Remko Stevens Makelaardij

HETERENAkeleistraat 30

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XM
Straat
Akeleistraat 30
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Akeleistraat 30

Volledig gemoderniseerde, onderhoudsarme en ruim opgezette HOEKWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, gelegen op een mooi hoekperceel met zijtuin, een grote, stenen berging (10m2) en een zeer verzorgde tuinaanleg.

Deze praktische gezinswoning heeft o.a. een lichte woonkamer met speelse indeling, een uitgebreide hoekopstelling v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, in totaal 4 royale slaapkamers, verrassend veel (vaste) kastruimte en een trendy badkamer met stijlvol sanitair. Verder is de woning aangekleed met rolluiken (slaapkamers elektrisch bedienbaar), zonwering (screens) en airconditioning op de slaapverdieping. Een groot pluspunt is dat de gehele woning is v.v. kunststof kozijnen en isolatieglas, alsmede draai/kiepramen en horren. Noemenswaardig is de vloerverwarming op de begane grond.

Quote van de makelaar: “Zoek je een complete, instapklare gezinswoning met een prettige woonsfeer en een hoog comfortgehalte? Stop dan met zoeken en laat je hier verrassen door de ruimte en alle extra’s die het te bieden heeft”.

COMPLETE GEZINSWONING
Wanneer je door deze woning loopt, zul je meteen begrijpen waarom dit een échte gezinswoning betreft. De ruimtes zijn bijzonder prettig met o.a. in de woonkamer de mogelijkheid tot het plaatsen van een lekkere hoekbank en een lange eettafel in de keuken. Bovendien is er geen kleine slaapkamer te vinden. De grote, multifunctionele zolderkamer zou je zelfs nog kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers (eventueel i.c.m. een dakkapel). Ook is er aan praktische kastruimte geen gebrek. Opvallend is de inpandige breedtemaat van 5,9 meter. Bij nieuwbouw is deze maat vaak 5,1 meter of misschien 5,4 meter, maar hier word je op elke woonlaag verwend met een ruimtelijke beleving.

COMFORTABELE WOONKAMER
De beleving van deze woonkamer mogen we best speels noemen. Niet alleen omdat de indeling net even anders is dan bij de gemiddelde gezinswoning in het segment, maar ook omdat er onderscheidende elementen aanwezig zijn. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, onder meer met het ‘erkerraam’ in de voorgevel en het extra raam in de zijgevel. De achtergevel is bijna geheel van glas en heeft zelfs 2 individuele terrasdeuren. De zithoek biedt ruimte aan een comfortabele hoekbank met daar tegenover de mogelijkheid voor een grote TV aan de wand en een geluidsbox in een nis in de muur. Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien de plavuizen vloer is voorzien van vloerverwarming. Mocht er te veel zon naar binnen vallen, dan kun je altijd de zonwering (screen) of het rolluik laten zakken.

LUXE KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een verrassend ruime hoekopstelling. Het open karakter naar de eethoek en de grote ramen versterken het ruime gevoel. De keukenopstelling is modern en compleet te noemen waarbij het zwartgranieten aanrechtblad met gebrande afwerking voor een luxe uitstraling zorgt. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koel/vriescombi, een grote oven, een aparte magnetron, een 4-pits gaskookplaat en een afzuigschouw. Ook is er goed nagedacht over de kastruimte waaronder een brede, hoge apothekerskast, 120cm brede ladekorven en een luxe Le Mans-slede waardoor de hoekkast optimaal te benutten is. Dimbare inbouwspots maken het geheel af. En niet te vergeten de tuindeur waardoor je direct vanuit de keuken het buitenterras oploopt.

1e VERDIEPING
De speelse indeling komt verder tot uiting doordat de hal/entree is losgekoppeld van de trapopgang die in de woonkamer te vinden is. Om de warmte niet naar boven verloren te laten gaan, is het trappenhuis met een deur afsluitbaar. Tegelijkertijd is er onder de trap een erg handige trap/voorraadkast gecreëerd.

Opvallend is dat ook de overloop is opgedeeld met een extra tussendeur. Dit zorgt voor een extra geluidsbuffer tussen woonkamer en slaapkamers. Tevens hebben de slaapkamers optimaal ‘rendement’ van de airconditioning die op deze afgesloten overloop is geïnstalleerd.
De slaapkamers zijn allen goed bemeten en zijn respectievelijk 13m2, 9m2 en 8m2 groot. De grootste kamer voelt aan als een masterbedroom waarbij er een maatwerk kastenwand (garderobekast met lades) is gemaakt. Desondanks kun je er nog steeds een groot 2-persoons bed kwijt. Twee slaapkamers en ook op de overloop zijn extra inbouwkasten te vinden. Net als elders in de woning zijn ook op de slaapkamer de kozijnen vervangen door kunststof en v.v. het draai/kiepsysteem. Hierdoor kun je de kamers optimaal ventileren. Insecten krijgen geen kans vanwege de aanwezigheid van inzethorren. Een ander groot pluspunt zijn de rolluiken (elektrisch bedienbaar) waardoor de kamers 100% te verduisteren zijn.

MODERNE BADKAMER
Net als de keuken en het toilet in de hal heeft ook de badkamer een moderne uitstraling. Dit komt doordat er onder mee strakke, groot formaat tegels (met dunne voegen) zijn toegepast. Het toegepaste sanitair is helemaal van deze tijd met o.a. een rainshower en separate handdouche in de inloopdouche, een breed wastafelmeubel met lades en een spiegelkast met extra verlichting erboven. Het 2e toilet is hier eveneens zwevend uitgevoerd. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet. En niet te vergeten de inbouwspots in het plafond die eveneens voor sfeerverlichting zorgen. Erg praktisch is het kiepraam dat niet alleen voor daglicht zorgt, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
De bovenste verdieping is niet zomaar een zolder. Het is een volwaardige woonlaag die is ingedeeld met een voorzolder, een inloopkast en een multifunctionele leefruimte. Deze kamer van ca. 13m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) voelt aan als een ‘balzaal’ en biedt volop mogelijkheden. Je zou het kunnen inrichten als werkkamer, een gym of als hobbykamer waar je alle kanten mee op kunt. Maar ook menig tiener zal deze kamer maar al te graag willen claimen. Een nieuwe Velux dakvenster zorgt voor de nodige lichtinval. Dit dakvenster is overigens v.v. een verduisteringsscherm, een rolhor en zonwering. Opbergruimte vind je niet alleen achter de knieschotten (schuifpanelen), maar ook in de inloopkast waar de CV-ketel is geïnstalleerd.

VERZORGDE TUIN
Wanneer je de auto voor de deur hebt geparkeerd en de auto uitstapt, zal je meteen de verzorgde onderhoudsstaat van de voortuin opvallen. Sierlijke grassen, antracietkleurig split en groot formaat tegels maken de voortuin tot een overzichtelijk en strak geheel. Deze verzorgde tuinaanleg loopt door aan de zijkant van de woning waar een stijlvolle poort toegang verleend tot de achtertuin. En doordat de zijtuin bijna 3 meter is, is ook de achtertuin ook een stuk breder dan de gemiddelde tuin in de wijk (9 meter breed).

De achtertuin heeft hetzelfde verzorgde karakter en is onder meer aangelegd met verschillende soorten planten en 2 heerlijke terrassen. Het terras achter in de tuin heeft daarbij de meeste zonuren. Zie jij jezelf hier al genieten op een lekkere loungeset?
Een stenen schuur biedt de ideale stallingsruimte voor meerdere (elektrische) fietsen. De schuur is eveneens groter dan gemiddeld (10m2) en is voorzien van elektra en verlichting. Naast fietsen kun je hier ook een werkbank en je dakkoffer kwijt.

Indien gewenst heb je de optie om een eigen oprit te creëren zodat je een auto eventueel op eigen terrein kunt parkeren. Door de brede zijtuin zou je zelfs de oprit kunnen doortrekken tot naast de woning. Hiervoor dien je overigens wel een vergunning aan te vragen bij de gemeente, zodat tegelijkertijd ook de stoep verlaagd wordt.

LOCATIE
De Akeleistraat is een rustige straat in een gemoedelijke woonwijk. De straat is ruim opgezet met o.a. groenvoorzieningen en parkeergelegenheid. Tegenover de woning zijn garageboxen gelegen waardoor je geen overburen hebt. Dit zorgt ook voor een stukje extra privacy. Op loop/fietsafstand vind je de dorpskern, 3 basisscholen en een zalencentrum. Ben je van het wandelen (met een hond), dan loop je vanuit de voordeur binnen enkele minuten het recreatiegebied ‘de Heterensche Waarden’ in. In de uiterwaarden van de Rijn zijn strandjes en wandelpaden aangelegd.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Begin dit jaar is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Deze bibliotheek is zelfs genomineerd tot de beste bibliotheek van Nederland. Ook is er in het nieuwe dorpshart gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis en toilet
Woonkamer met ‘erkerraam’, vloerverwarming, voorraad/trapkast en afgesloten trapopgang
Eethoek met tuindeur
Open keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en met 2e tuindeur
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Hal met diepe inbouwkast en airconditioning
Masterbedroom met inbouwkast en vaste garderobe/kastenwand
Slaapkamer 2 met inbouwkast
Slaapkamer 3
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelkast en een 2e toilet.
2e Verdieping:
Voorzolder met witgoedaansluitingen
Inloopkast met opbergmogelijkheden en CV-ketelopstelling
4e Slaapkamer met (nieuw) dakvenster en knieschot opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning met 4 volwaardige slaapkamers
Opvallende beukmaat van meer dan 6 meter breed
Woning is verzorgd en modern afgewerkt
Vloerverwarming in de woonkamer en keuken
Luxe en complete inbouwkeuken
Granieten aanrechtblad
Trendy badkamer met o.a. een comfortabele inloopdouche
Airconditioning op de overloop ten behoeve van 3 slaapkamers
Diverse, praktische inbouwkasten door de gehele woning heen
Meterkast: 7 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
Glas-in-looddeur van hal/entree naar woonkamer
Nieuw Velux dakvenster op de 2e verdieping
CV-ketel: Remeha Calenta 28C, geplaatst 2009
Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met draai/kiepramen en inzethorren
Slaapkamers allen 100% te verduisteren middels rolluiken (dakvenster met scherm)
Spouwmuur is nageïsoleerd
Dakisolatie aanwezig
Gehele woning is v.v. isolatieglas
Schuine dak voorzijde is zeer geschikt voor zonnepanelen met hoog rendement (zuidligging)
Fraai aangelegde tuin (voor-, zij- en achtertuin), net als de woning ‘onderhoudsarm’
Kavelbreedte meer dan 9 meter, zijtuin bijna 3 meter breed
Grote, stenen schuur achter in de tuin
Dubbele poort/achterom, zowel via zijtuin als achter in de schutting bij de schuur
Waterkraantje aan voor- en achtergevel
Parkeren pal voor de deur
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Recreatiegebied op loopafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning