Remko Stevens Makelaardij

DRIELVogelwikke 20

Vraagprijs €550.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
2009
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HP
Straat
Vogelwikke 20
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Vogelwikke 20

Op een unieke plek aan het water gelegen, verrassend groot en luxe afgewerkt, GESCHAKELD WOONHUIS met een speelse indeling, een inpandige BERGING, een zonnige TERRAS met dakplatanen op het zuiden en aan de voorzijde een comfortabele OPRIT met plaats voor minimaal 2 auto’s op eigen terrein.

Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft o.a. een vergrote woonkamer (10m breed), dubbele terrasdeuren, een exclusieve keuken met eilandopstelling, op de 1e verdieping 3 royale slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met vaste schuif/kastenwand en een zolderetage, een complete en degelijke badkamer met o.a. een ligbad én douche alsmede een 2e verdieping met multifunctionele ruimte met mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren. De inpandige garage is opgedeeld waardoor de woonkamer is vergroot en er een praktische fietsenstalling/berging is overgebleven.

De extra’s zijn onder meer vloerverwarming, airconditioning (3x) en 15 zonnepanelen op het zuiden. Het buitenschilderwerk is in 2021 uitgevoerd. Deze woning is gelegen aan een rustige straat aan de rand van de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “De Breekenhof”. Door de gunstige ligging kijkt de woning aan de achterzijde vrij weg over de maïsvelden.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het middensegment. De architectuur en indeling is net even wat speelser en ruimer dan de gemiddelde 2-kapper in de wijk. Daarnaast is de vrije ligging aan het water bijzonder en uniek te noemen. Hier koop je ook een stukje beleving en vrijheid wat je niet zo snel ergens anders tegenkomt”.

GESCHAKELD GEBOUWD
Deze woning is in 2009 opgeleverd en voldoet daardoor aan het laatste Bouwbesluit. Dat wil zeggen: hoge plafonds, hoge deuren en comfortabele trappen. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en is de woning volledig geïsoleerd. Hierdoor draagt de woning energielabel A+. In 2020 zijn er aanvullend nog 15 zonnepanelen op het zuiden geplaatst.

Opvallend is de architectuur van de woning. Doordat de woning in de breedte is ontworpen en op de verdieping boven de (voormalige) garage is doorgebouwd, heeft de woning een verspringende kap. Het maakt de woning niet alleen groter dan gemiddeld, maar het geeft de woning ook een speelse uitstraling. Er zijn al 3 grote slaapkamers en een multifunctionele 2e verdieping, maar indien gewenst zou je de indeling zelfs kunnen aanpassen naar 6 slaapkamers (masterbedroom opdelen en op de 2e verdieping 2 slaapkamers creëren, eventueel i.c.m. een dakkapel). Met ca. 148m2 woonoppervlak is het een volwaardige gezinswoning.

VERGROTE WOONKAMER
De woonkamer heeft vanuit de basis al een ruime L-indeling, maar doordat het achterste gedeelte van de garage bij de woonkamer is getrokken, is de living aanzienlijk vergroot (10m breed). Je kunt hierdoor prima een grote hoekbank en een lange eettafel kwijt. Een ander groot pluspunt is dat de woonkamer aan de achterzijde is gelegen en daarmee tuingericht. Dubbele deuren geven direct toegang tot het zonnige terras. Tevens zorgen de ramen voor een prettige lichtinval. Op de vloer liggen zwarte plavuizen (50×50) met vloerverwarming. Tevens is er een airconditioning geïnstalleerd die zowel kan koelen als verwarmen.

EILANDKEUKEN
De keuken vinden we aan de voorzijde waar de stijlvolle eilandopstelling direct in het oog springt. Limegroene fronten geven de keuken een frisse uitstraling waarbij het aanrechtblad in zwart composiet (natuursteen) is uitgevoerd. Het eiland is maar liefst 2,7 meter lang met zowel het spoel- als het kookgedeelte ingebouwd. De apparatuur bestaat uit een brede 5-pits gaskookplaat, een zwevende afzuigschouw, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser (alles van het merk Atag). Aan de raamzijde is er plaats voor maar liefst 5 barkrukken.

Aan de lange wand is er een hoge kastenwand geplaatst met een Amerikaanse koelkast met ‘bar’ ingebouwd. Erg handig is het nisje (plateau) in de hoek met de ideale plek voor een koffiemachine. Verder zorgen brede ladekorven voor veel praktische kastruimte.

Keukens zijn altijd smaakgevoelig. Mocht je voorkeur uitgaan naar een andere kleurstelling, dan bestaat er de mogelijkheid om de fronten te wrappen naar de gewenste kleur. Je hoeft hierdoor niet een hele keuken te vervangen. Dat zou zonde zijn omdat de luxe keuken technisch in een goede staat verkeert.

1e VERDIEPING
Middels een hardhouten trapopgang in de hal, bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is eveneens ruim opgezet waarbij een raam op de overloop voor een prettige lichtinval zorgt. Er zijn 3 slaapkamers van respectievelijk 23m2, 15m2 en 14m2 groot. Een kleine kamer is er niet te vinden. De grootste zou je zelfs nog kunnen opdelen in 2 afzonderlijke slaapkamers.

De grootste slaapkamer is een heuse masterbedroom. Niet alleen qua formaat, maar ook omdat het een vaste schuif/kastenwand voor een dubbele garderobe heeft. Tevens heeft het nog extra opbergruimte achter de knieschotten en de zolder die boven deze kamer is gelegen. De 2e slaapkamer heeft een brede dakkapel met het vrije uitzicht aan de achterzijde. Deze dakkapel is voorzien van een rolluik (elektrisch te bedienen) waardoor de kamer 100% te verduisteren is. Beide slaapkamers zijn voorzien van een airconditioning. De 3e slaapkamer heeft alleen maar rechte muren waardoor deze optimaal in te richten is.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is compleet ingericht met een ligbad, een separate inloopdouche, een wastafelmeubel en een 2e toilet. Het wastafelmeubel biedt de nodige opbergmogelijkheden voor toiletspullen, evenals de spiegelkast boven het wastafelmeubel. Wat meteen opvalt is dat de badkamer schoon en degelijk is afgewerkt. Je kunt het je haast niet voorstellen dat deze badkamer er al vanaf het begin in zit.

2e VERDIEPING
Een 2e vaste trap brengt je naar de 2e verdieping alwaar je een open, multifunctionele ruimte treft. Hier kun je verschillende invullingen aan geven, bijvoorbeeld een hobbyruimte, een werkhoek of een gym. Mochten de slaapkamers op de 1e verdieping niet voldoende zijn, dan zou je hier prima 1 of 2 extra slaapkamers kunnen creëren. Nu zorgt een zijgevelraam voor de nodige lichtinval, maar je zou kunnen kiezen voor extra dakvensters of misschien wel een extra dakkapel. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aangebracht waar je nog de nodige spullen kunt opbergen.

TERRAS OP HET ZUIDEN
Eén van de grote pluspunten is het buitenterras aan de achterzijde. Deze achtertuin is niet zo diep, maar wel in de breedte aangelegd. Hierdoor kun je er een uitgebreide loungeset kwijt. Door de zuidligging geniet je hier de gehele dag zon. Dat kan op een zomerdag ook erg warm zijn. Dan is het lekker dat je ook een plekje in de schaduw onder de dakplatanen hebt. In de avonduren zorgen grondspots voor sfeerverlichting. Ook is er wateraansluiting aanwezig. Steenkorven zorgen voor een fysieke scheiding met het water. Deze watergang is mooi breed aangelegd waardoor je heerlijk vrij op het terras kunt zitten. Tevens geniet je hier een vrij uitzicht over het maïsveld.

VOORTUIN & OPRIT
Wanneer je (kleine) kinderen hebt, kan ik me voorstellen dat je denkt: waar plaats ik dan de trampoline? Dat kan prima in de voortuin. Dat hebben de huidige bewoners ook op die manier bedacht. De voortuin is geheel bestraat, maar je zou er ook een stukje gras in kunnen leggen. Er is geen inkijk van overburen waardoor de voortuin ook relatief vrij is gelegen. Daarnaast kun je er met gemak 2 auto’s op eigen terrein parkeren, zonder dat je elkaar in de weg hoeft te staan .

LOCATIE
Deze woning vinden we terug aan de rand van de kindvriendelijke en gewilde wijk ‘De Breekenhof’. Deze wijk is ondertussen alweer enkele jaren ‘gesetteld’ waardoor je hier in een gezellige, groene wijk terecht komt. De ligging is gunstig met nauwelijks verkeer voor de deur. De wijk is gewild bij jonge gezinnen omdat men elkaar gemakkelijk opzoekt. Er zijn verschillende speelvoorzieningen in de wijk te vinden. En mocht je een stukje willen gaan wandelen, dan loop je ook zo de wijk uit het Betuwse landschap in.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dicht bij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met airco en dubbele terrasdeuren
Open keuken met eilandopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Inpandige berging/fietsenstalling met deur naar oprit
1e Verdieping:
Overloop met daglicht en 2e trapopgang
Masterbedroom met airco, vaste schuif/kastenwand (garderobekast), knieschot opbergruimte en 2 dakvensters
Slaapkamer 2 met airco en brede dakkapel v.v. rolluik en met vrij uitzicht
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkast en 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met indelingsmogelijkheden
CV-ketelopstelling
Knieschot opbergruimte
Zolder boven masterbedroom (via vlizotrap):
Verrassend veel opbergmogelijkheden v.v. verlichting.

BIJZONDERHEDEN
Grote gezinswoning met een stijlvolle uitstraling
Zeer verzorgd en goed onderhouden woning
Ruime opzet en indeling
Woonkamer is vergroot
Dubbele terrasdeuren en veel lichtinval
Vloerverwarming op de begane grond, zelfs in het toilet
Luxe inbouwkeuken met eilandopstelling
Robuust aanrechtblad (2,7m lang bij 1,1m breed) van composiet
Semi-ingebouwde Amerikaanse koelkast (LG) met ‘drankbar’ blijft achter
Het aantal slaapkamers is uit te breiden naar 5 tot 6 slaapkamers
Veel praktische opbergmogelijkheden, waaronder een extra zolderverdieping
CV-ketel: Intergas HR-combi, geplaatst 2009 (elk jaar bijgehouden)
Airconditioning in de woonkamer en op de 2 grootste slaapkamers
15 Zonnepanelen op het zuiden (globale jaaropbrengst ca. 6.000kWh)
Energielabel A+
Inpandige berging/fietsenstalling met ook een plekje voor een motor
Buitenschilderwerk in 2021 door schilder uitgevoerd
Zonnige achtertuin op het zuiden
Veel vrijheid, privacy en uitzicht over het water
Comfortabele oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s op eigen terrein
Rustige ligging aan de rand van de wijk
Kindvriendelijke en gemoedelijke woonwijk.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning