkamer van 25m2 groot. Ben je een tuinliefhebber dan zal je deze tuinkamer zeker kunnen waarderen. Je kunt er met gemak een grote loungeset en een eettafel kwijt. Glazen schuifpanelen zorgen ervoor dat je het volledig kunt afsluiten waardoor je er het gehele jaar gebruik van kunt maken. Opvallend is dat ook hier een keukenblokje met gootsteen staat. Er is zelfs koud én warm water aanwezig.
 
TUIN & OPRIT
Een perceel van 650m2 is een serieus mooi perceel qua formaat, zeker wanneer deze ook rechthoekig is waarbij de woning gunstig op de kavel staat. De meeste tuin ligt aan de achterzijde waar je veel vrijheid geniet. Hier kun je met name van de middag en avondzon genieten. De tuin heeft een verzorgd en overzichtelijk karakter met veel gras en strakke (beuken)hagen. Ook zijn er enkele boompjes te vinden die de tuin natuurrijk aankleden. Er is meer dan voldoende ruimte voor speeltoestellen zoals een trampoline of een schommel. Het aanwezige houten speeltoestel met glijbaan wordt ter overname aangeboden. Wil je het gras lekker kort houden? Dan heb je de mogelijkheid om de ingeregelde robotmaaier over te nemen.
 
De oprit is royaal aangelegd met klinkerbestrating waarbij je met gemak 2 auto’s naast of achter elkaar kunt parkeren. Zo kunnen er tijdens een verjaardag maar zo 5 auto’s (incl. carport) op eigen terrein geparkeerd worden. Aan de zijkant van de oprit zijn aansluitingen voorbereid ten behoeve van buitenverlichting.
 
DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dicht bij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. Zomers kun je met de mountainbike zo de Rijn oversteken waar uitdagende fietsroutes in het bos liggen.
In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.


Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Vanaf de A50 kun je de A12 of de A15 op. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. Winkelcentrum Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en Wageningen zijn dichtbij. Zo ook de Foodvalley bij het industrieterrein van Heteren.

INDELING
Begane grond:

Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang

Woonkamer (living) met eethoek, houtkachel en dubbele terrasdeuren
Toegang tot kelder
Werk/studiekamer
Open (leef)keuken met hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Inbouwkast met CV-ketelopstelling en MV-unit
Bijkeuken met 2e keukenblok, vaste schuif/kastenwand en deur naar…
Carport met doorloop naar…
Schuur met 3e toilet
Afsluitbare tuinkamer met extra keukenblok v.v. gootsteen (warm- en koud water).
 
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet, inbouwkast met witgoedaansluitingen, linnenkast en dakvenster
Masterbedroom met inbouwkast, maatwerk garderobe/kastenwand, airco en deur naar balkon
Slaapkamer 2 met inbouwkast
Slaapkamer 3
Slaapkamer 4
Slaapkamer 5 met extra dakvenster
Badkamer met groot ‘familieligbad’, inloopdouche en wastafelmeubel met kolomkast.
 
BIJZONDERHEDEN 
Prachtig verbouwde dorpsvilla met verrassend veel leefruimte
Goede onderhoudsstaat met mooie (bouw)materialen
Veel stijlvolle details die de woning uniek maakt in afwerking en beleving
Woning is geheel strak gestuct
Speelse indeling met op de verdieping veel hoogte-accenten
Authentieke hal/entree
Gezellige woonkamer met 2 zithoeken en houtkachel
Luxe, landelijke keuken met o.a. een fornuis en kokend waterkraan
Aparte werk/speelkamer waar je je terug kunt trekken
5 Volwaardige slaapkamers
Masterbedroom met airco en maatwerk garderobe/kastenwand
Schitterende badkamer die maar zo uit een woonblad kan komen
Vloerverwarming in zowel de keuken en bijkeuken als op het aangebouwde gedeelte van de verdieping
Meterkast: 11 groepen, allen voorzien van aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Itho HR-combiketel
Volledig geïsoleerd met o.a. HR++ beglazing
Energielabel A (betreft schatting, is in aanvraag)
10 Zonnepanelen (2019)
Heerlijke tuin rondom de woning (afsluitbaar met degelijk hekwerk)
Waterkraantje in zowel voor- als achtergevel
Robotmaaier t.b.v. het gazon wordt ter overname aangeboden
Het houten speelhuis wordt ter overname aangeboden
Geïsoleerde schuur met 3e toilet
Royale tuinkamer met extra keukenblok, verlichting en elektra
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Grote carport met mogelijkheid van houtopslag
Buitenverlichting bij oprit is voorbereid
Eventueel caravan of aanhanger bij huis te plaatsen
Gunstige ligging t.o.v. dorpsplein, Albert Heijn en basisscholen. 

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning