Remko Stevens Makelaardij

DRIELVan Rooijenstraat 32

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
1987
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 GG
Straat
Van Rooijenstraat 32
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Van Rooijenstraat 32

Sfeervolle, complete HOEKWONING bestaande uit 3 volwaardige woonlagen, een VERANDA in de achtertuin en een EIGEN OPRIT en GARAGE. Deze gezinswoning is speels ingedeeld met onder meer een doorzonwoonkamer, een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, 4 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een moderne, recent gerenoveerde badkamer en een walk-in-closet. Alle kozijnen zijn van kunststof (onderhoudsvriendelijk), de cv-ketel is in 2022 nieuw geplaatst.

Deze gezinswoning wordt compleet gemaakt door de garage en oprit. Dit biedt veel extra ruimte en de mogelijkheid tot het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein. De achtertuin is daardoor ook breder waardoor je hier gemakkelijk meerdere zithoeken kunt realiseren. In de hoek van de tuin staat een houten veranda. Dit alles aan een rustige straat met parkeergelegenheid en op steenworp afstand van voorzieningen.

Quote van de makelaar: “Dit is geen standaard woning meer. De woning is op diverse fronten verbeterd en geüpgradede, waaronder kunststof kozijnen een vernieuwde badkamer en een nieuwe cv-ketel. Daarbij maken de garage, oprit en veranda het compleet. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!”

COMFORTABELE GEZINSWONING
Deze woning is in 1987 op degelijke wijze gebouwd en verzorgd onderhouden. In de loop van de jaren zijn onder andere de kozijnen vervangen voor kunststof exemplaren wat de woning onderhoudsvriendelijker maakt. In de afgelopen jaren is de badkamer vernieuwd en de cv-ketel vervangen waardoor je hier geen omkijken naar hebt. De gezinswoning biedt onder meer 4 slaapkamers, veel opbergruimte en een walk-in-closet. Uiteraard maken de garage en de oprit deze woning helemaal compleet. Het comfort tref je niet alleen in de woning maar ook buiten de woning. Zo geniet je in de tuin van veel privacy en een sfeervolle veranda.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een mooi rechthoekig formaat waarbij de vele lichtinval direct opvalt. De raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde maken dit een ware doorzonwoning. Tevens zijn er nog 2 zijgevelramen aanwezig. De woonkamer is over de gehele diepte van de woning gesitueerd, waardoor je hier gemakkelijk een grote hoekbank en een ruime eettafel kwijt kunt. Onder de trap is een trapkast geplaatst welke vanuit de woonkamer toegankelijk is. De entree en het toilet bevinden zich ‘buiten’ de woning waardoor je in de woonkamer meer ruimte over houdt.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde van de woning te vinden. Je treft hier een moderne lichte inbouwkeuken met schiereiland aan, welke van alle gemakken is voorzien. De inbouwapparatuur bestaat uit een combi-oven/magnetron, een vaatwasser, een keramische kookplaat en een afzuigkap. De losse koel-vriescombinatie blijft tevens achter. Het is een degelijke keuken met stevige fronten en veel opberg- en werkruimte. De keuken is eveneens keurig afgewerkt, met neutrale wandtegeltjes en de laminaatvloer in houtlook welke vanuit de woonkamer naadloos tot in de keuken is doorgelegd. Vanuit de keuken is de toegangsdeur naar de achtertuin. Zo loop je op een zonnige dag heerlijk de privacyvolle achtertuin in.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal, waar ook het toilet en de meterkast zich bevinden, komen we op de eerste verdieping terecht. Op deze woonlaag zijn 3 slaapkamers en de badkamer gelegen. De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen en zijn respectievelijk 14m², 8m² en 7m² groot. Noemenswaardig is ook de beglazing, aangezien alle kamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en rolluiken. Op een warme dag houd je het daarmee lekker koel in de woning, terwijl tijdens een koude winternacht de woning warmer blijft als je de luiken gesloten hebt.

BADKAMER
In 2020 is de badkamer volledig vernieuwd. Er is gelijk dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte door deze compleet in te richten met o.a. een ligbad, een inloopdouche met rainshower/handdouche, een 2e zwevend geplaatst toilet en een breed 2-persoons wastafelmeubel met brede ladekorven, een bijpassende kolomkast en een spiegel. Uiteraard ontbreekt de handdoekradiator niet. De grote tegels zijn speels geplaatst in een combinatie van witte en antracietkleurige wandtegels. Een hooggeplaatst raam zorgt voor daglicht maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
De 2e verdieping betreft een volwaardige verdieping die is ingedeeld met een voorzolder, een 4e slaapkamer en een walk-in closet. De slaapkamer is ca. 15m2 groot en heeft een dakvenster en kopgevelraam waardoor het absoluut een volwaardige slaapkamer te noemen is. Op de voorzolder is een walk-in closet gecreëerd waar je een hele garderobe of seizoens-kleding kwijt kunt. Ook is hier de cv-ketel geplaatst en is er ruimte voor een wasmachine en wasdroger. Erg handig zijn de knieschot opbergruimtes, zowel in de slaapkamer als op de voorzolder waarachter je veel opbergruimte treft.

ACHTERTUIN MET VERANDA
Bij een volwaardige gezinswoning hoort ook een comfortabele achtertuin. De tuin heeft een bijna vierkant formaat van ca. 9 bij 9 meter. In de hoek van de tuin is een gezellige veranda geplaatst waar je heerlijk beschut kan zitten. Deze veranda is geheel af te sluiten zodat je ook in het voor- en najaar langer buiten kunt genieten. Tussen de woning en de veranda is zelfs nog een extra overkapping geplaatst. Dit aluminium frame met schaduwdoeken biedt een extra schaduwplek op de hete zomerdag. De achtertuin heeft weinig inkijk waardoor je hier veel privacy hebt. Vanuit de achtertuin heb je eveneens toegang tot de garage.

GARAGE EN OPRIT
Een groot pluspunt van deze woning is de garage en oprit. Tijdens de bouw is hier een volwaardige garage aangebouwd van zo’n 6 meter lang. De garage is voorzien van openslaande deuren aan de straatzijde en een deur naar de achtertuin. Je treft hier voldoende ruimte om bijvoorbeeld de fietsen en/of motor te stallen en een werkbank te plaatsen. De auto parkeer je eenvoudig op de oprit. Doordat deze bijna 10 meter diep is kan je hier 2 auto’s achter elkaar parkeren. Tegenover de woning is nog een parkeerhaven gelegen met extra parkeerplaatsen.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een levendig dorp in de Betuwe en is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dichtbij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. Doordat de woning tussen Driel en Heteren is gelegen, kun je kiezen waar je naar de supermarkt gaat of eventuele kinderen naar school doet. Beide dorpen hebben een grote supermarkt en de keuze uit 3 basisscholen. Ook vind je er verschillende horecagelegenheden zoals een pizzeria en een brasserie. In het nieuwe dorpshart van Heteren is onlangs de Huiskamer met bibliotheek geopend. En heb je iets met paarden: Binnen 1 kilometer is een grote manege gelegen (dehofruiters.nl). Vanuit hieruit kun je bijvoorbeeld een tochtje maken door de uiterwaarden.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837 is Driel steeds centraler komen te liggen. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. De Schuytgraaf met winkelvoorzieningen (Arnhem), de winkelstraat van Elst en het industrieterrein van Heteren (met de A50) zijn dichterbij dan je denkt.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met garderobe, meterkast, toilet met fontein
Woonkamer met zijgevelramen en trapkast
Open keuken met schiereiland, inbouwapparatuur en tuindeur
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel
2e Verdieping:
Voorzolder met wasmachineaansluiting, cv-ketelopstelling en bergruimte
Walk-in-closet
4e Slaapkamer met knieschot bergruimte, dakvenster en zijgevel raam.

BIJZONDERHEDEN
Complete gezinswoning met veel leefruimte
Hal/tocht portaal ‘voor’ de woning
Ruime woonkamer met veel lichtinval
Moderne, open keuken
Praktische trapkast
Zwevende toiletten
Complete badkamer met inloopdouche, ligbad, 2e toilet en wastafelmeubel
Neutraal en verzorgd afwerkingsniveau
Rolluiken aanwezig
Nieuwe cv-ketel: Intergas HR combi van 2022
Volledig geïsoleerd
Kunststof kozijnen: onderhoudsvrij
Mooie ruime garage met diepe oprit
Comfortabele achtertuin met veranda
Kindvriendelijke woonomgeving
Centrale ligging in het dorp

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning