Remko Stevens Makelaardij

DRIELZwanenbloem 8

Vraagprijs €449.500,- k.k.
Verkocht o.v.
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2016
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HS
Straat
Zwanenbloem 8
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Zwanenbloem 8

Aan één van de mooiste straten van de Breekenhof gelegen, UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2016), bestaande uit 3 volwaardige en ingedeelde woonlagen en een 19 (!) meter diepe tuin met verrassend grote SCHUUR/MOTORSTALLING.

Deze moderne en verrassend ruime gezinswoning (ca. 143m² woonoppervlak) is groter en luxer gebouwd dan de gemiddelde tussenwoning in de wijk. De woning is instapklaar en heeft een trendy en verzorgd afwerkingsniveau. Dit zie je terug aan de luxe inbouwkeuken, een royale living met dubbele terrasdeuren, in totaal 5 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 met dakkapel) en een degelijke, neutrale badkamer met o.a. een dubbel wastafelmeubel. In de hoge nok van de 2e verdieping is een extra zoldervliering (opbergruimte) gemaakt. Twee airco’s, maar liefst 16 zonnepanelen en HR++ beglazing zorgen ervoor dat de woning energielabel A heeft. Verwarm je in de winter met airco’s, dan kun je de maandlasten bijzonder laag houden. Recent buitenschilderwerk (2022 door een schilder) zorgt ervoor dat de woning er tiptop bij staat.

Een ander groot pluspunt is de 19 meter diepe achtertuin. Er zijn 2 terrassen aangelegd waarbij de elektrisch bedienbare zonwering achterblijft. Achterin de tuin staat een grote schuur (ca. 23m2) die zelfs groter is dan een gemiddelde garage. Deze geïsoleerde schuur met keukenblokje biedt ruimte aan meerdere (elektrische) fietsen en/of motoren. Er is zelfs een elektrisch bedienbare sectionaaldeur aangebracht.
Parkeren doe je voor de deur. De Zwanenbloem is een ruim opgezette straat met uitzicht op statige vrijstaande villa’s waardoor deze straat zich onderscheidt van andere straten in de wijk.

Quote van de makelaar: “Een grote gezinswoning op zo’n mooie kavel ga je in dit segment niet snel ergens anders vinden. De woning heeft veel luxe en comfort te bieden en heeft zelfs 5 slaapkamers. De woning is zeer energiezuinig wat tot lage maandlasten kan leiden. Bovendien kunnen starters tot 35 jaar deze woning zonder overdrachtsbelasting kopen. Kortom, dit is een zeer interessante woning voor een grote doelgroep”.

STIJLVOLLE BOUW
De ene tussenwoning is de andere niet. Dat wordt maar weer duidelijk wanneer je deze woning bezichtigd. De architect heeft zich hier laten leiden door het karakter van een jaren ’30 woning. Een robuuste rollaag in de gevel, sfeervolle roedeverdeling in de raampartijen, zinken hemelwaterafvoeren en een verspringende gevel en kap met de buren zorgen voor een speelse en stijlvolle uitstraling. Wat eveneens opvalt is dat de woning ook net even iets breder en dieper is dan de gemiddelde woning in de wijk. Hierdoor telt de woning ca. 143m2 woonoppervlak terwijl het bij de meeste woningen (met uitbouw) wel ophoudt bij ca. 124m2 woonoppervlak. Je ziet het terug aan mooie leefruimtes en in totaal 5 volwaardige slaapkamers. Onderscheidend is verder de hoge nok op de 2e verdieping die op bijna 4 (!) meter hoog ligt. Hier is dan ook dankbaar gebruik van gemaakt door in 2021 de zolderverdieping op te delen in 2 extra slaapkamers, een washoek en een extra zoldervliering in de nok (1,3m hoog).

ENERGIELABEL A
Doordat deze woning nog relatief jong is, voldoet het volledig aan de bouwnormen van deze tijd. Dat betekent hoogwaardige materialen, hoge plafonds en deurposten en optimale duurzaamheid (isolatie). Draai/kiepramen met inzethorren zorgen voor een stukje wooncomfort, net als de aanwezige airco’s in zowel de woonkamer als op de 2e verdieping. Indien gewenst kun je verwarmen (en koelen) met deze airco’s waardoor je de energielasten bijzonder laag kunt houden. 16 Zonnepanelen compenseren veel, zo niet al je elektraverbruik (afhankelijk van woonsituatie en gebruik). En door voor deze woning te kiezen zou het zomaar kunnen dat je door gunstige wet- en regelgeving omtrent de duurzaamheid van woningen bij een geldverstrekker meer kunt lenen dan wanneer je voor een oudere woning kiest.

LIVING
De woonkamer is aan de achterzijde gelegen en daarmee tuingericht. Door de aanbouw voelt de woonkamer lekker ruim aan waarbij dubbele tuindeuren direct toegang geven tot het buitenterras. In combinatie met de grote zijramen is er een aangename lichtinval. Door de aantrekkelijke breedtemaat (5,4m inpandig) en de aanbouw hoef je niet te twijfelen of die grote hoekbank, die je altijd al wilde hebben, wel past. In de overgang naar de keuken kun je vervolgens een eettafel kwijt. Het afwerkingsniveau is neutraal en verzorgd te noemen. Op de vloer ligt een brede plank ‘houtnerf’ PVC-vloer en op de wanden is een strak glasvliesbehang aangebracht die je eenvoudig in alle wenselijke kleuren kunt sausen.

LUXE KEUKEN
De keuken vinden we aan de voorzijde van de woning alwaar een gezellige keukenhoek is gecreëerd. Er is gekozen voor een ruime hoekopstelling waarbij goed is nagedacht over de details. Er is bijvoorbeeld gekozen voor een natuurstenen werkblad van composiet waarbij de gootsteen onder het blad is bevestigd (in plaats van bovenaf). In de hoek is een luxe en kostbare Le-man slede (pannenkast) te vinden die je voor het grootste gedeelte uit de kast laat glijden. Verder bestaat de inbouwapparatuur uit een combi-oven/magnetron, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigschouw, een vaatwasser en een koel/vriescombi. De fronten zijn in hoogglans uitgevoerd waarbij de grepen voor een strakke uitstraling zorgen. Om het af te maken zijn er onder de bovenkastjes LED-spots aangebracht. En niet te vergeten het uitzicht aan de voorzijde: Géén directe overburen of rijwoningen, maar groen en een statige dorpsvilla.

1e VERDIEPING
Niet via de hal/entree bij de voordeur maar verrassend via een 2e hal (met toilet) bereiken we de 1e verdieping. Hier schakelt de overloop met doorlopende laminaatvloer 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 15m2, 12m2 en 8m2 groot en hebben allemaal rechte muren waardoor ze praktisch en optimaal in te richten zijn. Hoge plafonds (en deuren) zorgen voor een ruimtelijk gevoel, evenals de raampartijen met roedeverdelingen. De draai/kiepramen zijn voorzien van inzethorren waardoor insecten geen kans krijgen. En ook hier zijn de wanden strak met glasvliesbehang bekleed (alsof het is gestuct) waardoor je de wanden eenvoudig van de gewenste kleur kunt voorzien.

RUIME BADKAMER
De badkamer is niet overdreven luxe aangekleed maar degelijk en neutraal afgewerkt. De ruimte is ingedeeld met een comfortabele douchecel, een 2-persoons wastafelmeubel en een 2e toilet. Het brede wastafelmeubel met ladekorven heeft een speels accent door de 2 grote waskommen die op het houten blad zijn geplaatst. De grote, brede spiegel met verlichting die boven het meubel is geplaatst, blijft achter evenals de 2 grote kolomkasten tegenover en naast het wasmeubel. Aan opbergmogelijkheden voor toiletspullen is er in ieder geval geen gebrek. En niet te vergeten het draai/kiepraam die voor een prettige lichtinval zorgt. Zowel het raam als de mechanische ventilatie zorgen ervoor dat je optimaal kunt ventileren/afzuigen.

2e VERDIEPING MET ZOLDER
Via een vaste, open trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. Vanuit de bouw betrof dit een multifunctionele, open ruimte maar in 2021 is hier flink in geïnvesteerd door deze woonlaag op te delen in 2 extra slaapkamers, een washoek en een zoldervliering (in de nok). De scheidingswanden zijn daarbij op degelijke wijze en met isolatie aangebracht. Voor elke kamer een radiator was vanuit de bouw al voorbereid.

De kamer aan de voorzijde heeft een dakkapel wat de ruimte een extra dimensie geeft. Dit zou bijvoorbeeld ook een prima werk/studiekamer kunnen zijn. Net zoals de andere kamer aan de achterzijde die is voorzien van 2 grote Velux dakvensters die voor veel lichtinval zorgen. Overigens zijn beide dakvensters voorzien van verduisteringsschermen waardoor de kamers 100% donker te maken zijn. Achter de knieschotten is nog de nodige opbergruimte te vinden.

ZOLDERVLIERING
Een vlizotrap geeft toegang tot de zoldervliering. Deze is geheel bevloerd en daardoor geheel te gebruiken als opbergruimte. De nok ligt hier op 1,3 meter hoogte waardoor het de moeite waard is om bijvoorbeeld vakantie- en seizoenspullen op te bergen.

DIEPE ACHTERTUIN
Bij een grote gezinswoning hoort ook een royale achtertuin. Met 19 meter diepte (tot aan de schuur) en bijna 6 meter breedte is de achtertuin veel groter dan in de gemiddelde nieuwbouwwijk. Dat is dan ook een sterk punt van deze woning wanneer je van het buitenleven houdt. Er zijn 2 terrassen aangelegd waardoor er altijd wel een plek in de zon te vinden is. Gelukkig is het niet zo’n tuin die helemaal is ‘dichtgestraat’ aangezien enkele bomen, verzorgde hagen en een gazon voor een groen karakter zorgen. Speeltoestellen zoals de schommel en de trampoline worden ter overname aangeboden. Het terras bij de achtergevel heeft een breed uitvalscherm (zonwering, elektrisch bedienbaar) waardoor je hier op een warme dag toch beschut buiten kunt zitten.

MOTORGARAGE
Wat je hier zeker niet zult verwachten is de schuur c.q. stallingsruimte achterin de tuin. De oorspronkelijke ‘standaardschuur’ is aanzienlijk vergroot naar 23m2 waardoor deze zelfs groter is dan een gemiddelde garagebox. Het is niet zomaar een schuur aangezien de ruimte is voorzien van een betonvloer, isolatie en zelfs internet. Ook is er al een voorbereiding getroffen ten behoeve van wateraansluiting. Opvallend is de brede, geïsoleerde sectionaaldeur die elektrisch (met 2 handzenders) te bedienen is. Hierdoor kun je zelfs een motor comfortabel naar binnen rijden en bij huis stallen. Deze ‘garage’ is verder compleet aangekleed en ingericht met elektra, verlichting, wandschappen, een keukenblokje en bovenkastjes. Voor een tussenwoning is deze schuur/garage wel heel erg bijzonder te noemen.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in één van de leukste straten van de gewilde wijk ‘De Breekenhof’. Deze wijk is ondertussen alweer enkele jaren ‘gesetteld’ waardoor je hier in een gezellige, groene wijk terecht komt. De ligging is gunstig met nauwelijks verkeer voor de deur. De wijk is gewild bij jonge gezinnen omdat men elkaar gemakkelijk opzoekt. Er zijn verschillende speelvoorzieningen in de wijk te vinden. En mocht je een stukje willen gaan wandelen, dan loop je ook zo de wijk uit het Betuwse landschap in.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. In het centrum vinden we een Albert Heijn waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit meerdere basisscholen. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan u denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en garderobenis
Keuken met hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Uitgebouwde woonkamer met dubbele terrasdeuren
Trap/voorraadkast met wandschappen
2e Hal met toilet en trapopgang.
1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Badkamer met douchecel, breed 2-persoons wastafelmeubel, 2 kolomkasten en 2e toilet.
2e Verdieping:
Overloop met vlizotrap
Slaapkamer 4 met dakkapel en knieschot opbergruimte
Slaapkamer 5 met 2 grote dakvensters en knieschot opbergruimte
Washoek met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en MV-unit.
Zoldervliering (via vlizotrap):
Verrassend veel opbergmogelijkheden.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend ruime gezinswoning met een stijlvolle uitstraling
Instapklaar door hoogwaardig en neutraal afwerkingsniveau
Ruime opzet en indeling
Veel lichtinval door grote raampartijen
Uitgebouwde woonkamer
Dubbele terrasdeuren
Mooie PVC-vloer op de begane grond
Begane grond v.v. houten binnenkozijnen en chique stompe deuren
Luxe inbouwkeuken met o.a. een composiet aanrechtblad
Praktische inbouw/trapkast met schappen t.b.v. voorraad en stofzuiger
5 Slaapkamers op de verdiepingen
Enkele slaapkamers v.v. loze leidingen bijvoorbeeld t.b.v. data-aansluitingen
Volledig ingedeelde 2e verdieping
Draai/kiepramen met inzethorren
Meterkast: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Volledig geïsoleerd
CV-ketel: Intergas HRE, geplaatst 2016
Airconditioning in de woonkamer (2022) op de 2e verdieping (2020)
16 Zonnepanelen (2021 geplaatst)
Energielabel A
Royale achtertuin van 19m diep (daardoor ook veel zonuren)
Elektrische bedienbaar zonnescherm (volle breedte terras)
Bijzonder ruime schuur met alles erop-en-eraan
Ideale stalling voor meerdere fietsen en/of een motor
Elektrisch bedienbare sectionaaldeur als achterom voor schuur en tuin
Gunstige ligging in de wijk
Vrij parkeren voor de deur
Uitvalswegen naar o.a. de A50 nabij
Woning komt in aanmerking voor startersvrijstelling.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning