Remko Stevens Makelaardij

ZETTENDijkgraaf 45

Vraagprijs €396.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Hoekwoning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GN
Straat
Dijkgraaf 45
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Dijkgraaf 45

Zeer energiezuinige, volledig geïsoleerde en ‘uitgebouwde’ HOEKWONING met o.a. een vergrote woonkamer, een woonkeuken met lichtkoepel in de voormalige garage, vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping, in totaal 4 slaapkamers en een zeer recent vernieuwde, trendy badkamer (2023). Een groot pluspunt is de hagelnieuwe aardwarmtepomp (A+++) die voor veel comfort zorgt. Verder zorgen een boiler (aangesloten op WP) en een WTW-systeem voor zeer lage energielasten (energielabel A).

Deze goed onderhouden gezinswoning (2021 volledig geschilderd) heeft een relatief vrije achtertuin met een gunstige zonligging (zuiden). In 2018 is er achterin de tuin een grote SCHUUR (ca. 11m2) met gezellige VERANDA met draailamellen (13m2) gebouwd. De tuin heeft een eigen achterom.

De oprit biedt plaats aan 2 auto’s die naast elkaar te parkeren zijn. Eveneens praktisch is de carport waardoor je bij de voordeur altijd droog staat. Een laadpaal is voorbereid. De woning is aan een ruim opgezette, groene aangeklede en autoluwe straat gelegen met aan het einde een grasveld met speelvoorzieningen.

Quote van de makelaar: “Deze gasvrije en zeer energiezuinige woning is zeer interessant voor milieubewuste kopers die op zoek zijn naar wooncomfort en lage energielasten. Bovendien is de woning niet meer ‘standaard’, heeft het een aantrekkelijke tuin met veranda en is het in een rustige en kindvriendelijke straat/woonwijk gelegen”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Zoals de projectontwikkelaar het destijds bij de ontwikkeling zo mooi zei: “De woning is ecologisch en economisch verantwoord gebouwd waarbij met energiebesparende maatregelen, veel comfort wordt behaald”.

Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén CV-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Deze warmtepomp is in april j.l. nog vervangen waardoor je deze flinke investering al kunt besparen. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmt, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje hieraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Een elektrische boiler, aangesloten op de nieuwe warmtepomp, zorgt bovendien voor het warme tapwater. Wanneer je er nog zonnepanelen bij plaatst, is de woning, afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling, bijna of misschien wel geheel energieneutraal te maken.

WOONKAMER
De woonkamer voelt prettig aan, mede door de doorzon-indeling met aan de voor- en achterzijde veel glasoppervlak. Het raam aan de voorzijde loopt door tot aan de vloer wat een speels effect geeft. Doordat de keuken is verplaatst naar de voormalige garage en de tussenmuur is verwijderd, is de woonkamer ook een stuk ruimtelijker geworden. De plavuizen vloer voelt comfortabel aan door de vloerverwarming die in de winter verwarmd en in de zomer koelt. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras. Ook is er nog een inbouwkast waar je de nodige spullen kunt opbergen.

LEEFKEUKEN & BIJKEUKEN
Doordat de garage is verbouwd tot leefruimte, is de woning aanzienlijk groter geworden. De ruimte is opgedeeld in een leefkeuken en een bijkeuken. Overigens zou je de bijkeuken ook als 2e hal/entree kunnen zien aangezien je wellicht meer van deze deur gebruik zal maken dan de voordeur. Door het tussenwandje kijk je niet direct de keuken in en kunnen je ook hier de jassen en schoenen kwijt. De wasmachine en wasdroger zijn uit het zicht doordat ze in een kast zijn geplaatst.

De keukenopstelling is aan de achterzijde gesitueerd en daardoor tuingericht. Het keukenblok is eenvoudig te noemen waarbij de meeste apparatuur los staat en met de verkoper mee zal gaan. Dit biedt juist de kans om geheel je eigen keuken te creëren en uit te zoeken. Je kunt er met gemak een leuke hoek- of U-opstelling kwijt. En doordat je er ook nog een ontbijt- of eettafel(tje) kwijt kunt, noemen we het al snel een ‘leefkeuken’. Opvallend is de grote lichtkoepel die voor een bijzonder aangename lichtinval zorgt, net als de extra tuindeur die direct toegang verleent tot het zonnige buitenterras.

1e VERDIEPING
Via de hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is ingedeeld met 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn bijzonder ruim (beiden ca. 12m2) waardoor je zelfs kunt kiezen welke kamer je gaat inrichten als hoofdslaapkamer. De 3e slaapkamer is kleiner maar betreft een prima kinder- of werk/studiekamer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 2 dakvensters die beiden geheel zijn af te sluiten middels verduisteringsschermen.

TRENDY BADKAMER
In januari van dit jaar is de volledige badkamer vernieuwd. Er zijn daarbij goede keuzes gemaakt met luxe sanitair en trendy afwerking. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e toilet en een breed 2-persoons wastafelmeubel. Dit wasmeubel heeft brede ladekorven waar je veel toiletspullen in kwijt kunt. Erboven hangt een spiegel die is v.v. van verlichting en verwarming waardoor deze niet snel zal beslaan. De inloopdouche heeft zowel een rainshower als een handdouche. In het nisje in de wand kun je een douchegel kwijt. Het meest bijzondere is toch wel het toilet. Deze doet eigenlijk ‘alles’ op afstandsbediening. Zo is de toiletbril verwarmd en heeft het Led-verlichting. Een dakvenster (met verduisteringsscherm) zorgt niet alleen voor daglicht, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid.

2e VERDIEPING
Deze woonlaag is wat krapper, maar biedt nog steeds de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren. Het trappengat is afsluitbaar middels een deur. Achterin de kamer is een inloopkast aanwezig waar je de nodige spullen kunt opbergen. Ook is hier de WTW-unit geïnstalleerd. De (slaap)kamer is multifunctioneel te gebruiken. Je zou het bijvoorbeeld ook kunnen inrichten als hobby- of werkkamer. Een dakvenster zorgt voor een prettige lichtinval. Hetzelfde geldt voor het trappenhuis waar een smal, maar hoog raam (ook op de overloop) voor veel lichtinval zorgt.

TUIN OP HET ZUIDEN
Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. De tuin ligt niet alleen gunstig op de zon (pal zuid), maar heeft ook een mooie breedtemaat. Dit komt doordat de woning van zichzelf al iets breder is dan gemiddeld en er van oorsprong nog een garage naast staat. Er zijn 2 terrassen aangelegd waar je de gehele dag in de zon kunt zitten. De grote leistenen tegels vergroten het ruimtelijke gevoel waarbij een stukje grasveld, een olijfboom, een druivenstruik en enkele borders voor een groen karakter zorgen. Op beide erfgrenzen met de buren zijn degelijke schuttingen met betonpalen geplaatst.

SCHUUR & VERANDA
Over bijna de gehele breedte van de tuin is in 2018 een schuur met veranda gebouwd. De schuur heeft een goed formaat (ca. 11m2) waardoor je er met gemak meerdere fietsen kunt stallen en er ook nog plek over blijft voor een werkbank.

De veranda is een heerlijke plek om (beschut) te zitten, zeker op een warme zomerdag en je graag de schaduw opzoekt. Met ca. 13m2 kun je er een lekkere loungeset kwijt. Leuk detail zijn de ‘draaishutters’ aan de voorzijde die voor een speels element in de veranda zorgen. De veranda is verder voorzien van elektra waardoor je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld een beamer (met groot scherm) en geluidsboxen te plaatsen.
Naast dit aantrekkelijke bijgebouw is een poort (achterom) te vinden. Hierdoor is de achtertuin goed toegankelijk voor fietsen en/of een motor.

OPRIT & CARPORT
Een Japanse esdoorn kleurt de voortuin en zorgt voor enige privacy in de woning. De oprit is verbreed waardoor je 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Ook is er nog een (3e) plek onder de carport waar je een auto beschut kunt parkeren. Bovendien sta je bij de voordeur altijd droog. De aanwezige laadpaal gaat mee met de verkoper, maar de aansluiting blijft zitten zodat je zelf eenvoudig een nieuwe kunt plaatsen.

LOCATIE
De woning is gelegen in de nog jonge nieuwbouwwijk ’t Rieshout. In deze wijk zijn rond 2003 ca. 250 woningen gebouwd. Het betreft een kindvriendelijke wijk met veel gezinnen. Kinderen kunnen hier ongestoord op straat spelen of één van de speeltuinen opzoeken. Dit geldt zeker voor de Dijkgraaf die ruim is opgezet en alleen bestemmingsverkeer heeft. Wonen doe je hier voor de rust.
Het regenwater wordt verzameld in wadi’s die vaak tussen de woonblokken zijn gelegen. Hierdoor is de wijk ruim en groen opgezet. Dus niet de massa-bouw met kleine tuintjes die je vandaag de dag ziet verrijzen in nieuwbouwwijken…

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Doorzon-woonkamer (vergroot) met trap/voorraadkast en tuindeur
Vaste kast met warmtepomp en boiler
Keuken verplaatst naar garage en v.v. inbouwapparatuur (keramische kookplaat / afzuiger / oven) en 2e tuindeur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen (in kast) en deur naar oprit / carport.
1e Verdieping:
Overloop met daglicht
3 Slaapkamers waarvan 1 met 2 dakvensters v.v. verduisteringsschermen
Badkamer met inloopdouche, 2-persoons wastafelmeubel, 2e toilet en dakvenster (v.v. verduisteringsscherm).
2e Verdieping:
Afsluitbare, multifunctionele ruimte (slaapkamer) met dakvenster
Inloopkast met opbergmogelijkheden en WTW (ventilatie-unit).

BIJZONDERHEDEN:
Heerlijke gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Opvallende raampartijen met een prettige lichtinval
Vergrote woonkamer met tuindeur
Vloerverwarming op zowel de begane grond als op de 1e verdieping (ook in de keuken)
Eenvoudig keukenblok, eventueel nog naar eigen wens te moderniseren
Lichtkoepel zorgt voor veel extra lichtinval (triple isolatieglas)
In totaal 4 slaapkamers
Trendy badkamer van nog geen half jaar oud
Meterkast: 11 groepen, 4 aardlekschakelaar en glasvezel-aansluiting
Géén gasaansluiting
Nieuwe warmtepomp (aardwarmte), geïnstalleerd april 2023
Elektrische boiler direct op WP aangesloten (zonnecollectoren worden niet meer gebruikt)
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk)
Geen enkele radiator aanwezig
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd incl. HR++ beglazing
Achtertuin op het zuiden met veel zonuren
Relatief weinig inkijk
Heerlijke veranda met leuke uitstraling
Volwaardige schuur met verrassend veel (stallings)ruimte
Buitenschilderwerk in 2021 uitgevoerd
Oprit met plaats voor 2 tot 3 auto’s
Praktische carport
Aansluiting laadpaal voorbereid
Speeltuin om steenworp afstand
Ruim opgezette, rustige woonomgeving
Winkels, scholen en Landgoed Hemmen op loopafstand
Zetten heeft een centrale ligging in de regio.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning