Remko Stevens Makelaardij

RANDWIJKWillem Alexanderstraat 2

Vraagprijs €399.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde woning
Bouwjaar
1999
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
RANDWIJK
Postcode
6668 CD
Straat
Willem Alexanderstraat 2
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

RANDWIJK
Willem Alexanderstraat 2

Levensloopbestendige, verrassende GESCHAKELD VRIJSTAANDE WONING (1999) met ca. 104m² woonoppervlak verdeeld over 2 woonlagen. Met op de begane grond onder meer grote raampartijen, een woonkamer met erker, een halfopen keuken v.v. inbouwapparatuur, een royale slaapkamer, een badkamer en een separaat toilet. Op de 1e verdieping tref je een 2e slaapkamer, een mogelijkheid voor een 3e slaapkamer bij de dakkapel, een ruime overloop met o.a. een 2e toilet. Bovendien biedt de zoldervliering veel opbergruimte. In 2022 is de cv-ketel vervangen en zijn er 10 zonnepanelen geplaatst.
Aan de woning is een riante garage gebouwd met daarvoor een praktische oprit. De tuin is breed opgezet waardoor je meerdere terras kwijt kunt. De tuin is groen aangekleed met diverse planten en struiken.

Quote van de makelaar: “Deze woning heeft een totaalplaatje te bieden. Hier kan gekozen worden voor het wel of niet levensloopbestendig bewonen. Daarbij heeft de woning een totaalpakket te bieden, zo tref je hier een fijne achtertuin, een diepe garage en een oprit. Ook heeft de woning voordelen te bieden zoals een nieuwe cv-ketel (2022) en 10 zonnepanelen (2022, huur). Kortom, een woning die zeker een bezichtiging waard is!”.

LEVENLOOPBESTENDIG
Een levensloopbestendige woning tref je niet vaak. Doordat er een volwaardige 1e verdieping met 1 tot 2 slaapkamers aanwezig is kan je hier nog kiezen of je de woning wel of niet levensloopbestendig gaat bewonen. Daarbij is de woning geschakeld vrijstaand waardoor je hier aan 3 zijden van de woning een tuin hebt. Dit zorgt voor een groene uitstraling en meer privacy. Aan de woning is een garage gebouwd welke dieper is dan gemiddeld. Voor de garage is een oprit gelegen waardoor je altijd een auto op eigen terrein parkeert.

WOONKAMER MET ERKER
De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Een leuk detail hierbij is de erker in de zijgevel. Dit geeft de ruimte een speels effect, de diepe vensterbank geeft hierbij een leuke ruime voor aankleding. De grote raampartijen maken dit een lichte ruimte waarbij je door de hoekligging fijn van je af kunt kijken. De ramen in de voorgevel en de erker zijn voorzien van screens tegen de zon. Op de vloer ligt een verzorgde lamelparketvloer. Mocht je de slaapkamer boven gebruiken, dan kan je de extra kamer op de begane grond inrichten als extra zit- of eethoek.

KEUKEN
De keuken is halfopen gesitueerd naar de woonkamer toe. Zo kijk je vanuit de woonkamer niet direct op het aanrecht. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst met veel bovenkasten voor maximale opbergruimte. De inbouwapparatuur bestaat uit een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een combi-oven/magnetron. De keuken heeft een deur naar de achtertuin. Ook in de keuken zie je de grote raampartijen terug.

SLAAPKMER BEGANE GROND
Zoals benoemd is deze woning levensloopbestendig te bewonen. De badkamer en de slaapkamer zijn op de begane grond aanwezig. Mocht je de slaapkamer niet gebruiken als slaapkamer, dan is deze ruimte uiteraard als woonkamer in te richten. De lamelparketvloer uit de woning loopt in deze kamer door. De slaapkamer heeft een goed formaat van ca. 13m² groot waardoor je hier prima een 2-persoons bed en een grote kledingkast kunt plaatsen. Via het raam heb je zicht op de achtertuin.

BADKAMER BEGANE GROND
De badkamer is op de begane grond gelegen. De ruimte is zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de hal te bereiken, afhankelijk van welke kamer de slaapkamer wordt. De ruimte is geheel betegeld en praktisch ingericht. Je treft hier een douche, een wastafel en de witgoedaansluiting. Ook is er een bidet in deze ruimte geplaatst. Ventileren kan middels de mechanische ventilatie.

1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. De ruimte is opgedeeld in een riante overloop en een slaapkamer. De slaapkamer is met ca. 18m² groot zeer volwaardig te noemen. In de hoek is een ware walk-in-closet te vinden waar je veel kastruimte hebt. Deze kamer is voorzien van rolluiken waardoor de kamer geheel te verduisteren is. Aan de achterzijde van de woning is een dakkapel geplaatst. Hier kan je nog een extra slaapkamer creëren van ca. 10m² groot. Alsnog is de overloop dan groot genoeg voor een hobbyruimte. Je treft hier tevens de opstelling voor de cv-ketel en er is zelfs een extra wastafel en toilet (broyeur) te vinden.

ZOLDERVLIERING
Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. De nok ligt op ca. 1,8m hoog waardoor je hier veel opbergruimte hebt.

BUITENLEVEN
Een pluspunt van deze woning is de achtertuin. Deze is breed opgezet waardoor je hier eenvoudig meerder zithoeken kunt creëren. Direct aan de achtergevel is een overkapping geplaatst waardoor je beschut van de woning naar de garage kunt lopen. De tuin is groen aangekleed met gras en meerder planten en struiken. De schutting is recent vervangen en biedt een dichte afscheiding naar de weg.
Achter de garage is een houten schuur geplaatst voor het opbergen van het tuingereedschap.

GARAGE EN OPRIT
Direct aan de woning is een diepe garage gebouwd. De garage heeft een kanteldeur naar de oprit toe en is ook toegankelijk via de loopdeur in de achtertuin. Een overkapping zorgt dat je beschut van de woning naar de garage kan. De garage is dieper dan gemiddeld wat veel mogelijkheden biedt. Voor de garage is een oprit gelegen waar je de auto op eigen terrein kan parkeren.

RANDWIJK
Randwijk is een gemoedelijk dorp aan de voet van de Rijndijk gelegen. Het dorp wordt omzoomd door onder meer weilanden en de dijk met daarachter de uiterwaarden van de Rijn. Randwijk heeft een eigen basisschool. Een middelbare school (van VMBO tot Atheneum) ligt eveneens binnen handbereik, namelijk in het naburige dorp Zetten (5 autominuten afstand). Hier vind je tevens een veelzijdig winkelaanbod met o.a. 3 supermarkten, bekende winkelketens als Hema en Kruidvat, maar ook gezellige, ambachtelijke winkels als een slager, een bakker en een kaaswinkel.

Door de centrale ligging in de regio ben je binnen 10 minuten in Wageningen (via de pont van Lexkesveer) en via de A50 en/of A15 binnen 15 tot 20 autominuten in Arnhem en Nijmegen. Bovendien is er een treinverbinding naar Arnhem of Tiel en is er een directe verbinding met de snelweg A15.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en trapopgang
Woonkamer met erker
Open keuken met toegang tot achtertuin
Slaapkamer/eethoek
Badkamer met douche, bidet, wastafel en wasmachineaansluiting
1e Verdieping:
Overloop met dakkapel en mogelijkheid voor slaapkamer
2e Toilet
Ruime slaapkamer met inloopkast
Zoldervliering
Opbergruimte bereikbaar via vlizotrap

BIJZONDERHEDEN:
Geschakeld vrijstaande woning
Levensloopbestendig met een badkamer en slaapkamer op de begane grond
Sfeervolle woonkamer met erker in de zijgevel
Complete keuken met o.a. inductiekookplaat en vaatwasser
Volwaardige slaapkamer op de begane grond
Badkamer met o.a. douche, bidet en wastafel op de begane grond
Ruime slaapkamer op de 1e verdieping
Mogelijkheid voor een 3 slaapkamer bij de dakkapel
Ruime overloop met o.a. 2e toilet
Zoldervliering bereikbaar via vlizotrap met veel bergruimte en stahoogte (ca. 1,8m)
Cv-ketel: Remeha met bouwjaar 2022
10 Zonnepanelen geplaatst in 2022 (huur)
Aangebouwde garage met elektra aansluiting
Garage is dieper dan gemiddeld (ca. 8m)
Overkapping aan de achtergevel om droog van de woning naar de garage te gaan
Oprit voor de garage
Brede achtertuin met relatief veel privacy
Ligging op de hoek van de straat

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning