ZETTENDijkgraaf 15

Vraagprijs €415.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GN
Straat
Dijkgraaf 15
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Dijkgraaf 15

Zeer comfortabele, gasvrije en volledig geïsoleerde HOEKWONING (2002) met bijzonder grote, inpandige GARAGE, stijlvolle TUINKAMER en een TUINHUIS in verrassend vrije en privacyvolle achtertuin.

Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft meerdere grote pluspunten waaronder een luxe eilandkeuken v.v. een dik granieten werkblad en exclusieve inbouwapparatuur, in totaal 4 slaapkamers (incl. 2e verdieping), zwevende toiletten en een compleet ingedeelde badkamer met o.a. een groot ligbad en een inloopdouche. Speelse raampartijen worden afgewisseld door strak stucwerk, er zijn rolluiken aanwezig en zowel de begane grond als de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming (verwarmen en koelen). Dit kan doordat de woning is v.v. een aardwarmtepomp, een zonneboiler en een WTW-systeem voor zeer lage energielasten (energielabel A+).

De achtertuin met tuinkamer zijn op zijn minst verrassend te noemen. De kwalitatief hoogwaardige tuinkamer (ca. 18m2) met glazen dak is geheel af te sluiten met eveneens glazen (schuif)panelen. Draaibare shutterlamellen, ledspots en zonwering (elektrisch bedienbaar) maken het tot een sfeervolle buitenruimte.
De achtertuin is groter dan de gemiddelde tuin (11m bij 10m) en heeft een opvallend vrije ligging. Er is geen inkijk en voor je gevoel woon je aan een bosrand door de mooie, volwassen bomen. De achtertuin is verzorgd aangelegd met meerdere terrassen (60×60 tegels), een gazon en sfeervolle tuinverlichting (HUE Ledspots) die net als de robotmaaier ter overname worden aangeboden.

De oprit biedt comfortabele parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein. De woning is aan een ruim opgezette, groene aangeklede en autoluwe straat gelegen met aan het einde een grasveld met speelvoorzieningen.

Quote van de makelaar: “Dit is een topper in het middensegment. Afgezien van het feit dat de woning duurzaam en energiezuinig is, heeft het tal van extra’s die je bij andere, vergelijkbare woningen niet snel tegenkomt. De luxe eilandkeuken, de heerlijke tuinkamer, de grotere garage en de vrije, groene achtertuin zijn zomaar enkele voorbeelden. Zoek je iets bijzonders, dan mag je dit huis niet missen.”

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmt, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje hieraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Een elektrische boiler, verwarmd door zonnecollectoren en aangesloten op de goed onderhouden warmtepomp, zorgt bovendien voor het warme tapwater. Wanneer je er nog zonnepanelen bij plaatst, is de woning, afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling, bijna of misschien wel geheel energieneutraal te maken.

WOONKAMER
De beleving van de woonkamer is in positieve zin flink veranderd sinds dat de scheidingsmuur met de keuken is verwijderd. Zowel de woonkamer als de keuken zijn er veel ruimtelijker op geworden. Het open karakter wordt extra versterkt door de speelse raampartijen die (deels) doorlopen tot aan de vloer.
De plavuizen vloer voelt comfortabel aan door de vloerverwarming die in de winter verwarmt en in de zomer koelt. Hierdoor is er ook geen ruimteverlies van radiatoren. Strak stucwerk en trendy kleuren op de wanden zorgen voor een verzorgde en moderne uitstraling.

LUXE EILANDKEUKEN
Een echte eye-catcher in deze woning is de keuken die stijlvol in een schiereiland en een hoge kastenwand is vormgegeven. Hier is iemand bezig geweest die het maximale uit de opstelling heeft gehaald, zonder dat het ten koste is gegaan van het gebruikscomfort.

De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits inductie kookplaat met flexzones, een design afzuiger, een vaatwasser op hoogte v.v. blauwe Ledverlichting, een combi-oven met stoomfunctie, een koelkast en een koffiemachine. En dat allemaal van A-merk apparatuur zoals Neff en Siemens. Ook de kraan mag er zijn (Solitaire) waarbij de kleur aangeeft of dat het water koud (blauw) of warm (rood) is. Er is een zeeppompje ingebouwd en de gootsteen is stijlvol onder het werkblad geplaatst. Dit werkblad is van graniet en heeft een uitzonderlijke dikte wat de keuken een robuuste uitstraling geeft. Brede ladekorven (120cm breed) en inbouwspots in de koof boven het schiereiland maken de keuken compleet. Tevens is er nog een trapkast te vinden waar je de nodige voorraad kwijt kunt. Een tuindeur geeft direct toegang tot de tuinkamer/veranda.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn bijzonder ruim (beiden ca. 12m2) waardoor je kunt kiezen welke kamer je gaat inrichten als hoofdslaapkamer. De 3e slaapkamer is kleiner maar betreft een prima kinder- of werk/studiekamer. Noemenswaardig zijn de gladde stucwanden alsmede de houten parketvloer. Vloerverwarming/koeling zorgt ook hier voor een aangenaam leefklimaat. De slaapkamers aan de voorzijde zijn overigens volledig te verduisteren middels rolluiken. De slaapkamer aan de achterzijde heeft dakvensters die voorzien zijn van warmtewerende plissé shades en rolhorren.

COMPLETE BADKAMER
De 4e deur op de overloop is van de badkamer. Hier is de ruimte optimaal ingedeeld waardoor al het wenselijke sanitair aanwezig is. Allereerst het ligbad waar je prima met z’n tweeën in kunt. De douche is voorzien van zowel een rainshower als een handdouche. De wastafel wordt vergezeld door een planchet (schap), een spiegel en spotverlichting. Het 2e toilet is, net als in de hal, zwevend uitgevoerd. Het grote Velux dakvenster zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor een prima ventilatiemogelijkheid. Er is wandverwarming en natuurlijk loopt de vloerverwarming ook hier door waardoor je nooit op een koude tegelvloer hoeft te staan.

2e VERDIEPING
Deze woonlaag is wat smaller, maar biedt wel degelijk de mogelijkheid om een 4e (slaap)kamer te creëren. Dit zou eventueel in combinatie met een extra dakkapel kunnen (zie ook andere woningen in de straat). In de huidige setting wordt deze verdieping gebruikt als wasruimte en opslag. Op de zolder is aan weerszijden een aparte aansluiting voor de wasmachine inclusief afvoer, dit geeft de mogelijkheid voor een extra wasbak.

INPANDIGE GARAGE
Vanuit de keuken is er een doorloop naar de garage waardoor deze van binnenuit toegankelijk is. Zoek je een woning met een volwaardige garage, dan zal je deze zeker aanspreken. Deze garage is zelfs groter dan gemiddeld doordat die aan de achterzijde in de breedte uitloopt (van 3,1m aan de voorzijde tot 3,7m aan de achterzijde). En dat met een diepte van 7 meter is de garage bijna 24m2 (!) groot. Ook heeft het een mooie hoogtemaat (2,6m) waardoor je bijvoorbeeld een dakkoffer aan het plafond kunt hangen zonder ruimte te verliezen.

Een auto rijden we tegenwoordig niet snel meer een garage binnen. Om die reden zou je de garage ook kunnen opdelen met aan de voorzijde een inpandige fietsenstalling en aan de achterzijde een werk/hobbykamer. Aan de achterzijde is tevens een extra loopdeur die toegang geeft tot de tuinkamer.

STIJLVOLLE TUINKAMER
Aan de achterzijde van de woning is niet zomaar een veranda aangebouwd. Hier straalt de luxe en exclusiviteit vanaf doordat er mooie materialen zijn toegepast. En doordat de veranda geheel is af te sluiten, noemen we het dan ook eerder een tuinkamer. Indien gewenst zou je hier het gehele jaar kunnen genieten, dus ook in de winter. Je zou het kunnen zien als het verlengde van de woning.

Wat meteen opvalt zijn de glaspanelen, zowel in het dak als de schuifpanelen naar de tuin. Het glazen dak geeft een bijzondere beleving, alsof je ‘gewoon’ in de tuin zit. Wordt het te warm door de zon, dan is er de geïntegreerde zonwering boven het glazen dak die je op afstand kunt bedienen (ook via een app). Bijzonder stijlvol zijn de shutterlamellen die je over een extra rail kunt verschuiven. De lamellen zijn kantelbaar waardoor je kunt kiezen om ze open te zetten of af te sluiten. Het frame van de tuinkamer is in aluminium opgebouwd, maar de shutters zijn van hout. Die combinatie zorgt voor een bijzonder fraai samenspel. De tuinkamer wordt compleet gemaakt met strakke, keramische vloertegels (60×60) en Ledspots in de liggers van het plafond. De aanwezige heater aan de wand wordt ter overname aangeboden.

ROYALE ACHTERTUIN
Bij deze woning is het geval dat de kavel naar achteren in de breedte uitloopt. Dat wil zeggen dat de voortuin iets smaller is dan de achtertuin. Dat schuine verloop zie je bijvoorbeeld ook terug in de garage die achterin breder is dan de voorzijde. Dat verloop is in dit geval erg gunstig want daardoor is de achtertuin dus breder dan gemiddeld (10 meter). En als je dan beseft dat de tuin ook nog eens ca. 11 meter diep is (excl. tuinkamer), dan weet je dat het hier om een serieuze achtertuin gaat. Daarbij komt dat de achtertuin grenst aan de tuin van de achterburen die bijzonder groot is en is aangekleed met veel groen. Hierdoor is er nauwelijks tot geen inkijk wat voor een bijzonder vrije ligging zorgt en voor je gevoel de tuin nog groter maakt.

De tuin is in 2019 opnieuw aangelegd waarbij er mooie keuzes zijn gemaakt. De groot formaat, keramische tegels (60×60) uit de tuinkamer lopen door verder de tuin in. Het hoogteverschil is fraai opgelost met een klein ‘trappetje’ die dan weer is voorzien van ledverlichting. Er is een strak gazon aangelegd die dagelijks wordt bijgehouden door een robotmaaier (ter overname). Een Japanse sierkers en een magnolia geven de tuin nog meer kleur. Achterin de tuin is een extra tuinhuis geplaatst (6m2) waar je je tuingereedschap kunt opbergen. Ook is er een hoekje gecreëerd voor de afvalcontainers. En niet onbelangrijk: er is een achterom aanwezig!

LOCATIE
De woning is gelegen in de nog jonge nieuwbouwwijk ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Dit geldt zeker voor de Dijkgraaf die ruim is opgezet en alleen bestemmingsverkeer heeft. Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken.

Wonen doe je hier voor de rust. Zeker aan deze zijde van de straat waarbij je aan de achterzijde geheel vrij woont vanwege de riante achtertuinen van de achterburen. Bovendien geven hoge, volwassen bomen je het gevoel alsof je aan een bosrand woont. Wil je daadwerkelijk het bos opzoeken, dan woon je hier zeer gunstig ten opzichte van de vrije natuur en het Betuwse landschap. Op loopafstand vind je uitgestrekte wandelpaden door het fraai aangelegde en authentieke Landgoed Hemmen.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Doorzon-woonkamer met inbouw/trapkast
Open keuken met eilandopstelling v.v. inbouwapparatuur en een tuindeur
Technische ruimte met warmtepomp en zonneboiler
Doorloop naar inpandige garage.
1e Verdieping:
Overloop met daglicht
3 Slaapkamers
Badkamer met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Multifunctionele, open ruimte met dakvenster, witgoedaansluitingen en WTW-unit.

BIJZONDERHEDEN:
In meerdere opzichten een onderscheidende hoekwoning
Vloerverwarming op zowel de begane grond als op de 1e verdieping
Luxe eilandkeuken
Zwevende wandclosetten
Slaapkamers volledig te verduisteren (o.a. door rolluiken)
Complete badkamer met o.a. ligbad én douche
Verzorgd afwerkingsniveau met stucwerk en nieuw sauswerk in 2020
Meterkast: 10 groepen, 4 aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting
Géén gasaansluiting
Verwarming middels aardwarmtepomp (koelt en verwarmt)
Warm water middels zonnecollectoren en buffervat (boiler)
Warm in de winter, koel in de zomer
Energiezuinig ventilatiesysteem (WTW)
Inpandige garage (ca. 24m2)
Stijlvolle tuinkamer met glaspanelen en houten shutterlamellen
Strak en verzorgd aangelegde tuin
Extra tuinhuis achterin de tuin
Buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd
Heater, tuinspots en robotmaaier zijn ter overname
Twee auto’s op eigen terrein parkeren
Speeltuin op steenworp afstand
Ruim opgezette, rustige woonomgeving
Winkels, scholen en Landgoed Hemmen op loopafstand.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning