Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Lede 26

Vraagprijs €545.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2007
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GZ
Straat
De Lede 26
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Lede 26

Heerlijk vrij aan de rand van het dorp gelegen, stijlvol ontworpen en instapklare 2-ONDER-1-KAPWONING met o.a. speelse raampartijen, een ruimtelijke indeling, een fijne leefruimte met hoog plafond, een luxe eilandkeuken, op de verdiepingen in totaal 4 slaapkamers waarvan 1 met BALKON met vrij uitzicht alsmede een luxe badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche. De ruimtelijke hal met vide geeft toegang tot de inpandige GARAGE. Een zeer groot pluspunt van deze gasvrije woning is dat het bijzonder duurzaam is met onder meer een aardwarmtepomp, een zonneboiler en WTW-ventilatiesysteem. De woning is volledig geïsoleerd en draagt energielabel A+. De woning heeft dan ook alleen maar vloerverwarming die zowel kan koelen als verwarmen (zelfs op de 2e verdieping). De vloerverwarming is per kamer regelbaar. Verder zijn meerdere ramen voorzien van screens (zonwering).

Deze gezinswoning staat op een bijzonder breed perceel van bijna 13 meter met aan de voorzijde een brede OPRIT met plaats voor 2 auto’s naast elkaar. De tuin loopt om de woning heen naar achteren (achterom) waar je een strakke, overzichtelijke tuin aantreft met verschillende terrassen en een schuur/fietsenstalling.
De woning ligt in een gewilde, kindvriendelijke en fraai opgezette, groene woonwijk met een speelweide voor de deur. Uitgestrekte wandelpaden, onder meer naar Landgoed Hemmen, zijn op steenworp afstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Ben je klaar voor écht iets moois? Deze prachtige gezinswoning is uniek in het segment. Niet alleen vanwege het moderne en luxe afwerkingsniveau, maar ook vanwege de opvallende architectuur met ruimtelijke indeling en speelse raampartijen die voor een bijzondere woonbeleving zorgen. Bovendien is deze woning klaar voor de toekomst doordat het gasvrij is en is voorzien van alle duurzaamheidswensen. Laat jij deze kans aan je voorbij gaan?”

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Wanneer je er nog zonnepanelen bij plaatst, is de woning, afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling, bijna energieneutraal te maken.

LIVING
Wanneer je op zoek ben naar een unieke living, ben je bij deze woning zeker aan het juiste adres. De hoogte van het plafond en de maximaal grote raampartijen maken de beleving in deze woning uniek! Daarbij kijk je aan de voorzijde uit over veel groen waardoor je een vrij gevoel ervaart. De woonkamer is royaal opgezet waardoor je hier naast een grote bank en een 6-persoons eettafel ook nog ruimte hebt voor een grote kast en een 2e zithoek. Op de vloer liggen grote tegels welke aangenaam worden verwarmd door de vloerverwarming. In de zomer laat je de vloerverwarming koelen waardoor het nooit te warm wordt in de woning. Een grote schuifpui geeft in de zomerdag direct toegang tot de achtertuin.

LUXE EILANDKEUKEN
Deze woning heeft een moderne en trendy keuken. Er is gekozen voor een keukenopstelling met een kookeiland, erg prettig hierbij is dat je tijdens het koken zicht hebt richting de woning. Je kan eenvoudig contact houden met je tafelgasten. Tegen de achterwand is een recht keukenblok geplaatst, hierbij is een afwisseling gemaakt tussen hoge en lage kasten voor de perfecte combinatie tussen inbouwapparatuur en werkruimte. Bij deze keuken is aan alle wenselijke inbouwapparatuur gedacht, zijnde een inductiekookplaat, een afzuigkap, een oven, een combi-oven/magnetron, een koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Natuurlijk mag de Quooker voor direct kokend water niet ontbreken. Achter de witte fronten vind je praktische kastruimte zoals brede ladekorven en een verdekte besteklade. Het verzorgde afwerkingsniveau van de woonkamer is doorgetrokken in de keuken. Naast de brede schuifpui van de woonkamer is er nog een extra loopdeur die direct toegang geeft tot het buitenterras.

1e VERDIEPING
Wanneer je de trap op loopt valt het je op dat dit zeker geen standaard woning. De open vide geeft de woning een luxe uitstraling en een extra dimensie. Opvallend is dat ook de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Op zich is dat niet bijzonder bij een woning met een aardwarmtepomp, maar wel noemenswaardig omdat het veel comfort geeft. Bovendien zijn ook hier geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 16m² en 15m². De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een balkon van ca. 8m² groot. Vanaf het balkon heb je een panoramisch uitzicht over weilanden. Een heerlijke plek om ’s ochtends je kopje koffie te nuttigen.

BADKAMER
Net als de rest van de woning is ook de badkamer modern en stijlvol. Door de ruime opzet is er gekozen voor een ligbad en een separate inloopdouche. De douche heeft een glazen scheidingswand en een drainafvoer. Stijlvol is het in de wand weggewerkte leidingwerk. Uiteraard ontbreekt het 2e toilet hier niet, deze is zwevend geplaatst. Om het helemaal af te maken is er gekozen voor een dubbel wastafelmeubel met diepe lades voor veel opbergruimte. Het tegelwerk is neutraal in de klassieke combinatie van wit en antraciet waarbij gekozen is voor een groot formaat tegel. Uiteraard ligt ook hier vloerverwarming. Een raam zorgt voor lichtinval en een ventilatiemogelijkheid, er is tevens mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is op zijn minst verrassend te noemen. Normaliter tref je hier aan 2 zijden een schuine kap. Echter heb je bij deze woning ook op de 2e verdieping rechte wanden met een hoge lessenaarskap. Dit maakt deze verdieping maximaal bruikbaar. Het zal dan ook niet verbazen dat er op deze woonlaag nog 2 extra slaapkamers en een overloop zijn gecreëerd. Deze slaapkamers zijn respectievelijk 16m² en 8m² groot. Beide kamers hebben een grote raampartij waarbij de grootste kamer ook een dakraam heeft. In de plafonds zijn inbouwspots verwerkt. Zelfs de vloerverwarming (en koeling) is ook op deze verdieping aanwezig. Deze woning is tot in de nok toe verzorgd afgewerkt!

ACHTERTUIN
Niet alleen de woning heeft veel te bieden, ook de achtertuin heeft grote pluspunten. Alleen al het formaat is groter dan in een gemiddelde nieuwbouwwijk (ca. 8m diep en 12,5m breed). Door de brede opzet van de woning zie je dit ook in de achtertuin terug. Door deze opzet kan je hier eenvoudig meerdere terrassen kwijt. Diverse groenborders en een groene erfafscheiding aan de achterzijde zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een leuk details is de afwisseling tussen een groot formaat tegels en houten vlonders waardoor de tuin als het ware wordt verdeeld. Prettig is dat de achtergelegen woning haaks op de achtertuin staan waardoor je van veel privacy geniet. In de hoek van de tuin staat nog een houten schuur met schuifdeur, hierdoor heb je de tuinspullen of de tuinkussens altijd bij de hand. Aan de linkerzijde van de woning is een achterom aanwezig.

GARAGE & OPRIT
Deze woning wordt compleet gemaakt door een inpandige garage. De garage heeft een sectionaaldeur naar de oprit toe waardoor je eenvoudig met een voertuig of fiets naar binnen kan. We zien het niet vaak dat een garage van binnenuit ook toegankelijk is. Hier kan dat wel, waardoor je niet buitenom hoeft. Je zult de garage hierdoor ook sneller voor andere doeleinden gaan gebruiken dan alleen het stallen van bijvoorbeeld fietsen en/of een motor. In de hoek van de garage is een vaste kast gemaakt waarachter de warmtepomp verzorgd is weggewerkt.
Vóór de garage ligt een comfortabele oprit waar je met 2 auto’s naast elkaar op eigen terrein kunt parkeren. Hierdoor hoef je elkaar niet in de weg te staan.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de koeien die in de zomer nog net niet in je voortuin staan. Wanneer je in de woning staat, kijk je dan ook weids weg over de weilanden en een speeltuin. De straat ligt namelijk aan de rand van het dorp.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en vide
Woonkamer met grote glaspuien en schuifpui
Open keuken met eilandopstelling en v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Wasruimte met witgoedaansluitingen
Inpandige garage met o.a. een kast voor de opstelling van de warmtepomp.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
2 Royale slaapkamers
Balkon met panoramisch uitzicht
Badkamer met een ligbad, inloopdouche, een 2e toilet (zwevend) en een 2-persoons wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers waarvan 1 met dakvenster.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Hoogwaardig en trendy afwerkingsniveau
Unieke vormgeving zorgt voor een speelse, ruime opzet
Hoge plafonds, met name in de woonkamer
Grote raampartijen
Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning
Energielabel A+
Vloerverwarming in de gehele woning (exclusief garage)
Vloerverwarming per kamer te regelen
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Zonneboiler aanwezig
Luxe eilandkeuken voorzien van alle luxe en comfort
Quooker voor direct kokend water
Sfeervolle, lichte woonkamer
Ruimte voor een extra zithoek
Brede schuifpui in woonkamer naar achtertuin
Riante hal met vide voor luxe entree
Separate wasruimte met witgoedaansluitingen op de begane grond
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Moderne badkamer met o.a. ligbad, inloopdouche, 2e toilet en dubbel wastafelmeubel
Glasvezelaansluiting
‘Inpandige’ garage die onder meer van binnenuit toegankelijk is
Ca. 13m brede achtertuin
Extra houten schuur in de tuin
Achterom aanwezig
Parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein
Zeer rustige, kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk
Speelweide met speeltoestellen voor de deur
Wandelpaden en landgoed Hemmen op loopafstand gelegen.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning