Remko Stevens Makelaardij

ZETTENMartin Luther Kingplantsoen 7

Vraagprijs €439.500,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
2-onder-1 kapwoning
Bouwjaar
1972
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 BP
Straat
Martin Luther Kingplantsoen 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ZETTEN
M.L. Kingplantsoen 7
 
Verrassend grote, volledig geïsoleerde en over de volle breedte UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAPWONING, bestaande uit 3 volwaardige woonlagen en een aangebouwde stenen garage welke is verbouwd en geïsoleerd tot KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE. 
 
Deze moderne en goed onderhouden gezinswoning heeft maar liefst ca. 148m2 (!) woonoppervlak (excl. kantoorruimte 20m2) en is ingedeeld met o.a. een royale, doorzon woonkamer met schuifpui naar VERANDA, een moderne inbouwkeuken met zithoek, een praktische bijkeuken, in totaal 5 slaapkamers en een opvallend ruime voorzolder met mogelijkheden tot een werk/studiehoek of een 6e slaapkamer.
Opvallende pluspunten zijn o.a. de vrijstaande houtkachel in de woonkamer, in totaal 5 airco-units (zelfs in de kantoorruimte), een centraal stofzuigsysteem, de relatief jonge CV-ketel, de zeer uitgebreide groepenkast en de 25 (!) zonnepanelen die zijn geïnstalleerd. Bovendien is de gehele woning v.v. aluminium kozijnen met HR-beglazing.
 
Deze rijk uitgeruste woning heeft een gunstige ligging aan het einde van een doodlopend en kindvriendelijk woonerf. Tevens ligt de achtertuin aantrekkelijk op de zon, namelijk het zuid/westen. In de tuin is een hardhouten VERANDA met schuifpuien aangebouwd. Achterin de tuin staat een stijlvolle KAPSCHUUR met overkapping. De tuin is verzorgd aangelegd met o.a. tuinverlichting en meerdere terrassen. Er is een achterom aanwezig.
Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen waarbij de laadpaal zal achterblijven. Leuk element is de luifel c.q. houtopslag aan de voorzijde van de kantoorruimte.
 
Quote van de makelaar: “Dit is niet zomaar een 2-kapper. Dit half-vrijstaande woonhuis is veel groter dan gemiddeld, is bovengemiddeld luxe te noemen en heeft een verwarmde, geïsoleerde kantoor/praktijkruimte aan huis. Bovendien heeft het een zeer gunstige ligging, zowel de zonoriëntatie van de achtertuin als de rustige ligging in een kindvriendelijke woonwijk. Deze gezinswoning met 5 tot mogelijk 6 slaapkamers is alleen op waarde te schatten door het te bezichtigen”.   
 
GROOTSTE TYPE 2-KAPPER
Gebouwd in 1972, betrof dit destijds het grootste type 2-kapper die in Zetten werd gebouwd. Opvallend is daarbij de binnenmaat die maar liefst 6,6 meter breed is en dat zie je terug op alle 3 de woonlagen. Dit zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld op de 1e verdieping 4 slaapkamers te vinden zijn en ook de 2e verdieping zal je ruimtelijk verrassen. Daarbij werd er in de jaren ’70 nog met een hoogtemaat van 2,65 meter gebouwd waardoor de begane grond nóg groter voelt. De grote raampartijen en de aanbouw aan de achterzijde hebben daarin ook een flink aandeel.
 
Door de aanbouw heeft de woning niet alleen een veel grotere woonkamer (met schuifpui) gekregen, maar ook een praktische bijkeuken. Een groot (samengesteld) gezin kan hier dan ook prima uit de voeten, zeker met de wetenschap dat je op de 2e verdieping de mogelijkheid hebt om een 6e slaapkamer te creëren.
 
VOLLEDIG GEÏSOLEERD & DUURZAAM
Deze woning draagt energielabel B en dat is best bijzonder voor een jaren ’70 woning. Dit mooie label is behaald door alle investeringen die zijn gedaan in isolatievoorzieningen en verduurzaming. Te  beginnen in de kruipruimte waar piepschuim parels in aangebracht zijn. De spouwmuren zijn in 2022 nageïsoleerd en ook de dakconstructie is voorzien van isolatie. Opvallend is dat alle kozijnen zijn vervangen door aluminium kozijnen met HR-isolatieglas. In 2017 is er een HR-combiketel geplaatst die zorgt voor verwarming en warm water. Een extra close-in-boiler in de keuken zorgt er voor direct warm water. Verwarmen (en koelen) kan overigens ook middels de airco-units die in 2019 in verschillende ruimtes zijn geïnstalleerd (woonkamer, 2 slaapkamers, zolderkamer en kantoor/praktijkruimte). Noemenswaardig is dat ook de wanden en het plafond van de garage zijn geïsoleerd waardoor deze ruimte voor meerdere doeleinden geschikt is. Om het af te maken zijn er 25 zonnepanelen aangebracht die in 2022 6267 kWh hebben opgeleverd.
 
UITGEBOUWDE WOONKAMER
De van oorsprong klassieke doorzonwoonkamer was van zichzelf al vrij ruim, maar is nog groter geworden door de aanbouw aan de achterzijde (ca. 38m2). Hierdoor kun je er verschillende, gezellige zithoeken creëren, zo ook bij de vrijstaande houtkachel (met specksteen) die een groot vermogen heeft om de woonkamer in korte tijd naar een behagelijke temperatuur op te stoken. Een groot pluspunt is de schuifpui in de achtergevel waardoor je een directe verbinding hebt met de veranda. Het afwerkingsniveau is verzorgd met o.a. een eikenhouten vloer, een strak stucplafond en een stijlvolle, dubbele boekenkast die in de constructie van de aanbouw is verwerkt. En niet te vergeten de (extra) contactpunten die op enkelhoogte zijn aangebracht waardoor er altijd wel een stopcontact in de hoek van de kamer te vinden is.
 
LEEFKEUKEN 
De keuken is nog relatief jong (2017) en heeft een moderne U-opstelling met een landelijke uitstraling. De inbouwapparatuur bestaat uit een vaatwasser, een brede 5-pits inductie kookplaat, een afzuigschouw, een koelkast en een stoomoven. Inbouwspots zorgen voor sfeerverlichting. Erg praktisch is de aanwezige close-in-boiler waardoor je direct warm water hebt. De keuken grenst direct aan de woonkamer en heeft een open verbinding. Mocht je optisch meer ruimte willen creëren, dan zou je wellicht de opening kunnen vergroten door er een draagbalk in te plaatsen. In de huidige setting is de keuken al lekker ruim opgezet waardoor je er tevens een eettafel kwijt kunt (leefkeuken).
 
BIJKEUKEN
Vanuit de keuken is er een doorloop naar de bijkeuken. Dit is een zeer praktische ruimte en een mooie aanvulling op de keuken aangezien je er bijvoorbeeld een grote koel/vriescombinatie kwijt kunt. Ook vinden we hier de wasmachine-aansluiting terug. Aan de andere zijde zijn 3 grote schuifpanelen aangebracht waar je veel voorraad, vazen en de stofzuiger kwijt kunt. Opvallend is de lichtkoepel in het plafond die voor een zeer prettige lichtinval zorgt. Een tuindeur geeft direct toegang tot het buitenterras.
 
1e VERDIEPING
Via een ruime hal en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. Deze woonlaag is ingedeeld met 4 slaapkamers en de badkamer. Doordat hier alle muren en gevels recht omhoog lopen, zijn de kamers optimaal in te richten. En net als in de woonkamer hebben de grootste kamers een breedtemaat van 3,7m. Voor een slaapkamer is dit bijzonder breed waardoor je er met gemak een groot 2-persoons bed kwijt kunt. Daarnaast kom je meerdere inbouwkasten tegen (op 3 kamers) waardoor je nog meer ruimte overhoudt. Erg handig zijn de draai/kiepramen waardoor je ideaal kunt ventileren. Deze ramen zijn tevens v.v. inzethorren waardoor insecten geen kans krijgen. Voor een comfortabel klimaat zijn 2 slaapkamers met airco te verwarmen en te koelen.
 
BADKAMER
De badkamer is al wel iets ouder, maar doordat deze op degelijke wijze is afgewerkt, zou die nog jaren mee moeten kunnen. Veel mensen (bijvoorbeeld met kleine kinderen) hebben een voorkeur voor een ligbad en die is hier aanwezig. Het is douchen in bad en daarom is er een spatscherm aangebracht. Tegenover het ligbad is een uitgebreid wastafelmeubel te vinden. Dit meubel is v.v. diverse kastruimte waar je veel toiletspullen in kunt opbergen. Hetzelfde geldt in de spiegelkast (met spotverlichting) die boven het wastafelmeubel hangt. Uiteraard ontbreekt het 2e (zwevend) toilet niet. Het infraroodpaneel aan de wand zal achter blijven.
 
2e VERDIEPING
Tussen de 2 grootste slaapkamers in is achter een gesloten deur de vaste trap naar de 2e verdieping te vinden. Eénmaal boven zal je verrast zijn over de ruimte. De nok ligt op ca. 3 meter hoog en een kopgevelraam (aluminium), alsmede een groot dakvenster zorgen voor veel lichtinval. Deze woonlaag is in 2019 verbouwd met als resultaat een strakke afwerking v.v. inbouwspots. Ook zijn er schuifpanelen onder de knieschotten gemaakt die extra opbergruimte hebben gecreëerd.
 
De andere helft van deze woonlaag betreft een 5e slaapkamer. Het verzorgde afwerkingsniveau gaat hier door met eveneens grote dakvensters (2x) welke zijn v.v. rolhorren. Omdat het op zolder altijd snel warm kan worden, is hier eveneens een airco-unit geplaatst. En ook hier ontbreken de inbouwspots en de knieschot schuifpanelen niet.
Mocht je nog een slaapkamer te kort komen, dan zou je op de voorzolder (eventueel i.c.m. een dakkapel) een extra (6e) slaapkamer kunnen creëren.
 
KANTOORRUIMTE AAN HUIS
Direct bij de bouw van de woning is er een grote, stenen garage aan de zijkant van de woning aangebouwd. Net als de woning is ook de garage destijds groter dan gemiddeld gebouwd (7,2m lang). Tegenwoordig parkeert men steeds minder vaak een auto in de garage en zo hebben ook deze bewoners gedacht. Doordat de voorpui is veranderd in een loopdeur, is het niet meer toegankelijk voor een auto. Uiteraard kun je er nog steeds met (elektrische) fietsen en wellicht een motor naar binnen rijden.
 
In de huidige setting is de garage verbouwd tot kantoor/werkkamer (ca. 20m2). Hiervoor zijn de muren en het platte dak geïsoleerd en voor een aangenaam klimaat kun je zowel verwarmen als koelen met de aanwezige airconditioning. Het afwerkingsniveau is verzorgd waarbij de ruimte is v.v. een kitchenette (met gootsteen) en een vaste schuif/kastenwand. Zelfs het centrale stofzuigsysteem in de woning heeft een aansluitpunt in de garage gekregen. Werk je veel vanuit huis of heb je altijd al een praktijk of salon aan huis willen beginnen, dan zal je deze comfortabele ruimte zeker kunnen waarderen. Ook wanneer je van klussen houdt en/of een specifieke hobby hebt, kun je hier meer dan prima uit de voeten.
 
ZONNIGE TUIN MET VERANDA
Tuinliefhebbers zullen al snel warm lopen voor de achtertuin die niet alleen breder is dan gemiddeld (10 meter), maar ook nog eens optimaal op de zon is georiënteerd. Door haar zuid/west-ligging geniet je maximaal aantal zonuren, met name in de middag en avonduren. Er zijn daarom ook meerdere terrassen aangelegd waardoor je kunt kiezen waar je gaat zitten. Eén van die lekkere plekjes is de veranda (4m bij 4m) die aan de woning is gebouwd. Deze is in hardhout uitgevoerd, is voorzien van inbouwspots en heeft aan de zijkanten een brede schuifpui met glas. Hierdoor kun je er heerlijk uit de wind zitten en voelt het een beetje aan als een tuinkamer. Ook geniet je relatief veel privacy doordat er nauwelijks inkijk is.
 
Achterin de tuin is een stijlvolle, pannengedekte kapschuur gebouwd. Deze kapschuur is opgedeeld in een opbergschuur voor tuingereedschap en een open gedeelte (overkapping) waar deels een volière gemaakt is. Uiteraard is dit eenvoudig weg te halen waardoor je er nog een (overdekte) zithoek bij krijgt. Het is een mooie aanvulling in de verzorgde tuin waar groene hagen en enkele boompjes voor een speelse aankleding zorgen. En natuurlijk ontbreekt de achterom (poort) niet zodat de tuin een eigen ontsluiting aan de achterzijde heeft.
 
OPRIT & LAADPAAL
Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen. Hierdoor kun je met gemak een grote auto op eigen terrein parkeren. Er is zelfs al een laadpaal aangebracht die ook achter zal blijven, ideaal wanneer je een hybride of volledig elektrische auto rijdt. Er liggen immers 25 zonnepanelen op het dak van de woning waardoor je (deels) gratis kunt rijden.
 
Wanneer je op de oprit staat, zal je ook de houtopslag aan de voorzijde van de kantoorruimte opvallen. In de stijl van de kapschuur in de achtertuin, is ook het houthok opgebouwd. Hierdoor kun je een voorraad hout opslaan voor de houtkachel in de woonkamer. Tevens biedt het een soort luifel bij de toegang tot de voormalige garage.  
 
GELEGEN AAN EEN HOFJE
Zoals al eerder gezegd, vinden we deze woning terug aan een bijzonder rustig en kindvriendelijk woonerf. Doordat het hofje doodloopt, is er uitsluitend bestemmingsverkeer en kunnen kinderen er ongestoord op straat spelen. Bovendien ligt deze woning aan het einde van het hofje waardoor alleen de buurwoning met de auto langs komt rijden. In het midden van het hofje zijn extra parkeerhavens voor bezoekers gecreëerd. In tegenstelling tot de naastgelegen hofjes heeft het M.L. Kingplantsoen alleen 2-kappers waarbij alle bewoners een oprit heeft om de auto op eigen terrein te parkeren.
 
ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij en een kaasboer. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien je kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!
 
In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. We mogen wel stellen dat Zetten van alle markten thuis is. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.
 
CENTRALE LIGGING
Of je nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabij gelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuis komen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten je graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Doorzon-woonkamer (vergroot) met houtkachel, vaste (boeken)kast en brede schuifpui naar veranda
Leefkeuken v.v. inbouwapparatuur en ruimte voor eettafel
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting, vaste schuif/kastenwand, lichtkoepel en tuindeur
Kantoor/hobbyruimte in de voormalige garage met eigen voorzieningen.
1e Verdieping:
Overloop met afsluitbare 2e trapopgang
Slaapkamer 1 met dubbele inbouwkast
Slaapkamer 2 met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 3 met inbouwkast
Slaapkamer 4
Badkamer, ingedeeld met een ligbad/douche, een wastafelmeubel en 2e toilet.
2e Verdieping:
Ruime voorzolder met knieschot opbergruimte, dakvenster, werk/studiehoek en mogelijkheid tot 6e slaapkamer
Slaapkamer 5 met 2 dakvensters, knieschot opbergruimte en vaste kastenwand v.v. CV-ketelopstelling.
 
PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Royale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Aanbouw zorgt voor veel extra leefruimte
Gezellige houtkachel met grote capaciteit in de woonkamer
Moderne inbouwkeuken met eethoek (leefkeuken)
Praktische bijkeuken
Maar liefst 5 slaapkamers en een grote voorzolder
Prettig binnenkomen in ruime hal
Zwevende toiletten
Veel vaste kastruimte in bijkeuken, trapkast, inbouwkasten en achter knieschotten
Centraal stofzuigsysteem (slangen van 10 meter lang)
Meterkast: 14 groepen, 4 aardlekschakelaar en krachtgroep
Glasvezelaansluiting voor TV en snel internet
CV-ketel: Nefit HR-combiketel, geplaatst 2017
Maar liefst 5 (!) airco-units verdeeld over de woning en de kantoorruimte
Zonnepanelen (25x) met meer dan 6.000 kWh opbrengst per jaar (2022)
Laadpaal oprit blijft achter
Onderhoudsarme woning met o.a. keralit boeiboorden en windveren
Gehele woning is v.v. aluminium kozijnen en isolerende beglazing
Draai/kiepramen met inzethorren (dakvensters v.v. rolhorren)
Kruipruimte-, muur- en dakisolatie aanwezig
Energielabel B
Verzorgd afwerkingsniveau, zowel binnen als buiten
Heerlijke veranda met schuifpanelen v.v. glas
Garage verbouwd en geïsoleerd tot ideale kantoor/werkkamer of praktijk aan huis
Veel zonuren en privacy in de achtertuin
Stijlvolle kapschuur voor tuinmeubels en gereedschap
Oprit waardoor je op eigen terrein kunt parkeren
Aantrekkelijke woonomgeving voor kinderen, gelegen aan autoluw hofje
Winkelvoorzieningen en scholen op loopafstand gelegen.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

 
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning