Remko Stevens Makelaardij

MAURIKBuitenweg 77

Vraagprijs €799.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1951
Energieklasse
G
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
MAURIK
Postcode
4021 BC
Straat
Buitenweg 77
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

MAURIK
Buitenweg 77

Heerlijk vrij in het buitengebied gelegen, tussen de prachtige fruitbomen staat deze stijlvolle VRIJSTAANDE WONING met verrassend veel leefruimtes, alsmede een RIANTE SCHUUR met twee keer een verdieping.

Deze authentieke woning is grondig gerenoveerd met onder andere nieuwe kozijnen, nieuwe dakkappelen, een smaakvolle keuken en een moderne badkamer. In de woning tref je veel praktische ruimtes zoals een extra kantoor/slaapkamer op de begane grond, een ruime bijkeuken, een kelder, 4 volwaardige slaapkamers en een zoldervliering.

Het perceel is maar liefst ca. 4.900m2 groot en dat biedt volop ruimte rondom en achter de woning. Rondom de woning ervaar je het uitzicht van de prachtige bloesem van diverse fruitbomen. De tuin biedt veel mogelijkheden voor speeltoestellen, een voetbalveldje, een kippenren. Ook het houden van een paard aan huis behoord tot de mogelijkheden met de aangrenzende weilanden. Of wellicht het houden van andere dieren aan huis.
Grenzend aan de woning is een heerlijk zonneterras op het zuiden aangelegd. Bij het terras behoort een stijlvolle, houten veranda waarvoor eikenhouten balken zijn gebruikt, hier kun je al heel vroeg in het jaar genieten van het prachtige buitenleven en de eerste zonnestralen. De woning is middels een eigen oprit te bereiken, waar voldoende parkeermogelijkheden zijn voor diverse voertuigen. Dit geheel is volledig verhard door middel van asfalt.

Quote van de makelaar: “Rust, ruimte en vrijheid, zowel in als rondom de woning. Dat zijn 3 mooie kernwoorden die hier zeker van toepassing zijn, maar het heeft nog veel meer te bieden. Met name als je zelfstandig ondernemer bent, een hobby hebt of van klussen houdt, dan moet je deze woning met riant bijgebouw gezien hebben. Je zult verrast zijn van de mogelijkheden”.

RENOVATIE & VERDUURZAMING
In de laatste 4 jaar is deze woning flink onder handen genomen. De woning is voorzien van nieuwe kozijnen met goed isolatieglas. Op 1 kozijn na zijn alle kozijnen vervangen, dit kozijn zou plaats kunnen gaan maken voor een deur die de toegang vanuit de keuken naar de veranda biedt. De dakkapellen zijn tevens onder handen genomen en geheel vernieuwd. Niet al het uitgevoerde werk is goed zichtbaar, de nieuwe elektra en bekabeling is netjes in de wand verwerkt. Om de woning een modernere uitstraling te geven zijn ook de meeste plafonds vernieuwd. Als kers op de taart is er een nieuwe keuken geplaatst en is de badkamer geheel gerenoveerd. Geen wonder dat deze er beide trendy uitzien. Het vernieuwen van de dakpannen stond op de planning, echter is dit nog niet uitgevoerd. De benodigde dakpannen zijn wel aanwezig en zullen achterblijven bij de woning.

LEEFRUIMTES
De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is gesitueerd over de volle breedte van de woning. Hierdoor heeft de ruimte vanaf 3 zijden veel lichtinval, onder meer door de openslaande tuindeuren. Ook is er airco aanwezig in de kamer, die je zowel in de winter voorziet van een aangename tempratuur, als in de zomer de woning behaaglijk koel houdt. De keuken betreft een dichte keuken welke enkele jaren geleden is voorzien van een nieuw, stijlvol keukenblok, alwaar de originele granietenvloer behouden is. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse apparatuur waaronder een groot 6-pits gasfornuis en een vaatwasser. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen waar de witgoedaansluitingen in een 2e keukenblok zijn verwerkt. Ook bevindt het toilet zich in deze ruimte alsmede de opstelling van de cv-ketel. De bijkeuken heeft ook een toegang tot de tuin.
Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar, in de kelder tref je veel opbergruimte. In de kelder heb je geen stahoogte (hoogte ca. 1,5m). De hal/entree is ruim opgezet en biedt een fijne binnenkomst in de woning. Aan het einde van de hal is nog een slaapkamer/kantoorruimte te vinden wat een fijne plek kan zijn voor een thuiswerker. In deze kamer is ook een vaste kast aanwezig.

SLAAPVERDIEPING & ZOLDER
Via de bordestrap bereiken we de 1e verdieping. Hier schakelt de overloop 4 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. De slaapkamers zijn allen volwaardig te noemen en zijn respectievelijk 15m2, 11m2, 10m2 en 7m2 groot. 3 Slaapkamers hebben vaste inbouwkasten. Diverse dakkapellen bieden de kamer een fijne lichtinval.

De badkamer is recent gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. Grote, stoere tegels passen mooi bij het koperkleurige garnituur. De wastafel betreft een natuurstenen kom waarbij de kraan in de wand is weggewerkt. De ruimte is verder ingedeeld met een inloopdouche en 2e (zwevend) toilet. Het aanwezige raam zorgt voor een aangename lichtinval en mogelijkheid om te ventileren.

Boven de slaapkamers is nog een zoldervliering aanwezig. Middels een luik bereik je deze opbergruimte.

RIANTE, VRIJSTAANDE SCHUUR
Opvallend bij deze woning is de meer dan riante schuur. Met een oppervlakte van ca. 357m2 alleen op de begane grond is dit bijgebouw voor veel doeleinden geschikt. Ook zijn er nog 2 zolders aanwezig welke tezamen nog eens ca. 119m2 groot zijn. Deze schuur is degelijk gebouwd met een betonvloer, steens muren en stalen en houten spanten met een golfplaten dak. Een groot deel van het dak is in 2017 vervangen. De schuur heeft een grote centrale ruimte welke toegankelijk is via hoge schuifdeuren. Aan de achterzijde van de schuur zijn er 2 stallen gerealiseerd waar je paarden kan herbergen, van hieruit kunnen ze ook direct in de aangrenzende wei gaan grazen. Ook is er ruimte voor hooi opslag, of wellicht andere doeleinden. Voor de schuur is een groot verhard terrein aangelegd waardoor je meerdere auto’s eenvoudig op eigen terrein kunt parkeren. Hier kom je zeker geen ruimte tekort.

BUITENLEVEN
Vrijheid, ruimte en zonuren in de tuin is voor veel mensen een grote pré. Deze woning ligt op bijna 5.000m2 grond en dat biedt wellicht de vrijheid en ruimte waar je naar op zoek bent. Aan de zuidgevel van de woning is een heerlijk zonneterras aangelegd. Hier geniet je de gehele dag zon omdat de zon er gedurende de dag omheen draait. Een stijlvolle veranda biedt hier tevens schaduw in de warme zomerdag. Het perceel is vrijwel vierkant waardoor de tuin redelijk verdeeld om de woning heen is gesitueerd. Kinderen kunnen hier naar hartenlust ravotten, in bomen klimmen of voetballen. Je hoeft hier niet te twijfelen of een groot speeltoestel wel past. Een XL-trampoline, een schommel met glijbaan of een groot opzetzwembad, er is ruimte genoeg. Er is veel gras en weiland aanwezig waardoor je hier ook de mogelijkheid hebt om boerderijdieren aan huis te houden. Altijd al kippen, een geiten of een paard gewild? Dan kun je hier wellicht je droom verwezenlijken.

MAURIK
Het dorp Maurik ligt in de Gemeente Buren en midden in het Betuwse landschap. Maurik staat bekend om het eiland van Maurik wat veel recreatie, en water/sport voorzieningen biedt.
Het recreatiegebied Eiland van Maurik ligt werkelijk op loop afstand, met daar werkelijk alles wat je aan vertier kunt wensen, waterrecreatie, restaurants, heerlijk wandel en fietsgebied, een visvijver op steenworp afstand, jachthaven, maar vergeet ook het heerlijke verse fruit niet dat hier volop aanwezig is. Dit alles allemaal binnen handbereik. Het dorp heeft diverse winkels waaronder een supermarkt en meerdere horecagelegenheden. Ook is er een actief verenigingsleven en een basisschool. Steden zoals Culemborg en Tiel zijn op ca. 10km gelegen. Maar ook Veenendaal ligt in een straal van 10 km . Binnen 15 minuten zijn zowel de A15 als de A2 bereikbaar waardoor de verbindingen naar de rest van het land gunstig zijn. Met de nabijgelegen veerdienst bereik je de prachtig bossen van de Utrechtse Heuvelrug met zijn prachtige kastelen en landhuizen.

PLUSPUNTEN VOOR DE KOPER
Authentiek woonhuis
Ligging in het buitengebied
Rondom vrij uitzicht
Nieuwe kozijnen
Dakkappelen vernieuwd
Elektra en bekabeling is vernieuwd
Prettige woonsfeer met veel lichtinval
Airco in woonkamer
Recent vernieuwde keuken
Bijkeuken met o.a. witgoedaansluitingen
Extra kantoorruimte/slaapkamer op de begane grond
Kelder vanuit de keuken toegankelijk
Stijlvolle bordestrap
4 Slaapkamers op de verdieping
3 Slaapkamer met vaste inbouwkasten
Vernieuwde badkamer met o.a. inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.
Nieuwe dakpannen voor het woonhuis aanwezig
Ideale woning voor de ZZP’er of kleine zelfstandige met klusruimte en opslag aan huis
Aantrekkelijk bijgebouw met bijzonder veel werk-, stalling- en opslagruimte
Royaal perceel met veel zonuren
Comfortabele oprit
Ideale parkeermogelijkheden op eigen terrein, ook voor een werkbus of een camper
Centrale ligging in het land.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Van toepassing zijn de NVM-Consumentenvoorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning