Remko Stevens Makelaardij

DODEWAARDLijsterhof 2

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1977
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DODEWAARD
Postcode
6669 EG
Straat
Lijsterhof 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DODEWAARD
Lijsterhof 2

Riant UITGEBOUWDE, aan doodlopend hofje gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een GARAGE en OPRIT. De begane grond is ingedeeld met een royale woonkamer, een ware woonkeuken in de aanbouw, een praktische bijkeuken, een hal/entree en een gang met toegang tot het toilet en de praktische trapkast. Op de 1e verdieping tref je 3 volwaardige slaapkamers en een verzorgde badkamer met o.a. een ligbad/douche en 2e toilet. De 2e verdieping is voorzien van 2 DAKKAPPELEN waardoor je hier nog 2 slaapkamers en een bergruimte treft.

Aan de woning is een GARAGE met zadelkap gebouwd wat voor veel extra ruimte zorgt. Ook heb je de mogelijkheid voor een praktijk of salon aan huis. Voor de garage ligt een OPRIT waardoor je altijd een auto op eigen terrein parkeert. De (zij)tuin is eveneens ruim opgezet waarbij je met gemak meerdere zithoeken kunt plaatsen. Door de ligging op het oosten geniet je hier vrijwel de gehele dag van de zon.

Dit alles is gelegen in een rustige, kindvriendelijke woonomgeving. Het dorpsplein met onder meer een supermarkt en de action is op loopafstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Door de riante aanbouw aan de achterzijde is er een ware woonkeuken gecreëerd wat ook nog eens meer ruimte oplevert in de woonkamer. Doordat er op de 2e verdieping 2 dakkapellen zijn geplaatst heeft deze woning 5 (!) volwaardige slaapkamers te bieden. Achter op het perceel staat een ruime garage met een vliering in de zadelkap, ervoor ligt een oprit. Kortom, deze woning heeft het complete plaatje te bieden. Zien we jou snel voor een bezichtiging waarbij je je kan laten verrassen door alles wat deze woning te bieden heeft?”

WOONKAMER
Deze woning is flink uitgebouwd waarbij de keuken naar de aanbouw is verplaatst. Dit betekent dat er in de woonkamer meer ruimte is ontstaan voor een lekkere grote zithoek. Ook kan je hier met gemak een 2e eethoek kwijt. De grote raampartij aan de voorzijde van de woning zorgt voor veel lichtinval, ook is hier een screen (zonwering) geplaatst om de zon op de warme zomerdag buiten te houden. Stijlvol zijn de luxe paneeldeuren met glas-in-lood ramen welke de kamer extra sfeer geven. 2 Stalramen zorgen daarbij voor een prettige verbinding met de woonkeuken.

Bijzonder bij deze woning is dat de hal als het ware is opgedeeld in de 2 delen. Bij de voordeur heb je de entree met de trapopgang, de meterkast en ruimte voor de garderobe. Ook is er nog een gang aanwezig welke toegang geeft tot een diepe trapkast en een ruim toilet.

WOONKEUKEN
Zoals benoemd heeft de woning aan de achterzijde een flinke aanbouw welke ruimte biedt aan een royale woonkeuken. We noemen het een woonkeuken omdat je hier met gemak een 6-persoons eettafel kwijt kan. Hierdoor zet je het gesprek met je tafelgasten gewoon voort wanneer je een maaltijd voor ze bereid. Veel raampartijen en een lichtkoepel in het dak maken dit een aangename lichte ruimte. Er is gekozen voor een recht keukenblok welke is voorzien van veel bovenkasten voor maximale opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een koelkast, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een combi-oven/magnetron. Er is tevens gekozen voor een dubbele spoelbak.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Net als de keuken zelf is ook deze ruim opgezet. In deze ruimte tref je de opstelling voor de wasmachine en wasdroger. Tevens is er plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. Een tuindeur geeft toegang tot de tuin.
Mocht je een andere bestemming geven aan de garage, zoals een praktijk of salon aan huis, dan is het ook mogelijk om een doorbraak te maken van de bijkeuken naar de garage.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in hal komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag bestaat uit 3 slaapkamers en de badkamer. Ook hier zijn er grote raampartijen aanwezig waardoor de kamers aangenaam aanvoelen. De kamers zijn respectievelijk 14m², 11m² en 6m² groot. Door de rechte wanden zijn deze kamers optimaal in te richten.

BADKAMER
De 4e deur op de overloop is van de badkamer. Deze ruimte is ingedeeld met een ligbad/douche, een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafel. De wastafel wordt vergezeld door een spiegelkast voor de nodige opbergruimte. De handdoekradiator ontbreekt ook niet in deze ruimte. Er is gekozen voor een groot formaat tegels in een neutrale kleurstelling waardoor de badkamer een tijdloze uitstraling heeft. Een hooggeplaatst raam zorgt voor een fijne lichtinval en een ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Via de vaste (afgesloten) trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Deze woonlaag is verrassend te noemen. Doordat er zowel aan de voorzijde als ook aan de achterzijde van de woning dakkapellen zijn geplaatst, zijn hier 2 extra slaapkamers gecreëerd. Op de voorzolder is een schuifwand geplaatst waarachter je veel opbergruimte vindt. Ook tref je hier de opstelling van de cv-ketel aan.

TUIN
Het perceel van de woning loopt breed uit richting de achterzijde. Dit houdt in dat ondanks dat de woning aan de achterzijde flink is uitgebouwd, er een royale tuin over blijft. De tuin is omsloten met een haag wat een natuurlijke uitstraling verzorgd. Op een riant terras kan je eenvoudig meerdere zithoeken creëren. De (zij)tuin ligt op het oosten, echter is er geen bebouwing aan de zuidzijde waardoor je hier van veel zon kunt genieten. Via een poort heb je toegang tot de oprit. Met een haag is een afscheiding gemaakt waardoor je de container mooi uit het zicht kan plaatsen.
Opvallend bij deze woning is de diepe voortuin, met ca. 12m is deze veel dieper dan gemiddeld. Dit zorgt voor een fijne buffer naar de straat toe. Ben je een tuinliefhebber? Dan kan je hier lekker je gang gaan.

GARAGE & OPRIT
Een gezinswoning is pas compleet met een garage en een oprit. De grage is degelijk in steen gebouwd en voorzien van een zadelkap. Door de hoge nok van ca. 4,1m tref je hier veel mogelijkheden. In de huidige indeling is er een verdieping gemaakt met een luik waardoor je opbergruimte hebt in de nok. Aan de voorzijde is de garage voorzien van dubbele deuren waardoor je gemakkelijk met een fiets of motor naar binnen kan. Voor de garage is een oprit gelegen waardoor je altijd op eigen terrein kan parkeren.
Mocht je graag een praktijk of salon aan huis willen? Dan is de garage ook hier uitstekend geschikt voor. Door de loopdeur naar de tuin (onder de luifel) kan je eenvoudig werk en wonen combineren. De scheidingwand tussen de oprit en de tuin houdt je zakelijke gasten buiten de privé tuin.

DODEWAARD aan de Waal
Dodewaard, een rustig gelegen dorp in de Gemeente Neder-Betuwe met ongeveer 4.500 inwoners. Dodewaard heeft (op loopafstand) een dorpshart met o.a. een volwaardige supermarkt en een Action. Het dorp telt twee basisscholen en diverse (sport)verenigingen. Zoek je graag de natuur op, dan zijn er op steenworp afstand de uitgestrekte uiterwaarden waar je geheel tot rust kunt komen. Hier wordt gevist en komen de grote binnenvaartschepen voorbij.

Dodewaard heeft een centrale ligging tussen de A15 en de rivier de Waal. Aan de ene kant is er dus de vrije natuur en aan de andere kant is er een goede ontsluiting richting Tiel en Arnhem/Nijmegen. De snelweg A15 is binnen 3 tot 4 minuten te bereiken. Dodewaard heeft een eigen treinstation genaamd Hemmen–Dodewaard (stoptrein) en brengt je binnen een half uur in Tiel, Elst, Arnhem of Nijmegen. Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Dodewaard!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en trapopgang
Gang met toilet en trapkast
Woonkamer
Woonkeuken met lichtkoepel
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met o.a. ligbad/douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
2 Slaapkamers met dakkapellen
Bergruimte achter schuifwand op de voorzolder

BIJZONDERHEDEN
Riant uitgebouwde woning
Ruime woonkamer (keuken verplaatst naar de aanbouw)
Royale leefkeuken met complete inbouwkeuken en lichtkoepel
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en tuindeur
Luxe paneeldeuren voorzien van glas-in-lood
2e Hal met toegang tot toilet (zwevend wandcloset)
Uitgebreide groepenkast
In totaal 5 volwaardige slaapkamers
Badkamer met onder andere een ligbad/douche en een 2e (zwevend) toilet
2 Dakkapellen op de 2e verdieping
Veel bergruimte achter schuifwand op de 2e verdieping
Stenen garage van ca. 19m² groot
Degelijke dubbele garagedeuren naar oprit
Zoldervliering in de kap van de garage (nog 4,1m hoog)
Heerlijke (zij)tuin met zonneterras
Doorloop naar royale tuin aan de voorzijde
Luifel bij de bijkeuken voor een droge doorloop naar de garage
Comfortabele, brede oprit
Mogelijkheid voor werken aan huis (in garage)
Rustige kindvriendelijke woonomgeving
Op loopafstand van dorpsplein met supermarkt en action

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning