Remko Stevens Makelaardij

DRIELBroeksingel 75

Vraagprijs €749.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1995
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 GW
Straat
Broeksingel 75
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Broeksingel 75

Zeer verrassend, royaal opgezet VRIJSTAAND WOONHUIS (1995) met maar liefst ca. 166m² woonoppervlak en diverse pluspunten waaronder een DUBBELE, INPANDIGE GARAGE (35m²) en DIEPE OPRIT. De woning staat op een riant perceel van 923m² groot!

Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft een speelse opzet met meerdere grote pluspunten waaronder veel grote raampartijen en een vrij uitzicht, een brede schuifpui, een volwaardige slaapkamer en een complete badkamer op de begane grond, een leefkeuken, een praktische bijkeuken en een inpandige garage voorzien van 2 elektrische deuren.

Bij de woning hoort een royaal perceel van 923m² groot. Naast een diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s tref je hier veel gras, planten en struiken. Ook meerdere terrassen, een overkapping en een houten schuur ontbreken hier niet. De woning heeft een zeer gunstige ligging aan de rand van het dorp waardoor je hier geniet van onder meer een vrij uitzicht over akkerland. Ook de ontsluiting richting Arnhem of de snelweg is zo op steenworp afstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is een woning die aan veel zoekwensen zal voldoen. Ben je op zoek naar slaap- en badkamer op de begane grond of een dubbele, inpandige garage of is het juist een vrije ligging? Deze woning biedt het allemaal! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging om deze woning met al zijn mogelijkheden en het riante perceel in het echt te bewonderen!”.

LIVING
Deze woning heeft een royale living met een speelse indeling. Opvallend zijn hier de grote raampartijen waarbij het gunstig geplaatste hoekraam je vanaf de bank een vrij uitzicht biedt om van te kunnen genieten. In de zijgevel tref je raampartijen tot aan de grond die het speelse effect van de ruimte versterken. De ruime opzet van de living zorgt ervoor dat je hier eenvoudig kan spelen met de inrichting. Er is dan ook plaats genoeg voor een riante zithoek, een grote eettafel en een prettige werkplek. Aan de achterzijde is een brede schuifpui te vinden die direct toegang geeft tot de overkapping.

WOONKEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Het betreft een dichte keuken waardoor deze geheel af te sluiten is van de woonkamer. Prettig is dat je hier een 2e eettafel hebt waardoor je fijn contact kan houden met elkaar tijdens het bereiden van een maaltijd. Het keukenblok bestaat uit 2 delen, aan de ene zijde een werkblad met bovenkast en aan de andere zijde veel extra kastruimte en een eettafel. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een dubbele spoelbak, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap en een oven.

BIJKEUKEN
Bij een vrijstaand woonhuis mag een bijkeuken natuurlijk niet ontbreken. Deze praktische ruimte heeft de voorzieningen die je er mag verwachten zoals de witgoedaansluitingen en een gootsteen. Ook is er plaats voor een koelkast of vriezer en heb je hier ruimte voor een extra kast. Vanuit de bijkeuken is er een toegang naar de achtertuin.

SLAAPKAMER BEGANE GROND
Een groot pluspunt bij deze woning is de mogelijkheid om de woning levensloopbestendig te bewonen. De slaapkamer is ca. 11m2 groot en dus zeer volwaardig. Je kan hier dan ook prima een 2-persoons bed en een grote kledingkast kwijt. In de kamer is airconditioning aanwezig waardoor je de ruimte heerlijk koel kunt houden. Een groot raam biedt een fijne lichtinval.

BADKAMER BEGANE GROND
Het levensloopbestendig wonen is pas compleet als er ook een badkamer aanwezig is op de begane grond. Erg prettig is dat er een 2e gang is gemaakt waardoor de slaapkamer en badkamer aan elkaar verbonden worden. De badkamer is opvallend ruim opgezet waardoor er gekozen is voor een indeling met een ligbad, een douche, een 2e toilet (zwevend geplaatst) en een wastafelmeubel. Het wastafelmeubel is breed opgezet met een dubbele wasbak en veel opbergruimte, zowel onder de wastafel als in de spiegelkast. Er is vloerverwarming aanwezig voor een aangename warmte. Een raam biedt een fijne ventilatiemogelijkheid.

1e VERDIEPING
Via een prettige, royale hal en trapopgang, komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt 2 slaapkamers en de badkamer met elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 21m² en 18m² groot. Door de ruime opzet van de kamers heb je hier de mogelijkheid om de kamers op te splitsen waardoor je een extra kamer kunt creëren. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot een balkon, vanaf hier heb je wederom een weids uitzicht. Ook is er op deze kamer een grote kastenwand aanwezig voor veel opbergruimte.

BADKAMER
De badkamer op deze verdieping heeft een opvallend speelse indeling. De schuine wand geeft de badkamer een extra dimensie. Uiteraard kan je er hier ook voor kiezen om een rechte wand te plaatsen waardoor er meer ruimte in de badkamer ontstaat. De badkamer is ingedeeld met een brede inloopdouche en een wastafel met spiegelkast. Onder de schuine kap zijn grote schuifwanden geplaatst waardoor je hier veel praktische opbergruimte terugvindt.

BERGZOLDER
Vanaf de slaapkamer aan de achterzijde is de bergzolder middels een vlizotrap bereikbaar. Hier tref je veel opbergruimte in de nok wat ideaal is voor bijvoorbeeld de seizoensspullen. Overigens loopt de zolder niet over de volledige lengte van de woning door, maar ongeveer de helft. Mocht je nog meer ruimte nodig hebben, dan zou je een doorbraak in de tussenmuur naar de andere helft kunnen creëren.

DUBBELE, INPANDIGE GARAGE
Een groot voordeel van deze woning is de dubbele garage. Met ca. 35m² aan oppervlakte kan de autoliefhebber of een hobbyist zijn hart ophalen. De garage is voorzien van 2 elektrische roldeuren naar de oprit toe. Daarnaast is de garage bereikbaar vanuit zowel de hal als de gang binnendoor bereikbaar. Ook heeft de garage een toegangsdeur naar de achtertuin, ideaal wanneer je het tuingereedschap in de garage stalt. In de garage tref je tevens de opstelling van de cv-ketel aan.

BUITENLEVEN
Deze woning staat ook in het teken van het buitenleven. De tuin is rondom de woning gelegen en doordat er in het verleden een strook grond aan de voorzijde van de woning is bijgekocht, is het perceel groter geworden. In totaal heb je hier 923m² perceel. Een tuinliefhebber kan hier helemaal zijn gang gaan. De tuin is aangekleed met veel gras en diverse planten en struiken welke zorgen voor een groene en natuurlijk uitstraling. Meerdere terrassen zorgen voor fijne zithoeken. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping geplaatst waar je heerlijk beschut kunt zitten. Mocht je graag een moestuin willen, dan is hier ruimte genoeg. Aan de zijkant van de woning is geen enkele bebouwing aanwezig waardoor je hier kunt genieten van veel vrijheid. Achter in de tuin staat een houten schuur voor extra opbergruimte.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan de rand van Driel naast de jonge wijk de Breekenhof. Op korte afstand tref je de doorgaande weg richting Arnhem en de A50. Door de ligging aan de rand van het dorp geniet je hier van een weids uitzicht over akkerlandschap. In de verte is de Wageningse berg terug te zien. Het dorpshart van Driel biedt plaats aan meerdere winkels en een Albert Heijn waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Ook de basisschool ontbreekt in Driel niet.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. Zomers kun je met de mountainbike zo de Rijn oversteken waar uitdagende fietsroutes in het bos liggen.
In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Vanaf de A50 kun je de A12 of de A15 op. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. Winkelcentrum Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en Wageningen zijn dichtbij. Zo ook de Foodvalley bij het industrieterrein van Heteren.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer (living) met veel daglicht en brede schuifpui
Dichte woonkeuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, een gootsteen en ruimte voor een kast
Gang met toegang tot slaapkamer
Badkamer met o.a. ligbad, douche en 2e toilet
Dubbele garage v.v. elektrische deuren en binnendoor bereikbaar
1e Verdieping:
Slaapkamer met balkon
Slaapkamer
Badkamer met douche en wastafelmeubel
Zoldervliering:
Bergruimte bereikbaar via vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN
Zeer complete gezinswoning met veel comfort en extra’s
Uitstekende balans tussen binnen- en buitenleven
Riante hal voor een prettige entree
Royale woonkamer met speelse indeling
Grote raampartijen met vrij uitzicht
Schuifpui richting de tuin
Dichte keuken met eethoek
Inbouwapparatuur aanwezig
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Volwaardige slaapkamer op de begane grond v.v. airco
Badkamer op de begane grond met o.a. ligbad, douche en 2e toilet
2 Volwaardige slaapkamers op de verdieping
Balkon
2e Badkamer met douche en wastafel op de verdieping
Mogelijkheid tot het creëren van een 3e slaapkamer op de verdieping
Bergzolder met veel opbergruimte
Dubbele inpandige berging
Elektrisch bedienbare garagedeuren
Vrijwel geheel voorzien van rolluiken
Diepe oprit met plaats voor meerdere auto’s
Groot perceel van 923m²
Vrij ligging aan de zijkant
Uitzicht over akkerland
Groen, kleurrijk en veelzijdig aangelegde achtertuin
Houten schuur achter in de tuin
Nabij uitvalswegen

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning