Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Grip 1

Vraagprijs €495.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GE
Straat
De Grip 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Grip 1

Comfortabele, op royaal perceel gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING met onder meer een sfeervolle woonkamer met grote raampartijen, een open keuken met schiereiland, een praktische bijkeuken voorzien van witgoedaansluitingen, in totaal 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een extra kamer op de 2e verdieping, een complete badkamer met onder andere een ligbad, inloopdouche en 2e toilet en een voorzolder met veel opbergruimte. De woning wordt compleet gemaakt door de aanwezigheid van 11 zonnepanelen en diverse screens. Ook is de woning netjes onderhouden, zo is in 2022 het buitenschilderwerk nog uitgevoerd.

Bij de woning hoort een diepe en brede achtertuin met meerdere terrassen en een groene uitstraling door onder andere de groene erfafscheiding. Achter in de tuin staat een houten schuur. Naast de woning is een garage gebouwd welke via de bijkeuken bereikbaar is. Naast de garage is nog een extra carport te vinden. Parkeren kan gemakkelijk op eigen terrein, je kan hier tot wel 4 (!) auto’s kwijt. De winkels, scholen en uitvalswegen zijn bij deze woning nooit ver weg.

Quote van de makelaar: “Staan punten zoals een garage, een grote oprit, een extra carport, een riante achtertuin, een open keuken en een bijkeuken op jouw wensenlijstje? Dan ben je bij deze woning zeker aan het juiste adres. Deze woning heeft veel praktische ruimtes te bieden waardoor je hier zult genieten van veel wooncomfort. Klinkt dit voor jou interessant? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!”

VEEL WOONCOMFORT
Deze woning heeft veel praktische pluspunten te bieden ten opzichte van een gemiddelde 2-kapper. Naast 4 volwaardige slaapkamers tref je hier bijvoorbeeld een extra kamer welke gebruikt kan worden voor een werkplek. Naast de aanwezigheid van een volwaardige garage, heb je hier ook nog een extra carport. Ook een bijkeuken ontbreekt bij deze woning niet. Daarbij is het comfort ook buiten terug te vinden, zo is de achtertuin dieper en breder dan gemiddeld waardoor je ook hier lekker veel ruimte hebt. Aan de voorzijde van de woning tref je de oprit waarbij je plaats hebt voor 4 auto’s op eigen terrein. Kortom, dit is een woning die al snel aan alle woonwensen zal voldoen.

WOONKAMER
Vanuit de hal kom je binnen in de L-vormige woonkamer. In deze ruimte vallen de grote raampartijen direct op. In de hoek tref je raampartijen tot aan de grond welke voor een aparte dimensie zorgen. Door de ligging op de hoek kijk je hier ook nog lekker van je af. Om de zon te kunnen weren zijn er screens aangebracht. Door de rechte indeling kan je hier eenvoudigweg spelen met de inrichting. Je kan hier dan ook een lekkere hoekbank en een 6-persoons eettafel kwijt. Daarbij is er voldoende ruimte over voor een grote kast.

OPEN KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Hierdoor houdt je fijn contact met je tafelgenoten wanneer je aan het koken bent. Het keukenblok is in 2 delen geplaatst, met aan een zijde een hoekopstelling met een schiereiland. Hierin is de vaatwasser, een spoelbak en een 4-pits inductiekookplaat ingebouwd. Daar tegenover staat een hoge kastenwand met een ingebouwde koelkast en combi-oven/magnetron. Ook in de keuken komt de raampartij tot aan de grond terug, je treft hier tevens een tuindeur waardoor je zo het buitenterras op loopt.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Een bijkeuken is altijd een praktische ruimte die niet in een complete woning mag ontbreken. Naast extra opbergruimte tref je hier een 2e keukenblok aan met daaronder ruimte voor de wasmachine en wasdroger. In het keukenblok is een spoelbak geplaatst. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de achtertuin, maar ook tot de garage.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal kom je op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is opgedeeld in 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12m², 11m² en 11m², waardoor de kamers vrijwel gelijkwaardig zijn. Er zit dan ook geen kleine kamer tussen. Door de rechte wanden zijn de kamers goed in te richten. Op de slaapkamers zijn grote raampartijen te vinden, erg aangenaam is het raam op de overloop, waardoor ook deze van daglicht geniet.

BADKAMER
Een gezinswoning is niet compleet zonder volwaardige badkamer. De badkamer van deze woning is ruim opgezet waardoor je voldoende ruimte hebt voor een ligbad en een separate inloopdouche. Uiteraard ontbreekt hier ook het 2e toilet niet. De wastafel wordt vergezeld door een spiegelkast en een kolomkast voor extra opbergruimte. Ventileren kan middels het raam, er is tevens mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Ook de 2e verdieping is zeer volwaardig te noemen. Door de kapconstructie heb je aan 2 zijden een schuin dakvlak. Echter beperkt dit niet in de mogelijkheden van de woning. Eer is dan ook een volwaardige 4e slaapkamer gecreëerd van ca. 10m² groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamer in werkelijkheid nog groter is. Deze kamer is voorzien van een groot dakraam. Vanaf de overloop heb je toegang tot nog een extra kamer. Deze is kleiner van formaat maar biedt de mogelijkheid om het te gebruiken voor een werkplek of speelruimte. Ook hier is een dakraam voor lichtinval. Op de overloop vind je naast de technische installaties ook nog veel extra bergruimte voor bijvoorbeeld de seizoensspullen.

GARAGE, CARPORT & OPRIT
Een gezinswoning is pas compleet met een garage en oprit. Zo ook deze woning. Aan de woning is een garage gebouwd welke binnendoor (via de bijkeuken) bereikbaar is. Deze ruimte is voorzien van een kanteldeur en elektra. Een auto wordt niet snel meer in de garage geparkeerd, echter is nog een prettige ruimte om bijvoorbeeld een motor te stallen of een werkbank en het gereedschap te plaatsen.

Naast de garage is een carport gebouwd. Deze ruimte is vanaf de voorzijde afgesloten middels openslaande deuren. Deze extra opbergruimte komt al snel van pas wanneer je een kar of fietsen wilt stallen.

Voor de garage en carport is een oprit gelegen. Deze is lekker breed waardoor je elkaar niet in de weg staat. Mede door deze breedte kan je hier tot wel 4 (!) auto’s parkeren. Waardoor er voor iedereen voldoende parkeergelegenheid is.

DIEPE ACHTERTUIN
Voor de tuinliefhebbers zal de diepe tuin (bijna 18m) zeker een groot pluspunt zijn. Doordat er naast de woning ook nog veel ruimte is, is de achtertuin ook zeer breed (ca. 12m). De tuin ligt op het noordoosten, maar door het formaat is er altijd een plekje in de zon te vinden. Er zijn aan de woning en achter in de tuin meerdere terrassen gecreëerd waardoor je kan kiezen tussen een plekje in de schaduw of in de zon. Een groene erfafscheiding zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Achter in de tuin is tevens een houten schuur aanwezig welke erg praktisch is voor het opbergen van het tuingereedschap. Een achterom is aanwezig via de carport.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer
Open keuken voorzien van schiereiland en inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen
Garage v.v. elektra en kanteldeur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet (zwevend), wastafel en toiletkast
2e Verdieping:
Voorzolder met technische installaties en bergruimte
4e Slaapkamer met groot dakraam
Extra kamer met dakraam

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning
Volledig geïsoleerd
11 Zonnepanelen
Energielabel B (voor plaatsing zonnepanelen)
Diverse screens aanwezig
Buitenschilderwerk in 2022 uitgevoerd
Raampartijen tot aan de grond
L-Vormige woonkamer
Open keuken met schiereiland
Alle wenselijke inbouwapparatuur aanwezig
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
In totaal 4 slaapkamers op de verdiepingen
Extra kamer op de 2e verdieping
Badkamer compleet met o.a. ligbad, inloopdouche en 2e toilet
Diepe en brede achtertuin
Meerdere terrassen in de tuin
Aangebouwde garage v.v. elektra en kanteldeur
Carport naast de garage
Oprit met plaats voor 4 auto’s op eigen terrein
Nabij winkels en scholen gelegen

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning