Remko Stevens Makelaardij

HETERENSmidsakker 7

Vraagprijs €485.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1990
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HETEREN
Postcode
6666 EH
Straat
Smidsakker 7
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HETEREN
Smidsakker 7

Stijlvol ontworpen, volledig geïsoleerd en goed onderhouden, VRIJSTAAND WOONHUIS bestaande uit een ruim opgezette begane grond met veel lichtinval en een inpandige garage alsmede een praktische slaapverdieping met balkon en een verrassend grote zolder met stahoogte.

Deze gezinswoning heeft meerdere grote pluspunten waaronder een royale en lichte woonkamer met gashaard en een brede schuifpui naar buitenterras, een open keuken v.v. inbouwapparatuur en een praktische bijkeuken met doorloop naar terras en ruime garage met elektrisch bedienbare sectionaaldeur (2021). De woonkamer en keuken zijn bovendien v.v. vloerverwarming. Op de verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers te vinden waarvan de grootste met vaste schuif/kastenwand. De hal met een vide zorgt voor een bijzondere beleving. De badkamer is compleet te noemen met o.a. een ligbad én douche. Verder is de woning aangekleed met diverse screens (zonwering) en rolluiken

De woning staat op een perceel van 427m2 groot en heeft aan de voorzijde een comfortabele oprit met plaats voor minimaal 2 auto’s. Bij de voordeur is de luifel v.v. inbouwspots. Er is een afsluitbare poort (achterom) met toegang tot de relatief vrije achtertuin. Deze is groen en verzorgd aangelegd en heeft veel zonuren. De Smidsakker is een rustige straat met een centrale ligging in het dorp waardoor basisscholen, winkelvoorzieningen en recreatiegebied op loopafstand zijn gelegen.

Quote van de makelaar: “Dit is zo’n woning die van alles wel iets te bieden heeft. Hierdoor is de woning zeer compleet te noemen. Door de praktische indeling en de vele lichtinval heeft het een prettige woonsfeer en een goede balans in de ruimtes. Dit huis zal dan ook voor een grote doelgroep interessant zijn”.

WOONKAMER
De woonkamer heeft een ruime L-indeling waardoor je meerdere zithoeken kunt creëren. Wat direct opvalt is de open gashaard met natuurstenen plateau die zwevend doorloopt naar de hoek van de woonkamer. In elke gevel (4 zijden) zijn ramen geplaatst die voor een zeer prettige lichtinval zorgen. In de achtergevel betreft dit een brede (aluminium) schuifpui die toegang geeft tot het buitenterras. Deze pui is volledig af te sluiten middels een elektrisch bedienbaar rolluik.

Erg comfortabel is de vloerverwarming waardoor de plavuizen vloer nooit koud hoeft aan te voelen. Bij de schuifpui is een extra convectorput aangebracht. Gaat je voorkeur uit naar bijvoorbeeld een PVC-vloer, dan is dat eenvoudig te realiseren door de plavuizenvloer te laten egaliseren. Een vloer met ‘houtlook’ zal de woonkamer een geheel andere woonsfeer geven.

OPEN KEUKEN
Grenzend aan de woonkamer is een open keuken gelegen. Deze is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Daarbij moet je denken aan een vaatwasser, een grote oven, een keramische kookplaat met afzuiger en een koelkast (2021). Het betreft een degelijk en neutraal keukenblok met witte fronten en een zwart werkblad. Mede door de bovenkasten heeft de keuken bovengemiddeld veel kastruimte te bieden.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal met vide en trapopgang bereiken we de 1e verdieping. De overloop schakelt 3 volwaardige slaapkamers met elkaar van respectievelijk 13m2, 9m2 en 7m2 groot (gemeten vanaf 1,5m hoogte). De kamers zijn dus eigenlijk nog iets groter. De ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft een brede, vaste kastenwand met 4 schuifpanelen. De middelgrote slaapkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

BADKAMER
Tussen de slaapkamers in, is de badkamer gelegen. Deze is verrassend ruim opgezet en daar is dankbaar gebruik van gemaakt. Het heeft namelijk zowel een ligbad als een douchecel. Het wastafelmeubel met kolomkast biedt veel opbergruimte voor toiletspullen. Uiteraard ontbreekt het 2e toilet niet. Het sanitair en tegelwerk is degelijk en neutraal gekozen. De badkamer is te ventileren middels de mechanische ventilatie of het dakvenster die tevens voor een prettige lichtinval zorgt.

OVERLOOP MET VIDE
Op de overloop is een inloopkast aanwezig. Dit is een handige kast waar je veel spullen kunt opbergen zoals een 2e stofzuiger, een wasmand of een winterdekbed. Je zou er meerdere legplanken kunnen maken. Ook is hier de CV-ketel geïnstalleerd. Noemenswaardig is het extra dakvenster op de overloop, boven de vide. Hierdoor is er een fijne lichtinval op de overloop en beneden in de hal.

ZOLDERVERDIEPING
Helaas is de zolderverdieping alleen te bereiken via een vlizotrap op de overloop. Het betreft namelijk een verrassend grote zolder met prima stahoogte (nok ca. 2,25m hoog). De zolder is volledig bevloerd waardoor deze optimaal te benutten is als opbergzolder. Vakantiespullen, een kerstboom of seizoenkleding, er is meer dan voldoende ruimte te vinden. Wanneer je er een dakvenster bijplaatst (voor daglicht), zou je er een leuke speelruimte voor kinderen kunnen creëren.

BIJKEUKEN
Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Het is niet vanzelfsprekend dat een vrijstaande woning een bijkeuken heeft, maar hier is die zeker aanwezig. Het is altijd een praktische ruimte waar in dit geval de wasmachine en de wasdroger kwijt kunt. Ook is er plaats voor een extra koelkast en/of vriezer. De extra tuindeur is erg handig, bijvoorbeeld wanneer je de was buiten wil laten drogen. Tevens is er een gootsteen aanwezig. Wanneer je getuinierd hebt, kun je hier de schoenen uittrekken en de handen wassen. Vanuit de bijkeuken is de ‘inpandige’ garage toegankelijk.

GARAGE
Bij een gezinswoning hoort ook een goede garage. Deze woning heeft zo’n garage (17m2) die meerdere noemenswaardige pluspunten heeft. Zo is er in 2021 een geheel nieuwe garagedeur geplaatst, namelijk een geïsoleerde sectionaaldeur die elektrisch en op afstand te bedienen is. Aan de achterzijde is er een extra loopdeur naar de achtertuin geplaatst. Het aanwezige raam zorgt voor daglicht en is v.v. isolatieglas.
Eveneens een voordeel is de luifel voor de garage en bij de voordeur. Hierdoor kun je er met regen ‘gewoon’ droog staan. Bovendien zijn er inbouwspots in aangebracht.

TUIN RONDOM
Deze woning is volledig vrijstaand en niet geschakeld met de garage bijvoorbeeld. Hierdoor kun je langs de garage op naar de achtertuin. Deze achterom is met een poort afsluitbaar.

De achtertuin biedt behoorlijk wat ruimte en vrijheid. De tuin is ca. 17,5m breed en doordat er relatief weinig bebouwing omheen staat, is de tuin vrij gelegen. Ook de aankleding van planten, struiken en hagen zorgen voor een groene buffer met buren. Tevens is er naast de woning verrassend veel tuin te vinden. De zon draait gunstig om de woning heen, waardoor de zon- en tuinliefhebber veel te genieten heeft op het zonneterras.

LOCATIE
Deze woning vinden we terug in een rustige en gemoedelijke woonwijk van Heteren. De straat is rustig en autoluw en kent eigenlijk alleen maar bestemmingsverkeer. De Smidsakker loopt voor een deel rond en heeft enkele, doodlopende zijstraatjes. In de straat zijn verder voldoende parkeerhavens voor visite te vinden. Op steenworp afstand zijn 3 basisscholen gevestigd waardoor kinderen niet eens een drukke weg hoeven over te steken. Aan de andere zijde ligt het dorpshart (eveneens op loopafstand) waardoor winkels waaronder een Jumbo supermarkt en andere voorzieningen (zoals horeca) binnen handbereik zijn gelegen.

HETEREN aan de Rijn
In de dorpskern van Heteren vinden veel ontwikkelingen plaats. In de afgelopen jaren is er ruimte gemaakt voor een levendig ‘dorpshart’. Zeer recent is het nieuw dorpshart opgeleverd met meer winkels, een bibliotheek met een centrale ‘huiskamer’ als ontmoetingsplek voor het dorp en diverse horecagelegenheden. De ambitie is om maandelijks diverse activiteiten in het Hart van Heteren te laten plaatsvinden. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de Jumbo. En hou je van de vrije natuur, dan zal het nieuwe recreatiegebied met wandelpaden en strand in de uiterwaarden van de Rijn je zeker aanspreken.

CENTRAAL GELEGEN IN DE REGIO
Heteren is een dorp gelegen in het hart van de Gemeente Overbetuwe. Het heeft een centrale ligging met als directe uitvalswegen de A50 richting Arnhem/Ede of Nijmegen/Den Bosch of de A15 richting Tiel/Bemmel. Overigens leiden er meerdere wegen naar Arnhem, namelijk via de dijk of via de nieuwe provinciale weg, de N837. Vanwege haar centrale ligging is er in de afgelopen jaren een modern industrieterrein gerealiseerd met toonaangevende bedrijven waaronder distributiecentrum Kruidvat en Porsche Gelderland. Ook is er een McDonalds-vestiging. Doordat deze woning een gunstige ligging en ontsluiting in het dorp heeft, ben je snel het dorp uit en begeef je je binnen 3 tot 4 autominuten op de snelweg A50.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast, trapopgang en vide
Woonkamer (L-indeling) met gashaard en brede schuifpui
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Bijkeuken met wasmachine-aansluiting, gootsteen, tuindeur en doorloop naar…
Inpandige garage met sectionaaldeur en tuindeur.
1e Verdieping:
Overloop met vide, dakvenster en vlizoluik/trap
Ouderslaapkamer met vaste schuif/kastenwand
Slaapkamer 2 met toegang tot balkon
Slaapkamer 3 met extra dakvenster
Badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel, 2e toilet en dakvenster
Inloopkast op de overloop met CV-ketelopstelling en opbergruimte.
Zolderverdieping:
Veel opbergmogelijkheden met stahoogte.

BIJZONDERHEDEN
Volledig vrijstaand
Stijlvol gebouwd met statige schoorsteen en balkon aan de voorgevel
Chique hal/entree met ruimtelijke vide en daglicht door extra dakvenster
Ruim opgezette woonkamer van meer dan 47m2 groot
Gezellige gashaard in de woonkamer
Brede schuifpui die direct toegang geeft tot het buitenterras (met rolluik, elektrisch bedienbaar)
Veel lichtinval doordat de zon gunstig om de woning heen draait
Praktische bijkeuken
Complete badkamer met o.a. een ligbad en douche
Meterkast: 7 groepen (automaten), incl. kookgroep en met 2 aardlekschakelaars
Glasvezel-aansluiting t.b.v. TV en snel internet aanwezig
Alarminstallatie aanwezig
CV-ketel: Vaillant HR-combi, geplaatst ca. 2006
Volledig geïsoleerd
Het schuine dakvlak op het zuiden is ideaal geschikt voor zonnepanelen
Huidig energielabel B (bij plaatsing zonnepanelen wordt het hoogstwaarschijnlijk een A-label)
Garage van binnenuit toegankelijk
Opvallend goed onderhouden met o.a. verzorgd buitenschilderwerk
Heerlijke achtertuin van bijna 10m diep en ca. 17m breed
Veel zonuren in de zij- en achtertuin
Zowel screens als een uitvalscherm (achtergevel) aanwezig
Luifel met inbouwspots bij de voordeur/garage
Comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein
Rustige, doch centrale ligging in het dorp
Voorzieningen en uitvalswegen binnen handbereik.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning