Remko Stevens Makelaardij

VALBURGAchterweem 13

Vraagprijs €375.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
VALBURG
Postcode
6675 EE
Straat
Achterweem 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

VALBURG
Achterweem 13

Aan de rand van het dorp, in een rustige, kindvriendelijke wijk gelegen, 2-ONDER-1-KAPWONING met onder meer een woonkamer met veel lichtinval, een keuken in hoekopstelling, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een badkamer met o.a. ligbad én douche en een multifunctionele 2e verdieping met een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

De woning staat op een breed uitlopend perceel van 314m² groot. De woning ligt aan de achterzijde geheel vrij en kijkt uit over een bloemenveld en fruitbomen. In de tuin staat een aluminium veranda waar je heerlijk kunt zitten. Naast de woning staat een garage met een voorgelegen oprit.

Quote van de makelaar: “Bij deze woning is de vrije ligging aan de achterzijde misschien wel het grootste pluspunt. Je hebt hier helemaal geen inkijk en je geniet hier dan ook van een natuurlijk uitzicht. Daarbij is de woning zelf ook compleet en voorzien van vele extra’s zoals screens en rolluiken. Ook de garage en de oprit staan op menig wensenlijstje.”.

WOONKAMER
De hal/entree bevindt zich in het midden van de woning waardoor de woonkamer aan de voorzijde over de volle breedte is gesitueerd. De meerdere raampartijen zorgen voor veel lichtinval, waarbij het hoekraam een speels effect geeft. Voor de ramen zijn screens te vinden waardoor je de zon buiten kunt houden. Op de vloer ligt een houten parketvloer wat een warme uitstraling geeft. In de woonkamer kan je gemakkelijk een grote hoekbank kwijt, aan de achterzijde kan je een 6-persoons eettafel plaatsen.

OPEN KEUKEN
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is een hoekopstelling geplaatst. De bovenkasten tot aan het plafond zorgen voor veel opbergruimte. Onder de bovenkasten zijn spots geplaatst. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een combi-oven/magnetron. In de keuken zit de achterdeur (met rolhor) welke toegang biedt tot de veranda. In de hal is een trapkast aanwezig voor extra opbergruimte.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Deze woonlaag is ingedeeld met de badkamer en 3 slaapkamers. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van rolluiken waardoor ze geheel te verduisteren zijn. De grootste slaapkamer heeft een dakkapel én een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is tevens voorzien van een vaste schuifkastenwand. De slaapkamer zijn respectievelijk 14m², 8m² en 8m² groot, doordat dit is gemeten vanaf 1,5m hoogte zijn de kamers in werkelijkheid nog groter.

BADKAMER
De badkamer van deze woning is verrassend ruim en voorzien van neutraal, licht tegelwerk. De ruimte is ingedeeld met een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een 2e toilet. Uiteraard ontbreekt de handdoekradiator niet. Een groot raam biedt een fijne lichtinval en een mogelijkheid tot ventileren, uiteraard is er ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang bereik je de 2e verdieping. Deze verdieping betreft een open multifunctionele ruimte. De nokhoogte ligt op ca. 3m waardoor dit een volwaardige woonlaag is. Mocht je het wensen dan kan je hier nog een 4e slaapkamer creëren, eventueel in combinatie met een dakkapel. 2 Dakramen zijn aanwezig in het dakvlak aan de achterzijde. Naast de trap tref je hier de opstelling van de cv-ketel, de witgoedaansluitingen en de mechanische ventilatie unit.

ACHTERTUIN
Een groot pluspunt bij deze woning is de achtertuin. Er is geen bebouwing achter de woning aanwezig waardoor je hier vrij weg kijkt over groene velden. Je geniet hier dan ook van veel vrijheid en privacy. Aan de woning is een veranda geplaatst van een aluminium frame maar lichtdoorlatende dakplaten. De veranda is aan de open zijde voorzien van screens waardoor deze geheel af te sluiten is. De veranda zorgt ook voor een droge doorloop naar de garage. De tuin is gelegen op het westen en heeft geen bebouwing aan de zuidzijde waardoor hier vrijwel de gehele dag de zon in de tuin schijnt. Naast de garage is een achterom aanwezig.

GARAGE EN OPRIT
Naast de woning is een garage gebouwd, deze garage is voorzien van een kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur aan de achterzijde. Door de veranda loop je droog van de garage naar de woning. Tegenwoordig wordt een auto niet vaak meer in de garage geparkeerd, hierdoor kan je de ca. 18m² oppervlakte gebruiken voor opbergruimte en een klusruimte. Voor de garage is een oprit gelegen waardoor je de auto altijd op eigen terrein kunt parkeren. Ook zit er voor de garage een luifel wat maakt dat je bij de voordeur altijd droog staat.

VALBURG
Zoek je een thuisbasis met een vriendelijk en dorps karakter, maar niet al te ver van alle voorzieningen die een grote plaats als Elst en steden als Arnhem en Nijmegen te bieden hebben? Dan is Valburg de ideale plaats om te wonen. Valburg is een karaktervol en rustig dorp waarbij de kerk in het centrum en de eeuwenoude korenmolen (ca. 1750) aan de rand van het dorp markante bouwwerken zijn. In Valburg vinden we verder o.a. een supermarkt, een basisschool, een zalencentrum en diverse winkels (waaronder mooie woonwinkels en bloemisterijen). Op dit moment wordt er een compleet nieuw multifunctioneel centrum gerealiseerd met sportzaal en ontmoetingsruimtes.

Binnen 7 autominuten ben je in het naburige dorp Elst waar je werkelijk alle winkel- en openbaar vervoer voorzieningen binnen handbereik hebt. Steden als Arnhem en Nijmegen liggen op 20 autominuten rijden, maar zijn ook te bereiken met een bus- en treinverbinding (via Elst).

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met toegang tot veranda
Open keuken in hoekopstelling en v.v. inbouwapparatuur
1e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 1 met dakkapel en kastenwand
Slaapkamer 2 met kastenwand
Slaapkamer 3
Badkamer met douche, ligbad, wastafel en een 2e toilet
2e Verdieping:
Open multifunctionele ruimte met 2 dakramen
Witgoedaansluitingen en opstelling van de cv-ketel.

BIJZONDERHEDEN:
Volwaardige eengezinswoning
Ca. 109m² woonoppervlak (gemeten vanaf 1,5m hoogte)
Woonkamer voorzien van parketvloer
Speelse raampartijen
Screens aan de voorzijde op de begane grond
Open keuken in hoekopstelling
Praktische trapkast
3 Volwaardige slaapkamers
2 Van de slaapkamers hebben een vaste kastenwand
Rolluiken op de slaapkamers aan de voorzijde
Dakkapel aan de voorzijde
Complete badkamer met ligbad én douche
Open, multifunctionele 2e verdieping
Mechanische ventilatie aanwezig
Cv-ketel: Vaillant met bouwjaar 2014
Aluminium veranda aan de woning
Veranda af te sluiten d.m.v. screens
Diepe achtertuin met meerdere terrassen
Vrij uitzicht over akkerland
Achterom aanwezig
Aangebouwde, stenen garage
Luifel waardoor je droog staat bij de voordeur
Oprit voor de garage, met gelegenheid voor 2 auto’s
Gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk
Aan de rand van het dorp.

TIP:
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning