Remko Stevens Makelaardij

HETERENNarcissenstraat 22

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1971
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 BA
Straat
Narcissenstraat 22
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Narcissenstraat 22

Aan één van de leukste en groenste straten van Heteren gelegen, groot type 2-ONDER-1-KAPWONING (ca. 595m3 inhoud) met o.a. een aanbouw over de volle breedte van de woning, een royale woonkamer met Z-indeling en ingebouwde houtkachel, een inbouwkeuken, een praktische bijkeuken met 2e keukenblok, op de verdiepingen 4 volwaardige slaapkamers en een complete badkamer met o.a. een douche en ligbad. Vanuit de bijkeuken loop je door naar een 3,45 meter brede, inpandige garage welke is v.v. elektra, water en verwarming.

Deze ideale gezinswoning staat op een aantrekkelijk perceel van 315m2 groot met een relatief grote voortuin en diepe oprit met plaats voor 2 auto’s op eigen terrein. De achtertuin heeft een mooi formaat (10m bij 15m) en geniet opvallend veel privacy doordat de omliggende tuinen ook groot zijn. De Narcissenstraat is een bijzonder brede straat met tegenover de woning een groenstrook met volwassen bomen en verderop speelvoorzieningen. Op bijna steenworp afstand ligt het dorpsplein, vind je de supermarkt en loop je het recreatiegebied ‘De Hetersche Waarden’ in.

Quote van de makelaar: “Met ca. 146m2 woonoppervlak en daarbij een 20m2 grote, inpandige garage, is dit niet zomaar een 2-kapper. Deze is veel groter dan gemiddeld wat volop mogelijkheden biedt voor een gezin met meerdere kinderen. Bovendien is de locatie en ligging onderscheidend wat deze woning uniek maakt in het segment”.

GROOT TYPE 2-KAPPER
Wat bedoelen we hier precies mee?
Een gemiddelde 2-kapper heeft een inpandige breedtemaat van 5,4 meter, maar bij deze woning is die maat 6,1 meter. Een dat telt door op alle 3 de woonlagen. Doordat de woning net even iets breder is, voelen alle leefruimtes comfortabeler aan waardoor je ook grotere meubels kwijt kunt. Dit ruimtelijke gevoel wordt versterkt door grote raampartijen en de hoge plafondhoogte van 2,65 meter die men in de jaren ’60 nog hanteerde. Daarnaast zien we niet zo vaak dat er achter de garage nog een royale bijkeuken is aangebouwd. In dit geval is de woning aan de achterzijde ook nog eens over de volle breedte uitgebouwd waardoor de woning nóg groter is geworden. Kortom, ben je op zoek naar ruimte met volop inrichtingsmogelijkheden, dan ben je hier aan het juiste adres…

ROYALE WOONKAMER
Door de aanbouw is de keuken naar achteren geplaatst waardoor de woonkamer ook een stuk ruimer is geworden. Er is een speelse Z-indeling met meerdere, gezellige zithoeken ontstaan, bijvoorbeeld bij de ingebouwde houtkachel. Je kunt er met gemak een grote hoekbank kwijt. Hou je van tafelen met familie en/of vrienden, dan hoef je niet te twijfelen of die lange 8-persoons eettafel wel past. Noemenswaardig is het vrije zicht aan de voorzijde waarbij je op de groenstrook met volwassen bomen kijkt. De straat is autoluw en bovendien geniet je hier meer privacy omdat je niet direct bij je overburen naar binnen kijkt.

KEUKEN MET MOGELIJKHEDEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en daardoor tuingericht. Het heeft een prettige indeling met hoekopstelling waarbij het grote raam voor bijzonder veel daglicht zorgt. De hoekopstelling is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koelkast, een oven, een 4-pits gaskookplaat en een afzuiger. Het keukenblok doet gedateerd aan, maar dat biedt juist ook de mogelijkheid om je eigen, trendy keuken te ontwerpen. Je zou ervoor kunnen kiezen om de tussenwand met de woonkamer te verwijderen zodat je een zee aan ruimte creëert. Een eilandkeuken behoort dan zomaar tot de mogelijkheden. Let op: Het is niet bekend of dat de tussenwand een draagmuur betreft, maar anders zou je hier een extra voorziening voor moeten treffen.

PRAKTISCHE BIJKEUKEN
Velen zullen de bijkeuken als een groot pluspunt ervaren. Deze bijkeuken is net zo breed als de garage en is daardoor maar liefst 10m2 groot. Het aanwezige 2e keukenblok met gootsteen is bijzonder praktisch te noemen. Ook kun je hier de wasmachine aansluiten. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

Mocht je veel vanuit huis werken en een goede werkkamer een must is, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om de bijkeuken als werkkamer in te richten. Hier kun je je volledig terug trekken terwijl het extra raam voor de nodige daglichttoetreding zorgt. Maar ook een praktijk of salon aan huis zou hier ideaal kunnen zijn. Bovendien heb je altijd nog de garage waar ook alle aansluitingen aanwezig zijn. Het verplaatsen van bijvoorbeeld de wasmachine naar de garage behoort daardoor tot de mogelijkheden.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping vinden we 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 14m2, 11m2 en 8m2 groot. Hier zit dus geen kleine kamer tussen. Opvallend is dat de 2 grootste slaapkamers beiden een dubbele inbouwkast hebben. Hier kun je al veel kleding kwijt waardoor je wellicht een aanvullende kledingkast achterwege kunt laten. Ook heeft één van de slaapkamers een eigen wastafel, ideaal met een tienerdochter in huis. Wat we nog niet eerder hebben vermeld is dat de meeste kozijnen zijn vervangen door hardhout. Dat geldt ook voor de slaapkamers die tegelijkertijd van HR-beglazing zijn voorzien.

COMPLETE BADKAMER
Bij een woning van dit formaat mag een complete badkamer niet ontbreken. Deze is dan ook ingedeeld met zowel een ligbad als een inloopdouche. Hier tussenin is een 2e toilet geplaatst. Aan de andere zijde is een wastafel met grote spiegel te vinden. Deze wordt vergezeld door een kolomkast met handige opbergruimte voor toiletspullen. Een handdoekradiator maakt de badkamer compleet. En niet te vergeten het uitzetraam met ventilatierooster waardoor je optimaal kunt ventileren.

2e VERDIEPING
Via een degelijke, vaste trap bereiken we de 2e verdieping. Hier wordt de bijzondere breedtemaat van de woning ook weer meteen duidelijk. De voorzolder (met dakvenster) voelt ruimtelijk aan, net zoals de 4e slaapkamer die met 11m2 niet onder doet aan de slaapkamers een verdieping lager. En deze maat is gemeten vanaf 1,5 meter hoogte waardoor de kamer eigenlijk nog groter is. Ook heeft het een eigen inbouwkast. Onder de schuine kanten zijn knieschotten aangebracht waar je (via de voorzolder) veel spullen kunt opbergen.

INPANDIGE GARAGE
Tijdens de bouw is er aan de woning een grote garage gebouwd. Deze is via de bijkeuken van binnenuit toegankelijk waardoor je deze garage ook veel sneller voor andere functies kunt gebruiken. Allereerst natuurlijk als comfortabele stalling voor een auto, meerdere fietsen en/of een motor. Een auto rijden we niet zo vaak meer naar binnen, alhoewel dat door de aangename breedtemaat van 3,45 meter prima zou kunnen. De uitzonderlijke breedtemaat wordt dan ook optimaal benut aangezien de doorloopdeur naast de garagedeur is geplaatst. De garagedeur is elektrisch bedienbaar.

Doordat de garage is voorzien van elektra, water en verwarming, kun je ook nadenken over bijvoorbeeld een praktijk of salon aan huis. Wanneer je deze ideale stallingsruimte voor fietsen niet wil opgeven, zou je een tussenwand kunnen plaatsen (waarbij je wel of niet de bijkeuken erbij betrekt).

VRIJE ACHTERTUIN
Doordat de tuin een mooi formaat heeft en de omliggende tuinen ook groter zijn dan gemiddeld, geniet je relatief veel privacy in deze achtertuin. Dit vrije gevoel, alsmede het groene karakter (rondom), ga je in een willekeurige nieuwbouwwijk niet snel tegenkomen. De tuin is verzorgd aangelegd met verschillende planten, struiken, een gazon en 2 terrassen. De tuin is overzichtelijk opgezet, maar wanneer je enkele struiken zou weghalen, zal de tuin optisch nog groter worden. Er is dan ook meer dan voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een schommel en een grote trampoline.

TOPLOCATIE
Wanneer je de Narcissenstraat inrijdt, dan wordt al meteen duidelijk dat het geen doorsnee straat is. De straat is opgesplitst in 2 straten met in het midden een brede groenstrook met volwassen bomen. Deze lommerijke straat is autoluw te noemen, ondanks dat de straat uitmondt in het dorpshart met alle levendigheid van winkels en horeca. Aan het begin van de straat is er, midden in de groenstrook, een speelvoorziening (voetbalkooi) aangelegd, ideaal wanneer kinderen buiten spelen. Zijn de kinderen wat ouder, dan kunnen ze zo het recreatiegebied aan de rand van het dorp binnenlopen.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Aan het begin van dit jaar is het nieuwe dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strandjes in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

BEREIKBAARHEID
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobenis, toilet, trap/voorraadkast en trapopgang
Woonkamer (uitgebouwd) met Z-indeling, verschillende zithoeken en houthaard
Dichte keuken v.v. inbouwapparatuur en met ruimte voor ontbijttafel
Bijkeuken met 2e keukenblok v.v. gootsteen en tuindeur
Inpandige garage met alle voorzieningen en extra loopdeur naar oprit.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met dubbele inbouwkast en wastafel
Slaapkamer 2 met dubbele inbouwkast
Slaapkamer 3
Badkamer, ingedeeld met een ligbad, douche, 2e toilet, wastafel en kolomkast.
2e Verdieping:
Voorzolder met CV-ketelopstelling, knieschot opbergruimte en dakvenster
Slaapkamer 4 met inbouwkast en groot zijgevelraam.

BIJZONDERHEDEN
Ideale gezinswoning op een aantrekkelijke locatie
Aanbouw over de volle breedte van de woning
Royale woonkamer met meerdere zithoeken
Gezellige houtkachel (ingebouwd)
Keuken met veel (verbouwings)potentie
Close-in-boiler voor direct warm water
Zeer praktische bijkeuken (ook ideaal als werkkamer)
Zwevend wandcloset in de hal (gastentoilet)
Praktische trap/voorraadkast met schappen
In totaal 4 volwaardige slaapkamers
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Vaillant HR-combi, geplaatst 2010
Hardhouten kozijnen, deuren en HR+ beglazing
Buitenschilderwerk is neutraal en verzorgd
Dakisolatie aanwezig
Spouwmuur en kruipruimte zijn nageïsoleerd
Grote, brede garage met verwarming, elektra- en wateraansluiting
Garagedeur is elektrisch te bedienen
Zonwering aan de voorgevel (woonkamer)
Comfortabele oprit met plaats voor 2 auto’s
Veel vrijheid en groen aan voor- en achterzijde
Via de dijk rij je binnen 15 autominuten naar Arnhem
Winkels, horeca, scholen, natuurgebied en uitvalswegen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning