Remko Stevens Makelaardij

ZETTENBethelstraat 1A

Vraagprijs €535.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 CH
Straat
Bethelstraat 1A
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Bethelstraat 1A

Op steenworp afstand van alle (winkel)voorzieningen én aan doodlopende straat gelegen, verrassend groot en uitgebouwd, VRIJSTAAND WOONHUIS bestaande uit onder meer een lichte woonkamer met gezellige pelletkachel, een moderne keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur, een aangebouwde serrekamer met gashaard en brede schuifpui naar terras, een royale hal met vide groot toilet, een werk/slaapkamer op de begane grond (met optie tot 2e badkamer) en een praktische bijkeuken.
Op de verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden waarvan de grootste met walk-in-closet en airconditioning. De badkamer (met dakkapel) is compleet ingedeeld met o.a. een ligbad, inloopdouche, een 2e toilet en een 2-persoons wastafelmeubel. De meeste beglazing is vervangen door HR++ beglazing. Op het zonnige dak (zuiden) zijn 10 zonnepanelen geplaatst.

Deze ruim opgezette semi-bungalow staat op een aantrekkelijk, groen en privacyvol perceel van 668m2 grond. In de parkachtige tuin met verschillende bomen vind je een verwarmde hobbykas, een schuur (fietsenstalling) en een geïsoleerde pipowagen met houtkachel en balkon. Tevens is er een heerlijk en zonnig terras aangelegd. Een groot pluspunt is de grote, stenen garage (23m2) met zolder in de kap die ook ideaal is als stallings- of klusruimte. Vóór de garage ligt een comfortabele oprit van 14 meter lang met plaats voor minimaal 2 auto’s op eigen terrein.

Quote van de makelaar: “Deze potentieel levensloopbestendige is vanwege meerdere redenen uniek in het segment. Het ligt niet alleen centraal in het dorp met alle voorzieningen en Landgoed Hemmen binnen handbereik, maar het heeft ook veel ruimte, luxe en comfort te bieden. Bij een woning van dit kaliber mag je zeker een (grote) garage en (diepe) oprit verwachten, maar de leuke hobbykas en met name ook de kleurrijke pipowagen (als atelier) maken het plaatje extra bijzonder”.

LEVENSLOOPBESTENDIG
Het principe van een semi-bungalow is vaak dat het levensloopbestendig te bewonen is. Dat was ook het geval bij dit huis, toen het ontwerp in 1972 werd gemaakt met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Echter, in de huidige indeling is er op de begane grond geen (2e) badkamer meer aanwezig. Daarentegen is de extra kamer op de begane grond dermate ruim dat je hier alsnog de 2e badkamer kunt realiseren. Op de slaapverdieping is in ieder geval een complete badkamer te vinden. Verder is de indeling praktisch en ruim opgezet wat ook al meteen duidelijk wordt in de hal. De vide en open trapopgang zorgen voor een chique entree. Indien gewenst zou je alle wenselijke voorzieningen eenvoudig op de begane grond kunnen creëren. Kortom, deze woning is voor een grote doelgroep geschikt, zowel voor gezinnen als voor de 55-plussers die naar de toekomst kijken.

WOONKAMER & SERRE
Grote ramen in voor- en zijgevel zorgen voor een prettige lichtinval in de woonkamer. Zeker doordat de zon gunstig om de woning heen draait, zal het er overdag nooit echt donker zijn. Een massief eikenhouten vloer zorgt verder voor een warme woonsfeer. Je kunt dan ook comfortabele zithoeken creëren, onder meer met een lekkere hoekbank en een 6-persoons eettafel. In de wintermaanden kun je de pelletkachel aansteken welke centraal in de woonkamer een plekje heeft gekregen.

In 2007 is de woonkamer aanzienlijk vergroot door aan de achterzijde een serre aan te bouwen. Deze is geheel van glas en aluminium waarbij een brede schuifpui toegang geeft tot het buitenterras. Deze deuropening is tevens v.v. een plissé-rolhorren. En niet te vergeten de gashaard die, net als de pelletkachel, voor veel gezelligheid kan zorgen.

INBOUWKEUKEN & BIJKEUKEN
Grenzend aan de woonkamer is de keuken gelegen. Deze is ruim opgezet waarbij de keuken uit een hoekopstelling en een hoge kastenwand bestaat. Het aanrechtblad is van graniet wat de keuken een luxe uitstraling geeft. Ook op de inbouwapparatuur is niet bezuinigd waarbij je het volgende kunt verwachten: een vaatwasser (Siemens 2023), een combi-oven/magnetron (Samsung, 2023), een brede 5-zone inductie kookplaat (Bosch, 2022), een afzuigschouw, een koelkast en een aparte vriezer (4 lades). Velen zullen het prettig vinden dat het aanrecht net even iets hoger is geplaatst dan normaal. Inbouwspots en een designradiator maken de keuken compleet.
Mocht je voorkeur uitgaan naar een open keuken, dan zou je kunnen overwegen om de tussenwand door te breken (i.c.m. een draagbalk).

Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken,. Deze ruimte is met name erg praktisch. Allereerst de vaste kastenwand die voor heel veel extra proviandruimte zorgt. Daarnaast kun je de wasmachine en wasdroger hier (onder een werkblad) kwijt. Tevens is hier in 2023 een Remeha CV-ketel geïnstalleerd (dicht bij keuken en badkamer). Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras (en indirect de garage).

WERKKAMER B.G.
Werk je veel vanuit huis en is een rustige werkkamer een must? Dan zal je waarschijnlijk erg blij worden wanneer je hier de werkkamer inloopt. Deze is niet alleen ruim opgezet (18m2) maar biedt ook een prettige lichtinval. Infraroodpanelen aan het plafond verwarmen de ruimte. Mocht je op een winterdag thuis werken, dan hoef je niet de gehele woning warm te stoken.

Deze werkkamer is zo groot, omdat er vanuit het eerste ontwerp een 2e badkamer bij bedacht was. Vanuit dit perspectief zou je er alsnog een 2e (en-suite) badkamer kunnen creëren. De kamer is immers ruim genoeg om een tussenwand te plaatsen.

HAL MET VIDE
De hal/entree met vide tot aan het schuine dak is de spil van het huis. De hoogte van de vide, de royale indeling en de open trap dragen bij aan een bijzonder ruimtelijke beleving. Het toilet is eveneens groter dan gemiddeld en is voorzien van een zwevend wandcloset. Aan de linkerzijde van de voordeur is een garderobenis aanwezig met plaats voor een kapstok. Doordat de voordeurpui wat meer naar binnen ligt, is er een overstek van de kap ontstaan waardoor je bij de voordeur altijd droog staat.

1e VERDIEPING
Via de open trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Mede door de vide en de hoge nok, voelt de overloop bijzonder ruimtelijk aan. Deze overloop schakelt 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. Ook is er nog een handige inbouwkast op de overloop te vinden. Hier kun je bijvoorbeeld een koffer en/of een winterdekbed kwijt.

De grootste slaapkamer voelt aan als een heuse masterbedroom. Niet alleen vanwege het formaat (ca. 22m2) en de hoge nok, maar ook omdat het een eigen ‘walk-in-closet’ heeft. Deze walk-in-closet is opgedeeld in 2 kasten met aan weerzijden een hang- en een leggedeelte. Een pluspunt is de semi-mobiele airconditioning waarvan de lucht- en waterafvoer vast zijn en zal achterblijven.

De overige 2 slaapkamers zijn gespiegeld en daardoor qua formaat identiek aan elkaar. Beide kamers zijn iets meer dan 10m2 groot (gemeten vanaf 1,5 meter hoog). Op één van de kamers is er onder de schuine zijde een knieschot met opbergruimte aangebracht. Noemenswaardig zijn de nieuwe, hardhouten kozijnen (2020) welke zijn voorzien van het handige draai/kiepsysteem.

LUXE BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is verrassend ruim, mede doordat er over de volle breedte een dakkapel is geplaatst (eveneens v.v. 2 draai/kiepramen). De badkamer is compleet ingedeeld met o.a. een ruime inloopdouche, een ligbad, een breed 2-persoons wastafelmeubel en een 2e zwevend toilet. De douche heeft zowel een rainshower als een handdouche. De afwerking van o.a. het tegelwerk is strak, neutraal en verzorgd te noemen. Een designradiator maakt de badkamer compleet.

BUITENLEVEN
Deze woning staat op een aantrekkelijk perceel die relatief veel privacy te bieden heeft. Dit komt voornamelijk door alle (hoge) hagen, struiken en bomen die de tuin een groen en natuurrijk karakter geven. Het voelt bijna alsof je door een park loopt. Elke hoek heeft wel weer een eigen beleving en bezonning. Het grote terras is aan de achterzijde gelegen en grenst aan zowel de keuken als de serre. Hier kun je een grote tuinset met parasol kwijt. Ook aan de voorzijde voor het raam van de woonkamer kun je een lekker zitje creëren. Je zit hier dan voor een deel onder het overstek van de dakconstructie.

HOBBYKAS & SCHUUR
Maar dat is niet alles…
De tuin wordt pas echt bijzonder doordat er onder meer een hobbykas (kweekkas) en een heuse Pipowagen in de tuin te vinden is. In de glazen kas (6m2) kun je verschillende soort groenten en fruit kweken doordat de zon er altijd lekker op staat. En mocht het in de winter echt nodig zijn, dan kun je zelfs de aanwezige radiator (op de CV) op temperatuur brengen.
Aan de achterzijde van de kas is overigens nog een houten schuur (6m2) te vinden. Hier kun je niet alleen al het tuingereedschap kwijt, maar eventueel ook nog enkele fietsen stallen.

PIPOWAGEN
De Pipowagen is toch wel heel uniek te noemen. Het felle, azuurblauwe kleurtje valt speels op tussen al het groen. Deze is volledig geïsoleerd en daardoor voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zelfs in de winter aangezien er ‘gewoon’ een houtkacheltje in staat. Het huidige gebruik is als een atelier, maar je kunt er ook vele andere hobby’s uitoefenen. Maar ook tieners zullen al snel inzien dat deze comfortabele pipowagen wel eens gezelliger kan zijn dan de woonkamer of de serre. Het balkonnetje aan de voorzijde maakt het helemaal af. Wanneer je hier een schommelstoel neerzet, kun je hier lekker wegdoezelen in het voorjaarszonnetje.

GARAGE & OPRIT
Het grootste bijgebouw is de garage aan het einde van de oprit. Deze garage is in steen opgetrokken en heeft een pannengedekt zadeldak. Met 23m2 en een opslagruimte in de nok, is deze garage veel groter dan gemiddeld (7,2m bij 3,2m). Heb je een hobby met auto’s of motoren of klus je liever aan een werkbank? In deze garage kun je het zelfs allemaal combineren. En net als in de andere bijgebouwen, is ook de garage warm te stoken (middels een gaskachel).
Let op: Aan de voorzijde van de garage is een houten hok gebouwd ten behoeve van de opslag van pellethout (voor de pelletkachel). De garagedeuren zitten er nog in, maar zijn door deze aanbouw niet toegankelijk.

ALLES BINNEN HANDBEREIK
Vind je voorzieningen op loopafstand belangrijk, dan zal je deze plek zeker aanspreken. Veel centraler kun je bijna in het dorp niet wonen. Je loopt de voordeur uit en binnen enkele minuten loop je het levendige dorpsplein op. Hou je van de natuur en ga je graag een rondje lopen (bijvoorbeeld met een hond), dan is deze plek ideaal. Dit is erg bijzonder aangezien dit bosrijke dorp een karakteristieke, kleinschalige kern heeft, alsmede een kasteeltuin en bosvijver. Je vindt hier uitgestrekte wandelpaden door de bossen, langs het riviertje De Linge en het Betuwse landschap. Onderweg kom je gezellige horecagelegenheden tegen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.300 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat en Hema worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer, een chocolaterie en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en (toekomstig nieuwe) Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen kunt lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trapopgang en vide
Lichte woonkamer met pelletkachel
Aangebouwde serrekamer met gashaard en brede schuifpui naar buitenterras
Keuken v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, vaste kastenwand en tuindeur
Slaap/werkkamer (eventueel op te delen t.b.v. een 2e badkamer).
1e Verdieping:
Ruimtelijke overloop met vide en vaste kast
Masterbedroom met airconditioning, hoge nok en (dubbele) walk-in-closet
Slaapkamer 2 met hoge nok en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 3 met hoge nok
Badkamer met inloopdouche, ligbad, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet.

BIJZONDERHEDEN:
Verrassend grote en complete gezinswoning
Interessant voor verschillende doelgroepen
Slaap/werkkamer op de begane grond biedt verschillende bewoningsmogelijkheden
Maar liefst ca. 163m2 woonoppervlak en ca. 575m3 inhoud
Serrekamer zorgt voor een unieke beleving
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers
Airconditioning op de masterbedroom
Diverse (rol)horren aanwezig
Meterkast: 10 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars en 3 fasen
Glasvezel-aansluiting voor TV en snelle internetverbinding
CV-ketel: Remeha Tzerra Ace HR-combiketel, geplaatst 2023
10 Zonnepanelen met gunstige zonligging en hoge opbrengst (ca. 4.000 kWh op jaarbasis)
Geheel v.v. isolatieglas (m.u.v. toiletraampje)
Diverse kozijnen zijn vervangen door hardhout met HR++ beglazing
Vloer is in 2015 nageïsoleerd
Rondom een relatief vrije tuin met verschillende zithoeken
Watertappunt met haspel, 30 meter lang (blijft achter)
Verschillende (verwarmde) bijgebouwen
Garage biedt veel mogelijkheden voor hobby’s en stallingsruimte
Containerkasten aan de achterzijde van de garage (via achterom)
De pipowagen is om verliefd op te worden
Comfortabele oprit met plaats voor minimaal 2 auto’s
Centrale ligging in het dorp en nabij natuurgebied (Landgoed Hemmen)
Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten en scholen binnen handbereik.

DISCLAMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning