Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTWillem Alexanderstraat 17

Vraagprijs €389.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
1976
Energieklasse
D
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 XK
Straat
Willem Alexanderstraat 17
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Willem Alexanderstraat 17

Verrassend leuke, breed opgezet en UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 2 woonlagen en een zoldervliering. De woning is ingedeeld met onder meer een moderne (uitgebouwde) inbouwkeuken, een royale hal, 3 slaapkamers met inbouwkasten en een ruim opgezette badkamer. Aan de woning is een INPANDIGE GARAGE gebouwd met daarvoor een oprit voor 2 auto’s welke deels overdekt is door een CARPORT.

Aan buitenruimte geen gebrek met een balkon aan de voor- én aan de achterzijde van de woning. Opvallend is de diepe achtertuin van ca. 20 meter diep. Deze zonnige tuin is parkachtig aangelegd met diverse bomen waardoor je hier van bijzonder veel privacy geniet. Ook kan je het met gemak meerdere terrassen creëren.

Deze interessante gezinswoning met ca. 126m2 woonoppervlak en 365m2 perceel is gelegen aan een rustige, autoluwe straat in Andelst. Uiteraard heb je de (winkel)voorzieningen en horeca van Herveld binnen handbereik.

Quote van de makelaar: “Dit betreft zeker geen standaard woning. Niet alleen de speelse en ruimtelijke indeling zijn een bezichtiging waard, maar ook de vele lichtinval en het comfort maken deze woning onderscheidend. Ook buiten heeft de woning veel meer te bieden dan de gemiddelde 2-kapper. Kortom, deze woning moet je gezien hebben wanneer je op zoek bent naar iets bijzonders”.

BREDE BEUKMAAT
Een doorsnee woning heeft een beukmaat (breedtemaat) van 5,4m of 5,7m maar deze woning heeft een beukmaat van maar liefst 7 meter. En dat levert tal van voordelen op, want niet alleen de woonkamer voelt ruim aan, maar ook de keuken en hal zijn goed bemeten. Daarbij komt dat de woning alleen maar grote raampartijen heeft, waardoor er veel lichtinval is. Zelfs de bordestrap, die om het toilet naar de 1e verdieping leidt, heeft over de volle breedte een raam. Het is wel duidelijk dat het hier geen standaard 2-kapper betreft. Bezichtigen is de enige optie om de sfeer en ruimte van deze woning te proeven!

HAL/ENTREE
De riante breedtemaat van de woning zorgt onder andere voor een ruime hal/entree. De hal is bijzonder ruim met onder meer een garderobe voor jassen en schoenen. In de hal bevindt zich tevens het toilet (zwevend geplaatst) met fonteintje. De verdiepte kelder biedt veel ruimte aan proviand en voorraad. Aan de linkerzijde van het toilet bevindt zich de speelse bordestrap die door de brede raampartij tevens zorgt voor natuurlijk lichtinval in zowel de hal als de overloop.

LIVING
De woonkamer betreft een typische doorzon-woonkamer met zowel aan de voor- als achterzijde grote raampartijen. Door de vele lichtinval voelt de woonkamer heerlijk licht en nog ruimer aan. De woonkamer is al extra ruim van opzet doordat de woonkamer aan de achterzijde is uitgebouwd. Er is dan ook genoeg ruimte voor een grote hoekbank en zeker een 6-persoons eettafel. In de achtergevel is een tuindeur aanwezig waardoor je vanuit de woonkamer zo de achtertuin in loopt.

UITGEBOUWDE KEUKEN
Mede door de uitbouw is ook de keuken ruim bemeten. In de huidige opstelling betreft het een dichte keuken, echter heb je hier uiteraard de mogelijkheid om de keuken open te maken naar de woonkamer toe. De keuken is tuingericht met veel glasoppervlak waardoor je hier heerlijk de tuin in kijkt tijdens het koken. Het keukenblok is in een U-opstelling geplaatst waardoor je hier veel kastruimte hebt. In de hoekkasten zijn draaicarrousels aanwezig. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuiger, een oven, een magnetron en een koel-/vriescombinatie. De close-in-boiler zorgt voor direct warm water.

1e VERDIEPING
Via de speels opgezette bordestrap komen we op de 1e verdieping terecht. Hier vinden we 3 volwaardige slaapkamers terug van respectievelijk 15m2, 14m2 en 8m2 groot. Het mooie is dat de 2 grootste kamers ook nog een vaste kastenwand hebben, waardoor de kamers dus eigenlijk nog groter zijn. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft daarbij ook nog een eigen wastafelmeubel. Vanaf alle 3 de kamers zijn de balkons aan de voor- en achterzijde van de woning te bereiken. Opvallend bij de slaapkamers zijn de grote raampartijen waardoor ook deze kamers lekker licht aanvoelen. Op de overloop bevindt zich een diepe opbergkast die veel mogelijkheden biedt tot het bergen van spullen.

BALKONS
Zoals benoemd heeft deze woning aan zowel de voorzijde als ook de achterzijde een balkon. Beide balkons zijn over de volledige breedte van de woning geplaatst. Met een balkon op het oosten en het andere op het westen is er altijd een plek in zon of schaduw te vinden waar je van een kopje koffie kunt genieten.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is verrassend ruim opgezet. Aan een zijde van de ruimte tref je de douchecabine en het 2e toilet (zwevend geplaatst). Aan de andere zijde is een maximaal groot wastafelmeubel geplaatst. Naast een dubbele wastafel heb je hier zowel onder als naast de wastafels opbergruimte. Uiteraard ontbreekt ook de handdoekradiator hier niet. De badkamer heeft een praktisch uitzetraam met ventilatierooster in de zijgevel waardoor er natuurlijk licht is, maar ook een mogelijkheid tot ventileren. Naast de natuurlijke ventilatie is er ook afzuiging aanwezig.

ZOLDERVLIERING
Vanaf de overloop is de zoldervliering middels de vlizotrap te bereiken. Hier tref je veel opbergruimte aan waar je eenvoudig al je seizoensspullen op kunt bergen. Ook is hier de cv-ketelopstelling geplaatst.

GARAGE & CARPORT
Naast de woning is een oprit voor 2 auto’s en een garage gelegen. Net als de woning is ook de garage ruim opgezet, deze is namelijk ca. 3 meter breed en ruim 7 meter lang. Aan de voorzijde heeft de garage dubbele deuren met ernaast ook nog een loopdeur. Vanuit de hal van de woning is de garage eveneens te bereiken. Dit is erg praktisch aangezien in de garage de witgoedaansluitingen te vinden zijn. De garage is dan ook voorzien van elektra, wateraansluiting én verwarming, dit geeft veel mogelijkheden voor het gebruiken hiervan. In de achterpui van de garage is veel glas aanwezig waardoor de garage daglichtinval heeft.
De oprit is voor de helft overdekt door een carport waardoor jouw auto altijd droog staat. Wanneer je een stuk van de voortuin tevens bestraat kan je hier zelfs 2 auto’s naast elkaar parkeren.

ACHTERTUIN
Doordat de woning van zichzelf al verrassend breed is en er ook nog een garage naast staat, is de tuin maar liefst 10,5 (!) meter breed. Dit komen we niet vaak tegen. Hierdoor zijn er mogelijkheden om verschillende zit- en of speelhoeken te creëren, zelfs achter de garage. Achter in de tuin staan diverse boven op het perceel waardoor er bijzonder veel privacy is ontstaan. De tuin heeft mede door de bomen maar ook door de kleurrijke planten en het gazon in het midden een parkachtige uitstraling. De erfafscheidingen bestaan uit groene hagen waardoor de tuin in werkelijkheid nog groter is dan dat het lijkt. De tuin is gelegen op het oosten waardoor je hier van veel zon kunt genieten.

LIGGING
Deze woning heeft een rustige ligging midden in een woonwijk. Doordat de woning aan een rustige weg ligt, komt er alleen maar bestemmingsverkeer. Dit is juist ideaal voor kinderen die vrij op straat kunnen spelen. Het centrum van Herveld wat verschillende winkels biedt, is heel makkelijk te bereiken.

HERVELD
Midden in het dorp vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt, een drogist en enkele andere winkels terug. Ook is er een nieuw dorpshuis (oplevering 2021) en worden er gedurende het jaar relatief veel activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen waar je je al snel thuis zult voelen.

Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 (en A50, knooppunt Valburg). Deze verkeersaders zijn binnen 5 autominuten te bereiken. Nabij de op- en afrit is ook een treinstation gelegen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, garderobe en meterkast
Doorzonwoonkamer met tuindeur
Dichte keuken in U-opstelling v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Toegang tot de kelder
Inpandige garage met witgoedaansluitingen
1e Verdieping:
Via bordestrap naar overloop v.v. vaste kast
3 Slaapkamers, waarvan 2 kamers v.v. vaste kastenwanden
Badkamer met douche, 2e toilet en dubbel wastafelmeubel
Balkon voorzijde: volle breedte van de woning, overdekt en met west-ligging
Balkon achterzijde: volle breedte van de woning, grotendeels overdekt en met oost-ligging
Zoldervliering:
Opbergzolder en met CV-ketelopstelling bereikbaar via vlizotrap.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend brede woning (ca. 7,2m breed)
Aanbouw over de volle breedte aan de achterzijde
Woonkamer bijna 10 meter lang
Riante hal/entree met stijlvolle bordestrap
Praktische kelder/proviandkast onder bordestrap
Royale, dichte keuken in U-opstelling
3 Volwaardige slaapkamers met toegang tot balkons
Zowel een overdekt balkon aan de voor- als achterzijde
Inbouwkasten op 2 slaapkamers en de overloop
Extra wastafelmeubel op de grootste slaapkamer
Ruim opgezette badkamer met o.a. een uitgebreid 2-persoons wastafelmeubel
Zwevende toiletten (wandclosetten)
Zolder met veel opbergmogelijkheden
Geheel v.v. HR++ beglazing, zelfs in garage (m.u.v. achtergevelraam)
Meterkast: 7 groepen (automaten) en 2 aardlekschakelaars
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combi, geplaatst 2016
Diepe garage met veel stallingsruimte
Grote garage van binnenuit bereikbaar via de hal
Bijzonder veel privacy in de achtertuin
Grote achtertuin (ca. 20m diep x 10,5m breed)
Oprit deels overdekt door de carport (min. 2 auto’s op eigen terrein)
Perceelgrootte maar liefst 365m2 (!)
Rustige en kindvriendelijke woonomgeving
Gelegen aan een autoluwe straat
Binnen enkele minuten op de A15 (en A50).

TIP:
Wil je meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning