ZETTENDe Peppelpas 13

Vraagprijs €525.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
2003
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GW
Straat
De Peppelpas 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
De Peppelpas 13

Aantrekkelijk aan de rand van het dorp gelegen, gasvrije en uitgebouwde 2-ONDER-1-KAPWONING (2003), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en onder meer een exclusieve eilandkeuken (2022), vloerverwarming op zowel de begane grond als de 1e verdieping (met nieuwe PVC-vloeren), speelse raampartijen waaronder een schuifpui naar het buitenterras, 3 zeer volwaardige slaapkamers (v.v. rolluiken) op de 1e verdieping, een comfortabele badkamer, een opgedeelde 2e verdieping met o.a. een royale 4e slaapkamer met groot dakvenster met vrij uitzicht en een INPANDIGE GARAGE v.v. dubbele deuren naar de oprit en CARPORT. Voorzieningen zoals een nieuwe aardwarmtepomp (2022), een WTW-ventilatie en maar liefst 16 zonnepanelen maken de woning bijzonder duurzaam. Er is veel opbergruimte in huis te vinden waaronder op de gecreëerde zoldervliering (met vlizotrap) en achter de knieschotten.

Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een mooi perceel van 268m2 groot met een gunstige zonoriëntatie op het zuid/westen. De tuin is bovengemiddeld groot en heeft een mooi, rechthoekig formaat (13m diep en 9,2m breed) met 2 terrassen, een heerlijke VERANDA (14m2) en een kunstgrasveld met mogelijkheden voor het plaatsen van diverse speeltoestellen.
Parkeren kan op eigen terrein (oprit) en biedt plaats aan 3 auto’s naast elkaar. De laadpaal wordt ter overname aangeboden. De woning ligt in een kindvriendelijke, ruim en groen opgezette woonomgeving aan de rand van het dorp. Uitgestrekte wandelpaden, onder meer naar Landgoed Hemmen, zijn op steenworp afstand gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het 2-kappersegment. Deze gasvrije gezinswoning heeft vele pluspunten, ook ten opzichte van andere 2-kappers in de wijk. Voorbeelden hiervan zijn onder meer de grote aanbouw, de stijlvolle eilandkeuken, het trendy afwerkingsniveau, maar liefst 4 (!) grote slaapkamers, de nieuwe aardwarmtepomp en natuurlijk de zonnepanelen. De relatief grote achtertuin ligt zeer gunstig op de zon en de aantrekkelijke woonomgeving zal voor velen een reden zijn om niet verder te gaan zoeken. Wees er dus snel bij voordat een ander van dit leuke huis gaat genieten”.

AARDWARMTE & ZONNEPANELEN
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp (aardwarmte) is dat het niet alleen in de winter verwarmd, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming.

Overigens is er vorig jaar (2022) een hagelnieuwe aardwarmtepomp geplaatst. Bij dit nieuwe type werden de zonnecollectoren op het dak ‘waardeloos’ aangezien de warmwater boiler rechtstreeks op de warmtepomp aangesloten kon worden. Vervolgens zijn de zonnecollectoren van het dak verwijderd en kwam er ruimte vrij voor zonnepanelen. Afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling en in combinatie met de nieuwe zonnepanelen (16x) is de woning (bijna) energieneutraal geworden.

UITGEBOUWDE WOONKAMER
Doordat de woning aan de achterzijde over de volle breedte is uitgebouwd, is de woonkamer aanzienlijk vergroot. Grote raampartijen met horizontale raamverdeling, die doorlopen tot aan de vloer, versterken niet alleen dit ruimtelijke gevoel, maar zorgen ook voor een speels karakter. In 2021 is de woonkamer compleet gemoderniseerd en gerestyled met als resultaat, een hoogwaardig en luxe afwerkingsniveau met trendy kleuren en materialen. Zachte aardetinten van o.a. de nieuwe PVC-vloer (met vloerverwarming) worden afgewisseld door zwarte elementen zoals design binnendeuren, schakelmateriaal, contactdozen en zwart geschilderde kozijnen. Hier is iemand bezig geweest die gevoel heeft voor stijl en aankleding. Het behang met ‘leerprint’ achter de TV (draadloos aan de wand te bevestigen) maakt het plaatje compleet.

LUXE EILANDKEUKEN
De echte eye-catcher staat in de keuken en dat is de nieuwe keukenopstelling (2022) die in 3 delen staat opgesteld: een kookeiland, het spoelgedeelte en de hoge kastenwand. Misschien heb je altijd al van deze hypermoderne en trendy opstelling gedroomd. Zwartmarmer composiet met witte ‘aderen’ geven de keuken een stoere, robuuste en exclusieve uitstraling. En uiteraard is er een brede inductie kookplaat van Bora met ingebouwde afzuigunit ingebouwd. Andere inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een koel/vriescombi, een grote oven en een 2e combi-oven (beiden op afstand te bedienen vanwege Wifi). Natuurlijk mag de Quooker voor direct kokend water niet ontbreken. Achter de zwarte fronten vind je praktische kastruimte zoals brede ladekorven en een verdekte besteklade. Het verzorgde afwerkingsniveau van de woonkamer is doorgetrokken in de keuken met o.a. strak stucwerk en spotverlichting. Hou je van koken? Pak de koekenpan dan maar alvast in…

De keukenopstelling is bijzonder ruimtelijk vanwege de aanbouw. Je kunt dan ook met gemak een 6- of 8-persoons eettafel kwijt, zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke comfort. Naast de brede schuifpui van de woonkamer is er nog een extra loopdeur die direct toegang geeft tot het buitenterras.

1e VERDIEPING
Opvallend is dat ook de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Op zich is dat niet bijzonder bij een woning met een aardwarmtepomp, maar wel noemenswaardig omdat het veel comfort geeft. Bovendien zijn ook hier geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers.

Er zijn 3 volwaardige slaapkamers van respectievelijk 15m2, 11m2 en 9m2. Er zit dus geen kleine kamer tussen, ideaal wanneer je de kamers wilt verdelen met meerdere kinderen. Op de vloer ligt eenduidig dezelfde PVC-vloer als op de begane grond. Ook heeft het allemaal rechte muren (gevels) waardoor je de kamers praktisch met o.a. linnenkasten kunt inrichten. Groot pluspunt zijn de rolluiken die de kamers volledig kunnen verduisteren. Dit is ook erg prettig op warme zomerdagen waardoor de warmtepomp minder hard hoeft te werken om te koelen. Tevens zijn er horren aangebracht zodat insecten geen kans krijgen.

BADKAMER
De badkamer zal je als prettig en licht ervaren vanwege het hoekgevelraam die aanwezig is. De ruimte is ingedeeld met een hoekligbad waarin je ook kunt douchen. Ideaal met (kleine) kinderen wanneer je ze graag even in bad wil doen. Er is een 2-persoons wastafelmeubel geplaatst waardoor je elkaar niet in de weg hoeft te staan. Boven het wastafelmeubel is een spiegelkast met verlichting geplaatst. De badkamer wordt compleet gemaakt door een 2e toilet die zwevend is uitgevoerd (net als het gastentoilet in de hal). Koude voeten hoef je hier niet te krijgen aangezien ook hier de vloerverwarming door loopt. Mocht je voorkeur uitgaan naar een separate inloopdouche (los van het ligbad), dan biedt het wel mogelijkheden aangezien de badkamer er groot genoeg voor is.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping is op z’n minst verrassend te noemen. Normaliter betreft het één open (zolder)ruimte, maar hier is het maximale eruit gehaald. Deze woonlaag is opgedeeld in een voorzolder met washoek, en een royale 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is met ca.15m2 royaal te noemen. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamer eigenlijk nog groter is. Een groot Velux dakvenster zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook een vrij uitzicht over de omliggende weilanden aan de rand van het dorp. In de nok is een zoldervliering gecreëerd waar je de nodige seizoenspullen kunt opbergen. Tegelijkertijd is het plafond in de slaapkamer v.v. inbouwspots.

Ook de voorzolder is ruim opgezet. Hier kun je tevens de wasmachine en wasdroger kwijt. Achter de knieschotten is extra opbergruimte te vinden. Ook het WTW-ventilatiesysteem is hier geïnstalleerd. Leuk detail is het ronde kajuitraam in de zijgevel die voor extra daglicht zorgt.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Niet alleen de woning heeft veel te bieden, ook de achtertuin heeft grote pluspunten. Alleen al het formaat is groter dan in een gemiddelde nieuwbouwwijk (ca. 13m diep en 9,2m breed). Bovendien heeft de tuin een gunstige zonoriëntatie op het zuid/westen waardoor je veel zonuren hebt (zeker in de middag en avond). De tuin is overzichtelijk, verzorgd en onderhoudsarm aangelegd (2023) met o.a. 60×60 terrastegels (ingevoegd), kunstgras en degelijke (deels nieuwe) schuttingen. Noemenswaardig zijn de inbouwspots onder het overstek van het dak van de aanbouw die voor sfeerverlichting zorgen.
Kinderen zullen staan te springen om de ingegraven trampoline. Deze wordt ter overname aangeboden.

Op de plek waar voorheen een schuur stond (achterin de tuin), is recent een veranda gerealiseerd. Deze is opgebouwd met douglashout en geïsoleerde sandwichpanelen. Deze veranda heeft een goed formaat (4,5m bij 3m) waardoor je er prima een lekkere loungeset onder kwijt kunt. Op een warme, zomers dag kun je hier heerlijk in de schaduw zitten.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is een stenen garage aangebouwd (2,7m x 6,1m). Deze is op 3 manieren toegankelijk, namelijk via de dubbele (en geïsoleerde) deuren naar de oprit, van binnenuit en via de achtertuin. We zien het niet vaak dat een garage van binnenuit ook toegankelijk is. Hier kan dat wel, waardoor je niet buitenom hoeft. Je zult de garage hierdoor ook sneller voor andere doeleinden gaan gebruiken dan alleen het stallen van bijvoorbeeld fietsen en/of een motor. Naast elektra-aansluiting is er ook een gootsteen met warm en koud water aanwezig.

Vóór de garage ligt een comfortabele oprit waar je met 3 auto’s naast elkaar op eigen terrein kunt parkeren. Hierdoor hoef je elkaar niet in de weg te staan. Een deel van de oprit is overdekt waardoor je 1 auto beschut onder een carport kunt parkeren. Voor de elektrische rijder is er al een laadpaal geplaatst (ter overname).

AAN DE RAND VAN HET DORP
De woning is gelegen in de ‘nieuwbouwwijk’ ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. De woning is gelegen aan een rondlopend hofje met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Wonen doe je hier voor de rust. Geen doorgaand verkeer voor de deur, maar juist de koeien die in de zomer nog net niet in je voortuin staan. Wanneer je voor de woning staat, kijk je dan ook weids weg over de weilanden. De straat ligt namelijk aan de rand van het dorp.

Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar achtertuin
Open keuken met eilandopstelling en v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
2e Hal met trapkast, inbouwkast v.v. warmtepomp en doorloop naar ‘inpandige’ garage.
1e Verdieping:
Ruime overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers met rolluiken
Badkamer met een ligbad/douche, een 2e toilet en een 2-persoons wastafelmeubel met spiegelkast
2e Verdieping:
Voorzolder met knieschot schuifpanelen en rond kopgevelraam
Washoek met witgoedaansluitingen en WTW-unit.
4e Slaapkamer met groot dakvenster
Zoldervliering met vlizotrap (via voorzolder).

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Ca. 140m2 woonoppervlak
Hoogwaardig en trendy afwerkingsniveau
Aanbouw zorgt voor flink wat extra leefruimte
Exclusieve eilandkeuken voorzien van alle luxe en comfort
Quooker voor direct kokend water
Brede schuifpui in woonkamer naar zonnig buitenterras
PVC-vloeren op de begane grond en slaapkamers
In totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers
Slaapkamers 1e verdieping volledig te verduisteren middels rolluiken
Afgewerkte en ingedeelde 2e verdieping met extra zoldervliering
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Warmtepomp in 2022 volledig vervangen (!)
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasloze woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
16 Zonnepanelen (2022)
Energielabel A
‘Inpandige’ garage die onder meer van binnenuit toegankelijk is
Stalen garagedeur is vervangen door zeer degelijke en geïsoleerde, dubbele garagedeuren
Heerlijke tuin voor de tuinliefhebber
Veel zonuren door gunstige oriëntatie op het zuid/westen
Veranda achterin de tuin
Grote, ingegraven trampoline wordt ter overname aangeboden
Royaal parkeren op eigen terrein
Zeer rustige, kindvriendelijke, ruim opgezette en gemoedelijke woonwijk
Speelweide met speeltoestellen om de hoek
Wandelpaden en landgoed Hemmen op loopafstand gelegen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning