Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHazenakkers 2

Vraagprijs €489.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
2001
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 ER
Straat
Hazenakkers 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hazenakkers 2

Verrassend ruim, volledig geïsoleerd, GESCHAKELD WOONHUIS met speelse indeling en veel raampartijen. De begane grond biedt plaats aan onder meer een royale, tuingerichte living met openslaande tuindeuren, een complete inbouwkeuken in hoekopstelling met een eiland, een ruim opgezette hal en een INPANDIGE GARAGE met o.a. de witgoedaansluitingen. De 1e verdieping is verrassend ingedeeld met 3 riante slaapkamers, een complete badkamer met groot hoek-ligbad en inloopdouche en een berging. Op het dak liggen 14 zonnepanelen.

De woning staat op een gunstig, aantrekkelijk hoekperceel van 390m². De achtertuin geniet van veel zon door de zuidwesten ligging. Uiteraard ontbreekt de stijlvolle veranda met zadelkap hier niet. De oprit met plaats voor 3 auto’s maken het plaatje compleet! Daarbij ligt de woning in een rustige wijk met veel groen en zijn o.a. het dorpshart, een basisschool en kinderopvang op loopafstand.

Quote van de makelaar: “Op zoek naar iets bijzonders? Dan moet je dit huis gezien hebben. Achter de verspringende voorgevel en onder de lessenaarskap gaat een verrassende gezinswoning schuil die alleen op waarde is te schatten door het te bezichtigen”.

ONDERSCHEIDEND
Deze woning is anders dan andere woningen in het segment en dat maakt dit huis zo aantrekkelijk. Meteen bij binnenkomst kom je in een ruime hal met veel bewegingsruimte. De woning is uitzonderlijk breed gebouwd en dat zie je direct terug in de woonkamer. Ook de keuken is ruim opgezet, deze staat in open verbinding met de woonkamer. Speelse raampartijen en openslaande deuren dragen bij aan de onderscheidende factor.
De 1e verdieping heeft een bijzondere beleving, mede door de hoge nok van de lessenaarskap en de verschillende raampartijen. De bovenlichten op de overloop zorgen bovendien voor een extra dimensie. Deze woning moet je beleven en zal je in vele opzichten verrassen. Kortom, het is zeker geen standaard woning!

LIVING
Wanneer je de living binnenkomt weet je zeker dat je hier geen leefruimte te kort komt! De ruimte heeft een speelse doch praktische indeling. De woning heeft veel glas en maken de kamer erg licht en aangenaam. Bovendien geven de dubbele openslaande deuren direct toegang tot de achtertuin waardoor je de woonkamer en de tuin in de zomerdag goed bij elkaar kan betrekken. Een riante hoekbank en een grote eettafel voor het hele gezin kan je hier gemakkelijk kwijt. Een leuk detail is de elektrische haard welke in de ‘scheidingswand’ van de woonkamer en de eethoek is geplaatst.

OPEN KEUKEN
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Hierdoor houdt je gezellig contact met je tafelgasten. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Een leuk detail is het eiland waardoor je veel extra kast- en werkruimte hebt. Grote raampartijen zorgen voor een prettig uitzicht tijdens het bereiden van een maaltijd. Wil je graag je eigen stempel op de woning drukken, dan zijn er ook andere opstellingen mogelijk, bijvoorbeeld een keuken in een U-opstelling.

HAL
De hal van deze woning is ruimer opgezet dan gemiddeld waardoor je hier een prettige entree hebt. Stijlvol is de zwartstalen deur welke de hal en keuken van elkaar scheidt. Een nis biedt ruimte voor de garderobe, waardoor deze niet in de loop hangen. Net als de rest van de woning ziet ook het toilet er verzorgd uit. De trap heeft een traprenovatie gehad waardoor ook deze in het totaalplaatje past.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang komen we op de 1e verdieping te terecht. De overloop voelt heel anders aan dan bij de gemiddelde woning doordat de nok hoog doorloopt en er over de volle lengte daglicht naar binnen valt.

De indeling van deze woonlaag is grotendeels gewijzigd waardoor er geen 4 maar 3 slaapkamers aanwezig zijn. De grootste kamer is een heuse masterbedroom en is aanzienlijk vergroot waardoor het maar liefst 23m² (!) telt. Bovendien is er een kledingkast ingebouwd waardoor je zelf geen linnenkast hoeft mee te nemen. De andere 2 slaapkamers zijn respectievelijk 14m² en 13m² groot. Er zit dus geen kleine kamer tussen. Bovendien voelen ze ook hier extra ruimtelijk aan doordat het plafond doorloopt tot in de nok. De draai/kiepramen zijn v.v. horren en het dakvenster heeft een verduisteringsscherm.

Vanaf de overloop is een bergruimte te bereiken. Hier kan je al je seizoensspullen netjes uit het zicht opbergen. In deze ruimte zijn ook de opstelling van de cv-ketel, de mechanische ventilatie-unit en de omvormer van de zonnepanelen geplaatst.

BADKAMER
Net als de rest van de woning is ook de badkamer ruim opgezet. Deze ruimte voelt daarbij prettig aan, mede door het dakvenster en het voorgevelraampje. Het zal je dan ook niet verbazen dat alle wenselijke sanitair hier terug te vinden is. Zo tref je hier een inloopdouche met glazen wand als ook een riant hoek-ligbad. Tegenover de douche is een breed wastafelmeubel met lades geplaatst. Uiteraard ontbreekt het 2e zwevend toilet ook niet.

INPANDIGE GARAGE & BREDE OPRIT
Een groot pluspunt is dat de garage vanuit de centrale hal te bereiken is. Het betreft niet zomaar een garage, maar een ruimte die voor meerdere doeleinden geschikt is. De garage is geïsoleerd, heeft een elektra-aansluiting en is afgewerkt met een gecoate vloer. De witgoedaansluitingen zijn ook in de garage te vinden. Ook heeft het een raampje voor een stukje daglichttoetreding. Erg praktisch zijn de openslaande deuren waardoor de garage makkelijk toegankelijk is.

Doordat deze woning een flink stuk tuin naast de woning heeft, heeft deze woning ook nog een brede oprit. Hier kan je wel 3(!) auto’s naast elkaar parkeren op eigen terrein. Erg praktisch omdat je geen rekening hoeft de houden met de volgorde van het parkeren.

TUIN RONDOM
Doordat dit een hoekperceel betreft en de woning een uitzonderlijke breedtemaat heeft, kom je hier terecht is een riante achtertuin. De tuin is ca. 14m breed en bijna 13m diep, waardoor deze ook nog een mooi vierkante vorm heeft. De tuin is stijlvol en praktisch ingericht met een groot terras grenzend aan de woning en veel gras. Achter in de tuin is een groenborder geplaatst welke speels wisselt met een extra zithoek. Een groot pluspunt in deze tuin is de royale veranda met zadelkap. Hier kan je veel avonden lekker lang tafelen. Door het formaat heb je hier zelf ruimte om meerdere zithoeken kwijt te kunnen. Vanuit de veranda heb je ook toegang tot de schuur, hier kan je het tuingereedschap kwijt.
Ook naast de woning is een brede strook tuin te vinden. Een dubbele poort maakt dat je hierdoor zelfs met de auto of kar in de tuin kan komen. Uiteraard kan je ook hier nog een extra tuin set of een speeltoestel voor de kinderen kwijt. De achtertuin ligt bovendien op het zuidwesten waardoor je hier de gehele dag van de zon kunt genieten.

LIGGING
Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke, ruim opgezette en groene woonwijk van Herveld. De wijk bestaat eigenlijk uit 2 hofjes met uitsluitend éénrichtingsverkeer en groene buffers. Hierdoor is het de ideale wijk voor jonge kinderen. Om de hoek is een leuke speeltuin gelegen. Verder zijn er een peuterspeelzaal en een basisschool op steenworp afstand gevestigd. Ook het dorpsplein met daarbij de supermarkt en diverse horecagelegenheden zijn lopend en/of fietsend prima te doen.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Ruime hal/entree met toilet, trapopgang en garderobenis
Brede woonkamer met openslaande tuindeuren
Open keuken in hoekopstelling met eiland en v.v. inbouwapparatuur
Inpandige garage met openslaande deuren
Wasruimte in de garage
1e Verdieping:
Overloop met veel daglichttoetreding
Masterbedroom met inloopkast en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 2 met groot dakvenster
Slaapkamer 3
Badkamer ingedeeld met een inloopdouche, hoek-ligbad, een dubbel wastafelmeubel en een 2e toilet
Inloopkast (opbergkamer) met CV-ketelopstelling, MV-unit en knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Speels vormgegeven woning met verrassend veel leefruimte
Volledig geïsoleerd
14 Zonnepanelen
Maar liefst 144m² woonoppervlak
Brede woonkamer met veel daglicht
Openslaande tuindeuren naar buitenterras
Complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur
Keuken in hoekopstelling met een eiland
Bijzonder ruime masterbedroom
Geen kleine slaapkamer aanwezig
Mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren
Badkamer met hoek-ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
Hal met garderobenis
Inpandige garage
Witgoedaansluitingen in de garage
Ruime ‘vierkante’ achtertuin met veel zonuren
Sfeervolle veranda met zadelkap
Brede poort, auto/kar kan in de achtertuin komen
Oprit met plaats voor 3 auto’s
Kindvriendelijke woonomgeving
Rustige ligging nabij scholen en supermarkt.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinplan.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning