Remko Stevens Makelaardij

ANDELSTHoofdstraat 39

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1981
Energieklasse
C
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ANDELST
Postcode
6673 BB
Straat
Hoofdstraat 39
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ANDELST
Hoofdstraat 39

Centraal in het dorp gelegen 2-ONDER-1-KAPWONING (1981), bestaande uit 3 volwaardige woonlagen met onder meer een ruim opgezette inbouwkeuken, een sfeervolle woonkamer met rookkanaal, 5 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, een complete badkamer met onder meer een ligbad én een douche, een wasruimte en een balkon.

Deze aantrekkelijke gezinswoning staat op een gunstig gelegen perceel van 204m2 met een mooie verdeling tussen de voor én achtertuin. In het verlengde van de garage is een riante overkapping geplaatst. De tuin biedt daarnaast mogelijkheden tot het creëren van meerdere zithoeken. Aan de woning is een garage gebouwd welke tevens binnendoor bereikbaar is. De voortuin is grotendeels bestraat waardoor je hier 2 auto’s op eigen terrein kunt parken.

Quote van de makelaar: “Ben je op zoek naar een ruim opgezette, complete gezinswoning? Dan is dit de uitgelezen kans! De 5 volwaardige slaapkamers, de aparte wasruimte, een inpandige garage en natuurlijk de brede oprit zijn slechts enkele pluspunten die deze woning te bieden heeft.”.

IDEALE GEZINSWONING
Dit is nu echt een ideale gezinswoning. De ruime opzet zorgt dat er voor iedereen voldoende ruimte heeft. Ook voor een groter gezin zijn er voldoende slaapkamers aanwezig, namelijk 5 kamers op de verdiepingen. Op de 1e verdieping tref je naast een complete badkamer met o.a. ligbad én douche ook nog een aparte wasruimte. De woning is tevens voorzien van rolluiken en screens. In de tuin kan iedereen zijn plekje zoeken in de zon of heerlijk beschut onder de overkapping zitten. Uiteraard is een gezinswoning niet compleet zonder garage en oprit. Kortom, dit is een woning die je zeker zal doen verrassen.

WOONKAMER
Deze woning is ingedeeld met een ruime L-woonkamer. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en geniet van veel lichtinval. Door de ruime indeling kan je met gemak een riante hoekbank kwijt. De doorloop naar de achterzijde van de woning kan je nog een grote kast kwijt. Aan de achterzijde van de woning is plaats voor een 6-persoons eettafel. Een leuk effect geeft de rondlopende muur waarachter zich de spiltrap bevindt.

OPEN KEUKEN
Het lijkt alsof deze woning ter hoogte van de keuken is uitgebouwd, echter is dit hoe de woning voor de bouw is ontworpen. Dit betekent wel dat de keuken groter is dan verwacht waardoor je hier lekker veel ruimte hebt. Geen wonder dat de huidige bewoners hebben gekozen voor een grote hoekkeuken. Alle wenselijke apparatuur is ingebouwd in de keuken, zoals een 5-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een oven en een combi-oven/magnetron. Door het grote raam kijk je vanaf hier de tuin in. De tuindeur geeft tevens toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING
Net als de begane grond is ook de 1e verdieping ruim opgezet. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 volwaardige slaapkamers, een wasruimte, een badkamer en een balkon. De slaapkamers zijn allen zeer volwaardig en zijn respectievelijk 14m², 11m² en 10m² groot. Er zit dan ook geen kleine kamer tussen. De grootste slaapkamer heeft tevens een schuifkastenwand.

BADKAMER
Bij een volwaardige gezinswoning hoort een complete badkamer. De ruimte is neutraal aangekleed met licht tegelwerk. Uiteraard is alle wenselijke sanitair aanwezig, zijnde een ligbad, een inloopdouche, een 2e toilet en een dubbele wastafel. Ook de handdoekradiator en mechanische afzuiging ontbreken hier niet. Vanaf de badkamer heb je tevens toegang tot het balkon.

Vanaf de overloop is de wasruimte bereikbaar. Hier tref je naast veel bergruimte ook de witgoedaansluitingen en de opstelling van de cv-ketel terug. Een raam biedt hier een prettige ventilatiemogelijkheid.

BALKON
Aansluitend aan de badkamer tref je het balkon. Het balkon is ca. 2,5m breed en ca. 2m diep waardoor je de mogelijkheid hebt om hier nog een tuin set te plaatsen. Mocht hier niet snel gaan zitten, dan is dit een uitstekende ruimte voor een wasrek waar je was aan kan drogen.

2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang komen we op de 2e verdieping terecht. De ruimte op deze woonlaag zal je zeker verbazen, er zijn namelijk nog eens 2 volwaardige slaapkamers te vinden. De slaapkamers zijn respectievelijk 10m² en 6,5m² groot. Dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte waardoor de kamers in werkelijkheid nog groter zijn. Beide kamers hebben een groot dakraam waardoor er veel lichtinval is. Op de overloop is een vaste kast waardoor je hier veel opbergruimte onder de schuine kap treft.

ACHTERTUIN
De achtertuin van deze woning is zeer comfortabel aangekleed. In het verlengde van de garage is een brede overkapping geplaatst met stijlvolle houten balken en een vlondervloer. De ruime opzet van de veranda biedt de mogelijkheid om hier niet een, maar zelfs 2 tuin sets te plaatsen. Vanaf de veranda is ook de garage toegankelijk. De tuin is verder bestaat met een groot terras, waarbij de erfafscheidingen van planten een groene sfeer geven.

GARAGE EN OPRIT
Een gezinswoning is niet compleet zonder een garage. Deze garage is aan de woning gebouwd waardoor deze vanaf zowel de oprit als de achtertuin maar óók vanuit de woning via de hal bereikbaar is. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de garage voor meerdere doeleinden te bereiken. Voor de garage is een luifel geplaatst waardoor je altijd droog bij voordeur kunt staan.

Voor de garage is een brede oprit gelegen. Doordat een groot deel van de voortuin is bestraat kan je hier met gemak 2 auto’s op eigen terrein kwijt. Voor de garage is een stijlvolle afscherming gemaakt van houten palen waardoor je hier de containers en/of fietsen uit het zicht kan plaatsen.

ANDELST / HERVELD
Andelst is eigenlijk één dorp met Herveld. Beide dorpen zijn centraal gelegen dorpen midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Andelst en Herveld zijn gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Steden als Wageningen, Arnhem en Nijmegen zijn daardoor in ca. 20 minuten aan te rijden. Tevens is treinstation Zetten/Andelst binnen handbereik.

Midden in het dorp (Herveld) vinden we aan het dorpsplein o.a. een grote Coöp supermarkt. Ook is er een (nieuw) dorpshuis (aan het dorpsplein) en worden er gedurende het gehele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Wat dat betreft is het een levendig dorp met veel evenementen en verenigingen.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet
Woonkamer met L-indeling
Keuken v.v. inbouwapparatuur en tuindeur
Inpandige garage
1e Verdieping:
Ruime overloop
3 Slaapkamers
Wasruimte met witgoedaansluitingen en cv-ketel opstelling
Badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel
Balkon
2e Verdieping:
Overloop
2 Slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning
Centrale ligging in het dorp
L-vormige woonkamer
Ruime keuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur
Spiltrappen naar de verdiepingen
5 Volwaardige slaapkamers
Grootste slaapkamer heeft een kastenwand
Badkamer compleet met o.a. ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel
Wasruimte met witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
Cv-ketel: Remeha Quinta met bouwjaar 2005
Balkon aan de achterzijde
Diverse rolluiken en screens
Ruim opgezette tuin
Riante overkapping
Garage binnendoor bereikbaar
Brede oprit met plaats voor 2 auto’s
Nabij uitvalswegen gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning