ZETTENNansenstraat 40

Vraagprijs €265.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1984
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BB
Straat
Nansenstraat 40
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Nansenstraat 40

In een rustige straat aan een groenstrook gelegen TUSSENWONING met VRIJSTAANDE GARAGE en OPRIT. De woning is ingedeeld met onder meer een tuingerichte woonkamer, een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, een praktische bijkeuken, 3 slaapkamers, een badkamer met onder andere een ligbad en een vaste kast op de overloop. Daarbij zijn er op de 1e verdieping kunststof kozijnen geplaatst en is de woning vrijwel geheel voorzien van rolluiken.

De achtertuin op het zuidoosten zorgt voor veel zon in de tuin. Aan de achtertuin is een volwaardige garage te vinden welke is voorzien van een kanteldeur naar de oprit toe. De oprit biedt plaats aan 1 auto. De voortuin is dieper dan gemiddeld wat voor een fijne buffer zorgt. De woning is aan een ruim opgezette, groene aangeklede en autoluwe straat gelegen met aan de voorzijde een ruime groenstrook met enkele speeltoestellen.

Quote van de makelaar: “Een woning in dit prijssegment mét een garage én een oprit tref je maar zelden. Daarbij heeft de woning meerder pluspunten zoals rolluiken en gedeeltelijk kunststof kozijnen. De woning ligt bovendien in een rustige en kindvriendelijke straat/woonwijk.”.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen waardoor je hier zicht hebt op de tuin. In de achtergevel is veel glas aanwezig waardoor de kamer licht aanvoelt. Om de zon buiten te houden is de grote raampartij af te sluiten met een rolluik. De woonkamer heeft een bijna vierkant formaat waardoor je de ruimte gemakkelijk naar wens kunt inrichten. In de hoek van de woonkamer is de open trapopgang geplaatst, deze is aan de bovenkant afgesloten met een deur zodat je zo min mogelijk warmte verliest.

OPEN KEUKEN
Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen, doordat de voorzijde aan een groenstrook grenst kijk je hier tijdens het koken fijn van je af. Het keukenblok is eenvoudig te noemen waarbij de inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een combi-oven/magnetron. Bij het plaatsen van een nieuw keukenblok kan je hier ook kiezen voor een hoekkeuken.

BIJKEUKEN
Een groot pluspunt bij deze woning is de bijkeuken. Deze is vanuit de hal en vanuit de voortuin bereikbaar. In de ruimte tref je de opstelling van de cv-ketel alsmede de witgoedaansluitingen. Daarbij heb je hier veel opbergruimte voor bijvoorbeeld de jassen en schoenen of de stofzuiger.

1e VERDIEPING
Via de open trapopgang bereiken we de 1e verdieping, om de warmte beneden te houden is de trap aan de bovenzijde afsluitbaar middels een deur. De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan de grootste over de hele breedte van de woning is gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken. Op de overloop is boven het trapgat een kast gecreëerd wat extra opbergruimte biedt.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in is de badkamer te vinden. Om de ruimte zo goed mogelijk te benutten is hier gekozen voor een ligbad/douche combinatie. Daarnaast tref je hier een wastafel met spiegelkast en een 2e toilet. De badkamer is wat gedateerd waardoor menig koper deze zal vervangen. De ruimte is goed waardoor je hier de badkamer naar wens in kan richten.

ACHTERTUIN
Bij deze woning hoort een zonnige achtertuin. De tuin is op het zuidoosten gelegen waardoor je hier de gehele dag van de zon kunt genieten. Doordat de achtergelegen woning haaks op de achtertuin staat heb je hier niet tot nauwelijks inkijk en daarmee veel privacy. De tuin is eenvoudig aangelegd met en terras en gras. Het looppad biedt toegang tot de garage.

GARAGE & OPRIT
Grenzend aan de achtertuin is de garage met oprit gelegen. Vanuit de tuin heb je via de loopdeur toegang tot de garage. Deze volwaardige ruimte biedt niet alleen de mogelijkheid om een auto of motor binnen te parkeren, je hebt hier tevens veel opbergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap. Voor de garage is een oprit gelegen waardoor je altijd een auto op eigen terrein kunt parkeren.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met open trapopgang
Open keuken
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
1e Verdieping:
Overloop met vaste kast
3 Slaapkamers waarvan 1 over de volledige breedte van de woning
Badkamer met ligbad/douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

BIJZONDERHEDEN:
Heerlijke gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
1e Verdieping voorzien van kunststof kozijnen
Geheel voorzien van rolluiken (excl. tuindeur + bijkeukendeur)
Tuingerichte woonkamer
Open trapopgang in de woonkamer
Open keuken met vrij zicht over groenstrook
Praktische bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
3 Slaapkamers waarvan 1 over de hele breedte van de woning
Badkamer met o.a. ligbad/douche en 2e toilet
Energielabel B betreft een inschatting (definitieve label is in aanvraag)
Inbouwkast met opbergruimte
Achtertuin met veel privacy
Volwaardige garage v.v. elektra
Oprit met plaats voor 1 auto
Diverse speeltoestellen voor de woning
Ruim opgezette, rustige woonomgeving
Winkels, scholen en Landgoed Hemmen op loopafstand
Zetten heeft een centrale ligging in de regio.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning