Remko Stevens Makelaardij

RHENENDe Spijnderstoren 1

Vraagprijs €595.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
UTRECHT
Plaats
RHENEN
Postcode
3912 AW
Straat
De Spijnderstoren 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RHENEN
De Spijnderstoren 1

Aan een rustig hofje gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen. Met op de begane grond een royale living met visgraat parketvloer, een moderne keuken, een praktische bijkeuken en een inpandige garage met elektrische deur en toegang tot de kelder. De 1e verdieping biedt plaats aan een badkamer met onder andere een ligbad én inloopdouche en 4 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 met eigen balkon. Op de 2e verdieping tref je nog eens 2 ruime slaapkamers en een berging met veel opbergruimte. De woning wordt compleet gemaakt door 15 zonnepanelen, 2 airco’s en screens op vrijwel alle ramen.

Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een gunstig gelegen perceel van 248m² met een zonnige tuin op het westen. Achter de garage en bijkeuken staat tevens een stijlvolle veranda waar je een fijn zithoek kunt plaatsen. Op de oprit parkeer je 2 auto’s op eigen terrein. In de nabije omgeving is veel groen en bos te vinden waar je heerlijk kunt wandelen.

Quote van de makelaar: “We kunnen bij deze woning wel stellen dat het alles heeft wat je van een complete gezinswoning mag verwachten. De zonnepanelen, airco units en screens maken de woning extra comfortabel. Je woont hier in een ruim woning opgezette welke bovendien dicht bij het bos is gelegen!”.

VERRASSEND VEEL COMFORT
Een completere gezinswoning dan deze tref je zelden. De woning heeft verrassend veel extra’s te bieden waardoor het een bezichtiging zeker waard is. Met 6 slaapkamers, een inpandige garage en een royale woonkamer met open keuken is er voor ieder gezinslid voldoende ruimte. Daarbij zijn er ook praktische ruimtes aanwezig zoals een bijkeuken en een kelder. Bij deze woning wordt het bewonen je zo aangenaam mogelijk gemaakt, 15 zonnepanelen maken de woning energiezuiniger, airco units beschermen je tegen te warme zomernachten, vrijwel de gehele woning is daarbij ook voorzien van screens. Als kers op de taart kun je in de veranda in de achtertuin heerlijk genieten. Kortom, in deze woning zal je je direct thuis voelen.

WOONKAMER
De woonkamer van deze woning is in een L-vorm gesitueerd. Het royale oppervlak biedt de mogelijkheid voor niet alleen een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel, je kan er met gemak nog meerdere kasten kwijt. Opvallend is hier de trendy visgraat parketvloer met stijlvolle zwarte bies. Deze vloer is zelfs pas 1 keer geschuurd waardoor je deze nogmaals kan schuren en desgewenst ook lichter of donkerder kan kleuren. Erg sfeervol is de houtkachel in de zithoek, deze zorgt voor een fijne warmte op de koude winterdag. Deze houtkachel wordt ter overname aangeboden. Een leuk detail is de glas-in-lood deur welke de woonkamer onderscheidt van de hal. Aan de achterzijde van de woning biedt een schuifpui toegang tot de achtertuin. Bij de eethoek is airconditioning geplaatst waardoor je de ruimte heerlijk koel kunt houden in de zomer.

OPEN KEUKEN
Aan de woonkamer grenst een open keuken, ook deze is ruim opgezet. Geen wonder dat er is gekozen voor een grote hoekopstelling én een losse hoge kast. De keuken heeft een neutrale kleurstelling met een antracietkleurig blad en lichte fronten met brede rvs-grepen. Brede lades en veel kastruimte zorgen voor veel opbergmogelijkheden. Daarbij is alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig, zijnde een inductiekookplaat (4 kookzones), een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koel/vriescombinatie en een vaatwasser. Een raam zorgt voor een fijne lichtinval in deze ruimte. Op de vloer ligt een rustieke Noorse leisteen vloer, deze is voorzien van elektrische vloerverwarming al is deze door de huidige bewoners nooit in gebruikt geweest.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. In deze ruimte is een groten schuifkastenwand geplaatst. Achter deze schuifwand tref je de witgoedaansluitingen maar ook ruimte voor een extra koelkast of vriezer. Bovendien heb je hier veel opbergruimte voor de extra keukenspullen of de voorraad. Vanuit de bijkeuken loop je door naar zowel de garage als de achtertuin.

KELDER
Achter in de garage is een luik aanwezig welke toegang geeft tot een kelder. Door het oppervlak van ca. 5m² tref je hier veel opbergruimte. Daarbij heb je hier een redelijke stahoogte van 1,7m hoog.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is zeer verrassend te noemen. Doordat de kap doorloopt boven de garage is hier veel extra ruimte ontstaan. Het zal je dan ook niet verbazen dat er 4 ruime slaapkamers aanwezig zijn. De kamers zijn respectievelijk 23m², 14m², 13m² en 9m² groot. De slaapkamer boven de garage en bijkeuken is in werkelijkheid nog groter omdat deze is opgemeten vanaf 1,5m hoogte. Dit is een uitstekende kamer voor een masterbedroom. De 2 grootste slaapkamers hebben toegang tot een eigen balkon, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de woning. De opstelling van de cv-ketel is hier verzorgd in een inbouwkast weggewerkt. Op de overloop is airconditioning geplaatst waardoor alle kamers koel blijven op een warme zomerdag. Alle slaapkamers zijn voorzien van screens om de zon te weren op warme dagen. De vloerbedekking is in juni 2023 nog geheel vervangen.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is gedateerd te noemen. Echter is alle wenselijke sanitair aanwezig en functioneel. De ruimte is goed te noemen waarbij je hier ook eenvoudig een ligbad én een separate douche kunt plaatsen. Uiteraard is er ook een 2e toilet aanwezig. Het wastafelmeubel samen met een extra kolomkast zorgt voor veel opbergruimte. De ruimte is voorzien van een raam voor lichtinval maar ook een mogelijkheid tot ventileren.

2e VERDIEPING
Via de tweede trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Door de hoge nok tref je hier verrassend veel ruimte aan. Er zijn twee slaapkamers en een ruime bergkast te vinden. De kamers zijn beide ca. 13m² groot, dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamers in werkelijkheid nog groter zijn. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een wastafel en een vaste inbouwkast. Vanuit de overloop is tevens een praktische berging te bereiken, hier tref je verrassend veel opbergruimte voor bijvoorbeeld de seizoensspullen.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Deze woning heeft een zonnige, sfeervolle achtertuin. De tuin ligt vol op het westen, echter is er aan de zuidzijde geen bebouwing waardoor je hier van veel zon kunt genieten. Achter de garage en bijkeuken is een stijlvolle veranda gebouwd. Hier heb je een gezellige, beschutte plek waar je heerlijk kunt genieten. De tuin is aangekleed met borders met diverse planten langs de erfgrens waardoor de tuin een groene uitstraling heeft. Verder is de tuin bestraat met rustieke, groot formaat tegels waardoor je de mogelijkheid hebt om meerdere zithoeken te creëren. Naast de veranda is een achterom aanwezig.

GARAGE & OPRIT
Een gezinswoning is niet compleet zonder een garage. Net als de rest van de woning is de garage ruim opgezet. Met bijna 7m diep en meer dan 3m breed kan je hier eenvoudig een auto of motor binnen stallen. De elektrische deur geeft je eenvoudig toegang vanaf de oprit. Daarbij heeft de garage tevens een toegang tot de achtertuin als ook de bijkeuken. De ruimte is voorzien van elektra en een wateraansluiting, ideaal voor de klusser.

Ook de oprit ontbreekt niet in dit plaatje. Voor de garage is een oprit gelegen van ca. 11m diep waardoor je eenvoudig 2 auto’s op eigen terrein kan parkeren. Voor de garage is een carport geplaatst waardoor je altijd droog bij de voordeur staat. Onder de carport is spotverlichting verwerkt.

RHENEN
Rhenen ligt op het zuidoost punt van de Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor is de stad omgeven door veel bossen en natuurgebieden. Ook de uiterwaarden van de Rijn zijn nooit ver weg. Ideaal voor de buitenliefhebber. Rhenen heeft een authentiek centrum met veel winkels en horecagelegenheden. Ouwehands dierenpark is vanuit de stad goed per fiets bereikbaar. De A12 en A15 zorgen voor een vlotte verbinding door heel Nederland. Rhenen heeft een NS-station.

INDELING
Kelder:
Kelder bereikbaar vanuit de garage
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met airconditioning en houtkachel (ter overname)
Open keuken met hoekopstelling en inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en tuindeur
Inpandige garage met elektrische deur
1e Verdieping:
Ruime overloop met airconditioning
4 Slaapkamers waarvan 2 met wastafel
2 Balkons
Badkamer met een ligbad, inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel
2e Verdieping:
2 Slaapkamers waarvan 1 met wastafel en inbouwkast
Berging

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
15 Zonnepanelen
2 Airco’s (een op begane grond en een op de overloop 1e verdieping)
Vrijwel geheel voorzien van screens
Woonkamer met schuifpui naar achtertuin
Gewilde visgraat parketvloer met bies (pas 1 keer geschuurd)
Houtkachel ter overname
Glas-in-lood deur naar de hal
Ruime entree
Open keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur
Noorse natuurstenen vloer in de keuken
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen weggewerkt in kastenwand
Kelder
In totaal 6 zeer volwaardige slaapkamers
3 Slaapkamers met wastafel
2 Slaapkamers met toegang tot een eigen balkon
Balkon op het oosten én een balkon op het westen
Badkamer met o.a. ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Ruime berging op de 2e verdieping
Inpandige garage voorzien van een elektrische deur
Water- en elektra aansluiting in de garage
Stijlvolle veranda
Tuin op het westen, open ligging aan de zuidzijde
Achterom aanwezig
Oprit met plaats voor 2 auto’s
Zicht op groen aan de voorzijde
Gelegen aan een rustig hofje
Nabij uitvalswegen gelegen
Bos en natuur op loopafstand.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning