Remko Stevens Makelaardij

ELSTHarriet Freezerlaan 9

Vraagprijs €575.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1991
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6662 LM
Straat
Harriet Freezerlaan 9
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ELST
Harriët Freezerlaan 9

Gemoderniseerd en groot type HALF-VRIJSTAAND WOONHUIS (energielabel A) welke volledig is geïsoleerd en is voorzien van 15 zonnepanelen (2021). Deze royale gezinswoning (ca. 150m2 en ca. 550m3 inhoud) bestaat uit 3 volwaardige woonlagen, een praktische bijkeuken en een ruime, INPANDIGE GARAGE met krachtgroep. Bij de modernisering is er aandacht besteed aan luxe en comfort waaronder een uitgebreide inbouwkeuken, vloerverwarming op de begane grond, een uitgebreide groepenkast, een modern gastentoilet, airconditioning, rolhorren en een complete badkamer met o.a. een ligbad (whirlpool) en inloopdouche. Op de verdiepingen zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers en een separate wasruimte te vinden.

In de achtertuin vind je onder meer een overdekt terras (dak is open te schuiven), een stijlvolle, douglashouten veranda (13m2) en een extra schuur van 8m2 (beiden onder 1 dak). De tuin is onderhoudsarm te noemen met o.a. kunstgras en groot formaat leisteen (60×60). De ingegraven trampoline blijft achter en er is een achterom aanwezig.
Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen met plaats voor 3 auto’s op eigen terrein waarvan er 2 naast elkaar kunnen staan. De ‘halve’ carport voor de garage is erg praktisch, mede doordat je bij de voordeur altijd droog staat.

Quote van de makelaar: “Deze aantrekkelijke gezinswoning is gelegen in de gewilde, kindvriendelijke en centraal gelegen woonwijk Brienenshof. Naast de woning is een groenvoorziening gelegen waardoor je vrijer woont. Ben je op zoek naar ruimte, luxe en slaapkamers, dan ben je hier aan het juiste adres”.

WOONKAMER
Bij een gezinswoning hoort natuurlijk een ruime woonkamer. Met iets meer dan 40m2 vind je hier de ruimte waar je meerdere zithoeken kunt creëren. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en met een binnenmaat van 5,8 meter kun je hier prima een lekkere hoekbank kwijt. Ramen (waaronder het hoekraam) zorgt daarbij voor een prettige lichtinval. Wanneer je naar achteren loopt, kun je met gemak een 6- tot 8-persoons eettafel kwijt. Wat erg fijn is, is dat er geen radiatoren te vinden zijn. Tijdens de algehele modernisering in 2014 is er een strakke plavuizen vloer (60×60) gelegd welke is voorzien van vloerverwarming (hoofdverwarming). Deze is zelfs doorgelegd in de keuken, hal en toilet.

MODERNE INBOUWKEUKEN
De keuken heeft een open karakter naar de woonkamer wat het ruimtelijke gevoel vergroot. Dit komt ook doordat de keuken verder naar achteren (naar de bijkeuken) doorsteekt waardoor er plaats was voor een uitgebreide hoekopstelling met lang aanrechtblad. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser (2021), een grote oven, een aparte magnetron, een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw en een koelkast. Indien gewenst zou je ook nog een aparte vriezer kunnen inbouwen. Verder heeft de keuken een moderne uitstraling met o.a. hoogglans witte fronten, strakke RVS grepen, brede ladekorven en subtiele bovenkasten met liftdeuren. Om het af te maken is het plafond iets verlaagd en voorzien van inbouwspots.

BIJKEUKEN
Bij een grote gezinswoning hoort ook een praktische bijkeuken. Dat kom je dus ook hier tegen. De bijkeuken grenst direct aan de keuken en is voorzien van een vaste schuif/kastenwand. Hier kun je veel spullen kwijt zoals voorraad, een stofzuiger en schoonmaakspullen. Aan de andere zijde is er plaats voor diverse witgoedapparaten zoals een vriezer en/of een extra koelkast. Vanuit de bijkeuken is er een doorloop naar de garage waardoor deze van binnenuit toegankelijk is. Een tuindeur geeft toegang tot het (overdekte) buitenterras.

HAL/ENTREE
Het is prettig binnenkomen in deze woning. De hal krijgt van ons niet altijd een eigen alinea, maar we vertellen er toch graag meer over. Met een uitgebreide groepenkast, een aparte inbouw/schoenenkast én een vaste schuif/kastenwand heeft immers net even iets meer te bieden dan gemiddeld. Door de vele kastruimte kun je de hal netjes houden en jassen en schoenen keurig uit het zicht opbergen. Natuurlijk vinden we hier ook het (zwevend) toilet die met modern sanitair is afgewerkt. En ondanks al die kastruimte, voelt de hal nog steeds ruimtelijk aan doordat de ruimte onder de open spiltrap voor een extra buffer zorgt.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping heeft een praktische indeling en is ruimer dan je (waarschijnlijk) verwacht omdat deze woonlaag boven de garage doorloopt. De overloop schakelt daarbij 3 volwaardige slaapkamers, de badkamer en een wasruimte aan elkaar. De slaapkamers zijn respectievelijk 16m2, 11m2 en 11m2 groot en hebben allen rechte muren waardoor ze optimaal zijn in te richten. Een kleine kamer zit er dus niet tussen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de badkamer en wasruimte. De grootste slaapkamer (masterbedroom) heeft zelfs een vaste schuif/kastenwand waar je je garderobe (deels) in kwijt kunt.

Alle beglazing bestaat uit isolatieglas en de ramen die open kunnen zijn voorzien van rolhorren. Een groot pluspunt is de airco-unit op de overloop die op een warme zomerdag voor verkoeling kan zorgen. Zoals eerder vermeld, is er nog een (verwarmde) ruimte boven de garage te vinden. We noemen dit de wasruimte omdat je hier de wasmachine en wasdroger kwijt kunt. Hoe fijn is het om een aparte was- en strijkkamer te hebben? Overigens zou je hier in de andere hoek ook nog een werkhoek kunnen creëren, wellicht in combinatie met een extra dakvenster of dakkapel. Verder is er een deur aanwezig die toegang verleent tot het (vernieuwde) platte dak.

COMPLETE BADKAMER
In de algehele modernisering is ook de badkamer meegenomen. Die is in dezelfde stijl als het (gasten)toilet in de hal afgewerkt. Dat wil zeggen: modern en neutraal sanitair met groot formaat wand- en vloertegels (zwart/wit). Er is dankbaar gebruik gemaakt door deze compleet in te richten met o.a. een diep ligbad (whirlpool), een inloopdouche met rainshower/handdouche, een 2e zwevend toilet en een breed 2-persoons wastafelmeubel met ladekorven en een bijbehorende spiegelkast én kolomkast. Je zou kunnen stellen dat er aan opbergruimte voor toiletspullen en handdoeken geen gebrek is.

In de verdere afwerking is er gedacht aan inbouwspots in het plafond en een designradiator voor het drogen van handdoeken. In de tegelvloer zijn overigens extra lussen (op de retourleiding van de CV) gelegd waardoor je ook het comfort hebt van vloerverwarming. En niet te vergeten het raam die niet alleen voor daglicht zorgt, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Met een nokhoogte van 3,1 meter is de 2e verdieping een verrassing te noemen. Deze woonlaag biedt ruimte aan nog 2 extra slaapkamers van respectievelijk 13m2 en 12m2 groot. Dit zijn zeker ook geen kleine kamers, mede gezien het feit dat voornoemde oppervlaktes zijn gemeten vanaf 1,5 meter hoogte en de kamers dus eigenlijk nog groter zijn. Net als op de 1e verdieping zijn ook hier de ramen v.v. rolhorren. Onder de schuine kanten zijn knieschot schuifpanelen aangebracht waar je de nodige spullen kunt opbergen. Hetzelfde geldt voor het vaste kastje op de overloop (met dakvenster). Kortom, een gezin met 4 tieners kan hier prima uit de voeten…

INPANDIGE GARAGE
Voor een gezin met kinderen is het altijd prettig om een grote garage bij de woning te hebben. Deze garage is iets groter dan gemiddeld (2,9m bij 6,7m) waardoor je veel (inpandige) stallingsruimte hebt. Een auto zal je er niet snel naar binnen rijden omdat de oprit comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein te bieden heeft, maar daardoor hou je juist veel ruimte over voor het stallen van (elektrische) fietsen en/of misschien wel een motor. In de huidige situatie wordt er ook hobbymatig geklust en om die reden is er ook krachtstroom en een gootsteen (wastafel) aanwezig.

ACHTERTUIN
Ben je een tuinliefhebber en hou je niet van teveel tuinieren, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De tuin is niet bijzonder diep (6 meter vanaf achtergevel garage), maar wel meer dan 11 (!) meter breed. Daarnaast heb je nog het overdekte terras (14m2) naast de bijkeuken waardoor de tuin nog een extra zithoek heeft. Bijzonder aan de overkapping is dat je de panelen van het dak open kunt schuiven. Deze zithoek is ideaal voor een 6-persoons eettafel waar je lekker beschut buiten kunt tafelen.
Het kunstgras met ingebouwde trampoline zal met name bij kinderen in de smaak vallen. Verder zit je relatief vrij in de tuin, mede door de leilindes die voor een groene buffer met de achterburen zorgen.

VERANDA & SCHUUR
In 2021 heeft de tuin een extra dimensie gekregen doordat er een stijlvolle veranda en schuur is bijgebouwd. Deze zijn in douglashout uitgevoerd, iets wat we vandaag de dag steeds vaker tegen komen. Daarbij is er aandacht besteed aan de details waaronder degelijke poeren in de grond en regenpijpen en wandcontactdozen die in zwart zijn uitgevoerd waardoor ze minder opvallen.
De veranda (14m2) biedt ruimte aan een comfortabele loungeset. Onder hetzelfde dak vind je een schuur (8m2) die voor extra opslagruimte zorgt. Ook deze is voorzien van elektra.
Via een zijdeur in de veranda loop je via een zijpad (achterom) langs de garage naar de oprit en voortuin.

BRIENENSHOF
Deze woning vinden we terug in één van de leukste en meest geliefde wijken van Elst. De Brienenshof is een kindvriendelijke en bijzonder rustige woonwijk met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer. De wijk is royaal opgezet met bochtige hofjes, fraai aangelegde groenvoorzieningen en een sierlijke watergang in het midden. In omliggende straten zijn tevens meerdere speelvoorzieningen voor kinderen te vinden. Bovendien heeft de wijk een gunstige, centrale ligging in Elst waarbij zowel de dorpskern met alle winkelvoorzieningen als het treinstation op loop/fietsafstand zijn gelegen.

ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Jumbo supermarkt is op fietsafstand nabij de dorpskern te vinden. Hetzelfde geldt voor het treinstation waardoor je binnen 10 minuten uitstapt in het centrum van Arnhem of Nijmegen. Maar ook wanneer je verder weg moet voor je werk, dan ben je binnen enkele minuten op de A15 of A50.

De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, schoenenkast, vaste schuif/kastenwand, toilet en trapopgang
Woonkamer (L-indeling)
Open keuken in hoekopstelling en v.v. alle wenselijke inbouwapparatuur
Bijkeuken met vaste schuif/kastenwand, tuindeur en doorloop naar…
Inpandige garage met elektra, krachtgroen, gootsteen, tuindeur naar achtertuin en kanteldoor naar carport/oprit.
1e Verdieping:
Overloop met airconditioning en 2e trapopgang
3 Slaapkamers waarvan de grootste met vaste schuif/kastenwand (garderobekast)
Badkamer met ligbad (whirlpool), inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel en 2e toilet
Wasruimte met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling, omvormer zonnepanelen en deur naar plat dak.
2e Verdieping:
Overloop met vaste kast en dakraam
2 Slaapkamers met knieschot opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale woning voor een groot gezin
In 2014 volledig gemoderniseerd met aandacht voor luxe en comfort
Ruime, lichte woonkamer
Uitgebreide inbouwkeuken met veel kast- en werkruimte
Vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer, keuken, hal en toilet
Plavuizen vloer in de bijkeuken doorgelegd
Hal/entree met bijzonder veel opbergmogelijkheden
Vijf verrassend grote slaapkamers
Rolhorren aanwezig waardoor insecten geen kans krijgen
Airconditioning op de 1e verdieping
Comfortabele badkamer met alles erop en eraan
Extra (was)ruimte boven de garage
Keuken en badkamer v.v. inbouwspots
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2014
Meterkast: 9 tot 10 groepen, 3 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet
15 Zonnepanelen op het zuiden, 2021 geïnstalleerd
Energielabel A
Ruime garage met stalling- en (klus)mogelijkheden
Dakbedekking garage en bijkeuken in 2017 vervangen en tegelijkertijd geïsoleerd
Heerlijke veranda, in douglashout uitgevoerd
Onderhoudsarme voor- en achtertuin
Achterom langs de garage naar achtertuin
Oprit met plaats voor 3 auto’s waarbij je 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren
Laadpaal gaat mee (wel voorbereid)
Gelegen naast groenvoorziening (daardoor geen directe buren linkerzijde)
Rustige, kindvriendelijke en groen opgezette woonwijk
Uitvalswegen en treinstation binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning