Remko Stevens Makelaardij

HERVELDLeliestraat 16

Vraagprijs €260.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1968
Energieklasse
F
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BP
Straat
Leliestraat 16
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Leliestraat 16

Aan een rustige eenrichtingsweg, centraal in het dorp gelegen EENGEZINSWONING bestaande uit 2 woonlagen en een royale zolder. Deze woning heeft onder meer een lichte doorzonwoonkamer, een open keuken, een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, 4 slaapkamers op de 1e verdieping, een badkamer, diverse vaste inbouwkasten voor veel opbergruimte en een zolder met 2 dakvensters. De tuin op het zuiden biedt plaats aan een groot terras en een ruime schuur met zadelkap.

Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning heeft een ideale ligging, op loopafstand van faciliteiten zoals winkels, horeca en basisscholen. Door het gunstige prijssegment biedt dit de mogelijkheden om de woning geheel naar eigen stijl af te maken en in te richten…”.

BEGANE GROND MET AANBOUW
Deze woning betreft een typische doorzonwoning, grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel bieden veel daglichtinval. In het midden van de kamer staat een schouw met een gaskachel. De ramen zijn hier vervangen voor isolatieglas. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is eenvoudig, echter is hier ruimte voor een grote hoekkeuken. Aan de keuken is een uitbouw geplaatst wat ruimte biedt voor een bijkeuken. De bijkeuken heeft een tuindeur en een lichtkoepel. Ook tref je hier opstelling van de cv-ketel, alsmede de witgoedaansluitingen. De hal biedt toegang tot het toilet, een diepe meterkast, de trapopgang en een trapkast. Aan opbergruimte geen gebrek.

1e VERDIEPING
Op deze woonlaag zijn 4 slaapkamers en de badkamer gelegen. De slaapkamers zijn respectief 11m², 9m², 6m² en 5m² groot. Alle kamers hebben rechte wanden en grote raampartijen. De 2 grootse kamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten. De badkamer is in het midden van de woning geplaatst en niet groot. Bij dit type woning wordt vaak een slaapkamer opgeofferd om daar een grote badkamer te plaatsen. De ‘voormalige’ badkamer kan dan dienen als wasruimte, of als extra ruimte bij de slaapkamer worden betrokken. Op de overloop is een vaste inbouwkast aanwezig.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend te noemen. De ruimte is bereikbaar middels de vlizotrap maar biedt veel potentie, onder andere door de hoge nok. Uiteraard zal een vaste trap deze woonlaag veel toegankelijker maken, je kan hier dan eenvoudig een extra slaapkamer creëren. Door de vaste trap ontstaat hier ca. 18m² extra woonoppervlak (gemeten vanaf 1,5m hoogte). Een groot en een klein dakraam is al aanwezig om daglicht te bieden.

ACHTERTUIN MET SCHUUR
Bij deze woning hoort een zonnige achtertuin. De achtertuin ligt op het zuiden waardoor je hier de gehele dag van de zon kunt genieten. De tuin heeft een onderhoudsvriendelijk karakter met veel bestrating en een groene border in de hoek. Er is een achterom aanwezig. Vanuit de tuin is de schuur te bereiken. Dit is een stenen schuur met een zadeldak waardoor je hier veel opbergmogelijkheden hebt. De schuur is ca. 14m² groot.

LIGGING
De Leliestraat is een rustige, éénrichtingsweg met uitsluitend bestemmingsverkeer. De oprit is overigens aan De Zandakkers gelegen vanwaar je ook de tuin inloopt (als achterom). Het is een rustige woonwijk waarbij met name aan De Zandakkers stijlvolle 2-kappers en vrijstaande woningen staan. De woning heeft een centrale ligging in het dorp waarbij je binnen enkele minuten naar het dorpsplein loopt. Hierdoor heb je veel voorzieningen binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor de basisscholen en de sportverenigingen (voetbal en tennis).

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, diepe meterkast, trapkast en trapopgang
Doorzonwoonkamer
Open keuken
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, lichtkoepel en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
4 Slaapkamers
Badkamer met douche en wastafel
2e Verdieping:
Zolder met veel bergruimte en dakraam, bereikbaar via vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN:
Ruim opgezette gezinswoning
Grote raampartijen met veel lichtinval
Centrale verwarming aangelegd in 2017
Cv-ketel Remeha Avanta HR-combi met bouwjaar 2017
Gedeeltelijk dubbel glas (HR+)
Ware doorzonwoonkamer
Gaskachel in de woonkamer
Open keuken
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen en tuindeur
Lichtkoepel in de bijkeuken
4 Slaapkamers op de 1e verdieping
Glasvezelaansluiting
Grote zolder stahoogte, potentie voor extra slaapkamer
2 Dakvensters op zolder
Achtertuin op het zuiden
Stenen berging v.v. elektra
Achterom aanwezig
Rustige en kindvriendelijke ligging aan eenrichtingsweg
Basisschool en dorpsplein op loopafstand gelegen.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning