Remko Stevens Makelaardij

DRIELKoekoeksbloem 13

Vraagprijs €779.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Vrijstaande woning
Bouwjaar
2008
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
DRIEL
Postcode
6665 HG
Straat
Koekoeksbloem 13
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

DRIEL
Koekoeksbloem 13

Modern aangekleed en volledig geïsoleerd, volumineus VRIJSTAAND HERENHUIS (2008), bestaande uit 3 royale woonlagen en een INPANDIGE GARAGE die eveneens groter is dan gemiddeld. Deze verrassend ruim opgezette gezinswoning heeft veel pluspunten zoals een heerlijke living (8 meter breed) met erker, een massief eikenhouten vloer, dubbele terrasdeuren, een speels opgezette inbouwkeuken met schiereiland en bar, een praktische bijkeuken, in totaal 4 zeer volwaardige slaapkamers, een complete badkamer en een multifunctionele 2e verdieping met mogelijkheden voor een 5e slaapkamer en 2e badkamer. Airconditioning, 18 zonnepanelen (met zuidoriëntatie) en een laadpaal zijn zomaar enkele pluspunten die bij de prijs zijn inbegrepen.

Het perceel heeft een mooie (breedte)maat waarbij de woning gunstig op de kavel staat. De tuin is rondom gesitueerd, waarbij de achtertuin ca. 15 meter diep is en bijna 20 meter breed en geniet veel zonuren. Er zijn dan ook meerdere terrassen aangelegd. Achter de woning is een heerlijke (afsluitbare) veranda aangebouwd. Groenvoorzieningen rondom zorgen voor de nodige privacy, waaronder meerdere (fruit)bomen. Aan de voorzijde is een comfortabele oprit gelegen waar je met gemak 3 auto’s (2 naast elkaar) op eigen terrein kunt parkeren. Voor de garage en bij de voordeur is een luifel/carport gebouwd.

Quote van de makelaar: “Dit stijlvol gebouwde woonhuis vinden we terug midden in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk ‘De Breekenhof’. Deze woning onderscheid zich op meerdere vlakken in het vrijstaande segment, maar wat je echt moet zien en voelen is de ruimte in en rondom het huis. Dit is een echte gezinswoning waarbij wooncomfort en het buitenleven hoog in het vaandel staan. Benieuwd of dat dit jouw droomwoning is? Maak dan een afspraak met ons kantoor voor een vrijblijvende rondleiding.”

VOLUMINEUS
Met ca. 214m2 woonoppervlak en ca. 810m3 inhoud is deze woning groter dan het gemiddelde woonhuis in het vrijstaande segment. Het ontwerp is uiteindelijk breder en dieper uitgevallen dan de oorspronkelijke tekeningen lieten zien. De erker aan de voorzijde versterkt het ruimtelijke gevoel in de woonkamer, net als de speelse raampartijen en de gunstige lichtinval. Op de slaapverdieping is de minst grote slaapkamer ca. 10m2, terwijl dat bij veel woningen juist één van de grote kamers betreft. Bovendien biedt deze woning nog indelingsmogelijkheden op de royale 2e verdieping waardoor een groot (samengesteld) gezin hier uitermate goed uit de voeten kan. De bovenste woonlaag met hoge nok leent zich perfect om een volwaardige, 5e slaapkamer te creëren. Er zijn al voorbereidingen getroffen voor een eventuele 2e badkamer.

Kortom, ben je op zoek naar ruimte en comfort, dan kunnen wij je hier misschien verrassen. Dit huis moet je gezien hebben om volledig op waarde te kunnen schatten.

DEGELIJK & DUURZAAM
Deze woning is nog relatief jong en voldoet dan ook aan alle normen van het huidige bouwbesluit zoals hoge plafonds en een hoge isolatiewaarde. Vandaag de dag vinden we duurzaamheid erg belangrijk en dan kom je hier in een gespreid bedje terecht. De woning is volledig geïsoleerd (de garage deels) en telt 18 zonnepanelen op het zuiden. Je zult dan ook niet verbaasd zijn dat deze woning Energielabel A draagt.

De stijlvolle bouw wordt gekenmerkt door de imposante voorgevel met hoge nok alsmede de grote overstekken van de kapconstructie. De erker en de carport vóór de garage naast de woning geven de woning een robuust karakter. De woning staat er verzorgd bij waarbij het buitenschilderwerk in 2021 nog volledig is uitgevoerd door een vak schilder.

LIVING
Een living doet al snel vermoeden of dat de woonkamer ruim is, maar hier is dat ook daadwerkelijk het geval. De living heeft een royale L-indeling en is ca. 63m2 (!) groot. Aan de voorzijde kun je met gemak een grote hoek/loungebank kwijt zonder dat het ten koste gaat van het ruimtelijke gevoel. Ook is er plek voor een speelhoek voor kinderen en een 10-persoons eettafel bij de keuken. Noemenswaardig is de massief eikenhouten vloer die er niet alleen strak (vernageld) in ligt, maar ook voor een warme, huiselijke woonsfeer zorgt. En hou je van het buitenleven? Dan zet je lekker de dubbele tuindeuren open waardoor je het buitenterras bij je woonkamer betrekt.

EILANDKEUKEN
De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een open karakter met de woonkamer (eethoek). De opstelling is speels ontworpen met een schiereiland waarop je kunt koken en spoelen. Aan de kopse kant kun je 2 barkrukken kwijt, gezellig wanneer kinderen thuis zijn van school zijn en je aan het koken bent. Achter de hoogglans witte fronten zitten enkele inbouwapparaten ingebouwd, zoals de vaatwasser en de koelkast. Een 5-pits gaskookplaat, een zwevende afzuigschouw en een heteluchtoven maken de keuken compleet. Géén bovenkasten en juist veel aanrecht geven de keuken het comfort en het ruimtelijke gevoel dat je door de gehele woning tegenkomt.

Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken. Hier vind je de aansluitingen voor de witgoedapparaten. Tevens kun je hier een grote koelkast en/of vriezer kwijt. Vanuit de bijkeuken is zowel de tuin als de inpandige garage toegankelijk.

1e VERDIEPING
Via een prettige hal en (hardhouten) trapopgang komen we op de 1e verdieping terecht. De overloop is ruim van opzet waarbij het zijgevelraam voor een prettige lichtinval zorgt. De overloop schakelt 3 royale slaapkamers, een heuse walk-in-closet en de badkamer aan elkaar.

De slaapkamers zijn respectievelijk 18m2, 12m2 en 10m2 en hebben allemaal rechte muren waardoor ze optimaal in te richten zijn. Ideaal voor tieners aangezien in elke kamer wel een 2-persoonsbed past. Bij deze woning is er gekozen voor een ‘gezamenlijke’ walk-in-closet. De walk-in-closet is zó groot, dat je er meerdere garderobes in kwijt kunt. Hierdoor hoef je niet op elke kamer een linnenkast te plaatsen en bovendien is het ideaal wanneer je na een wasbeurt de schone kleding moet inruimen. Met pijn in het hart zal de verkoper de luxe en uitgebreide (kast)indeling achterlaten in de woning.

COMPLETE BADKAMER
Bij de ideale gezinswoning hoort ook een complete badkamer. De ruimte is ingedeeld met een groot 2-persoons ligbad, een inloopdouche en een brede wastafel met 2 kranen en een spiegel. Uiteraard ontbreekt het 2e (zwevende) wandcloset niet. Verder heeft de badkamer een neutrale uitstraling met wit tegelwerk en een antraciet accent. Erg praktisch is het grote raam. Deze zorgt niet alleen voor een prettige lichtinval, maar ook voor de ideale ventilatiemogelijkheid. Overigens is er ook mechanische ventilatie aanwezig. Een designradiator maakt de badkamer compleet.

2e VERIEPING
Eénmaal op de 2e verdieping zal je verrast worden door de ruimte en de hoge nok (3,5m hoog). Deze verdieping is ingedeeld in een master bedroom van 23m2 groot en een multifunctionele ‘balzaal’ met volop indelingsmogelijkheden. In de huidige setting staat er een logeerbed en is er een ‘gym aan huis’ ingericht, maar je kunt er ook een fijne werkplek creëren. In de plattegrond van de 2e verdieping hebben we optioneel een 5e slaapkamer en een 2e badkamer ingetekend. De aansluitingen voor een 2e badkamer zijn (tijdens de bouw) reeds voorbereid. Beide dakvensters zijn v.v. verduisteringsschermen en rolhorren. Door de hoge nok kun je ook prima een zoldervliering met opbergruimte maken. Onder de schuine dakvlakken zijn (deels) knieschot schuifpanelen aangebracht waar je al de nodige spullen kunt opbergen.

INPANDIGE GARAGE
Tijdens de bouw is er naast de woning een garage met carport aangebouwd. Opvallend zijn de breedte- en lengtemaat (3,6m bij 6,4m) waardoor de garage groter is dan gemiddeld (ca. 23m2). Glaspanelen aan beide zijden van de dubbele deuren alsmede in de zijgevel zorgen voor een fijne lichtinval. En doordat de gevels zijn geïsoleerd zou je de garage ook voor andere doeleinden / hobby’s kunnen gebruiken. In de huidige situatie wordt de garage vooral gebruikt voor de stalling van fietsen. Je kunt er dan ook nogal wat kwijt zonder dat het direct vol staat. Een vaste schuif/kastenwand achterin de garage zorgt voor bijzonder veel opbergmogelijkheden.

TUIN RONDOM
Zoals al eerder gezegd, staat de woning gunstig op het perceel waardoor er rondom de woning veel ruimte te vinden is. Dit wordt al meteen duidelijk op de oprit waar je met gemak 2 auto’s naast elkaar kunt parkeren. Er is zelfs plek voor 3 auto’s op eigen terrein. Het perceel wordt omsloten middels groene hagen. Door de jaren heen is deze tuin ‘gesetteld’ en gevormd waardoor er nu mooie, volwassen (fruit)bomen te vinden zijn. Aan beide zijden van de woning is een afgesloten achterom waardoor je niet zomaar de achtertuin inloopt.

De achtertuin heeft een mooi formaat en biedt veel ruimte en mogelijkheden. Ben je een tuinliefhebber, dan zal je deze tuin zeker aanspreken. Op het grasveld kunnen kinderen naar hartenlust spelen en is er plek voor meerdere speeltoestellen. Links achterin de hoek is een moestuin aangelegd voor diegenen die eigen groente en fruit willen verbouwen. Door de grootte van de achtertuin (ca. 15m bij bijna 20m) valt deze moestuin bijna niet op.

TERRASSEN & VERANDA
Opvallend is dat er meerdere terrassen in de achtertuin zijn aangelegd. Hierdoor is er altijd wel een plekje in de zon (of de schaduw)te vinden. Allereerst het grote terras bij de achtergevel en terrasdeuren. Dit terras is aangelegd met groot formaat leisteentegels. Ga je rechts de hoek om, dan vind je daar een privacyvol terras waar je zomers in de avondzon kunt eten. Het 3e terras ligt juist weer achterin waar je weer een hele andere beleving hebt.

Een eyecatcher is de veranda van 15m2 groot. Deze veranda is in de stijl van de woning gebouwd waardoor het mooi één geheel is. Wanneer je een houtkachel aanschaft, dan kun je hier ’s avonds lekker beschut en warm buiten zitten. De veranda is namelijk geheel af te sluiten met ritsbare oprolschermen. Hierdoor kun je je loungeset schoon houden en je loungeset in de winter buiten laten staan.

DRIEL, NABIJ STAD EN NATUUR
Driel is een dorp dat aan de Rijndijk is gelegen. Driel is de afgelopen jaren steeds aantrekkelijker geworden om te wonen. Het dorp heeft een rustig karakter en met de uiterwaarden om de hoek is de vrije natuur dicht bij. Door het fietspontje tussen Driel en Doorwerth is de bosrijke omgeving ten noorden van de Rijn binnen handbereik. Zomers kun je met de mountainbike zo de Rijn oversteken waar uitdagende fietsroutes in het bos liggen.
In het centrum vinden we een Albert Heijn waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Driel heeft zelfs de keuze uit 3 basisscholen waarvan de Vrije School uniek te noemen is. In de Schuytgraaf is een Internationale school gevestigd die eveneens binnen handbereik is gelegen.

Mede door de nieuwe provinciale weg N837, met aansluiting op de A50, is Driel steeds centraler komen te liggen. Vanaf de A50 kun je de A12 of de A15 op. Via de dijk ben je in 5 autominuten in Arnhem en is dus met de fiets ook goed te doen. Winkelcentrum Schuytgraaf (Arnhem), de winkelstraat van Elst en Wageningen zijn dichtbij. Zo ook de Foodvalley bij het industrieterrein van Heteren.

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang
Woonkamer (L-indeling) met erker (voorzijde) en dubbele terrasdeuren (achterzijde)
Open keuken in T-opstelling (schiereiland) voorzien van inbouwapparatuur
Bijkeuken met witgoedaansluitingen en doorloop naar tuin en garage.
Inpandige garage met vaste schuif/kastenwand en dubbele deuren naar carport/oprit.

1e Verdieping:
Overloop met 2e trapopgang
3 Slaapkamers
Walk-in-closet met kastinrichting
Badkamer met ligbad, inloopdouche, 2-persoons wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping:
Overloop
Slaapkamer 4 met kopgevelraam en dakvenster
Multifunctionele ruimte met kopgevelraam en een 2e dakvenster. Er is een afvoer aanwezig om eventueel een 2e badkamer te realiseren

Zolder:
Zolder met grotendeels stahoogte en veel opbergruimte.

BIJZONDERHEDEN
Verrassend grote dorpsvilla met alleen maar grote (leef)ruimtes
Mooie breedte en dieptemaat (8m bij 11,5m)
Woonkamer biedt plaats aan grote hoek/loungebank en 3m lange eettafel
Massief, eikenhouten vloer op de begane grond
Speels opgezette v.v. inbouwapparatuur en veel aanrecht/werkruimte
Praktische bijkeuken
Veel strak stucwerk op de begane grond én 1e verdieping
In totaal 4 grote slaapkamers
Complete badkamer met o.a. een groot ligbad, separate inloopdouche en toilet
Royale walk-in-closet met luxe (kast)indeling
Stijlvolle paneeldeuren
Eikenhouten trappen en balustrade
Plissé raambekleding (merk Luxaflex) blijft achter
Multifunctionele 2e verdieping met mogelijkheid tot een 5e slaapkamer en 2e badkamer
Volledig geïsoleerde woning
Energielabel A
18 Zonnepanelen op het zuiden
Airconditioning op de overloop én op de master bedroom
CV-ketel: Intergas HR-combiketel met bouwjaar 2008
Glasvezelaansluiting t.b.v. TV en snel internet
Groepenkast uitgebreid naar 3 fasen
Laadpaal t.h.v. de oprit blijft achter
Heerlijke tuin rondom met een verzorgd gazon en volwassen bomen
Verschillende aangelegde terrassen, gunstig op de zon gelegen
Er is een puntstuk (puls) geslagen t.b.v. gratis grondwater
Sectorsproeiers in de tuin aangelegd
Afsluitbare veranda in de stijl van de woning
Achterom aan 2 zijden van de woning
Zeer comfortabele oprit waarbij je zelfs nog naast een camper of caravan kunt parkeren
Ruime garage met geïsoleerde wanden en daglicht door meerdere ramen
Carport bij de garage en voordeur
Groenstrook met bomen tussen stoep en straat voor de deur
Gewilde en kindvriendelijke woonomgeving.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning