Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKKoningin Emmastraat 24

Vraagprijs €449.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1973
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 AM
Straat
Koningin Emmastraat 24
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
RANDWIJK
Koningin Emmastraat 24
 
Ruim opgezette, deels gemoderniseerd VRIJSTAAND WOONHUIS, bestaande uit 2 volwaardige woonlagen. Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft ca. 135m2 woonoppervlak met o.a. een ruime woonkamer met houtkachel en gietvloer met vloerverwarming, een moderne inbouwkeuken, een praktische bijkeuken met o.a. de witgoedaansluitingen, in totaal 4 grote slaapkamers op de verdieping. De garage is van binnenuit te bereiken en biedt tevens potentie om er een andere functie aan te geven.
Het huis staat aan de rand van het dorp op een mooi perceel van 300m2 groot. De tuin is groen aangekleed met veel gras en diverse planten en struiken. Aan de voorzijde is een comfortabele oprit met plaats voor 2 auto’s gelegen.
 
Quote van de makelaar: “Een unieke woning als deze kom je zelden tegen. De ligging aan de rand van het dorp, de moderniseringen en de potentie die er nog is maken dat deze woning al snel bij je zal passen. Je zou het zelfs eenvoudig levensloopbestendig kunnen maken of een kantoor of praktijk aan huis kunnen beginnen”.
 
MODERNISERING
Deze woning is reeds gemoderniseerd waarbij veel aandacht is besteed aan het maken van de juiste keuzes en het toepassen van een moderne uitstraling. Een van de grootste pluspunten is dat constructievloer de woonkamer en keuken is vervangen voor een betonvloer met isolatie. Tegelijkertijd is er vloerverwarming geplaatst waarna de vloer is afgewerkt met een strakke gietvloer. Ook de spouwmuur is nageïsoleerd. De nieuwe keuken past in de moderne uitstraling en is voorzien van een recht keukenblok met inbouwapparatuur en een groot kookeiland. Luxe is dat beide keukenblokken zijn voorzien van een wasbak. Dan zijn er ook nog de 4 slaapkamers, de praktische bijkeuken en de garage wat de woning nog aantrekkelijker maakt. Kortom, dit is een veelzijdig huis dat voor een grote doelgroep interessant is! 
 
LIVING
Houd je van een modern en strak interieur? Dan zal deze living je zeker aanspreken. De constructievloer is vervangen door een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming welke aangenaam aanvoelt. De afwerking met een gietvloer geeft de ruimte een strakke uitstraling. Tussen de living en de hal zijn trendy stalen deuren geplaatst. Een leuk detail is dat je vanuit de hal meerdere toegangen hebt tot de living. Grote raampartijen geven de ruimte veel lichtinval, de houtkachel zorgt voor veel sfeer op een koude winterdag.
 
EILAND KEUKEN
De keuken past geheel in stijl bij de living, de uitstraling is strak en modern. De ruimte wordt volledig benut door het grote kookeiland met inductie kookplaat. Tegen de achterwand is een 2e keukenblok geplaatst, hier tref je de koelkast, vriezer en een oven. Opvallend detail is dat beide keukenblokken zijn voorzien van een wasbak. Door de huidige opstelling is er veel opbergruimte aanwezig. De fronten zijn wit en greeploos, wat mooi afsteekt bij het zwarte granieten aanrechtblad.
 
BIJKEUKEN
Vanuit de hal is de bijkeuken te bereiken. Dit is een praktische ruimte doordat je hier ruimte hebt voor een extra koelkast of vriezer. Tevens vind je hier de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel terug. Vanuit de bijkeuken is er toegang richting de achtertuin en de oprit. Ook is de garage middels de bijkeuken binnendoor te bereiken.
 
BADKAMER
De badkamer is op de begane grond gelegen. Mocht je het wensen dat zou je uiteraard kunnen overwegen de badkamer naar de 1e verdieping te verplaatsen. De badkamer grenst aan de hal en is voorzien van een neutrale uitstraling met licht tegelwerk. De ruimte is compleet ingedeeld met een bad, een douche, een wastafelmeubel en een toilet. Boven het wastafelmeubel is een grote spiegel met verlichting geplaatst. Het hooggeplaatste raam zorgt voor een fijne lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren, er is tevens mechanische ventilatie aanwezig.
 
1e VERDIEPING
Via de stijlvolle, moderne trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. Op deze verdieping wordt het nogmaals duidelijk dat het hier geen kleine woning betreft. De overloop is zeer ruim opgezet. Aan de overloop grenzen 4 slaapkamers, een ruime vaste kast met opbergruimte en een toilet met wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk 11,5m2, 11,5m2, 8m2 en 8m2 groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de slaapkamers in werkelijkheid nog groter zijn. Vanaf een slaapkamer is de vide te bereiken, waardoor deze slaapkamer een ware loft is geworden.
 
DAKTERRAS
Vanaf een slaapkamer is het dakterras te bereiken, dit dakterras zal je zeker doen verrassen. De ruimte boven de garage wordt hier goed benut waardoor je een extra terras hebt om buiten te kunnen zijn. Hier kun je rustig en beschut van de zon genieten waarbij je uitkijkt over de agrarische velden welke tegenover de woning zijn gelegen.
 
BERGZOLDER
Via een luik op de overloop is de bergzolder te bereiken. Hier vind je in de nok van de woning nog veel opbergruimte terug. Aan een zijde is dit opengemaakt om een loft te creëren. Echter blijft er voldoende opbergruimte over.
 
GARAGE EN OPRIT
Aan de woning is een ruime garage gebouwd. De garage loopt in een L-vorm waardoor er veel ruimte aanwezig is. De auto wordt niet vaak meer in de garage geparkeerd waardoor er ruimte overblijft voor bijvoorbeeld het stallen van de fietsen en/of motor. Ook een klusser kan hier een fijne werkruimte maken. Daglicht is aanwezig waardoor de ruimte aangenaam aanvoelt. De garage is binnendoor te bereiken via de bijkeuken. Een kanteldeur geeft toegang richting de oprit.
Voor de garage is de oprit gelegen. Bij een vrijstaande woning hoort uiteraard de mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein. Door de diepte van de oprit kan je hier 2 auto’s achter elkaar parkeren. Mocht je het wensen dat zou je eventueel kunnen overwegen de oprit wat te verbreden waardoor er nog meer ruimte ontstaat.
 
TUIN
De tuin loopt rondom de woning waardoor er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden is. Bij de achterdeur is een terrasje gelegen waar je beschut en privé kunt zitten. Aan de 2 zijden van de woning is veel gras te vinden met een groene beukenhaag als erfafscheiding. Je ervaart hier dan ook een vrij gevoel. Je kan hier een groot terras creëren en/of een speeltoestel plaatsen. De tuin heeft een groen karakter met diverse planten en een groot grasgazon. Door de groene buffers op de erfgrens, geniet je van relatief veel privacy, zeker in de zomer wanneer het blad vol en groen is.
 
RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (10 minuten fietsafstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.
 
Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via het pontje) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met trapopgang
Woonkamer met houtkachel
Open keuken met kookeiland
Badkamer met bad, douche, toilet en wastafelmeubel
Bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling, en tuindeur
Inpandige garage.
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast en toilet
Slaapkamer 1 met vaste kastenwand
Slaapkamer 2 met vaste kast en toegang tot dakterras
Slaapkamer 3 met loft
Slaapkamer 4.
Bergzolder:
Bergruimte bereikbaar via luik op de overloop
 
BIJZONDERHEDEN
Royale gezinswoning die veel groter is dan de buitenzijde doet vermoeden
Ca. 135m2 woonoppervlak (excl. inpandige garage)
Vloerverwarming met gietvloer in de woonkamer
Gezellige houtkachel in de woonkamer
Moderne inbouwkeuken met kookeiland
Grote raampartijen
Stalen deuren tussen de living/keuken en de hal
Stijlvolle trapopgang
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Cv-ketel: Remeha met bouwjaar 2017
Badkamer met bad én douche
In totaal 4 slaapkamers waarvan:
1 Slaapkamer met toegang tot dakterras
1 Slaapkamer met loft
2 Slaapkamers met vaste kasten
Grote opbergkast op de overloop
Bergzolder met opbergruimte
Praktische multifunctionele garage
Groen aangelegde tuin rondom de woning
Comfortabel parkeren op eigen terrein
Gelegen aan de rand van het dorp.
 
TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning