Remko Stevens Makelaardij

ZETTENHeemraadlaan 57

Vraagprijs €449.000,- k.k.
Verkocht
KENMERKEN
Woonhuissoort
Eengezinswoning
Woonhuistype
Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwjaar
2002
Energieklasse
A p
LOCATIE
Provincie
GELDERLAND
Plaats
ZETTEN
Postcode
6671 GK
Straat
Heemraadlaan 57
  • Omschrijving
  • Foto's
  • Kenmerken
  • Stel een vraag
  • Locatie
Omschrijving

ZETTEN
Heemraadlaan 57

Gasvrije, zeer energiezuinige 2-ONDER-1-KAPWONING (2002) met een ruime indeling verdeeld over 3 woonlagen. Deze aantrekkelijke gezinswoning heeft meerdere grote pluspunten waaronder een grote erker in de woonkamer, een complete inbouwkeuken, speelse raampartijen met veel lichtinval, vloerverwarming op zowel de begane grond als op de 1e verdieping, 3 volwaardige slaapkamers op de verdiepingen, maar liefst 2 volwaardige badkamers en een zonnig dakterras op het zuiden. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energiezuinige voorzieningen zoals een warmtepomp (aardwarmte) en een WTW-ventilatie-unit. Het draagt dan ook een energielabel A+.

Deze woning is gelegen in een ruim opgezette en groene woonwijk met aan de achterzijde een groenvoorziening waardoor er geen direct achterliggende bebouwing is. Naast de woning is een STENEN GARAGE aangebouwd welke groter is dan gemiddeld, mede doordat deze aan de achterzijde maar liefst 4 meter breed is. Bij de voordeur (en voor de garage) is een luifel aanwezig waardoor je er altijd droog staat. De oprit biedt plaats aan minimaal 2 auto’s op eigen terrein. De woonwijk is aan de rand van het dorp gelegen en is kindvriendelijk te noemen. Speelvoorzieningen zijn op steenworp afstand gelegen alsmede wandelpaden, bijvoorbeeld naar Landgoed Hemmen.

Quote van de makelaar: “Deze gezinswoning is meer dan compleet te noemen. Zelfs de 2e verdieping is volwaardig afgewerkt met onder meer een dakkapel, een complete badkamer en een dakterras. Een uitstekende plek voor een ouderslaapkamer of een tiener. Daarbij heeft de woning nog meer pluspunten zoals de ruime garage, de oprit en de grote erker. Deze woning moet je bezichtigen om te zien wat het jou te bieden heeft!”.

ENERGIEZUINIG & COMFORTABEL
Zoals eerder al genoemd, betreft deze woning een energiezuinige en comfortabele woning. Ten eerste heeft de woning géén gasaansluiting en gaat alles elektrisch. Ten tweede heeft de woning géén cv-ketel omdat de woning een eigen warmtepomp (aardwarmte) heeft. Een zeer groot voordeel van dit type warmtepomp is dat het niet alleen in de winter verwarmt, maar in de zomer ook koelt. Bij warme zomerdagen blijft het in huis koel en aangenaam. Ook het ventilatiesysteem (WTW-unit) draagt haar steentje eraan bij. Je hoeft zelfs geen ramen open te zetten om toch de woning voldoende te kunnen ventileren. Ook vinden we door de gehele woning géén enkele radiator aangezien de gehele woning, behoudens de 2e verdieping, is voorzien van vloerverwarming. Wanneer je er nog zonnepanelen bij plaatst, is de woning, afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling, bijna energieneutraal te maken.

WOONKAMER
De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een opvallend grote erker. De ietwat gebogen vormgeving alsmede de grote raampartijen zorgen voor een speels karakter en een prettige lichtinval. Door de erker voelt de woonkamer lekker ruim aan waardoor je er met gemak een grote hoekbank kwijt kunt. Op de vloer liggen grote aardetint plavuizen welke aangenaam aanvoelen door de vloerverwarming.

OPEN KEUKEN
De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. Om de ruimte optimaal te benutten is hier gekozen voor een U-opstelling met bovenkasten. Dit biedt veel kastruimte in de keuken. Alle wenselijke inbouwapparatuur is aanwezig, zijnde een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Door dat de keuken in de hoek van de woning is gesitueerd houd je hier contact met de tafelgenoten, maar kijk je vanaf de bank niet direct op het aanrecht. Een grote glaspui biedt hier een fijne lichtinval.

1e VERDIEPING
Opvallend is dat ook de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming. Op zich is dat niet bijzonder bij een woning met een warmtepomp, maar wel noemenswaardig omdat het veel comfort geeft. Bovendien zijn ook hier geen radiatoren te vinden die in de weg zitten bij het inrichten van de slaapkamers.
Bij de woning is vanaf de bouw gekozen om de oorspronkelijke 2 slaapkamers aan de voorzijde samen te voegen tot 1 kamer. Hierdoor is een kamer van maar liefst ca. 20m² groot ontstaan. Op deze kamer zijn screens geplaatst tegen de zon, ook zijn er horren aanwezig. Aan de achterzijde van de woning is nog een slaapkamer gelegen van ca. 12m² groot.

BADKAMER
De badkamer op de 1e verdieping is ingericht met een inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. Het meubel is voorzien van brede ladekorven, een hoge toiletkast en een spiegelkast. Aan opbergruimte geen gebrek. Een groot raam biedt hier een fijne lichtinval alsmede een ventilatiemogelijkheid. Uiteraard is er ook mechanische ventilatie aanwezig.

2e VERDIEPING MET DAKTERRAS
De 2e verdieping is op z’n minst verrassend te noemen. De ruimte is groot opgezet waarbij deze woning zelfs nog een dakkapel is geplaatst aan de achterzijde. De ruimte is opgedeeld in een royale slaapkamer én een 2e badkamer. De slaapkamer is bijna 24m² groot en is daarmee goed de gebruiken als ouderslaapkamer. Je hebt hier zelfs nog ruimte voor een werk/studiehoek.
Aan de slaapkamer is een 2e badkamer gelegen. Deze ruimte is volwaardig ingericht met een wastafelmeubel, een douchecabine én een 2e toilet. Ook hier is de dakkapel aanwezig waardoor de ruimte goed te gebruiken is.

Het dakterras is over de volle breedte van de woning gelegen. Met 10m² is het een aantrekkelijke buitenruimte waar je heerlijk in de zon kunt zitten (zuid/westen). Bovendien zorgt het panoramische uitzicht voor prachtige vergezichten. Je kunt hier prima een loungeset kwijt.

ACHTERTUIN
Bij de woning hoort een comfortabele achtertuin. De tuin is ingericht met een terras direct aan de woning én een terras achter in de tuin. Zodoende is er altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden. De tuin is verder aangekleed met gras en diverse planten en struiken. In de tuin staat tevens een houten schuur waardoor je hier eenvoudig je tuingereedschap op kunt bergen. Achter de tuin ligt een groenvoorziening met wadi en wandelpaden die voor een groene buffer zorgen. Vanuit de tuin is er direct toegang tot de garage.

GARAGE & OPRIT
Naast de woning is tijdens de bouw een grote, stenen garage aangebouwd. Deze garage is bijna 7 meter lang (inpandig) en aan de achterzijde maar liefst 4 meter breed. Hiermee is de garage veel groter dan gemiddeld (ca. 24m²). Een auto parkeer je tegenwoordig niet snel meer binnen, maar de ruimte is er wel voor. Verder is er een inbouwkast aanwezig waar achter de dubbele deuren de warmptepomp terug te vinden is. Ook zijn hier de witgoedaansluitingen geplaatst. Een groot pluspunt is het grote raam aan de achterzijde waardoor het een prettige lichtinval heeft.
Vóór de garage is een volwaardige oprit gelegen. Hier parkeer je met gemak 2 auto’s op eigen terrein. Noemenswaardig is de luifel bij de voordeur en garage waardoor je er altijd droog staat.

ZETTEN, hét winkeldorp van Nederland!
Zetten, een centraal gelegen dorp in de Gemeente Overbetuwe met ongeveer 5.500 inwoners. Zetten heeft een uitgebreid winkel- en dienstenaanbod en vervult daarmee een streekfunctie. Zetten heeft zelfs van alle dorpen in Nederland het grootste winkelaanbod gerelateerd aan het aantal inwoners. Bekende winkelketens als Kruidvat, Hema en Primera worden aan het dorpsplein afgewisseld door ambachtelijke winkeltjes waaronder een slager, een bakkerij, een kaasboer en een juwelier. Ook aan supermarkten is er geen gebrek aangezien u kunt kiezen uit de Albert Heijn, Jumbo en Aldi. Aan de Hoofdstraat 68 vind je een enthousiast makelaarskantoor waar je vrijblijvend binnen mag lopen voor aanvullende informatie omtrent deze woning!

In Zetten vinden we 3 basisscholen terug alsmede een middelbare school met VMBO tot en met Atheneum. Er is een rijk verenigingsleven waarbij de omliggende dorpen elkaar versterken. Van voetbal- en tennisclub tot aan een turn- en volleybalvereniging. Er is zelfs een zwembad, ideaal voor de zwemlessen van kleine kinderen. Kortom, Zetten is van alle markten thuis. Zelfs de Posbank of de Ginkelse Hei is voor de ervaren mountainbiker geen brug te ver.

CENTRAAL GELEGEN
Of u nu in de stad werkt of op één van de bedrijvenparken in de nabijgelegen dorpen, het is altijd heerlijk thuiskomen tussen de rivieren de Rijn en de Waal. Het dorp is gelegen in de driehoeksverhouding Arnhem – Nijmegen – Tiel en heeft daardoor een goede ontsluiting. We vinden Zetten terug in de oksel van knooppunt Valburg waar de A15 en de A50 elkaar kruisen. Hierdoor bent u binnen 15 minuten in grote plaatsen als Beuningen, Elst, Wageningen en de grote steden Arnhem, Nijmegen en Tiel. Maar ook plaatsen als Oss, Ede of Apeldoorn liggen maar op een half uur rijden.
Kortom, wij laten u graag kennis maken met het veelzijdige dorp Zetten!

INDELING
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, trapkast en trapopgang
Woonkamer met grote erker
Keuken in U-opstelling met tuindeur
Garage v.v. witgoedaansluitingen
1e Verdieping:
Overloop met daglicht en 2e trapopgang
2 Slaapkamers
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
2e Verdieping:
3e Slaapkamer met dakkapel
Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en 3e toilet
Dakterras op het zonnige zuid/westen.

BIJZONDERHEDEN:
Ideale gezinswoning in kindvriendelijke en rustige woonomgeving
Vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping
Warm in de winter, koel in de zomer (altijd behaaglijk) door warmtepomp
Geen enkele radiator aanwezig
Géén gasaansluiting (gasvrije woning)
Energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin-unit van Itho)
Volledig geïsoleerd
Diverse ramen v.v. screens (waaronder de erker)
Grote erker in de woonkamer
Complete inbouwkeuken met inbouwapparatuur
In totaal 3 zeer volwaardige slaapkamers (incl. ‘masterbedroom’ 2e verdieping)
Badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet
Badkamer en suite op de 3e verdieping v.v. douche, wastafelmeubel en 3e toilet
Heerlijk zonnig dakterras
Grote garage van maar liefst ca. 24m² groot
Vrij gelegen achtertuin met relatief veel privacy
Luifel bij de voordeur
Parkeren op eigen terrein.

TIP:
Wilt u meer te weten komen over deze woning?
Beleef dan ook eens de aanvullende producten die wij standaard bij al onze woningen aan de Funda-presentatie koppelen:
– Professionele woonvideo
– Virtuele tour door de woning
– Interactieve plattegronden met tuinindeling.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

+ Lees meer
Kenmerken
Stel een vraag
Locatie

    Gratis waardebepaling van uw woning