HERVELDHofstaete 67

Vraagprijs €275.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Woonhuistype
Bouwjaar
2002
Energieklasse
B
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
HERVELD
Postcode
6674 GA
Straat
Hofstaete 67
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

HERVELD
Hofstaete 67

Zeer comfortabel 3-KAMERAPPARTEMENT met o.a. een ruime, lichte woonkamer, 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer met o.a. een 2e toilet en een zonnig balkon. Het complex biedt een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder, een gezamenlijke afgesloten fietsenstalling én een eigen berging. Dit alles is gelegen in Hofstaete gebouw C, voor senioren van 55 plus.

Quote van de makelaar: “Een zeer net en ruim opgezet appartement met alle gewenste voorzieningen. De ruimte, lichtinval en de praktische indeling zorgt voor een comfortabel en ontspannen gevoel. Bovendien liggen alle voorzieningen binnen handbereik”.

COMFORTABEL GEBOUWD
Het complex is helemaal gebouwd voor de doelgroep 55+. Er is een ruime entree aanwezig met intercom, een liftinstallatie naar de verdiepingen en een overdekte parkeergarage. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. De eigen berging kan geheel voor opslag van spullen worden gebruikt aangezien de fietsen in een aparte afgesloten en overdekte fietsenstalling kunnen worden geplaatst. Nagenoeg alle deuren in het complex zijn voorzien van toegangsknoppen waardoor deze automatisch openen. Ideaal wanneer u minder goed ter been bent. Uniek is dat de voordeur van het appartement automatisch bediend kan worden. Vanuit uw appartement kunt u via de intercom zien wie er bij u aanbelt en de deur op afstand openen zodat u niet naar beneden hoeft.

HAL/ENTREE
Vanaf de stijlvolle galerij met houten balken komt u bij het appartement. Bij het binnentreden van het appartement voelt de hal ruim aan. In de hal bevinden zich het gastentoilet met fonteintje, de meterkast en een vaste kast. In de vaste kast is cv-ketelopstelling geplaatst.

WOONKAMER
Bij binnenkomst in het appartement valt de ruime opzet direct op. De grote raampartij maakt dit een aangename, lichte ruimte. Ook vanuit de galerij komt er lichtinval het appartement binnen. De ruimte is rechthoekig waardoor deze eenvoudig in te richten is. U kunt hier gemakkelijk een groot bankstel, een eettafel en diverse kasten kwijt. Tevens biedt de woonkamer toegang tot het balkon.

KEUKEN
Via de eethoek komen we in de keuken terecht. De keuken is voorzien van voldoende boven- en onderkastjes zodat u ruimte heeft voor al uw keukenspullen. Voorzieningen als een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vriezer zijn aanwezig in het keukenblok. Voor extra ventilatie in de keuken is er mechanische ventilatie aanwezig.

SLAAPKAMERS
Dit appartement heeft 2 slaapkamers van respectievelijk 17m2 en 7,5m2 groot. Beide kamers zijn, net als de gehele woning, neutraal afgewerkt. De grootste slaapkamer geeft een heerlijk ruim gevoel. De grote raampartij met ventilatierooster geeft een mooie lichtinval. In deze slaapkamer heeft u voldoende ruimte voor een ruime kledingkast waarbij u alsnog bewegingsruimte over houdt. Tevens heeft deze kamer een directe toegangsdeur naar de badkamer (en-suite). De 2e slaapkamer is goed te gebruiken als slaapkamer om de kleinkinderen te laten logeren, maar is ook heel goed in te delen als hobby-/computerkamer. Ook de 2e slaapkamer heeft een raam voor lichtinval. Dit raam kijkt uit op de galerij, door het glazen dak met mooie houtconstructie in de galerij krijgt u natuurlijk daglicht.

BADKAMER & TOILET
Zowel via de entree/hal als via de grote slaapkamer is de geheel betegelde badkamer toegankelijk. De badkamer is verzorgd afgewerkt met witte tegels op zowel wand als vloer. De ruimte is ingedeeld met een 2e toilet, een inloopdouche en een wastafel. Ook is hier de wasmachine-aansluiting terug te vinden en is er een radiator aanwezig.
Extra luxe in dit appartement is dat uw gasten niet in de badkamer van het toilet gebruik te hoeven maken, er is namelijk een separaat 2e toilet in de hal aanwezig.

BALKON
Dit appartement heeft uiteraard ook een buitenruimte. Grenzend aan de woonkamer treft u het balkon. Het balkon loopt schuin weg wat een leuk effect geeft op zowel het balkon als ook heet aangezicht van buitenaf. Hier kunt u gemakkelijk een tuin set kwijt waarbij u heerlijk van de zon kunt genieten. Het balkon is namelijk op het westen gesitueerd. Vanaf het balkon kijkt u uit op de nieuwbouw ‘De Hoge Hof’, een combinatie van appartementen en diverse woningen. Naar verwachting is dit project in november 2023 afgerond.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het complex wordt beheerd door en actieve en gezonde VvE. De bewoners bepalen gezamenlijk wat er in het complex gebeurt, waarbij het beheer is uitbesteed aan een professionele organisatie. De servicekosten bedragen ca. € 159,96 per maand. Dit is o.a. inclusief het buitenonderhoud van het complex, schoonmaak van de gemeenschappelijke (binnen)ruimtes en bijkomende verzekeringen zoals de opstal- en brandverzekering. Aan de VvE wordt tevens een bedrag betaald voor het collectief onderhoud van de cv-ketel en de mechanische ventilatie.

LOCATIE
De ligging van het appartement binnen het complex heeft een warm, huiselijk gevoel. Door de open galerij is het eenvoudig om contact te maken met de andere bewoners. Het appartementencomplex de Hofstaete ligt helemaal centraal in Herveld. Alle voorzieningen zijn op loopafstand waardoor u nooit ver hoeft te reizen. Denk hierbij aan voorzieningen zoals een supermarkt, een huisartsenpraktijk, een tandarts, een bloemist, een cafetaria, een restaurant en een opticien binnen handbereik. Ook is er een bushalte direct voor het complex gelegen wat u eenvoudig toegang geeft tot de nabij liggende dorpen en een treinstation.

HERVELD
Herveld is centraal gelegen dorp midden in de Gemeente Overbetuwe. Deze regio staat bekend om haar fruitteelt en de ligging tussen de Rijn en de Waal. Herveld is gewild omdat het aan de ene kant het dorpse karakter herbergt, maar aan de andere kant centraal is gelegen t.o.v. belangrijke uitvalswegen waaronder de A15 en A50 (knooppunt Valburg). Binnen 12 fietsminuten vindt u treinstation Zetten-Andelst met een verbindingen naar Arnhem, Nijmegen en Tiel.

INDELING
Begane grond
Centrale entree met intercominstallatie
Liftinstallatie naar alle woonverdiepingen
Parkeergarage met aparte afgesloten fietsenstalling
Eigen berging (6m2) voor het opslaan van overige spullen.

2e verdieping (woonlaag)
Ruime entree met meterkast en vaste kast (cv-ketel)
Toilet met fonteintje
Ruime woonkamer met eethoek
Halfopen keuken
Badkamer voorzien van inloopdouche, toilet, wastafel en witgoedaansluiting
2 Slaapkamers
Balkon met gunstige zonligging (west)

BIJZONDERHEDEN:
Volledig geïsoleerd appartementencomplex uit 2000
Geschikt voor bewoners vanaf 55 jaar
Volledig rolstoeltoegankelijk
Overdekte entree naar het appartement
Intercominstallatie
Ruime en praktische indeling
Badkamer met o.a. inloopdouche en 2e toilet
Separaat toilet
2 Volwaardige slaapkamers
Prettige buitenruimte grenzend aan woonkamer
Gezamenlijke, afgesloten fietsenstalling
Eigen berging
Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder
VVE kosten ca. €159,96 per maand
Centrale ligging in het dorp en nabij voorzieningen
Bushalte voor de deur

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning