Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDe Vonder 9

Vraagprijs €315.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
2004
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GX
Straat
De Vonder 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Vonder 9

Aan de rand van het dorp gelegen, gasvrije en instapklare TUSSENWONING (2004) met onder meer een luxe inbouwkeuken, een speelse woonkamer met hoog plafond (vide), dubbele tuindeuren naar zonnig terras, op de verdieping 2 volwaardige slaapkamers, een complete badkamer met o.a. een ligbad en inloopdouche, een royale overloop met inbouwkast v.v. witgoedaansluitingen, de toiletten zijn zwevend uitgevoerd en een vlizotrap geeft toegang tot een praktische opbergzolder.

Dit huis heeft meer te bieden dan de gemiddelde tussenwoning. Zeker wat luxe- en wooncomfort betreft, heb je hier niets te klagen. Zowel de begane grond als de 1e verdieping zijn v.v. vloerverwarming (dus ook de badkamer). Doordat er een aardwarmtepomp is geïnstalleerd, is het altijd behaaglijk in huis doordat het systeem kan verwarmen én koelen. De woning is volledig geïsoleerd en draagt energielabel A.

De achtertuin is op het zuid/westen gelegen waardoor je hier veel zonuren geniet (zonwering achtergevel blijft achter). Achterin de tuin staat een volwaardige schuur c.q. fietsenberging. Er is een achterom aanwezig. Een groot pluspunt is dat je de auto aan de voorzijde op eigen terrein kunt parkeren waardoor je altijd een eigen plek voor de deur hebt. Verder ligt de woning in een kindvriendelijke, ruim en groen opgezette woonomgeving aan de rand van het dorp. Uitgestrekte wandelpaden, onder meer naar Landgoed Hemmen, vindt je op steenworp afstand.

Quote van de makelaar: “Als makelaar kun je alleen maar vrolijk worden van dit soort woningen. Een hoogwaardig en zeer verzorgd afwerkingsniveau, lage energielasten, een zonnige tuin en een toplocatie. Wat wil je nog meer?”

ENERGIEZUINIG
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp (aardwarmte) is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

WOONKAMER
Vanuit de ruim opgezet hal loop je de woonkamer binnen. Deze is aan de achterzijde gesitueerd en daarmee tuingericht. Wat meteen opvalt is de grote raampartij die hoog doorloopt in de vide tot aan het schuine dak. Dit zorgt niet alleen voor een unieke beleving, maar ook voor een zeer prettige lichtinval. Door de vide in de woonkamer, kun je bijzonder creatief zijn met de inrichting en aankleding. We kunnen niet anders zeggen dat de verkoper hier bijzonder stijlvol mee omgegaan is. Hier kun je ‘out of the box-denken’ waardoor je je eigen stempel op de inrichting én woning kunt drukken. Dubbele tuindeuren geven direct toegang tot het zonnige buitenterras. Op een warme zomerdag kun je het grote glasoppervlak afschermen met zowel screens als een uitvalscherm (zonwering).

LUXE INBOUWKEUKEN
In 2018 is hier een echte kwaliteitskeuken geplaatst (Ikar) welke is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur. Deze bestaat uit een vaatwasser, een elektrische kookplaat met afzuiger, een grote (stoom)oven, een 2e oven met magnetronfunctie en een koel/vriescombi. Verder heeft de keukenopstelling veel praktische kastruimte. Onder de bovenkasten zijn (dimbare) inbouwspots aangebracht. Tegenover het rechte keukenblok is een bijbehorende servieskast geplaatst. En ondanks de uitgebreide keukenopstelling, voelt de keuken nog ruimtelijk aan.

1e VERDIEPING
Via een prettige trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Daar wordt het speelse karakter van de woning nogmaals benadrukt. De overloop is royaal opgezet waarbij je door een grote glaspui naar beneden de woonkamer in kijkt. Kijk je omhoog, dan zie je een strak plafond welke is voorzien van inbouwspots. Hier is een zoldervliering gecreëerd die middels een vlizotrap te bereiken is. Deze heeft een nokhoogte van 1,3 meter waardoor je er veel (seizoen)spullen kunt opbergen. Verrassend is de inbouwkast die is voorzien van de wasmachine-aansluiting.

Er zijn 2 volwaardige slaapkamers te vinden van respectievelijk 11m2 en 8m2 groot. Zeker op de grootste kamer kun je prima een 2-persoonsbed en een linnenkast kwijt. En net als op de overloop zijn ook de slaapkamers v.v. een strak stucplafond. En niet te vergeten de vloerverwarming die ook op de verdieping het gehele jaar door voor een aangenaam woonklimaat zorgt.

OPTIE: Wanneer je de vide dichtmaakt door de verdiepingsvloer door te trekken, kun je (eventueel in combinatie met een dakkapel) een extra slaap/werkkamer creëren.

COMPLETE BADKAMER
Net als het (gasten)toilet beneden in de hal, is ook de badkamer modern, trendy en met zachte aardetinten afgewerkt. Wat gelijk opvalt is dat alles glimt en schoon is, alsof de badkamer nog geen week in gebruik is. De ruimte is compleet ingedeeld met een ligbad, een aparte inloopdouche (met drainafvoer), een wastafelmeubel en een 2e (zwevend) toilet. Hier is een vakman bezig geweest die bijna ‘naadloos’ de groot formaat tegels heeft geplaatst. Een mooi detail is het nisje in de scheidingswand van de douche waar je douchegel ‘in de muur’ kunt plaatsen. Het wastafelmeubel bestaat uit 2 ladekorven waar je veel toiletspullen kunt opbergen, net als in de spiegelkast boven het wastafelmeubel. Vloerverwarming, een verwarmde ‘knuffelwand’ en de mechanische ventilatie (WTW) maken de badkamer uitermate aangenaam.

ACHTERTUIN & OPRIT
Een leuk huis is niet compleet zonder een aantrekkelijke achtertuin. Dit is zo’n tuin met een groot en zonnig terras en waar je relatief vrij kunt zitten, zonder veel inkijk. De gunstige zonligging op het zuid/westen zorgt ervoor dat je met name in de middag en avond van de zon kunt genieten. Noemenswaardig is het brede zonnescherm waar je onder kunt zitten wanneer het echt warm is. Voor een verbeterde afwatering van het terras zijn er twee grindkoffers aangelegd. Achterin de tuin staat een volwaardige schuur van ca. 8m2 groot. Hier passen niet alleen meerdere (elektrische) fietsen in, maar er is ook plaats voor tuingereedschap en misschien wel een werkbankje. Erg praktisch is de poort (achterom) waardoor de tuin goed toegankelijk is.

Een groot pluspunt is de voortuin waar je comfortabel een auto op eigen terrein kunt parkeren. De oprit (parkeerplaats) is lekker breed waardoor je aan beide kanten gemakkelijk kunt uitstappen. Een tussenwoning met een eigen parkeerplaats pal voor de deur komen we niet vaak tegen.

AAN DE RAND VAN HET DORP
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de koeien die in de zomer nog net niet in je voortuin staan. Wanneer je voor de woning staat, kijk je dan ook weids weg over de weilanden. De straat ligt namelijk aan de rand van het dorp.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapopgang en een inbouwkast met warmtepomp en zonneboiler
Woonkamer met vide, dubbele terrasdeuren en inbouw/trapkast
Open keuken met uitgebreide opstelling v.v. inbouwapparatuur.
1e Verdieping:
Ruime overloop met grote glaspui en inbouwkast met wasmachine-aansluiting
2 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel met spiegelkast.
Zoldervliering (via vlizotrap op overloop):
Veel praktische opbergruimte v.v. verlichting.

BIJZONDERHEDEN:
Tussenwoning met veel onderscheidende elementen
Hoogwaardig en trendy afwerkingsniveau
Woonkamer met vide die voor unieke woonbeleving zorgt
Dubbele terrasdeuren
Moderne, luxe inbouwkeuken
Royale overloop
De grootste slaapkamer is volledig te verduisteren middels een rolluik
Stijlvolle en complete badkamer
Op de 1e verdieping zijn alle plafonds v.v. inbouwspots
Praktische zoldervliering
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Energielabel A
Buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd door een schilder
Heerlijke achtertuin voor de tuin- en zonliefhebber
Uitvalscherm en screens (zonwering) aanwezig
Comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein
Zeer rustige, kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk
Speelweide met speeltoestellen om de hoek
Wandelpaden en landgoed Hemmen op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning