Remko Stevens Makelaardij

HETERENBretagnesingel 32

Vraagprijs €325.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 XN
Straat
Bretagnesingel 32
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Bretagnesingel 32

Rustig gelegen, complete HOEKWONING met onder meer een tuingerichte woonkamer met brede schuifpui, een inbouwkeuken in hoekopstelling, 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met o.a. een ligbad én douche en een 2e verdieping met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A. Bij de woning hoort een zonnige achtertuin op het zuiden met een houten berging. Dit alles gelegen aan autovrije en kindvriendelijke groenstrook met appelbomen. De woning heeft hierdoor een ruimtelijk vergezicht. Parkeerkoffers bieden voldoende parkeermogelijkheden.

Quote van de makelaar: “Zoek je een woning met een prettige ligging in een groene omgeving? Dan is deze hoekwoning beslist een bezichtiging waard! Grote raampartijen, een tuin op het zuiden en fijn uitzicht zijn slechts enkele pluspunten die deze woning te bieden heeft…”

HOEKWONING
Een hoekwoning heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een tussenwoning. In de zijgevel zijn grote raampartijen aangebracht waardoor je hier van veel lichtinval in de woning kunt genieten. Je hebt aan de zijkant veel meer vrijheid en privacy waarbij je geniet van een vrij uitzicht in de straat. De Bretagnesingel is een sfeervolle straat met hofjes met veel groen en fruitbomen waardoor de wijk een natuurlijke, vriendelijke uitstraling heeft. Deze hofjes zijn autovrij waardoor kinderen hier rustig kunnen spelen.

WOONKAMER
De woonkamer is tuingericht waardoor je hier prettig van de je af kijkt. Een brede schuifpui zorgt dat je in de zomerdag de woonkamer en tuin eenvoudig bij elkaar kunt betrekken. De hoekligging is wederom een pluspunt doordat je hier grote zijgevelramen hebt welke niet alleen een prettig uitzicht bieden, ook geniet je hier van veel extra lichtinval. Er is een convectorput aangebracht zodat de radiator niet in de weg staat bij de inrichting van de ruimte.

KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen waarbij je vrij uitzicht hebt op de groenstrook voor de woning. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst waarbij bovenkasten veel opbergruimte bieden. In de keuken is voldoende ruimte voor een eettafel waardoor je hier een ware leefkeuken kan creëren. De inbouwapparatuur bestaat uit een koel/vriescombinatie, een vaatwasser, een gaskookplaat, een afzuigkap en een combi-oven/magnetron. Direct naast de keuken is de trapkast te vinden, waardoor je de voorraad binnen handbereik hebt.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Opvallend is hier de hoofdslaapkamer welke over de gehele breedte van de woning is gelegen, de kamer heeft dan ook een goed formaat van ca. 16m². De hoekligging maakt de slaapkamer ruimtelijk en licht omdat hier een hoekraam geplaatst is. De overige 2 slaapkamers zijn respectievelijk 8m2 en 7m2.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. Bij de badkamer is goed nagedacht over de indeling van het sanitair waardoor er plaats is ontstaan voor een ligbad én een douche. Daarnaast tref je hier uiteraard een wastafel en ook een 2e toilet. De ruimte is volledig betegeld in een neutrale kleurstelling. Ventileren is mogelijk middels de mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is een open multifunctionele ruimte. Naast de trapopgang zijn de witgoedaansluitingen te vinden. Ook tref je hier de opstelling van de cv-ketel alsmede de mechanische ventilatie unit. Een speels detail is het ronde kopgevelraam wat, naast het dakraam, extra daglicht biedt. Onder de schuine dakvlakken is knieschot opbergruimte aanwezig. Mocht je een extra slaapkamer wensen, dan is deze hier uiteraard te creëren. Eventueel in combinatie met een dakkapel.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een zonnige achtertuin. De tuin ligt vol op het zuiden waardoor je hier de gehele dag van de zon kunt genieten. De tuin is niet diep maar door de hoekligging is deze breder dan de naastgelegen woningen. De ligging op de hoek maakt dat je een ‘vrijer’ gevoel ervaart. Aan de gevel is zonwering (elektrisch bedienbaar) geplaatst om een schaduwplek te kunnen creëren op de warme zomerdag. De tuin is omsloten met een schutting met in de hoek een houten (fietsen)berging welke is voorzien van elektra. Ook is er een achterom aanwezig.

HETEREN
Heteren is een dorp met iets meer dan 5.000 inwoners. Het dorp heeft eigen voorzieningen zoals een Jumbo supermarkt, diverse andere winkeltjes en 3 basisscholen. Ook zijn er meerdere sportverenigingen actief. Het dorp heeft een relatief nieuw zalencentrum waar diverse activiteiten worden georganiseerd.
In het dorpshart is er in de afgelopen jaren al nieuwbouw gepleegd, maar dit wordt verder uitgebreid met een centraal plein met daaromheen meer winkelvoorzieningen en dienstverlening.

CENTRAAL GELEGEN
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging.
Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobenis, meterkast en toilet
Woonkamer met schuifpui en trapkast
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel
2e Verdieping:
Open ruimte met dakraam en kopgevelraam
Witgoedaansluitingen, opstelling van cv-ketel en mv-unit
Indien gewenst is 4e slaapkamer te creëren.

BIJZONDERHEDEN
Gezinswoning
Energielabel A
Rustige ligging met veel groen
Prettig uitzicht in de straat
Veel extra daglicht door ramen in de zijgevel
Tuingericht woonkamer met schuifpui
Open keuken met ruimte voor een eethoek
Praktische trapkast
3 Volwaardige slaapkamer met mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
Ruim opgezette badkamer
Ligbad én douche
Mechanische ventilatie aanwezig
Zonnige achtertuin op het zuiden
Zonwering aanwezig
Houten berging v.v. elektra
Gelegen aan autovrij en groen hofje
Kindvriendelijke woonomgeving

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuin indeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning