Remko Stevens Makelaardij

HERVELDLeliestraat 2

Vraagprijs €465.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1968
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 BP
Straat
Leliestraat 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Leliestraat 2

Op bijzonder fraaie wijze, luxe verbouwde en maximaal uitgebouwde HOEKWONING (ca. 133m2 woonoppervlak), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een stijlvolle VERANDA op de zuid/westzijde (met screens), een LUIFEL aan de achterzijde en achterin de tuin een geïsoleerde, stenen GARAGE van maar liefst 30m2 groot met zolder in de kap. De tuin ‘rondom’ de woning is zeer verzorgd aangelegd en biedt (naast veel zonuren) ook relatief veel privacy. Vóór de garage is een OPRIT gelegen met plaats voor één auto.

Deze gezinswoning heeft bovengemiddeld veel luxe en comfort te bieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een strakke plavuizen vloer met vloerverwarming, een woonkamer met sfeervolle gashaard, een complete inbouwkeuken met kookeiland, een eethoek met dubbele terrasdeuren, een royale bijkeuken met 2e keukenblok en extra inbouwapparatuur, op de verdiepingen in totaal 4 slaapkamers, een trendy badkamer met ligbad én inloopdouche, een 2e toilet separaat op de overloop en airconditioning. De 2e verdieping heeft tevens een maximaal brede dakkapel gekregen welke is v.v. draai/kiepramen en elektrisch bedienbare screens. Op het zonnige zuiden zijn 9 zonnepanelen aangebracht.

Quote van de makelaar: “Dit is het huis van een vakman in de bouw die precies weet hoe je een huis op degelijke wijze kunt verduurzamen en moderniseren. Van het oorspronkelijke woonhuis is werkelijk niets origineel gebleven en dat maakt deze woning uniek in het segment. Zoek je een instapklare, comfortabele gezinswoning? Stop dan met zoeken en laat je hier verrassen door de ruimte in en rondom het huis, het hoogwaardige afwerkingsniveau, de uitzonderlijk mooie garage en het buitenleven met heerlijke veranda.
Bezichtigingsalert: kijken is waarschijnlijk verliefd worden!”

HOOGWAARDIG GEMODERNISEERD
Deze hoekwoning is werkelijk van-top-tot-teen gestript en opnieuw ‘opgebouwd’ en aangekleed. Letterlijk vanuit de basis zijn alle aspecten aangepakt. De originele houten begane grondvloer is vervangen door een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming. Kozijnen zijn vervangen door hardhouten exemplaren i.c.m. HR++ beglazing. Al het leidingwerk, afvoeren en elektra is vervangen. Zelfs de meterkast is verplaatst en voorzien van een zeer uitgebreide groepenkast. Hierdoor is de hal vergroot. Dit was ook mogelijk doordat de woning aan de achterzijde, over de volle breedte, maximaal is uitgebouwd. Hierdoor ontstond er ruimte voor een luxe eilandkeuken en een grote eethoek met dubbele terrasdeuren. Groot pluspunt is de voormalige schuur die door de aanbouw aan de woning is gekoppeld. Grenzend aan de keuken is hier een bijzonder praktische en ruime bijkeuken (met zadeldak) en 2e keukenblok gerealiseerd.

NIETS MEER ORIGINEEL
Ook op de verdiepingen is niets meer origineel gebleven. Van oorsprong had deze woning een piepkleine badkamer (tussen de slaapkamers in). De badkamer is verplaatst door een slaapkamer op te offeren waardoor de badkamer een aantrekkelijk formaat heeft gekregen. Vervolgens is er een extra (2e) toilet in de oude badkamer geplaatst waardoor er geen plekje op de badkamer vrijgemaakt hoefde te worden.

Nog zo’n verbetering is de vaste trap naar de 2e verdieping. Voorheen zat er alleen een vlizotrap op de overloop, maar doordat er een degelijke, vaste trap is geplaatst, is de woning ineens vergroot met een extra woonlaag. In combinatie met een maximaal brede dakkapel en een extra dakvenster is hier de ouderslaapkamer gecreëerd. Uiteraard is het dak geïsoleerd en is de woning tot in de nok vakkundig afgewerkt. Geen hoekje is onbenut gebleven waardoor je door de gehele woning, praktische kastruimte tegenkomt waaronder enkele hang- en legkasten voor kleding op de slaapkamers. De aanwezige airconditioning zorgt bovendien voor een aangenaam leefklimaat. Kortom, een veel completere gezinswoning ga je in dit (prijs)segment niet snel vinden.

WOONKAMER
Deze woning heeft van zichzelf een klassieke indeling met een doorzon-woonkamer. Grote ramen met een prettige lichtinval waarbij de woonkamer van voor naar achteren loopt. Door de aanbouw is de woonkamer aanzienlijk verlengd naar maar liefst 10 meter. En met een breedtemaat van 3,6 meter kun je er met gemak een lekkere hoekbank kwijt. In de aanbouw is er plaats voor een lange 6- of misschien wel 8-persoons eettafel. Hou je van gezellige winteravonden bij de kachel? Dan zal je de gashaard in de woonkamer zeker kunnen waarderen. Overigens zal de plavuizen vloer met vloerverwarming (zonder radiatoren) altijd voor een aangenaam gevoel zorgen.

EILANDKEUKEN
Keukens zijn doorgaans altijd ‘smaakgevoelig’ maar in dit geval is de kans groot dat je er erg happy mee zal zijn. Er zit een mooie balans in ruimte en opstelling waarbij het kookeiland centraal in de ruimte staat. Hoogglans witte fronten met strakke RVS grepen en een dik aanrechtblad geven de keuken een luxe en trendy uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een brede, inductie kookplaat (2023), een zwevende afzuigschouw, een vaatwasser op hoogte, een koelkast en een combi-oven/magnetron (2022). Alle inbouwapparatuur is van het merk Bosch. Met een hippe kleur op de strakke achterwand kun je de keuken alsnog een eigen ‘touch’ geven. Om het af te maken zijn er inbouwspots in het stucplafond geplaatst.

BIJKEUKEN
Zoals al eerder vermeld, is de voormalige schuur omgetoverd tot een heuse bijkeuken. Vanuit de keuken is er een directe doorloop. Je zult verrast zijn hoeveel deze bijkeuken te bieden heeft. Het is niet alleen bijzonder ruim (11m2) maar er staat zelfs een 2e keukenblok met extra inbouwapparatuur, te weten een koelkast en een vriezer. Naast veel praktische kastruimte, is er ook plaats voor de wasmachine. In de andere hoek is er een royale inbouwkast te vinden. Hier kun je grotere huishoudspullen kwijt zoals een stofzuiger en een strijkplank. Leuk detail is de hoogte van het plafond die doorloopt tot in de nok. En niet te vergeten de tuindeur die waarschijnlijk veel meer gebruikt zal worden dan de voordeur.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang in de hal bereiken we de 1e verdieping. Hier vinden we 3 slaapkamers, de badkamer en het extra toilet op de overloop. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 11m2 en 4,5m2 groot. De twee grotere slaapkamers hebben ieder een vaste schuif/kastenwand met plaats voor een volledige garderobe. Een linnenkast hoef je niet mee te nemen of aan te schaffen. De kleinere kamer zou een prima werk- of logeerkamer kunnen zijn. Noemenswaardig zijn de nieuwe, hardhouten kozijnen. Deze zijn voorzien van draai/kiepramen waardoor je praktisch kunt ventileren. Inzethorren zorgen ervoor dat insecten geen kans krijgen.

BADKAMER
De van oorsprong 4e slaapkamer is dus opgeofferd voor een badkamer. Deze kamer is zelfs nog iets vergroot waardoor de badkamer een aantrekkelijk formaat heeft gekregen. De ruimte is ingedeeld met een volwaardig ligbad, een aparte inloopdouche en een breed wastafelmeubel. Boven het wastafelmeubel is een spiegelkast met extra verlichting geplaatst. Groot formaat tegels in aardetinten vergroten het optische gevoel. Net als de inbouwspots en het aanwezige raam. Deze zorgt niet alleen voor een fijne lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Een strakke designradiator maakt de badkamer compleet.

2e VERDIEPING
Een 2e vaste trap geeft toegang tot de 2e verdieping die bovenaan op de overloop afsluitbaar is. Dit zorgt ervoor dat er nog een verrassend grote, 4e slaapkamer aanwezig is. We hoeven niet uit te leggen dat de brede dakkapel hiervoor wel heel erg veel extra leefruimte zorgt. Gemeten vanaf 1,5 meter hoogte is deze kamer met ca. 15m2 dan ook meteen de grootste van allemaal. En dan hebben we de ruimte onder de schuine kant én de vaste kastenwand (kledingkast) nog niet eens meegeteld. De dakkapel maakt deze kamer erg aangenaam, ook omdat je de draai/kiepramen lekker kunt openzetten. Hetzelfde geldt voor het dakvenster tegenover de dakkapel. Om de zon enigszins te kunnen weren, is er een screen aangebracht die elektrisch te bedienen is.

LUIFEL & VERANDA
Wat hier wel heel fraai is gedaan, is de luifel en veranda die als het ware ‘om de hoek’ van de achter- en zijgevel is gebouwd. Loop je vanuit de woonkamer door de schuifpui de tuin in, dan heb je eerst een meter overstek (luifel) waar je altijd droog staat. Van daar loop je droog naar de veranda aan de zijkant van de woning. Hier kun je een heerlijke loungeset kwijt waar je na een dag werken, onder het genot van een wijntje of biertje, van de namiddag- en avondzon kunt genieten. Omdat de veranda een optimale zonligging heeft, zijn er 2 brede screens aangebracht waardoor je de veranda aan 2 zijdes kunt ‘afsluiten’ (elektrisch bedienbaar). Dit laatste maakt de veranda wel erg comfortabel waardoor de kans groot is dat je er ook lang blijft zitten. En wordt het schemerig, dan zorgen inbouwspots voor de nodige verlichting. Hou je van het buitenleven, dan mag je dit niet missen…

GROTE GARAGE MET ZOLDER
Zit je in de bouw, dan mag een goede garage (of klusruimte) niet ontbreken. Dat zal ook de gedachte van de huidige verkopers geweest zijn. Hier is niet zomaar een garage gebouwd. Deze garage is 6 meter lang en 5 meter breed (30m2) en is daardoor veel groter dan gemiddeld. Ook doordat het een zadeldak met zolder heeft. En niet onbelangrijk: de garage is volledig geïsoleerd (vloer, muren en dak). Een betonvloer zorgt ervoor dat de garage voor veel doeleinden geschikt is, net als de aanwezige elektra. Heb je een motor of een oldtimer, dan vind je hier de ideale stallingsruimte. Dubbele deuren geven toegang tot de oprit. En mocht je de zolder veelvuldig willen gebruiken voor bijvoorbeeld opslag, dan zou je de vaste trap naar zolder kunnen handhaven.

TUIN RONDOM
Deze woning staat op een relatief groot perceel van 356m2 (!) groot. En dat zie je ook meteen terug aan de tuin ‘rondom’ de woning. Meestal liggen de meeste vierkante meters aan de achterzijde, maar hier is de zijtuin meer dan 8 meter breed. In de aanleg is hier dan ook dankbaar gebruik van gemaakt waarbij verschillende planten, bomen en een gazon voor een zeer verzorgd, overzichtelijk en groen karakter zorgen. Bovendien is er goed nagedacht hoe de meeste privacy te creëren en dat is aardig gelukt. Ben je een zonliefhebber, dan geniet je in de tuin maximaal aantal zonuren aangezien de tuin op het zuid/westen is georiënteerd. Er zijn meerdere terrassen aangelegd waar je in de zon (of schaduw) kunt zitten.

Iets wat niet meteen opvalt, maar wel bijzonder praktisch is, is de overkapping voor de containers. Tussen de bijkeuken en garage is een ‘gangetje’ gelaten met achterin een soort van binnenplaats van ca. 5m2 die overkapt is. Hier is plek voor de containers, maar je kunt er ook gemakkelijk een fiets droog stallen. De tuin is goed toegankelijk voor bijvoorbeeld fietsen, bijvoorbeeld via de dubbele poort naar de oprit als via de poort in de schutting.

LIGGING
De Leliestraat is een rustige, éénrichtingsweg met uitsluitend bestemmingsverkeer. De oprit is overigens aan De Zandakkers gelegen vanwaar je ook de tuin inloopt (als achterom). Het is een rustige woonwijk waarbij met name aan De Zandakkers stijlvolle 2-kappers en vrijstaande woningen staan. De woning heeft een centrale ligging in het dorp waarbij je binnen enkele minuten naar het dorpsplein loopt. Hierdoor heb je veel voorzieningen binnen handbereik. Hetzelfde geldt voor de basisscholen en de sportverenigingen (voetbal en tennis).

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Hierdoor ben je binnen 15 autominuten in steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen.

Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er diverse horeca en een nieuw dorpshuis. Het gehele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, waaronder een avondvierdaagse met festiviteiten, een beachvolleybaltoernooi, een jaarmarkt en in de vakantie een gewild jeugdvakantieweek. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen. Kortom, Herveld is (samen met Andelst) een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, kelderkast, meterkast en trapopgang
Woonkamer (uitgebouwd) met gashaard, eethoek en schuifpui
Open keuken met eilandopstelling en v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met 2e keukenblok, inbouwapparatuur, inbouwkast en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met 2e toilet en diepe inbouwkast
Slaapkamer 1 met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 2 met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 3
Badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.
2e Verdieping:
Overloop met vaste kast en airconditioning
Slaapkamer 4 met vaste kastenwand, brede dakkapel en dakvenster
Inbouwkast met CV-ketelopstelling en MV-unit.

BIJZONDERHEDEN
Uitzonderlijk mooie hoekwoning met alles-erop-en-eraan
Woning is aanzienlijk vergroot door aanbouw, bijkeuken en dakkapel
Maar liefst ca. 133m2 woonoppervlak
Grondige renovatie waarbij mooie en degelijke materialen zijn toegepast
Betonvloer met vloerverwarming
Speelse keukenopstelling met kookeiland
Diverse inbouwapparatuur is recent nog vervangen
Bijzonder praktische bijkeuken
In totaal 4 slaapkamers
Complete badkamer met o.a. een inloopdouche v.v. rainshower en handdouche
Zwevende toiletten waaronder separaat op de overloop
Veel praktische opberg- en (kleding)kastruimte
Zinken goten en hemelwaterafvoeren
Hardhouten kozijnen met draai/kiepramen voorzien van inzethorren
Geheel v.v. HR++ beglazing (m.u.v. toiletraampje)
Rolhor bij zowel de schuifpui in de woonkamer als bij de tuindeur in de bijkeuken
CV-ketel: Remeha Quina HR-combi, geplaatst 2009
Zeer uitgebreide groepenkast (automaten en aardlekschakelaars)
Glasvezel-aansluiting voor TV en snel internet
Zonnepanelen (9x), pal op het zuiden geplaatst (2023)
Airconditioning in 2021 geplaatst
Energielabel C (aanwezige isolatie in betonvloer is hierin niet meegenomen omdat bewijsmateriaal ontbreekt)
Stijlvolle veranda en luifel aangebouwd
Veranda voorzien van screens en inbouwspots
Heerlijke, vrije tuin ‘rondom’ de woning
Tuin is groen en verzorgd aangelegd
Veel zonuren door optimale oriëntatie op het zuid/westen
Bijzonder aantrekkelijke garage (volledig geïsoleerd) van 30m2 groot
Overdekte, ‘onzichtbare’ hoek voor stalling van fietsen en containers
Eigen oprit
Centrale ligging in het dorp
Alle voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning