Remko Stevens Makelaardij

ELSTVriesenenk 70

Vraagprijs €299.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Tussenwoning
Bouwjaar
1975
Energieklasse
A
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ELST
Postcode
6662 EZ
Straat
Vriesenenk 70
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving
ELST
Vriesenenk 70
 
Instapklare, verzorgde TUSSENWONING met onder meer een woonkamer met vloerverwarming, een stijlvolle, open keuken, 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met o.a. een 2e toilet en een multifunctionele 2e verdieping met inloopkast. Op het dak van de woning ligging 15 zonnepanelen en de woonkamer en masterbedroom hebben airconditioning.
 
Bij de woning hoort een zowel een diepe voortuin als een diepe achtertuin. Beide zijn voorzien van een eigen berging. De achtertuin is op het westen gelegen waarbij de onder de veranda de schaduw op kunt zoeken. Het centrum van Elst is op steenworpafstand gelegen.
 
Quote van de makelaar: “Deze woning is netjes onderhouden en voorzien van veel comfort zoals vloerverwarming en airconditioning. Met 15 zonnepanelen is ook aan duurzaamheid gedacht. Bovendien is er aandacht besteed aan een sfeervol en trendy afwerkingsniveau waardoor de woning een grote doelgroep zal aanspreken”.
 
INSTAPKLAAR
Heb je geen zin om een grote verbouwing aan te gaan? Dan zal deze woning je zeker aanspreken. Deze woning bied je een totaalplaatje aan. De ruimtes zijn modern en neutraal afgewerkt waardoor ze snel in de smaak zullen vallen. Je kan hier veel van je wensenlijstje afvinken: vloerverwarming, airco’s, zonnepanelen, overkapping en parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan opbergruimte ook geen gebrek door de schuur in de voortuin én de schuur in de achtertuin. Deze woning biedt het allemaal. Daarbij is de ligging erg prettig aan de rand van het dorp en nabij het centrum.
 
WOONKAMER
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is daarmee tuingericht. Een grote raampartij biedt hier veel lichtinval. De ruimte heeft een praktische indeling waardoor je deze gemakkelijk in kunt richten. Op de vloer liggen plavuizen welke aangenaam aanvoelen door de aanwezige vloerverwarming (bijverwarming). In de woonkamer is airconditioning aanwezig waardoor je de kamer heerlijk koel houdt in de zomer. Extra opbergruimte vind je in de trapkast. Een groot pluspunt is dat je hierbij in de zomerdag direct de tuin in loopt.
 
OPEN KEUKEN
Bij deze woning hoort een open keuken, waardoor deze in verbinding staat met de woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een trendy kleurstelling. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Mocht je nog opbergruimte te kort komen, dan is er altijd nog de naast gelegen trapkast waar je de nodige voorraad kwijt kunt.
 
1e VERDIEPING
Via de trapopgang in de hal komen we op de 1e verdieping terecht. Hier schakelt de overloop 3 slaapkamers en de badkamer aan elkaar. Aan voorzijde van de woning tref je de masterbedroom welke over de hele breedte van de woning is geplaatst. Deze kamer is tevens voorzien van airconditioning. Aan de achterzijde van de woning zijn nog 2 slaapkamers aanwezig. Alle 3 de kamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer met v-groef, grote raampartijen en rechte wanden. De kamers zijn respectievelijk 16m2, 12m2 en 9m2.
 
BADKAMER
De badkamer is in het midden van de woning gelegen. De ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Het wastafelmeubel is voorzien van ladekorven met veel opbergruimte met daarboven nog een spiegelkast. Ook is er een toiletkast aanwezig. De uitstraling is verzorgd met onder andere een spotverlichting in het plafond. Afzuiging is aanwezig om de ruimte te ventileren.
 
2e VERDIEPING
Via de vaste trapopgang bereik je de 2e verdieping. Dit is een open ruimte ingedeeld met een inloopkast. Mocht je thuis werken, dan kan je hier uitstekend een werkplek creëren. De inloopkast biedt veel opbergruimte uit het zicht. In de nok boven de inloopkast is nog meer opbergruimte gemaakt. Hierdoor wordt elk hoekje benut. Een dakraam biedt deze woonlaag daglichtinval. Aan de zijkant is een washoek te vinden waar je naast de witgoedaansluitingen ook een wastafel, de mechanische ventilatie unit en de opstelling van de cv-ketel treft.
 
ACHTERTUIN MET VERANDA
Naast een diepe voortuin, is ook de achtertuin zeker de moeite waard. De achtertuin is ingericht met een groot terras waardoor het een onderhoudsvriendelijk karakter heeft. De ligging van de tuin is op het westen waardoor je van veel zon geniet. Direct aan de woning is een veranda geplaatst. Door het gebruik van licht doorlatende dakplaten is dit een lichte ruimte. Ook zijn er inbouwspots geplaatst. Erg praktisch is dat hier keukenkastjes zijn geplaatst waardoor je hier veel opbergruimte hebt. De tuin is verder onderhoudsvriendelijk aangelegd waarbij een groene erfafscheiding met de buren voor een groene uitstraling zorgt. De schuur achter in de tuin is voorzien van dubbele deuren, naast de schuur is een achterom aanwezig.
 
VOORTUIN MET SCHUUR
Deze woning heeft een voortuin welke veel dieper is dan gemiddeld. Dit maakt dat je hier 2 auto’s op eigen terrein kunt parkeren. Zo hoef je nooit te zoeken naar een plekje als je ’s avonds thuiskomt. Ook is aan de woning een ruime stenen schuur te vinden waar je bijvoorbeeld de fietsen of scooter kunt stallen.
 
ELST, centraal in de Betuwe
Elst is het grootste dorp in de Gemeente Overbetuwe en dat is niet voor niks. Het heeft niet alleen een ideale ligging tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen, maar heeft ook alle wenselijke voorzieningen binnen de dorpsgrenzen. Een Albert Heijn supermarkt is zelfs op loopafstand aan het begin van de winkelstraat te vinden. Terrasjes en een groot en divers winkelaanbod liggen in het verlengde ervan.
 
De dorpskern is zeer uitgebreid en heeft een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen, zowel ambachtelijk als bekende winkelketens. Het is er altijd levendig terwijl het dorpse karakter behouden is gebleven. Aan gezellige terrassen en horeca is er geen gebrek. Het hele jaar door worden er diverse evenementen georganiseerd.
Elst heeft een treinstation met een directe verbinding op Arnhem en Nijmegen. En ook wat uitvalswegen betreft heeft Elst een gunstige ligging waarbij de snelwegen A325 en A15 binnen handbereik zijn.
 
INDELING
Begane grond:
Hal/entree met toilet, trapopgang en kast
Open keuken v.v. inbouwapparatuur
Woonkamer met trapkast
1e Verdieping:
Overloop
3 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
Multifunctionele ruime met inloopkast
Witgoedaansluitingen en cv-ketelopstelling
 
BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke woonomgeving
15 Zonnepanelen
Airco in woonkamer en slaapkamer
Instapklare woning
Tuingerichte woonkamer
Plavuizen v.v. vloerverwarming (bijverwarming)
Open keuken met van alle wenselijke inbouwapparatuur
Modern, zwevend geplaatst toilet
Ruime hal met vaste kast
3 Volwaardige slaapkamers
Badkamer met o.a. 2e toilet en inloopdouche
Diepe voortuin
Stenen berging in de voortuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin
Sfeervolle veranda direct aan de woning
Extra houten schuur in de achtertuin
Achterom aanwezig
Rustige woonomgeving op loopafstand van het centrum.
 
TIP
Kijk ook eens naar de aanvullende producten op Funda die wij standaard bij al onze woningen koppelen:
- Professionele woonvideo
- Virtuele tour door de woning
- Interactieve plattegronden met tuinindeling.
 
Deze informatie is door ons zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. NVM Consumentenvoorwaarden zijn van toepassing.
+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning