Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTBeneluxstraat 1

Vraagprijs €385.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1970
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 AK
Straat
Beneluxstraat 1
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Beneluxstraat 1

Verrassend ruime en speels met lessenaarsdak ontworpen HOEKWONING (van drieslag) met grote, aangebouwde GARAGE (22m2), een vrij gelegen zij- en achtertuin en een comfortabele, brede oprit met plaats voor 3 tot 4 auto’s.

Deze gezinswoning heeft een prettige indeling met aantrekkelijke raampartijen en een mooie breedtemaat van 6,3m (binnenmaat). De indeling bestaat o.a. uit een royale L-woonkamer met dubbele terrasdeuren, een ingebouwde houtkachel, airconditioning en een inbouwkeuken in de ‘aanbouw’ met ruimte voor eettafel. Op de verdieping zijn 4 praktische slaapkamers te vinden (waarvan 1 met balkon) alsmede een complete badkamer met o.a. een ligbad, separate douche en 2e toilet. Met uitzondering van de achterdeur is de gehele woning af te sluiten met rolluiken (grotendeels elektrisch bedienbaar). Zowel de spouw als het dak zijn in 2020 geïsoleerd waarbij direct ook alle dakbedekking is vervangen.

Het perceel is groter dan gemiddeld, namelijk 447m2 (!) wat voor veel vrijheid en ruimte rondom de woning zorgt. Er zijn verschillende terrassen aangelegd en diverse planten, hagen en bomen zorgen voor een groen karakter. De locatie aan de rand van het dorp geeft een panoramisch uitzicht over de weilanden. Winkelvoorzieningen, scholen, treinstation en uitvalswegen (A15) zijn binnen handbereik gelegen.

Quote van de makelaar: “Deze hoekwoning voelt meer aan als ‘half-vrijstaand’ vanwege de ruimte in en rondom de woning. Met ca. 128m2 woonoppervlak en 4 slaapkamers is het ook een volwaardige gezinswoning. Het speelse karakter in indeling en raampartijen maakt de woning extra bijzonder. Bovendien is het perceel uitzonderlijk groot voor dit prijssegment”.

ONDERSCHEIDENDE ARCHITECTUUR
Zoek je géén standaardwoning maar juist iets bijzonders met een afwijkende uitstraling, beleving en indeling? Dan ben je hier aan het juiste adres…

Deze woning heeft een klassiek lessenaarsdak waarbij het ene schuine dak hoger doorloopt dan het andere waarbij het hoogteverschil wordt opgevangen door raampuien. In de woning zie je dit terug op de verdieping waarbij de plafonds schuin oplopen en voor een ruimtelijk gevoel zorgen. Op de overloop zorgen de ‘bovenlichten’ in de nok niet alleen voor nog meer hoogte, maar ook voor een bijzondere prettige lichtinval.
Andere onderscheidende elementen zijn de dubbele deuren in de voorgevel, de ingebouwde houtkachel met rookkanaal en schoorsteen, de keuken die voor je gevoel aan de achterzijde is ‘aangebouwd’ en het balkon op de slaapverdieping. Verder zorgen de overstekken van de kap voor een robuuste uitstraling.

LIVING
In de woonkamer zal je meteen de ruimte opvallen. Dit komt onder meer door het hoge plafond (2,68m) en die uitzonderlijke breedtemaat wat je terugziet aan de voorzijde. Hierdoor biedt de ruime L-indeling plaats aan een grote hoekbank en een lange salontafel. Je kunt verschillende zithoeken creëren, waaronder bij de ingebouwde houtkachel. De dubbele tuindeuren en het grote glasoppervlak in de voorgevel zorgen juist voor een speels karakter. Je zou ook nog kunnen kiezen voor dubbele tuindeuren in de achtergevel naar het buitenterras. Verder is het afwerkingsniveau verzorgd met een mooie laminaatvloer (brede plank) en een strak stucplafond. Erg comfortabel is de aanwezige airconditioning die zowel kan verwarmen als koelen. Ook zijn bijna alle ramen en deuren af te sluiten middels rolluiken (bijna allemaal elektrisch bedienbaar).

KEUKEN IN DE ‘AANBOUW’
De royale indeling op de begane grond wordt mede gecreëerd doordat de keuken in de ‘aanbouw’ aan de achterzijde is gelegen. En ook de keuken is zeker niet klein te noemen.
De lengte van het keukenblok is maar liefst 4,2 meter en dat is uitzonderlijk. Hierdoor heb je niet alleen veel aanrecht, maar ook bovengemiddeld veel kastruimte, bijvoorbeeld een hoge apothekerskast. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits keramische kookplaat, een afzuiger, een vaatwasser, een koelkast met vriesvak en een combi-oven/magnetron. Een close-in-boiler zorgt voor direct warm water. Naast de uitgebreide keukenopstelling, is er plaats voor een eethoek. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.

In de huidige indeling is de keuken via de hal te bereiken. Maar mocht je voorkeur uitgaan naar een open karakter met de woonkamer, dan zou je kunnen overwegen om de dubbele inbouwkast tussen woonkamer en keuken door te breken. De indeling zal er nog ruimtelijker van worden.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met speels opgezet trappenhuis (met vide), bereiken we de 1e verdieping. De overloop is royaal te noemen waarbij het hoge lessenaarsplafond met bovenlichten voor een bijzondere beleving zorgt. Deze lichtinval en ruimtelijkheid kom je niet vaak tegen. OP de overloop vind je tevens een inbouwkast met daarin de CV-ketel geïnstalleerd. Ook kun je hier bijvoorbeeld je linnengoed en handdoeken in opbergen.

De verdieping bestaat verder uit 4 volwaardige slaapkamers. En het zal je niet verbazen dat ook hier de schuin oplopende plafonds voor een ruimtelijk effect zorgen. De slaapkamers zijn respectievelijk 13m2, 13m2, 8m2 en 8m2 groot. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Bovendien zijn alle kamers praktisch in te richten door rechte muren (geen schuine daken).
Leuk element is het balkon aan de voorzijde die aan de grote slaapkamer grenst. En ook de slaapkamer ernaast (aan de voorzijde) heeft iets extra’s, namelijk een brede zijgevel met een panoramische view over het Betuwse landschap. Alsof er een schilderij aan de muur hangt…
Werk je veel vanuit huis, dan hoef je waarschijnlijk niet lang na te denken waar het bureau komt te staan.

BADKAMER
De hoogte van het lessenaarsdak met bovenlichten zie je ook weer terug op de badkamer. Het voordeel hiervan is veel lichtinval, zonder enige inkijk. Bovendien is de badkamer hierdoor optimaal in te delen en daar is dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Met een ligbad, een aparte douchecel, een 2e toilet en een wastafelmeubel is de badkamer compleet te noemen. Boven het wasmeubel is nog een spiegel aanwezig met daarboven aanvullende spotverlichting. Om het af te maken is er een handdoekradiator geplaatst. Verder is de badkamer degelijk, schoon en neutraal te noemen.

ACHTERTUIN
Zoals al eerder vermeld, staat de woning op een bovengemiddeld groot perceel. En dat geeft veel ruimte en vrijheid om de woning heen. Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin ook zeker aanspreken. Je kunt er namelijk heerlijk vrij zitten, zonder enige inkijk. En doordat de zijtuin naast de garage ook nog bijna 5 (!) meter breed is, kun je ook hier het terras opzoeken. De volledige tuin geniet veel zonuren, zelfs in de avonduren tot zonsondergang. Na een dag werken hoef je in de zomer niet bang te zijn dat de zon al weg is.

Door verschillende bomen, struiken en planten heeft de tuin een groen karakter. Een dakplataan zorgt op een warme zomerdag voor de (gewenste) schaduw. Het houten tuinhuis heeft zijn beste tijd wel gehad, maar biedt ook perspectief om er een nieuwe veranda te plaatsen. Verder is de schutting met de buren onlangs vervangen door een degelijke erfafscheiding met betonpalen.

GARAGE & OPRIT
Bij de bouw van de woning is er direct een stenen garage aangebouwd. Deze garage is groter dan gemiddeld (binnenmaat 3m bij 7,2m en 2,7m hoog) waardoor je er veel stallingsruimte vindt. Een auto wordt meestal niet meer naar binnen gereden, waardoor je nog meer ruimte overhoudt voor fietsen en misschien wel een motor. Door de mooie maatvoering zou je zelfs kunnen overwegen om het bij de woning te betrekken. Een royale leefkeuken, een werkkamer of misschien wel een slaap- en badkamer op de begane grond behoren tot de mogelijkheden. Maar ook een salon/praktijk aan huis is geen gekke gedachte…

Handig om te weten is dat de garage is verwarmd (centrale verwarming) en er is wateraansluiting aanwezig. Hier vind je dan ook de wasmachine- en wasdrogeropstelling terug.

Vóór de garage is een royale oprit gelegen. Door de brede zijtuin, is er ook meer ruimte gecreëerd voor het parkeren van auto’s op eigen terrein. Je kunt met gemak 2 auto’s naast elkaar parkeren. Heb je een grote werkbus en parkeer je die graag bij huis? Hier hoef je niet te twijfelen of het wel past.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Beide dorpen zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn daardoor in ca. 15 minuten aan te rijden. Tevens ligt treinstation Zetten/Andelst binnen handbereik.

Aan scholen is er geen gebrek. In Herveld zijn 2 basisscholen gevestigd en op fietsafstand is in het naburige dorp Zetten een middelbare school te vinden. Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een (nieuw) dorpshuis (aan het dorpsplein) en worden er gedurende het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met ruime trap/meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met dubbele tuindeuren, houtkachel, airco en inbouwkast
Keuken (in aanbouw) v.v. inbouwapparatuur, ruimte voor eettafel en tuindeur
Ruime, aangebouwde garage met o.a. witgoedaansluitingen.
1e Verdieping:
Ruime overloop met bovenlichten
Inbouwkast met CV-ketelopstelling
4 Slaapkamers waarvan 1 met balkon
Badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

BIJZONDERHEDEN
Onderscheidende gezinswoning aan de rand van het dorp
Speelse raampartijen zorgen voor een prettige woonsfeer
Aantrekkelijke breedtemaat en royale indeling
Ingebouwde houtkachel voor gezellige winteravonden
Dubbele tuindeuren en prettige lichtinval
Ruimtelijke hal met (deels) een vide in trappenhuis
Neutrale keuken v.v. inbouwapparatuur
Airconditioning in de woonkamer (2021)
4 Slaapkamers waarvan 1 met balkon
Complete badkamer met ligbad én douche
Meterkast: moderne groepenkast (incl. kookgroep) en met aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2016
Grotendeels v.v. isolatieglas
Spouw is nageïsoleerd (2020)
Dakisolatie in 2020 aangebracht, inclusief nieuwe dakbedekking (ook keuken en garage)
Daken met optimale bezonning voor een maximaal rendement van zonnepanelen
De woning is geheel v.v. rolluiken (m.u.v. achterdeur), grotendeels elektrisch bedienbaar
Perceelgrootte maar liefst 447m2 (!)
Vrij gelegen zij- en achtertuin met 100% privacy
Comfortabel parkeren op eigen terrein (3 tot 4 auto’s)
Luifel (halve carport) bij voordeur en garage
Beneluxstraat is een autoluwe, éénrichtingsweg
Aan de rand van het dorp met vrij uitzicht
Binnen enkele minuten op de A15 (en A50).

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning