Remko Stevens Makelaardij

HETERENKerklaan 93

Vraagprijs €349.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2000
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HN
Straat
Kerklaan 93
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Kerklaan 93

Verduurzaamde, volledig geïsoleerde en over de volle breedte UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2000) met o.a. vloerverwarming, airconditioning en openslaande tuindeuren in de woonkamer, een luxe inbouwkeuken met natuurstenen werkblad, 3 praktische slaapkamers v.v. rolluiken, een recent gemoderniseerde badkamer, een 2e verdieping met een 4e slaapkamer met dakkapel en ingebouwd rolluik en een aantrekkelijke, zonnige achtertuin met schuur/fietsenstalling. Op het dak zijn 15 zonnepanelen geïnstalleerd, recent is er een hybride warmtepomp geplaatst en is er 3x airconditioning aan de woning toegevoegd. Mede hierdoor draagt de woning een A+ energielabel!
De Kerklaan is een royaal en groen opgezette straat waar je de auto pal voor de deur parkeert. Winkelvoorzieningen, basisscholen en het recreatiegebied liggen binnen handbereik.

Quote van de makelaar: “Deze woning is niet alleen onderscheidend doordat het is uitgebouwd en recent een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, een traprenovatie en nieuw buitenschilderwerk heeft gekregen. Maar ook omdat de woning flink is verduurzaamd. Er is een hybride warmtepomp geplaatst, op het dak liggen 15 zonnepanelen en op elke woonlaag is een airco die kan koelen en verwarmen. Kortom, deze woning heeft veel meer te bieden dan een standaard tussenwoning.”

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG
Deze woning heeft een flinke update gehad om de woning erg duurzaam en energiezuinig te maken. Vanuit de bouw is de woning al volledig geïsoleerd waardoor dit in orde is. In het afgelopen jaar zijn hier zonnepanelen aan toegevoegd. Om de zonnepanelen extra te benutten is elke woonlaag voorzien van airconditioning die zowel kan koelen als verwarmen. Door te verwarmen met de airco wordt er flink bespaart op de gasrekening. Daarbij is in augustus 2023 (!) een hagelnieuwe hybride warmtepomp geplaatst. De warmtepomp zal voor het grootste gedeelte voor verwarming van het huis zorgen, dit is nog minder wanneer er ook wordt verwarmd met de airco’s. Het gas (cv-gedeelte) wordt dan alleen gebruikt voor het verwarmen van het water. Kortom, vindt je duurzaamheid belangrijk, dan heeft deze woning al een flinke stap voor je gemaakt…

MODERNISATIE 2022/2023
De huidige woningeigenaar heeft het afgelopen jaar zeker niet stilgezeten. De woning heeft een flinke modernisatie ondergaan waarbij goed is gedacht aan de hiervoor genoemde duurzaamheid. Daarnaast is de woning in 2022 voorzien van een nieuwe badkamer met luxe details zoals een spiegel met verlichting en verwarming. Ook het toilet op de begane grond is vernieuwd waardoor deze een moderne uitstraling heeft. De trapopgang heeft een traprenovatie ondergaan waardoor ook deze er weer strak uit ziet. Het ‘gewone’ onderhoud is tevens doorgegaan, het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd waardoor de kozijnen weer strak in de verf staan.

WOONKAMER
Een groot pluspunt bij deze woning is de uitbouw, dit maakt de woonkamer groter dan gemiddeld. Een grote raampartij met openslaande tuindeuren versterkt het ruimtelijke gevoel. De plavuizen vloer is voorzien van vloerverwarming wat niet alleen aangenaam aanvoelt, maar ook zorgt dat er geen radiatoren in de weg staan bij het inrichten van de ruimte. Je kan er dan ook met gemak een grote hoekbank, een 6-persoons eettafel en een servieskast kwijt. In de woonkamer is airconditioning geplaatst (2022) waarmee de ruimte zowel gekoeld als verwarmd kan worden. De woonkamer wordt van de hal gescheiden door een trendy zwarte staal-look deur.

LUXE KEUKEN
De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in halfopen verbinding met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst met een aparte koffie-corner en voorzien van alle luxe en comfort. Het composiet werkblad steekt mooi af bij de donkere fronten. Aan opbergruimte heb je geen gebrek met de brede ladekorven en kasten. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Mocht je de koffie-corner weghalen, dan kan je hier zelfs een 2e eettafel kwijt. Direct naast de keuken is een diepe trapkast gelegen wat nog meer opbergruimte biedt. Aan de voorzijde van de woning kijk je prettig van je af, mede door de brede opzet van de straat.

1e VERDIEPING
Via een rechte trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop schakelt hier 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De hoofdslaapkamer is over de volle breedte van de woning gelegen waardoor je hier veel ruimte hebt voor een 2-persoonsbed en een grote linnenkast. Ook hier zijn rolluiken geplaatst waardoor alle 3 de kamers volledig te verduisteren zijn. Die zijn, m.u.v. het rolluik op een van de kinderkamers, elektrisch bedienbaar. Uiteraard is ook op deze woonlaag airconditioning aanwezig waarmee het niet alleen aangenaam koel blijft maar ook verwarmd kan worden. De overloop en de hoofdslaapkamer hebben recent een nieuwe laminaatvloer gekregen.

MODERNE BADKAMER
De badkamer in deze woning is slechts 1 jaar oud en dat zie je zeker terug! Geen wonder dat de moderne uitstraling en de laatste trends je direct op zullen vallen. De ruimte is ingedeeld met een royale inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Het meubel is voorzien van brede ladekorven en een aparte toiletkast wat veel opbergruimte biedt. De stijlvolle, rechthoekige spiegel is voorzien van verlichting én verwarming. De inloopdouche heeft een zwartstalen deur, een nis in de scheidingswand, een regendouche, een handdouche en een drain afvoer. De designradiator ontbreekt ook niet en is in trendy zwart uitgevoerd zodat deze past bij de rest van de badkamer. Grote tegels in aardtinten geven de badkamer een warme en luxe uitstraling. De badkamer is voorzien van een eigen mechanische ventilatie kanaal waardoor deze goed te ventileren is.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is via een vaste trapopgang bereikbaar. De ruimte is hier gunstig opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Op de voorzolder is tevens de technische ruimte te vinden. Heel recent (augustus 2023) is de oude cv-ketel vervangen en is een hybride warmtepomp geplaatst. Deze is niet alleen een stuk energiezuiniger, je bespaart veel op je gasverbruik en de warmtepomp maakt gebruik van de energie die je zelf opwerkt middels de zonnepanelen. Je treft hier tevens de mechanische ventilatie-unit en de omvormer van de zonnepanelen (15 stuks). Ook de witgoedaansluitingen zijn hier terug te vinden. Een extra dakraam biedt een fijne lichtinval. Aan beiden zijden van de woning is knieschot opbergruimte aanwezig.

Op deze woonlaag is een 4e slaapkamer gecreëerd. Dit is gedaan in combinatie met een maximaal breed dakkapel waardoor er een volwaardige slaapkamer is ontstaan van ca. 10m² groot. De dakkapel heeft een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en een ingebouwd rolluik. De kamer is aangenaam op temperatuur te houden doordat ook hier airconditioning aanwezig is (koelen én verwarmen).

ACHTERTUIN
De woning wordt compleet gemaakt door een sfeervolle, zonnige achtertuin. De tuin is ingericht met een groot terras waar je meerder zithoeken kwijt kunt. Een speels detail is de kleine verhoging in de hoek. Aan de zijkanten van de tuin zijn groenborders gemaakt waardoor diverse planten en struiken de tuin een groene uitstraling bieden. Achter in de tuin staat een houten schuur welke zwart is gebeitst voor een stoere uitstraling. Aan de schuur is een overkapping te vinden waar (achter een schot) ruimte is voor de containers. Ook de achterom is hier aanwezig welke tevens aansluiting biedt aan de achtergelegen parkeerplaats. De tuin ligt op het oosten, maar geniet de gehele dag zon. Om de zon enigszins uit de woning te kunnen weren, is er over de volle breedte zonwering en een rolluik aanwezig (beiden elektrisch te bedienen).

TOPLOCATIE
De Kerklaan is één van de mooiste straten van de nog relatief jonge woonwijk ‘De Melkweide’. Deze straat is royaal opgezet met groenstroken en comfortabele parkeergelegenheid zonder stoepranden aan beide zijden van de straat. Aan de ene zijde van de straat staan rij- en hoekwoning en aan de andere zijde vrijstaande woningen. De straat wordt dan ook veelal bewoond door starters en (jonge) gezinnen die hier prima uit de voeten kunnen. Schuin tegenover de woning is dan ook een speeltuin te vinden. Loop je de straat uit, dan loop je ook zo de uiterwaarden van de Rijn in alwaar een recreatiegebied met strandjes en wandelpaden is aangelegd (www.randwijksewaarden.nl). Hou je van de natuur, water en vrijheid, dan zal je dit zeker aanspreken.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

BEREIKBAARHEID
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Door haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porschecentrum Gelderland. Ook is er o.a. een McDonalds-vestiging. Kortom, Heteren is een heerlijk dorp om te wonen!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, garderobekast en toilet
Woonkamer (uitgebouwd) met openslaande tuindeuren en airconditioning
Halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur en een vaste trapkast
1e Verdieping:
Overloop
Drie slaapkamers met rolluiken
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Voorzolder met hybride warmtepomp, cv-unit, omvormer zonnepanelen en witgoedaansluitingen
4e Slaapkamer met breed dakkapel.

BIJZONDERHEDEN
Aantrekkelijke gezinswoning waar je zo in kunt
Aanbouw tijdens nieuwbouw gerealiseerd (geen verspringingen in de binnenmuren)
Volledig geïsoleerd
Vloerverwarming op de begane grond
15 Zonnepanelen (2022)
Hybride warmtepomp (aug 2023)
Elke woonlaag heeft airconditioning (koelen/verwarmen) (2022)
Buitenschilderwerk recent uitgevoerd (2022)
Rolluiken aanwezig (elektrisch bedienbaar)
Woonkamer met openslaande tuindeuren
Uitgebreide keuken
Gemoderniseerd toilet (2022)
Traprenovatie
In totaal 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Gerenoveerde, stijlvolle badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet (2022)
Trendy zwarte details op de badkamer
Een maximaal breed dakkapel op de 2e verdieping (kunststof)
Zonwering aan de achtergevel, elektrisch bedienbaar
Energielabel A+
Relatief weinig inkijk in de achtertuin
Zeer verzorgde en onderhoudsvrije voor- en achtertuin
Kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Parkeren pal voor de deur
Heteren heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning