Remko Stevens Makelaardij

HERVELDHofstaete 41

Vraagprijs €285.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2001
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 GA
Straat
Hofstaete 41
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hofstaete 41

Ruim opgezet en comfortabel 3-KAMERAPPARTEMENT met o.a. een royale woonkamer met toegang tot groot, overdekt BALKON (11m2), een luxe inbouwkeuken met alles er-op-en-eraan (zelfs een Quooker), een Frans balkon met dubbele deuren naar entresol en 2 slaapkamers waarvan 1 met doorloop naar royale badkamer, ingedeeld met een douche, wastafel en een 2e toilet.

Dit bezienswaardige appartement van ca. 87m2 groot heeft een gunstige ligging met een vrij uitzicht. Het complex biedt een eigen parkeerplaats in de PARKEERKELDER, een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling én een eigen (fietsen)berging met elektra. Dit alles is gelegen in Hofstaete gebouw C, bestemd voor senioren van 55-plus.

Quote van de makelaar: “Alle appartementen in gebouw C hebben een aantrekkelijke, royale indeling die zeer geschikt is voor de doelgroep, maar waar dit appartement zich met name in onderscheidt is de luxe keuken die er enkele jaren geleden is geplaatst. Ook hangt er een relatief jonge CV-ketel en is het appartement volledig geïsoleerd. De afgesloten parkeergarage en bergingen maken dit appartement extra aantrekkelijk”.

STIJLVOL & COMFORTABEL
Het appartementencomplex heeft een stijlvolle uitstraling, mede door de grote, overdekte balkons die voor een speels karakter zorgen. Eenmaal binnen in de gemeenschappelijke ruimte wordt je verrast door de overdekte gang waarbij een galerij met loopbruggen en een glazen dak beide ‘vleugels’ met elkaar verbinden. Het zorgt niet alleen voor een ruimtelijk gevoel, maar het biedt ook enorm veel lichtinval.

Het complex is helemaal gebouwd voor de doelgroep 55+. Er is een ruime, afgesloten entree aanwezig met intercom, een liftinstallatie naar de verdiepingen en een overdekte parkeergarage. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Tevens krijg je een eigen berging die je geheel voor opslag van (seizoen)spullen kunt gebruiken aangezien de fietsen in een aparte afgesloten en overdekte fietsenstalling gestald kunnen worden. Nagenoeg alle deuren in het complex zijn voorzien van toegangsknoppen waardoor deze automatisch openen. Ideaal wanneer u minder goed ter been bent.
Uniek is ook dat de voordeur van het appartement automatisch bediend kan worden. Vanuit uw appartement kunt u via de intercom zien we er bij u aanbelt en de deur op afstand openen zodat u niet naar beneden hoeft.

WOONKAMER MET BALKON
Via de comfortabele hal/entree loopt u de woonkamer in. Deze leefruimte is bijzonder ruim opgezet waardoor u niet bang hoeft te zijn of de (hoek)bank en/of alle fauteuils wel passen. Wat erg aangenaam is, is het vrije uitzicht vanuit de lekkere stoel. Door de ligging op de 1e verdieping, kijkt u over de lage bungalows tegenover het appartement. Bovendien is er een doorloop naar het overdekte balkon waar u een groot gedeelte van het jaar buiten kunt zitten. Het is niet alleen overdekt, maar aan beide zijkanten zijn doorzichtige windschermen geplaatst. Het balkon heeft een mooi formaat waar je prima een leuke tuinset met meerdere stoelen kwijt kunt.

LUXE INBOUWKEUKEN
Enkele jaren geleden heeft deze woning een geheel nieuwe keuken gekregen. En niet zomaar een keuken. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig waaronder een vaatwasser, een koel/vriescombi, een combi-oven/magnetron en een brede inductie kookplaat met afzuigschouw. Alle inbouwapparatuur is van het merk Bosch. Tevens is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door voor een U-opstelling te kiezen waardoor er veel praktische opbergkasten aanwezig zijn. Denk daarbij aan brede ladekorven en slimme hoekkasten (2x) waaronder één met een uitschuifbare Le-manslede. En niet te vergeten de Quooker die voor direct kokend water zorgt. Het zwartgranieten aanrechtblad maakt deze keuken compleet. En door de neutrale, witte fronten heeft de keuken een tijdloze uitstraling. Kortom, aan de keuken zal het hier niet liggen of u voor deze woning kiest.

SLAAPKAMERS
Dit appartement heeft 2 slaapkamers van respectievelijk 17m2 en 8m2 groot. De grootste is dus echt groot waardoor u er, naast een groot 2-persoons bed, ook een linnenkast kwijt kunt. Bovendien heeft deze kamer een eigen doorloop naar de badkamer waardoor deze en-suite te gebruiken is.

De 2e slaapkamer kun je voor meerdere doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als logeerkamer voor (klein)kinderen of als hobby/computerkamer. Maar we hebben ook al mooie ‘walk-in-closets’ voorbij zien komen. Deze extra kamer zorgt ervoor dat u het appartement veelzijdig kunt bewonen.

BADKAMER & GASTENTOILET
De badkamer is zowel via de hal als via de hoofdslaapkamer toegankelijk. De badkamer is bijzonder ruim te noemen waardoor er veel bewegingsvrijheid is. Het afwerkingsniveau is basis, maar dit biedt juist mogelijkheden om het geheel naar wens in te delen. Bijvoorbeeld met een royale inloopdouche en een 2-persoons wastafelmeubel. Extra luxe is het 2e toilet op de badkamer aangezien er ook een gastentoilet in de hal te vinden is.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen ca. € 152,28 per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes en bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Aan de VvE wordt tevens een bedrag betaald voor het collectief onderhoud van de CV-ketel en de mechanische ventilatie.

CENTRAAL IN HET DORP
De ligging van het appartement binnen het complex heeft een warm, huiselijk gevoel. Door de overdekte, doch open galerij (entresol) is het eenvoudig om contact te maken met de andere bewoners. Het appartementencomplex Hofstaete (bestaat uit 3 gebouwen) ligt centraal in het hart van Herveld. Alle voorzieningen zijn op steenworp afstand gelegen waardoor u zelfs lopend naar de supermarkt kunt. Wat voorzieningen aan het dorpsplein betreft, moet u denken aan een Coöp supermarkt, een DA-drogist, een huisartsenpraktijk, een tandarts, een kapsalon, een bloemist, een cafetaria, een (afhaal)restaurant en een opticien. Ook is er een bushalte direct voor het complex gelegen wat u eenvoudig toegang geeft tot de nabij liggende dorpen en een treinstation.

INDELING
Begane grond:
Centrale entree met intercominstallatie
Liftinstallatie naar alle woonverdiepingen en parkeerkelder
Parkeergarage met aparte, afgesloten fietsenstalling
Eigen berging (6m2) voor het opslaan van overige spullen v.v. elektra en verlichting.

1e verdieping (2e woonlaag):
Ruime entree met meterkast en vaste kast met CV-ketelopstelling en MV-unit
Toilet met fonteintje
Ruime woonkamer met eethoek en balkondeur
Half-open keuken v.v. inbouwapparatuur en Frans balkon naar entresol
Badkamer met douche, 2e toilet, wastafel met planchet en spiegel en witgoedaansluiting
2 Slaapkamers
Overdekt balkon met zijschermen (windschermen).

BIJZONDERHEDEN:
Volledig geïsoleerd appartementencomplex uit 2000
Geschikt voor bewoners vanaf 55 jaar
Levensloopbestendig te bewonen
Volledig rolstoeltoegankelijk
Prettige woonsfeer met veel lichtinval
Ruime en praktische indeling
Zeer complete en luxe inbouwkeuken
Natuurstenen aanrechtblad en Quooker (kokend waterkraan) aanwezig
2 Volwaardige slaapkamers
Praktische badkamer
Separaat gastentoilet in de hal
Prettige buitenruimte grenzend aan woonkamer
Rolhor bij balkondeur
Relatief jonge CV-ketel: Nefit Proline (2018)
Actieve VvE
Intercominstallatie met beeldscherm
Aluminium kozijnen met draai/kiepramen
Gezamenlijke, afgesloten fietsenstalling
Eigen berging met mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden
Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder
Centrale ligging in het dorp en nabij voorzieningen
Bushalte voor de deur.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door het appartement
– Interactieve plattegronden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning