Remko Stevens Makelaardij

HETERENLange Akkers 35

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1991
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 HB
Straat
Lange Akkers 35
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Lange Akkers 35

Royaal uitgebouwde, gemoderniseerde en verrassend ruime 2-ONDER-1-KAPWONING met diverse grote pluspunten zoals een houten vloer, een luxe inbouwkeuken, een praktische bijkeuken, 3 volwaardige slaapkamers, een complete badkamer met ligbad én douche, een brede dakkapel, een balkon, diverse rolluiken en een zoldervliering met veel opbergruimte. In 2019 zijn er 9 zonnepanelen geplaatst.

Achter de woning is een sfeervolle overkapping geplaatst. Dit biedt tevens een beschutte doorloop naar de bijkeuken en garage. Voor de garage is nog een carport geplaatst. De achtertuin is diep doordat er in het verleden extra grond is bijgekocht. Je hebt hier dan ook meerdere terrassen en 3 (!) schuren. De vrije ligging aan de voorzijde is eveneens een groot voordeel.

Quote van de makelaar: “Wanneer je op straat naar de woning kijkt, verwacht je niet dat deze gezinswoning zo ruim is opgezet. De woning is boven de garage uitgebouwd waardoor de woning aanzienlijk vergroot is. Op de begane grond is de indeling compleet veranderd waardoor dit een lichte, open ruimte is geworden. Het betreft dan ook geen standaard woning waardoor het zeker een bezichtiging waard is!”.

MODERNISERING
Na de bouw van de woning hebben er diverse verbouwingen plaats gevonden. Kort na de bouw is er een opbouw boven de garage gerealiseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een royale, extra slaapkamer is ontstaan. Hierbij is gekozen om ook een balkon te creëren.
In 2015 is er nogmaals grondig verbouwd, de keuken is van de achterzijde van de woning naar de voorzijde gehaald. De woonkamer heeft daardoor een open indeling gekregen en ook de keuken heeft een groter oppervlak. De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijk karakter.

WOONKAMER
Zoals benoemd is bij de modernisering de woonkamer verplaatst naar de achterzijde van de woning. De woonkamer is hierdoor over de gehele breedte van de woning gesitueerd. De rechte ruimte maakte dat je hier kan spelen met de inrichting. Er is dan onder meer plaats voor een 6-persoons eettafel en een fijne hoekbank. De houten vloer zorgt daarbij voor een warme woonsfeer. De grote ramen maken dat je hier veel daglichtinval hebt en via de achterdeur sta je zo in de tuin. En niet te vergeten de vrije ligging aan de voorzijde waarbij je groen weg kijkt zonder enige inkijk.

LUXE KEUKEN
In 2015 is de keuken verplaatst naar de voorzijde van de woning. Hierdoor kijk je tijdens het koken van een maaltijd heerlijk van je af. Er is ook meer ruimte ontstaan voor het keukenblok waar dan ook goed gebruik van is gemaakt. Het keukenblok bestaat uit 2 rechte delen, een laag blok met een werkblad en een hoge kastenwand met inbouwapparatuur. In het lage blok tref je naast een subtiel werkblad een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser. In de hoge kastenwand is de koel/vriescombinatie en een combi-oven ingebouwd. Zelfs de koffiemachine is hier verzorgd in de kastenwand verwerkt. De fronten zijn in hoogglans en greeploos uitgevoerd. Het open karakter van de keuken maakt dat je hier goed contact kunt houden met je tafelgasten.

BIJKEUKEN
Het achterste gedeelte van de garage is ingericht als bijkeuken. Je treft hier onder andere de witgoedaansluitingen aan. Hier is tevens een 2e keukenblokje geplaatst met onder andere een spoelbak. Door de overkapping aan de achterzijde van de woning kan je droog naar de bijkeuken lopen.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Ook hier valt weer meteen op dat de indeling ruim is opgezet doordat de overloop groter is dan gemiddeld. Opvallend is dat hier kort na de bouw van de woning een dakopbouw boven de garage is gerealiseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat er een riante, extra slaapkamer met balkon is ontstaan. De 2 overige slaapkamers zijn tevens royaal opgezet waardoor de slaapkamers zeer volwaardig zijn. De kamers zijn respectievelijk 16m², 15m² en 9m² groot. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel. Het balkon is ca. 5m² groot waardoor je hier nog een lekker tuinstoel of een wasrek kunt plaatsen. Vanaf het balkon kijk je uit op de groenstrook voor de woning.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer gelegen. De dakkapel op de slaapkamer loopt door in de badkamer waardoor ook hier meer praktische ruimte is ontstaan. De badkamer is eveneens ruim opgezet en dan ook compleet ingedeeld. De sanitair bestaat uit onder andere een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en wastafelmeubel. Het wastafelmeubel wordt compleet gemaakt door veel kastruimte. De ruimte is neutraal en verzorgd afgewerkt. Een raam zorgt voor een ventilatiemogelijkheid.

ZOLDERVLIERING
Via een vlizotrap op een slaapkamer is de zolder te bereiken. Dit betreft puur een bergruimte en ideaal wanneer je veel seizoensspullen hebt zoals een kerstboom, skispullen of een tent. De opstelling van de cv-ketel alsmede de omvormer van de zonnepanelen zijn hier geïnstalleerd. De zolder is geheel bevloerd waardoor je het ook in zijn geheel kunt gebruiken.

ACHTERTUIN
Doordat de woning van zichzelf al een bovengemiddelde breedte heeft en er nog een garage naast staat, heeft ook de achtertuin een mooie breedtemaat, namelijk 9,4 meter breed. Daarbij is de tuin ook nog ca. 15 meter diep waardoor je hier een goede tuin hebt. Aan de woning is een overkapping geplaatst waardoor je altijd een beschutte plek hebt om lang buiten te kunnen zitten. De tuin is verder aangelegd met diverse planten en struiken en meerdere terrassen. Achter in de tuin zijn ook nog 3 (!) schuurtjes te vinden. 2 Stevige betonschuren en 1 houten schuur. Aan opbergruimte en hobbyruimte heb je hier dan ook geen gebrek. Direct achter de garage is een poort waardoor je gelijk op de parkeerplaats staat.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is de garage gelegen, een deel van deze garage is in gebruik als bijkeuken. Desondanks heeft de garage een volwaardig formaat van bijna 6m diep en bijna 3m breed. Aan de voorzijde is de garage af te sluiten met een rolluik. Voor de garage is nog een diepe oprit gelegen waardoor er altijd parkeergelegenheid op eigen terrein is. De carport biedt hier beschutting waardoor de auto altijd droog staat. Deze carport loopt iets breder door waardoor je ook beschut bij de voordeur staat.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels en een centrale ‘huiskamer’ (met bibliotheek) als ontmoetingsplek voor het dorp. Ook is er gedacht aan horeca met o.a. een lekkere pizzeria en een gezellige bistro. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, garderobenis, meterkast, trapkast en trapopgang
Open woonkamer aan de achterzijde
Open keuken inbouwapparatuur
Bijkeuken met wastafel en witgoedaansluiting
Garage bereikbaar via bijkeuken
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met dakvenster en balkon
Slaapkamer 2 met dakkapel
Slaapkamer 3 met dakvenster en vlizotrap
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet, wastafelmeubel en dakkapel
Zoldervliering:
Veel opbergruimte
Opstelling van de cv-ketel.

BIJZONDERHEDEN
Ruim opgezette 2-kapper met verrassend veel leefruimte
Mooie breedtemaat van de woning (5,7m binnenwerks)
Grotendeels v.v. kunststof kozijnen
9 Zonnepanelen, geplaatst in 2019
Tuingerichte woonkamer
Houten vloer in de woonkamer
Keuken verplaatst naar de voorzijde van de woning
Luxe, moderne keuken met alle wenselijke inbouwapparatuur
Ruime overloop
Uitbouw boven de garage met extra slaapkamer en privacyvol balkon
In totaal 3 volwaardige slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet
Zoldervliering met opbergruimte
Cv-ketel: Nefit HR-combi met bouwjaar 2020
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Garage
Carport voor de garage
Vrije ligging aan de voorzijde (groenstrook en speeltoestellen)
Veel parkeergelegenheid in de straat
Heteren heeft een vernieuwd centrum.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning