Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKJohan Frisostraat 14

Vraagprijs €315.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1998
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 CB
Straat
Johan Frisostraat 14
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Johan Frisostraat 14

Maximaal gemoderniseerde, hoogwaardig afgewerkte en goed onderhouden TUSSENWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een moderne inbouwkeuken, maar liefst 5 slaapkamers, een trendy ruime badkamer met o.a. een ligbad, een douche, een 2e toilet en dubbel wastafelmeubel, een vaste trap naar de 2e verdieping, v.v. diverse screens, airconditioning, zonnepanelen en een verrassend ruime, hardhouten berging in de zonnige achtertuin met een praktische achterom, dit alles gelegen op steenworp afstand van een basisschool en de uiterwaarden aan de Nederrijn.

Quote van de makelaar: “Hier staat een unieke kans! Deze woning is tot in de nok toe hoogwaardig afgewerkt en heeft veel pluspunten te bieden. Waaronder 5 slaapkamers, een vernieuwde badkamer, vloerverwarming op de begane grond, 2x airconditioning en 9 zonnepanelen. Kortom, ben je op zoek naar een instapklare gezinswoning maak dan een bezichtigingsafspraak.

INSTAPKLAAR & GEMODERNISEERD
Deze woning is gebouwd in 1998 en inmiddels al op diverse fronten vernieuwd. In de afgelopen jaren zijn er 9 zonnepanelen op het dak geplaatst, ideaal in combinatie met de airconditioning in de woonkamer en hoofdslaapkamer. De badkamer is in 2020 vervangen en biedt nu plaats aan een ligbad, een inloopdouche, een dubbel wastafelmeubel en een 2e toilet. Ook de tuin is onder handen genomen. De tuin is opnieuw aangelegd en deze ziet er dan ook strak uit. De schuttingen zijn hierbij ook vervangen voor stevige exemplaren met betonpalen. Kortom, een heerlijk huis waar je onbezorgd van kunt genieten, deze woning is tot in de nok toe hoogwaardig afgewerkt!

WOONKAMER
De woonkamer is over de gehele diepte van de woning gesitueerd en geniet daardoor van lekker veel daglicht. Een glaspui tot aan de grond is, naast een speels detail, prettig om vrij van je af te kijken in de achtertuin. Daarnaast bieden openslaande terrasdeuren direct toegang tot de achtertuin. De hal van de woning is als het ware opgedeeld, bij de entree heb je de hal met toegang tot het toilet en de meterkast. In het midden van de woning is een 2e hal te vinden met de trapopgang. Ook erg praktisch is de trapkast waardoor je veel praktische opbergruimte hebt. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote hoekbank en een 6-persoons eettafel. Door de ruimtelijke en groene opzet van de straat is er een buffer ontstaan tussen het rijgedeelte van de weg en de gevels van de aangrenzende woningen. Een vrij gevoel ervaar je mede daardoor wanneer je in de woonkamer van je af kijkt. Misschien valt het niet direct op, maar je treft geen radiatoren aan. Deze vloer is namelijk voorzien van vloerverwarming.

INBOUWKEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken staat in open verbinding met de eethoek, al zorgt een half scheidingswandje ervoor dat je vanuit de woonkamer niet direct op het aanrecht kijkt. De keuken is neutraal met landelijkere stijl (fronten). Er is gekozen voor een tijdloze kleurstelling van lichte fronten en een houtlook blad. De inbouwapparatuur bestaat uit een koel/vriescombinatie (2020), een vaatwasser (2022), een 4-pits gaskookplaat, een afzuigschouw en een combi-oven/magnetron. Onder de bovenkastjes zijn spots verwerkt. Echte eyecatcher zijn de openslaande tuindeuren vanuit de keuken naar het achter terras. Hoe fijn is het om op je vrije dag in het zonnetje zo vanuit je keuken met een kopje koffie je terras op te lopen?

1e VERDIEPING
Via de hal vanuit de woonkamer heb je toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping. Hier vinden we 3 slaapkamers terug van respectievelijk 13m2, 11m2 en 7m2. De masterbedroom is voorzien van airconditioning waardoor het hier aangenaam koel blijft op een warme zomerdag. Hier valt ook direct de keurige afwerking op. De vloeren van de overloop en masterbedroom zijn voorzien van tapijt. De overige twee slaapkamers hebben een eenduidige laminaatvloer met V-groef. Doordat er geen schuine dakvlakken zijn, zijn de kamers praktisch in te richten (zonder ruimteverlies). De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is bovendien voorzien van screens waardoor de kamer goed te verduisteren is.

BADKAMER
Zoals benoemd is de badkamer recent vervangen. Bij het plaatsen van de nieuwe badkamer is goed gekeken naar de indeling van de ruimte. Al het wenselijke sanitair is aanwezig, zijnde een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet (zwevend) en een dubbel wastafelmeubel. Het wastafelmeubel heeft brede ladekorven wat voor veel opbergruimte zorgt. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator niet. Het tegelwerk is zorgvuldig uitgekozen met een groot formaat tegels in een neutrale kleurstellig wat de badkamer tijdloos maakt. Een leuk detail zijn de nisjes in de douche en boven het toilet. Een groot raam zorgt voor voldoende daglicht en een mogelijkheid om te ventileren, maar ook aan mechanische ventilatie is gedacht. Kortom, een keurige badkamer waar je zo mee uit de voeten kunt.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is verrassend te noemen. Ben je op zoek naar een extra kamer voor bijvoorbeeld een werkplek of een hobbyruimte, dan ben je hier aan het juiste adres! De hoge nok biedt, ondanks de schuine kap, veel leefruimte waardoor er niet 1 maar zelfs 2 extra slaapkamers zijn gecreëerd. Beide slaapkamers heb een groot dakvenster waardoor de ruimtes licht en ruim aanvoelen. Via de overloop kom je ook in de aparte wasruimte. Naast de witgoedaansluitingen tref je hier ook de opstelling van de cv-ketel en is alles netjes uit het zicht. Achter de knieschotten tref je nog bergruimte.

ACHTERTUIN EN BERGING
Een leuk huis is pas compleet wanneer de buitenruimte ook naar wens is. Via de tuindeuren vanuit de keuken loop je het zonneterras op. De tuin is in 2021 opnieuw aangelegd wat je terug ziet in de strakke afwerking. Grote, ingevoegde 60×60 tegels maken een terras en een breed pad naar achter toe. Gras en div. planten aan weerszijden van het pad geven de tuin een groene uitstraling. Bij het vernieuwen zijn ook de schuttingen aangepakt, de oude erfafscheiding heeft plaatsgemaakt voor een modern, stevig exemplaar met betonpalen. Achter in de tuin geeft een brede poort toegang tot het achterpad. In de tuin staat een grote, houten schuur met dubbele deuren, waardoor er extra veel ruimte is voor de fietsen/scooter en het tuingereedschap. In zowel de voor- als de achtertuin is een watertappunt aanwezig.

In lijn met de achtertuin is ook de voortuin onderhoudsarm te noemen. Siergrind en plantenborders kleden de voortuin aan. De borders zijn aangekleed met een melange van planten en struiken waarbij deze naast het speelse effect, ook vanaf de straat voor een stukje privacy zorgt. Je kijkt hierdoor immers niet zomaar in de woning.

LOCATIE
Deze woning is zeer centraal in het dorp gelegen met om de hoek een speelweide en de nodige groenvoorzieningen. Op steenworp afstand is een basisschool en zijn de uiterwaarden te vinden. De wijk is gebouwd met een grote diversiteit aan verschillende woningen, van rijwoningen tot aan vrijstaande woningen. Deze diversiteit zorgt voor een prettige woonomgeving, waarbij groenvoorzieningen niet zijn vergeten. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met volop parkeermogelijkheden.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (5 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet met fonteintje
Woonkamer met deur naar trapopgang en trapkast
Open keuken voorzien van inbouwapparatuur en tuindeuren
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet (zwevend) en dubbel wasmeubel
Vaste trap naar 2e verdieping
2e Verdieping:
Overloop met knieschot opbergruimte
Aparte ruimte met CV-ketelopstelling en witgoedaansluitingen
2 slaapkamers met ieder een groot dakvenster

BIJZONDERHEDEN
Instapklare gezinswoning
Hoogwaardig afwerkingsniveau
9 Zonnepanelen (2020)
Uitgebreide groepenkast
Airco in de woonkamer (2021) en hoofdslaapkamer (2020)
Moderne hoekkeuken
Openslaande tuindeuren
Speelse raampartijen
Vloerverwarming op de begane grond
Praktische trapkast
In totaal 5 (!) volwaardige slaapkamers
Nieuwe badkamer (2020)
Badkamer met ligbad én inloopdouche
Aparte wasruimte op de 2e verdieping
Opnieuw aangelegde achtertuin (2021)
Degelijke schuttingen met betonpalen
Riante houten schuur met dubbele deuren
Waterpunt in zowel de voor- als achtertuin
Station op fietsafstand (in Zetten)
Ideale gezinswoning met alle voorzieningen binnen handbereik
Op loopafstand gelegen van de basisschool en natuurgebied

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning