Remko Stevens Makelaardij

ZETTENTeresaplein 21

Vraagprijs €425.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1987
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GD
Straat
Teresaplein 21
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Teresaplein 21

Aan kindvriendelijk en autoluw hofje gelegen, flink UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING met o.a. een royale woonkeuken, een L-vormige woonkamer met houten vloer, een werk/studiekamer, 4 slaapkamers op de verdiepingen, een vernieuwde badkamer met onder meer een ligbad en douche. Er zijn diverse rolluiken en screens aanwezig. De begane grond is aanzienlijk vergroot door een riante uitbouw en op de verdiepingen zijn nog 2 (!) dakkapellen geplaatst. Op het dak liggen 11 zonnepanelen.

Bij de woning hoort een zonnige, sfeervolle achtertuin met veel privacy. Onder de veranda kan je heerlijk beschut zitten. Tevens heb je een inpandige ‘garage’ met o.a. de witgoedaansluitingen. Voor de garage ligt een diepe oprit welke deels is overdekt met een carport waardoor je de auto altijd op eigen terrein parkeert. De woning ligt aan een doodlopend hofje met voldoende parkeergelegenheid en een speeltuin.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een royaal uitgebouwde woning met veel leefruimte? Dan ben je hier aan het juiste adres. Door de uitbouw en de dakkapellen zijn er een riante woonkeuken en 4 volwaardige slaapkamers te vinden. Ook heb je nog een extra werk/studiekamer op de begane grond. Klinkt dit voor jou interessant? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!”

UITGEBOUWD
Deze woning betreft geen standaard 2-kapper meer aangezien de woning op meerdere plekken is uitgebouwd. De grootste uitbreiding is aan de achterzijde op de begane grond gerealiseerd waarbij de woning over de volle breedte is uitgebouwd. Hierdoor is er een aantrekkelijke woonkeuken ontstaan. Bovendien is de garage opgedeeld waardoor er vanuit de keuken een extra studiekamer te bereiken is.
Zowel op de 1e als de 2e verdieping is er aan de achterzijde een volwaardige dakkapel geplaatst. Hierdoor zijn de desbetreffende slaapkamers aanzienlijk vergroot met alle voordelen van dien.

WOONKAMER
Doordat de woning is uitgebouwd en de keuken naar de uitbouw is verplaatst, is er ook meer leefruimte in de woonkamer ontstaan. Dit geeft een ruimtelijk gevoel omdat je de meubels over een groter vloeroppervlak kan inrichten. De woonkeuken biedt bijvoorbeeld plaats aan de eettafel, waardoor deze niet in de woonkamer hoeft. Je kan hier dan ook met gemak een riante hoekbank en een flinke boekenkast kwijt. Noemenswaardig is de massief houten plankenvloer wat de ruimte een sfeervolle en warme uitstraling geeft. De ligging aan een doodlopend hofje zorgt voor minimaal verkeer voor de woning wat meer rust biedt wanneer je op de bank zit.

WOONKEUKEN
Een van de grootste pluspunten van deze woning is de riante aanbouw aan de achterzijde. Dit heeft aanzienlijk meer leefruimte opgeleverd waardoor er plaats is ontstaan voor een ware leefkeuken. Je kan hier dan ook met gemak een ruime 6-persoons eettafel kwijt. Daarbij is de keuken tuingericht waardoor je hier middels de openslaande tuindeuren direct toegang hebt tot de achtertuin.
De keuken is ingedeeld met een keukenblok aan 2 zijden. Aan de lange zijde is het aanrechtblad geplaatst met o.a. een keramische kookplaat, een afzuigkap, de spoelbak en een vaatwasser (op hoogte). Het aanrecht en de lades zijn overigens dieper dan gemiddeld, namelijk 70cm diep. Daar tegenover is een hoger keukenmeubel geplaatst voorzien van een hoge koelkast, een aparte 4-laden vriezer en een combi-oven/magnetron. In combinatie met dimbare inbouwspots en veel praktische kastruimte is deze keuken zeer compleet te noemen.

WERK/STUDIEKAMER
Een deel van de garage is opgeofferd om een extra werk/studiekamer te creëren. Door deze extra kamer is er een fijne plek om je even af te zonderen om rustig te kunnen werken of studeren. De kamer heeft een draai/kiepraam en een extra deur naar de achtertuin waardoor de ruimte prettig en licht aan voelt. Doordat de ruimte er later in is gemaakt, is deze tevens eenvoudig te vergroten door een groter deel van de voormalige garage erbij te betrekken mocht je meer ruimte wensen.

1e VERDIEPING
De 1e verdieping is ingedeeld met 3 slaapkamers en een badkamer. De kamers zijn respectievelijk 12m², 10m² en 7m² groot en voelen praktisch aan. De slaapkamer aan de achterzijde heeft van origine een schuin dakvlak, maar dit is grotendeels opgeheven door de brede dakkapel die is geplaatst. Er is daardoor weinig ruimteverlies en bovendien is de kamer meteen voorzien van handige draai/kiepramen. Om de kamer volledig te kunnen verduisteren, is er een rolluik aangebracht die elektrisch te bedienen is.

BADKAMER
De 4e deur op de overloop geeft toegang tot de badkamer. De badkamer is in 2019 vervangen en heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Door het schuine dakvlak is de badkamer wat beperkter in te richten, echter is bij het vernieuwd creatief nagedacht over de indeling. Door het bad onder het schuine dakvlak te plaatsen is er ruimte ontstaan voor een ligbad en een aparte inloopdouche. Het sanitair wordt aangevuld door een tweede toilet en een wastafelmeubel. Verder is er een Velux, kunststof dakvenster (met screen) aanwezig, die niet alleen daglicht maar ook een prima ventilatiemogelijkheid biedt.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken, dit is een volwaardige woonlaag doordat de nokhoogte op ca. 3 meter ligt. Deze woonlaag is dan ook ingedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. De voorzolder heeft een kopgevelraam wat een fijne lichtinval biedt. Je treft hier naast veel opbergruimte ook de cv-ketelopstelling en de omvormer van de zonnepanelen ook een 2e witgoedaansluiting aan. De 4e slaapkamer is ca. 11m² groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte) waardoor dit ook een volwaardige slaapkamer is. Ook hier is een dakkapel geplaatst welke is voorzien van draai/kiepramen en een verduisterend rolluik.

‘GARAGE’ & CARPORT
Naast de woning is ten tijde van de bouw een stenen garage aangebouwd die ondertussen is opgedeeld in een ruime (fietsen)berging en een studiekamer (via de keuken). De garage is te klein geworden voor een auto, maar is nog steeds ca. 3,7m diep. De ruimte is geïsoleerd en heeft o.a. mooie, openslaande, houten deuren v.v. isolatieglas en een verlaagd plafond met daarin tl-verlichting verwerkt. Ook de wasmachine en wasdroger opstelling komen we hier tegen. Het is dan ook fijn dat deze ruimte van binnenuit, via de hal, toegankelijk is.
Ondanks dat de garage, geen garage meer is, kunt u uw auto nog steeds droog bij huis parkeren aangezien er voor de garage een volwaardige carport is gelegen. Samen met de buren is er gekozen voor een sfeervolle, steigerhouten scheidingswand wat ten goede komt aan de algehele uitstraling.

TUIN MET VERANDA
Dit is een heerlijke tuin voor een tuinliefhebber. Ondanks de flinke uitbouw blijft hier een prima formaat over (bijna 10m diep). De tuin is breder dan gemiddeld (ruim 8m) waardoor je hier met gemak meerdere zithoeken kunt creëren. Achter in de tuin is een sfeervolle, houten veranda geplaatst waar je goed een loungeset onder kunt plaatsen. Dit zorgt dat je een fijn plekje in de schaduw hebt. Door de groene omsluiting van de tuin geniet je hier van veel privacy. In het midden van de tuin staat een Catalpa wat de tuin een groene uitstraling biedt.

Noemenswaardig zijn nog de inbouwspots die onder de boeiboorden van de uitbouw zijn geplaatst. Verder is er een watertappunt, buitenverlichting en ligt er een grondkabel (elektra) in de tuin. Het buitenschilderwerk is geheel in 2023 door een professionele schilder uitgevoerd. Hier hoeft u de komende jaren dus even niets aan te doen.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige jaren ‘80 woonwijk met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het hofje loopt als het ware rond, maar deze woning is gelegen aan een doodlopend parkeerpleintje met plaats voor meerdere auto’s. Tussen de woningblokken door is er een wandelpad gelegen die een ‘snelle’ ontsluiting naar het dorp, winkels en scholen mogelijk maakt.
Aan het hofje zijn alle woningtypes wel vertegenwoordigd, van rijwoningen tot vrijstaand. Met in het midden een omheinde speeltuin mogen we spreken van een aantrekkelijke, veelzijdige en kindvriendelijke woonligging waar u zich snel thuis zult voelen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

UITVALSWEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden. Zetten heeft zelfs een treinstation dat op loopafstand is gelegen.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, garderobenis, schoenenkast en doorloop naar ‘garage’
Woonkamer met trapkast
Woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren
Studeerkamer met tuindeur
Garage/berging met o.a. wasmachine-aansluiting
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers waarvan 1 met dakkapel
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2e toilet (zwevend), wastafelmeubel en dakvenster
2e Verdieping:
Voorzolder met CV-ketelopstelling en 2e wasmachine-aansluiting
4e Slaapkamer met dakkapel

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige gezinswoning
Zijgevel opnieuw ingevoegd en geïmpregneerd (2023)
Buitenschilderwerk recent uitgevoerd (2023)
11 Zonnepanelen
Groepenkast vernieuwd en uitgebreid (2021)
Energielabel B
Riant uitgebouwd
L-vormige woonkamer
Praktische trapkast
Royale leefkeuken
Openslaande tuindeuren
Werk/studiekamer
Inpandige ‘garage’ met witgoedaansluitingen
Traprenovatie (2021)
2 Dakkapellen
4 Volwaardige slaapkamers op de verdiepingen
Badkamer vernieuwd (2019)
Ligbad én douche
Privacy volle tuin met veranda
Diepe oprit met carport
Parkeerhaven voor de deur
Gelegen aan een doodlopend hofje
Speeltuin in het midden van het hofje
Nabij winkels en scholen gelegen.

TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning