Remko Stevens Makelaardij

HETERENFlessestraat 28

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1961
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 CP
Straat
Flessestraat 28
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Flessestraat 28

Centraal gelegen, verrassende HOEKWONING met onder meer een riante L-vormige woonkamer, een hoekkeuken in de ‘uitbouw’, een ruime bijkeuken, een verdiepte trapkast en een royale multifunctionele ruimte op de begane grond. De verdieping bieden 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met o.a. ligbad én douche, een separaat toilet, een voorzolder met ruime bergkast en een dakkapel. De 1e verdieping heeft kunststof kozijnen. De zonnige achtertuin op het westen is onderhoudsvriendelijk en biedt plaats voor meerdere tuinsets. De woning ligt centraal in het dorp met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Deze woning is zeker verrassend te noemen. Je treft hier veel extra’s waaronder een riante bijkeuken, een royale multifunctionele ruimte, heel veel opbergmogelijkheden en 3 volwaardige slaapkamers. Bovendien liggen alle (winkel)voorzieningen, scholen en recreatiegebied op loopafstand”.

COMPLETE GEZINSWONING
Vanaf de straat zou je het misschien niet verwachten dat er achter de voorgevel maar liefst 124m² woonoppervlak te vinden is. Daarbij komt ook nog de multifunctionele ruimte van ca. 30m²! Met een keuken in de ‘uitbouw’, een ruime bijkeuken en een dakkapel op de 2e verdieping, wordt hier het woonoppervlak gemaximaliseerd. Voor een ruimere badkamer is weliswaar een slaapkamer opgeofferd, echter blijven er nog 3 zeer volwaardige slaapkamers over. Bovendien heeft dit een badkamer opgeleverd welke veel ruimte biedt voor o.a. een ligbad én een inloopdouche.
De multifunctionele ruimte welke aan de woning is gebouwd biedt veel mogelijkheden voor een bijvoorbeeld hobbyist of een iemand die een kantoor/studieruimte aan huis zoekt. Een zonnige, onderhoudsvriendelijke achtertuin en parkeergelegenheid op eigen terrein maken dit plaatje helemaal compleet.

WOONKAMER
Bij deze woning hoort een ruime L-vormige woonkamer. Deze indeling zorgt ervoor dat er gespeeld kan worden met de inrichting, de eethoek en zithoek kunnen eenvoudig gewisseld worden waardoor de indeling niet standaard blijft. Grote ramen in de voor- zij- en achtergevel zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer. De straat aan de voorzijde is recent vernieuwd waardoor er parkeergelegenheid en een buffer naar de straat toe is ontstaan.
In de hal is, naast het toilet en de meterkast, een verdiepte trapkast aanwezig wat veel praktische opbergruimte biedt.

KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is in de ‘uitbouw’ gesitueerd. Het betreft hier een halfopen keuken waardoor deze nog wel in verbinding staat met de woonkamer, maar tevens ook eigen ruimte betreft. Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst met bovenkasten voor maximaal veel opbergruimte. De aanwezige inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een combi-oven/magnetron.

BIJKEUKEN MET VLIERING
Vanuit de keuken bereik je de riante bijkeuken. Doordat deze is voorzien van een tuindeur zal deze al snel gebruikt worden als een 2e entree. Je hebt hier dan ook plaats voor een kapstok en een schoenenrek. In de bijkeuken is een 2e keukenblok geplaatst waaronder de witgoedaansluitingen verzorgd zijn weggewerkt. Een groot raam zorgt hier voor veel lichtinval.

Een vlizotrap biedt toegang tot de vliering boven de bijkeuken. Door de zadelkap heb je hier nog veel extra opbergruimte voor bijvoorbeeld de seizoensspullen.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE
Achter op het perceel is een extra multifunctionele ruimte te vinden. Dit is een grote ruimte welke is gebouwd als een garage, echter is deze niet toegankelijk voor een auto. Openslaande deuren geven toegang vanuit de achtertuin, tussen deze deuren en de ruimte is een berging geplaatst, welke praktisch is voor bijvoorbeeld het tuingereedschap. Ook is deze ruimte vanuit de bijkeuken bereikbaar. Door de zadelkap heeft deze ruimte een hoge nok waardoor het nog ruimtelijker aanvoelt. In de nok tref je extra opbergruimte aan. Zoek je een plek voor een studie/werkruimte, een sportruimte of een speelkamer voor de kinderen? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht, hier schakelt de overloop 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet aan elkaar. Van oorsprong waren er 3 slaapkamers op deze verdieping, bij deze woning is een van de slaapkamers opgeofferd om een ruime badkamer te creëren. De slaapkamers hebben beiden een goed formaat, ca. 13m2 en 10m2 groot. Beide kamers hebben grote raampartijen waardoor de ruimtes licht aanvoelen. Middels de rolluiken zijn de kamers volledig te verduisteren.

BADKAMER
Zoals benoemd heeft de woning van origine een kleinere badkamer. Om meer ruimte te krijgen is bij deze woning de badkamer verplaatst naar een slaapkamer. Hierdoor is er een prettige ruimte beschikbaar gekomen waardoor de badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche en een wastafel. Een design handdoekradiator maakt het geheel af. Ook deze ruimte is voorzien van een grote raampartij.
De oorspronkelijke badkamer biedt nu plaats aan een 2e toilet en een wastafel.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping van deze woning is zeer verrassend. Hier is namelijk een 3e slaapkamer geplaatst welke een ware masterbedroom is. De dakkapel maakt de ruimte niet alleen groter maar ook aangenaam en licht. Vanaf de voorzolder is tevens een ruime berging te bereiken. Je kan hier een ware inloopkast creëren. In deze ruimte is ook de opstelling van de cv-ketel geplaatst.

ACHTERTUIN
Op het midden van het perceel ligt de achtertuin. Deze is door de extra bebouwing redelijk besloten waardoor je hier van weinig inkijk geniet. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras. Je kan hier eenvoudig meerdere tuinsets kwijt. De tuin is middels een poort afgesloten naar de oprit toe. Door de ligging op het westen geniet je hier van veel middag- en avondzon. Naast de garage/multifunctionele ruimte is nog een houten fietsenberging te vinden.

LOCATIE
De Flessestraat is een ruim opgezette straat welke door het centrum van Heteren loopt. Onlangs is de weg voorzien van nieuwe bestrating en zijn er veel praktische parkeervakken gecreëerd. Hierdoor parkeer je de auto gemakkelijk voor de deur. Door de parkeerplaatsen ligt de woning tevens iets verder van de weg af wat een vrijer gevoel geeft aan de voorzijde.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er extra ruimte gemaakt voor een echt ‘dorpshart’ waarbij o.a. de sporthal en de brede school een nieuwe locatie hebben gekregen. De planning is dat er medio 2022 een nieuw dorpshart wordt gerealiseerd met meer winkels en horecagelegenheden. De voorbereidingen worden reeds getroffen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. Op loopafstand van de woning zijn 3 basisscholen gevestigd. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, inbouwkast, toilet en trapopgang
L-vormige woonkamer
Keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot vliering
Multifunctionele ruimte met bar, vliering en inpandige berging
1e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel
Separaat toilet met fonteintje
2e Verdieping:
Voorzolder met ruime (inloop)berging met cv-ketelopstelling
3e Slaapkamer met dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning
Verrassende indeling
Ruim opgezette, L-vormige woonkamer
Keuken in U-opstelling in de ‘uitbouw’
Ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen en 2e keukenblok
Zoldervliering boven de bijkeuken
Multifunctionele ruimte met opbergruimte in de nok
Berging in de multifunctionele ruimte
Praktische, verdiepte kelderkast
3 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel
Separaat toilet in voormalige badkamer
Dakkapel op de 2e verdieping
Berging/inloopkast op de 2e verdieping
Veel opbergruimte aanwezig
Kunststof kozijnen op de 1e verdieping
Meterkast: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars
Rolluiken
Dakisolatie, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd) en HR beglazing
Energielabel C (betreft een inschatting, label is in aanvraag)
Extra houten berging voor fietsen
Achterom aanwezig
Achtertuin onderhoudsvriendelijk
Zonnige tuin op het westen
Parkeergelegenheid op eigen terrein
Veel parkeergelegenheid in de straat
Supermarkt, dorpshart, basisscholen en recreatiegebied op steenworpafstand
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning